Hirdette most januarban, de azt mondta, hogy 800 csak maga a gep, kocsi, napra-szerelek, doblassito kosar nelkul, igy egyutt 1,1-t kert,de leengette 850-re egyutt az osszeset
Attól függ mit jelent a felújítás. Ha jól számoltuk akkor 50ezerből az elejétől a végéig újracsapágyazod, ha nem kell a motorhoz nyúlni. A szíjak kicsit borsosabbak ha tényleg jót akarsz. Szerintem nem kerül 600-ba.
Addig ugysincs penzem ameddig el nem viszik a Claas-t, es addig meg van egy kis idom "megragni" a dolgot.
Hirdetnek itt az aprok kozt 512-t 650ezertol egesz 1,2 millaig kukiasztal nelkul. Mi lehet a kulombseg ezek kozott?
600 ezerbe kerulne, tegyuk fel, egy teljes felujitas az ilyen kombajnak????
Ha ütöd rendesen, akkor szépen és majdnem olyan gyorsan dolgozik mint az 514-es. Csak a Tartály miatt halad kicsit lassabban.
Alkudni szorgalmasan, mert élelmesnek áll ma a világ Kuki asztalt szezonon kívül talán tudsz jó áron hozzá találni és a napra készlet sem utolsó dolog vele.
2,6-os asztala van.
Osszesen bermunkaval kb 30 heki kalaszos es vagy 20 hekter kukit kellene majd learatnia, ha lenne kukiasztala
Eleg lenne nekem a Consul is, csak munkahelyem van es nem mindig tudok akkor hianyozni amikor legjobb aratni. ezert kellene egy nagyobb kapacitasu, hogy kevesebb ido alatt tobbet letessen csinalni.
Válasz #794. hozzászólásra
Menj el hozzá lobogtasd neki a 750.000-et hátha bele megy hivatkozz hogy nincs több pénzed meg mond neki hogy szíjakat kell még cserélni rajta meg ....
Próbáld még alkudni mert még sok szerintem nagyon és számolj arra hogy kuki adaptert is kell hozzá venned ha azt akarsz aratni .
Válasz #793. hozzászólásra
Ezek lyuk rosták ? 16-os holvan meg van hozzájuk egy olyan rosta amin 4 mm- széles és 10 mm hosszí lyukak vannak van aki azzal vágja gabonát .
Tudom, hogy ennyiert, vagy olcsobban kapok 512-t, de ez itt van kozel hozzank es haza tudnam vinni a kerekein....
Es nem kell trailer-t bereljek.
Nem tom mit csinaljak
4927 hozzászólás
Válasz #823. hozzászólásra
Hirdette most januarban, de azt mondta, hogy 800 csak maga a gep, kocsi, napra-szerelek, doblassito kosar nelkul, igy egyutt 1,1-t kert,de leengette 850-re egyutt az osszeset
Válasz #824. hozzászólásra

nagy az infláció
Válasz #820. hozzászólásra
AZt mondta a kombajn gazdaja, hogy a kombajnak, amirol szo van, 2 eve volt megcsinalva a motor 130ezerbe kerult osszesen, fotengely , hengerfej,...
Válasz #823. hozzászólásra
Nagy kópé az öreg az előtte lévő hirdetésben meg 1.1 millát kér de panorámás MTZ-t beszámol .
Válasz #819. hozzászólásra
Beszélj az öreggel mert tavaly még csak 800-at kért a gépért meg találtam a hirdetését .
Hozzáteszem, hogy az 514-est vettük 1,3-ért. Olyan 700-750 körül gondolkozz a gépen, azt tartom reálisnak.

Néztem az 1,2 millásat, de ahhoz adnak kuki adaptert ami nem aprópénz
Van itt 1,3 milláért, az már tényleg túlzás, mert csak gabona asztal van hozzá.
Válasz #816. hozzászólásra
nem kerül 600b az tuti a motor akármikor felujitod egy 100-ból.a többi meg nem nagy ár semmi hozzá
Válasz #817. hozzászólásra

Akkor miert hirdetik 1,2 millaert a kombajnt "teljesen felujitott", biznak, hogy kapnak egy olyan frenyat mint en??
Rájuk nézek mindjárt

Attól függ mit jelent a felújítás. Ha jól számoltuk akkor 50ezerből az elejétől a végéig újracsapágyazod, ha nem kell a motorhoz nyúlni. A szíjak kicsit borsosabbak ha tényleg jót akarsz. Szerintem nem kerül 600-ba.
Válasz #815. hozzászólásra

Addig ugysincs penzem ameddig el nem viszik a Claas-t, es addig meg van egy kis idom "megragni" a dolgot.
Hirdetnek itt az aprok kozt 512-t 650ezertol egesz 1,2 millaig kukiasztal nelkul. Mi lehet a kulombseg ezek kozott?
600 ezerbe kerulne, tegyuk fel, egy teljes felujitas az ilyen kombajnak????
Válasz #814. hozzászólásra
Akkor add oda neki és próbálkozz az öregnél csak 700-as először
Válasz #813. hozzászólásra
Igen.
Válasz #812. hozzászólásra
Meg is van a vevőd a consulra ?
Válasz #809. hozzászólásra
a Consul arat 200 ezerrel kellene megpotoljam es igy meglenne a 850ezer......
Volt egyszer aratni egy 512 es kombájn nálam kint a földön kicseréltük a motort mert kopogott egy kcr-es Ifával
Válasz #807. hozzászólásra

Kuki asztalt szezonon kívül talán tudsz jó áron hozzá találni és a napra készlet sem utolsó dolog vele.
Ha ütöd rendesen, akkor szépen és majdnem olyan gyorsan dolgozik mint az 514-es. Csak a Tartály miatt halad kicsit lassabban.
Alkudni szorgalmasan, mert élelmesnek áll ma a világ
Válasz #807. hozzászólásra
Az egyenlőre felesleges neked . Az 512-es is sokat meg tud csinálni egy nap .
Válasz #806. hozzászólásra
Az 514-es tud napi 10 Ha-t sík terepen és az 512-es sem sokkal tud kevesebbet .
Válasz #805. hozzászólásra
Persze jobb lenne egy 514-es, de az nekem még nem lenne kifizetodo.
Válasz #804. hozzászólásra

2,6-os asztala van.
Osszesen bermunkaval kb 30 heki kalaszos es vagy 20 hekter kukit kellene majd learatnia, ha lenne kukiasztala
Eleg lenne nekem a Consul is, csak munkahelyem van es nem mindig tudok akkor hianyozni amikor legjobb aratni. ezert kellene egy nagyobb kapacitasu, hogy kevesebb ido alatt tobbet letessen csinalni.
Válasz #803. hozzászólásra
ez szerintem nagyobb teljesítményű gép . Attól függ mennyit aratsz vele éves szinten .
Válasz #803. hozzászólásra
a claasod milyen asztallal van?
Válasz #802. hozzászólásra

Ma voltam megnezni, de nem kapcsoltuk be, csak erdeklodni voltam. Jovo heten lez beuzemelve, ha ra kerul a sor....
Addig meg gondolkodok az egeszen...
Nem tudom eldonteni, hogy melyik lenne a jobb: a Claas Consulom ami 68-as kiadasu, vagy ez ami 83-as.
Válasz #800. hozzászólásra
Biztos hogy nem kapkodják el . Voltál már egyáltalán meg nézni a gépet ?
Válasz #799. hozzászólásra
Be indítottad Mentél vele egy kört ? Megjárattad az asztalt , a cséplőművet ?
Válasz #798. hozzászólásra

Elmegyek valamelyik nap a jovo heten, gondolom nem kapkodjak el.....
Válasz #796. hozzászólásra
Szerintem nem, en meg nem adok 850 erte.
Menj el hozzá lobogtasd neki a 750.000-et hátha bele megy hivatkozz hogy nincs több pénzed meg mond neki hogy szíjakat kell még cserélni rajta meg ....
Próbáld még alkudni mert még sok szerintem nagyon és számolj arra hogy kuki adaptert is kell hozzá venned ha azt akarsz aratni .
Mond meg neki hogy 750-ed van .
akkor 800-ért oda adja
Válasz #793. hozzászólásra
Ezek lyuk rosták ? 16-os holvan meg van hozzájuk egy olyan rosta amin 4 mm- széles és 10 mm hosszí lyukak vannak van aki azzal vágja gabonát .
Válasz #792. hozzászólásra
Nem kerdeztem, met allitolag felszamolja a gazdasagot, mert beteg....
Válasz #792. hozzászólásra

Dobtakaro van, rosta van 2 fele, egy 6-os es egy 12 mmm.
Beszeltem vele, utolso ar a 850 ezer. ebbol egy fillert sem enged.
Válasz #791. hozzászólásra
Dob takaró lécek vannak ? Rosták milyenek vannak ?
Nekem lenne egy kuki adapterem ha érdekel ferdével kijavítva 400 javítás nélkül alkatrésszel ellátva 350 ha netán érdekel .
De szerintem nagyon sok a 900 legalább 750-ig próbáld lealkudni . Nem kell neki az UTB-d ?
Válasz #790. hozzászólásra
Szervos
Válasz #787. hozzászólásra
Szervós vagy kormányrudas ? Mert látom oldal ajtós és nem mind volt oldalajtós csak az elején ha jól tudom .
Válasz #788. hozzászólásra

nem
Válasz #786. hozzászólásra
Aszondom neked nesze bicikli 800é, de mivel Te vagy 750, már rá is csapsz????????????
es 800 ezerert?
Válasz #783. hozzászólásra
mar nem 1,1, hanem 900

Kozben rajottem
Az nekem szar lenne, ha o jarna jol....

élete legjobb üzlete
Válasz #782. hozzászólásra

Jól járna wazze!
1,1 mi na persze..................
Válasz #781. hozzászólásra

ezt nem ertem
Válasz #780. hozzászólásra
A tulaj meg dörzsölné a markát míg élllllllllll........
Válasz #779. hozzászólásra
Tudom, hogy ennyiert, vagy olcsobban kapok 512-t, de ez itt van kozel hozzank es haza tudnam vinni a kerekein....
Es nem kell trailer-t bereljek.
Nem tom mit csinaljak
Válasz #778. hozzászólásra
szerintem nézzél még szét lesz még ennyiért 512 vagy 514-es simán.
Válasz #777. hozzászólásra
asztal nincs hozza, lehet mar eladta.....