Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraNekem vagy 5 mm-t járt körbe körbe a doblassító, mivel ki volt kopva az a része ami rámegy a tengelyre. Így sosem sikerült pont egyenesen odahuzatni a csavarral.
Tavaly így ment, nem lett semmi gond belőle, de idén rendberaktuk.
Sziasztok...most használok doblassitót először...menetközben lehet a lassitónak egy igen kicsi mozgása/rezgése?? Megálítva nem mozdul sehová akár hogy rángatom.
Honnan tudnék szerezni 514 -es kukorica dobkosár toldatot az elejére? Van - e valami üzlet ami foglalkozik vele vagy talán valakinek van eladó?
Előre is köszi.
Nem akar leállni a motor.Jol megy meg minden de alapjárat és leállitás irányba mintha szorulna az adagoló bele.Mi lehet a baj?Központi olajzásu olaj csak van benne?Meg 3.5-4t-ás szotyiban elöl hátul zuzva mennyi a fogyasztás?Oros 4011sa-val.Itt 10-15l között beszipákolt szerintem.
Sziasztok...tegnap kerítettem ezt a csavart a lassitóba....ahová az ujjommal mutatok ot kell lennie menetnek?? Az egyik kolléga azt mondta hogy nem,inkább megkérdezem itt is ..mert vannak ot a menetnek nyomai de már simára van nyalva .
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
Válasz atti212. #8287. hozzászólásáraMég valami 150000 éves kerék agy lehetett,még nem találkoztam ilyennel!A tengely végén 2db körmös anya biztosította a tengelyt.Azok az anyák leszakították a menetet a tengelyről,és elindult kifelé!Még jó hogy megjelent az olaj,különben le sem vettem volna a kereket!Persze abba az agyba nem passzol az új tengely!
Válasz 44claasgarantos #8280. hozzászólásáraTermészetes hogy belemezelünk!Hogy Bócsán kapsz e lemezt,nem tudom!Együtt szokott lenni a kuki tartozékokkal!De lehet csinálni is!450 körüli fordulat!
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraMedikus ti napraforgó kukoricára a dobot be lemezelitek-e? ezt a lemezt Bócsán lehet-e kapni speciális vagy lapos vasból (meg felelő vastagságú )le szabjátok és kifúrjátok. Kukoricánál meg kora fordulattal mentek????
Előre is köszönöm válaszotokat.
Válasz medikus #8268. hozzászólásáraMedi a kőgyűjtő toldaton a gumicsík milyen széles és a dob felé belül vagy a ferde alatt van kivül felakasztáskor ???
Válasz medikus #8274. hozzászólásáraA létra felöli oldalon is voltak bajok nekem mert nem gyári a variátor szíjtárcsája, pont az a két három centi amit levágtam belőle az nagyon sokat segít, azóta pikk pakk megy a dolog
Válasz horesz01 #8271. hozzászólásáraÉn már levágtam mindegyik hátsó csapból két centit kb, már jóval könnyebb vele bánni, és mindkét kosárra esztergáltam egy hüvelyt és ráhegesztettem, hogy ne legyen gond a rövidebb csap miatt.
Válasz medikus #8270. hozzászólásáraAnno úgy csináltuk mindig hogy felvariáltuk teljesen aztán kintebb húztuk a variátor tárcsákat, egyszerre hogy ne jöjjön szét. Sokkal könnyebb kulcsokkal is hozzáférni. Az ékre kell vigyázni hogy ki ne essen!
13910 hozzászólás
Válasz medikus #8310. hozzászólásáraFinombeallito nullara tekerve elol 30 hatul 25, aztan feltekerem 5re ? De ugy hatalmas a hezag szerintem...
Válasz dracke #8309. hozzászólásáraAkkor ahogy írtad!
Válasz medikus #8308. hozzászólásáraEpp ez az h nem
Válasz dracke #8307. hozzászólásáraTudod te!!!!!!
A dobot kukoricara mennyire kell allitani ? Elol 30 hatul 25mm vagy normal beallitas 5ös skala?
Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraNekem vagy 5 mm-t járt körbe körbe a doblassító, mivel ki volt kopva az a része ami rámegy a tengelyre. Így sosem sikerült pont egyenesen odahuzatni a csavarral.
Tavaly így ment, nem lett semmi gond belőle, de idén rendberaktuk.
Válasz Gyurkesz1 #8304. hozzászólásáraLehet. Valszeg a dob tengelyében lehet egy kicsi görbület.
Sziasztok...most használok doblassitót először...menetközben lehet a lassitónak egy igen kicsi mozgása/rezgése?? Megálítva nem mozdul sehová akár hogy rángatom.
Válasz safranyadam #8302. hozzászólásáraVagy hajtatsz 4mm lemezből!
Sziasztok!
Honnan tudnék szerezni 514 -es kukorica dobkosár toldatot az elejére? Van - e valami üzlet ami foglalkozik vele vagy talán valakinek van eladó?
Előre is köszi.
Nem akar leállni a motor.Jol megy meg minden de alapjárat és leállitás irányba mintha szorulna az adagoló bele.Mi lehet a baj?Központi olajzásu olaj csak van benne?Meg 3.5-4t-ás szotyiban elöl hátul zuzva mennyi a fogyasztás?Oros 4011sa-val.Itt 10-15l között beszipákolt szerintem.
Válasz Gyurkesz1 #8298. hozzászólásáraAbban az agyban van menet,ahova betolod a csavart!A lehúzó szerszám menete!Annak a nyoma látszik a csavarodon!
Válasz Gyurkesz1 #8298. hozzászólásáraNem kell. A végén legyen jó a menet!
Sziasztok...tegnap kerítettem ezt a csavart a lassitóba....ahová az ujjommal mutatok ot kell lennie menetnek?? Az egyik kolléga azt mondta hogy nem,inkább megkérdezem itt is ..mert vannak ot a menetnek nyomai de már simára van nyalva .
Válasz medikus #8296. hozzászólásáraKöszi! Holnap felhívom őket hátha van nekik
Válasz barnus0508 #8295. hozzászólásáraMg alkatrész Bt Bócsa!78/453-358 Vagy a főnök:30 383 0286.
Telefonszám vagy e-mail cím kellene!
Válasz barnus0508 #8292. hozzászólásáraTámolygófej!!!!
Válasz barnus0508 #8292. hozzászólásáraBócsa!
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a kasza rángató excenternél (amiben 2 kúp görgős csapágy van) alól felől a villában van egy-egy tűgörgős csapágy.
Ilyen tűgörgős csapágyat hol lehet beszerezni?
Cím és telefon szám érdekelne.
Köszönettel:Nagy Róbert
Válasz atti212. #8290. hozzászólásáraHasonlóan,csak a menet a tengely teljes átmérőjén volt!
Válasz medikus #8288. hozzászólásáraÍgy mint ezek ? Rs-é.

Válasz medikus #8288. hozzászólásáraJó lehet ha kisétál alóla a nagy kerék. Ha ezt még úton teszi...
Válasz atti212. #8287. hozzászólásáraMég valami 150000 éves kerék agy lehetett,még nem találkoztam ilyennel!A tengely végén 2db körmös anya biztosította a tengelyt.Azok az anyák leszakították a menetet a tengelyről,és elindult kifelé!Még jó hogy megjelent az olaj,különben le sem vettem volna a kereket!Persze abba az agyba nem passzol az új tengely!

Válasz medikus #8284. hozzászólásáraElszakadtak a csavarok? Vagy mi történt ?
Válasz VW passat #8285. hozzászólásáraHirdetnek!!!!!! 500 körül ferdével!
Sziasztok
Valakinek nincs eladó 4 soros kukorica asztal 512-514-re való?
Válasz Claastra. #8283. hozzászólásáraMég jó hogy el nem hagyott a nagykerék!!!Már semmi nem fogta!
Válasz medikus #8282. hozzászólásáramert van benne
,nem csúszott ki egy picit?
Miért csepeg a kerék agy?

Válasz 44claasgarantos #8280. hozzászólásáraTermészetes hogy belemezelünk!Hogy Bócsán kapsz e lemezt,nem tudom!Együtt szokott lenni a kuki tartozékokkal!De lehet csinálni is!450 körüli fordulat!
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraMedikus ti napraforgó kukoricára a dobot be lemezelitek-e? ezt a lemezt Bócsán lehet-e kapni speciális vagy lapos vasból (meg felelő vastagságú )le szabjátok és kifúrjátok. Kukoricánál meg kora fordulattal mentek????
Előre is köszönöm válaszotokat.
Válasz medikus #8278. hozzászólásáraKöszönöm a gyors választ .
Válasz medikus #8277. hozzászólásáraÍgy!

Válasz Szabolcsi #8276. hozzászólásáraHesston heveder,a szélességből kb 2cm-t elvesz a csavarozás!Alatta van a ferdének!
Válasz medikus #8268. hozzászólásáraMedi a kőgyűjtő toldaton a gumicsík milyen széles és a dob felé belül vagy a ferde alatt van kivül felakasztáskor ???
Válasz medikus #8274. hozzászólásáraA létra felöli oldalon is voltak bajok nekem mert nem gyári a variátor szíjtárcsája, pont az a két három centi amit levágtam belőle az nagyon sokat segít, azóta pikk pakk megy a dolog
Válasz Koszi. #8273. hozzászólásáraNem tudom miért olyan nagy ügy ez nektek?2 vékony pájszerral megoldom az egész csap berakást negyed óra alatt!
Válasz horesz01 #8271. hozzászólásáraÉn már levágtam mindegyik hátsó csapból két centit kb, már jóval könnyebb vele bánni, és mindkét kosárra esztergáltam egy hüvelyt és ráhegesztettem, hogy ne legyen gond a rövidebb csap miatt.
Köszi a segítséget mindenkinek, sikerült!
Válasz medikus #8270. hozzászólásáraAnno úgy csináltuk mindig hogy felvariáltuk teljesen aztán kintebb húztuk a variátor tárcsákat, egyszerre hogy ne jöjjön szét. Sokkal könnyebb kulcsokkal is hozzáférni. Az ékre kell vigyázni hogy ki ne essen!
Válasz horesz01 #8269. hozzászólásáraKi jön az anélkül is,hogy a variátort lelazítanád! Inkább NE mozgassuk!!
Válasz zsupi #8264. hozzászólásáraSzedd le az anyákat és kintebb tudod húzni egy kicsit az egészet, de előbb a spanolót lazítsd fel!
Válasz medikus #8267. hozzászólásáraKb így!
Válasz zsupi #8266. hozzászólásáraOlyan,hogy szinte összeérjen a kőgyüjtő helyére felszerelt fedéllel!
Köszönöm a segítséget, sikerült! Még egy kérdés: a kukorica dobkosár első részén lévő toldat milyen széles kell, hogy legyen (cm) ???
Válasz zsupi #8264. hozzászólásáraFel kell variálni, akkor ki kell férnie, de el lehet vele játszani azért
Sziasztok. Még a dobkosarat soha nem bontottam meg. Van valamilyen jó ötlet a jobb hátsó csap kiházására? (menetvarátor mögött)
Válasz Tamás1977 #8262. hozzászólásáraPostáznak!!!!!
Válasz medikus #8261. hozzászólásáraKöszi, egy kicsit messze van, de ha nem lesz jobb megoldás, akkor ez marad.