Válasz gabika82 #7558. hozzászólásáraÉn is ezt az elvet vallom ha levonja akkor kapjon is. Csak itt az a helyzet, hogy ha nem oldom meg ezt a problémát akkor jövőre nem fogják át venni. Amúgy meg ez a tiszta üzlet 0 szemét 1.5-2 % levonás.
Válasz Szasza200 #7559. hozzászólásárahat peddig az mashol nem igazan tud beesni!ha lapi van benne azt a szelelonel viszi be oldalt de torzsat csakis a rostan keresztul!
nekem nem hord bele igaz enyim 512 es de nem horgya bele de amugy meg én nem is állitom be anyira tisztára ha levonya akor kapjon is szemetet a k...a annyát!!!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 514-es el kukorica aratáskor a magtartályba nektek is dobál bele torzsát. Összességében nem sokat kb. 2 marok/tartály van benne nekem, de a szárítósok már problémáznak rajta. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv!
Először is kellemes ünnepeket! Miért van az,hogy 512-es több van eladó mint 514-es? Talán azokhoz nincs alkatrész? Annyival többet tud,hogy árban 1miskával majdnem többe is kerül?
Válasz Kolláth Tamás #7549. hozzászólásárahát nem vettem észre mongyuk lehet azért mert a szivatyú is halott ugy hogy cserélnem kell mert kopott aszt utána akor megcserélem
Válasz Kolláth Tamás #7539. hozzászólásáraszia és ha forditva kötöm rá tehát ha a vastagra a nyomotat a vékonyra a viszatéröt akor is tud müködni??? mert éen most ugy kötöttem hogy vastagon kapja a nyomást és a vékonyon megy visza a tartályba igy müködik csak észrevettem hogy habzik az olaj és melegedett !!!!!
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraEz most milyen tömb? vágóasztal, motolla, variátor lenne 514-nél?! Főleg, hogy látni az egyik tömbnél le van blindelve. Amit egy csapágy golyó+hollenderrel van védve.
Válasz Claaastra #7537. hozzászólásáraEz így van. A nyomott rész mindig kisebb keresztmetszetű mint ahol vissza tér az olaj vagy csak szabadon elfolyik.
Válasz rsándor #7535. hozzászólásáragondolkodjunk,ha a vastagon megy be erölködik a kijövetelnél,mert leszűkül,szerintem minden vezértömbön kicsin be ,nagyon ki,de én nem nagyon konyítok semmihez
Válasz Claaastra #7530. hozzászólásáraAz első 514esek keki zöldek majd kisliba zöldek majd a MDWések világos kékek és a 524esek is,de lehet hogy tévedek .
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraKiveszed a nyomásszabályozót a házból,és ahonnan(amelyik furatból)kapja a szelep a nyomást az a nyomó ág.A túlnyomás emeli a szelepet!!!
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraköszönöm a segitséget én is a 106ra gondoltam s megfogadom a jó tanácsot teszek bele lemezt hogy megszünjön a vákum.
Válasz ferenczrallyteam #7513. hozzászólásáraNem könnyű legyártani!Leg nehezebb ez a 2 tömítő karika(perem),ami egymásban forog! Ha tudsz,vegyél!De az még mindig alakítást igényel,mert nincs belül benne a Dominatoréban az a lemez,ami ennek a tengelyén lóg,és forgás közben lezár alul egy bizonyos rést,ahol megszűnik a vákuum,a szívóhatás,és a kefe könnyen lelöki a rászívott pelyvát!
13910 hozzászólás
Válasz gabika82 #7558. hozzászólásáraÉn is ezt az elvet vallom ha levonja akkor kapjon is. Csak itt az a helyzet, hogy ha nem oldom meg ezt a problémát akkor jövőre nem fogják át venni. Amúgy meg ez a tiszta üzlet 0 szemét 1.5-2 % levonás.
Válasz Szasza200 #7559. hozzászólásárahat peddig az mashol nem igazan tud beesni!ha lapi van benne azt a szelelonel viszi be oldalt de torzsat csakis a rostan keresztul!
Válasz picus #7557. hozzászólásáraNem a rostán esik át ahhoz túl nagyok kb egy fél torzsa.
nekem nem hord bele igaz enyim 512 es de nem horgya bele de amugy meg én nem is állitom be anyira tisztára ha levonya akor kapjon is szemetet a k...a annyát
!!!
Válasz Szasza200 #7556. hozzászólásárarostat zard picit alabb!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 514-es el kukorica aratáskor a magtartályba nektek is dobál bele torzsát. Összességében nem sokat kb. 2 marok/tartály van benne nekem, de a szárítósok már problémáznak rajta. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Válasz Maszek Zs #7554. hozzászólásáraÖregebbek!Alkatrész van!1 lépéssel korszerűbb!
Üdv!
Miért van az,hogy 512-es több van eladó mint 514-es? Talán azokhoz nincs alkatrész? Annyival többet tud,hogy árban 1miskával majdnem többe is kerül?
Először is kellemes ünnepeket!
ez a tábla van rajta
Válasz gabika82 #7548. hozzászólásáraSzerintem targoncáé. A levakolt a villa emelés a másik a torony döntés.
Válasz Kolláth Tamás #7549. hozzászólásárahát nem vettem észre mongyuk lehet azért mert a szivatyú is halott ugy hogy cserélnem kell mert kopott aszt utána akor megcserélem
Válasz gabika82 #7547. hozzászólásáraTud működni csak a nyomástartás/szabàlyzás ilyenkor nincs.
Válasz gabika82 #7547. hozzászólásáraKösd be fordítva mert így üres járatban nincs cirkulàció, azért melegszik. Nem nyíg a szivattyú?
Válasz Myrrdin #7546. hozzászólásáraez valami fortsritt gépé én hidralikus fahasogatora raktam fel csak azért kérdeztem a bekötését!!!itt
Válasz Kolláth Tamás #7539. hozzászólásáraszia és ha forditva kötöm rá tehát ha a vastagra a nyomotat a vékonyra a viszatéröt akor is tud müködni??? mert éen most ugy kötöttem hogy vastagon kapja a nyomást és a vékonyon megy visza a tartályba igy müködik csak észrevettem hogy habzik az olaj és melegedett !!!!!
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraEz most milyen tömb? vágóasztal, motolla, variátor lenne 514-nél?! Főleg, hogy látni az egyik tömbnél le van blindelve. Amit egy csapágy golyó+hollenderrel van védve.
Válasz Kolláth Tamás #7539. hozzászólásáraAkkor ezt bebuktam.
Válasz gabika82 #7531. hozzászólására Ezt most honnan tudod ilyen biztosan???
Válasz medikus #7541. hozzászólásáraNekünk 86-87ben sötétzöld 88ban világoszöld.
Válasz Claaastra #7536. hozzászólásáraIgazad van!
Válasz medikus #7540. hozzászólásáraKék színt 83-ban olajzöld,majd 5 év múlva a (keki)kukorica zöld váltotta!
Válasz Szabolcsi #7533. hozzászólásáraAz első 514 világoskék volt!Utána jött a keki zöld!
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraA kicsi csonk a nyomott oldal. A vastag a tartályba viszatérő.
Válasz Claaastra #7537. hozzászólásáraEz így van. A nyomott rész mindig kisebb keresztmetszetű mint ahol vissza tér az olaj vagy csak szabadon elfolyik.
Válasz rsándor #7535. hozzászólásáragondolkodjunk,ha a vastagon megy be erölködik a kijövetelnél,mert leszűkül,szerintem minden vezértömbön kicsin be ,nagyon ki,de én nem nagyon konyítok semmihez
Válasz Szabolcsi #7534. hozzászólásáraa legelsők 512-es kékek voltakhttp://www.mezogeparchivum.hu/Gabonakombajn/fortschritte514.htmlhttp://www.mezogeparchivum.hu/Gabonakombajn/fortschritte514.html
Válasz Claaastra #7529. hozzászólására Ne vakerálj, legtöbb vezértömbön a nagyobb átmérő a bemenő!!!
Válasz Szabolcsi #7533. hozzászólásáraA kisliba zöld után volt egy néhány tégla vörös Persing motoros.
Válasz Claaastra #7530. hozzászólásáraAz első 514esek keki zöldek majd kisliba zöldek majd a MDWések világos kékek és a 524esek is,de lehet hogy tévedek .
Válasz dutrancs #7506. hozzászólásáraNekem van kettő is az egyik blokkon van, fent van alkatrész kategóriában az apróban.
Nem 14 esé aszem e 301 esé volt node a vastagabik ágon kapja a nyomást köszönöm a segitséget

Válasz Szabolcsi #7527. hozzászólásáraAz első 14-esek kékek voltak(de ez a szeleptönb fogalmam sincs mié)
Válasz rsándor #7528. hozzászólásáraszerintem meg a vékonyabb(99%)
Válasz gabika82 #7525. hozzászólására 99% a vastagabbik a bemenő
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraGabika ez nem 514es már a színe miatt se.
Válasz gabika82 #7525. hozzászólásáraKiveszed a nyomásszabályozót a házból,és ahonnan(amelyik furatból)kapja a szelep a nyomást az a nyomó ág.A túlnyomás emeli a szelepet!!!
Üdv valaki véletlen nem tudja ennek a vezérlésnen melyik ágon kapja a nyomást a vékony vagy vastag közcsavarnál?
Válasz medikus #7521. hozzászólásáraTudja az öreg hogy mit csinál.... Nem ma kezdte a szakmát
Válasz dutrancs #7522. hozzászólásáraBarátom is keres egyet,de pusztán csak a szabályozó miatt!!
Válasz medikus #7521. hozzászólásáraKöszi az érdeklődést!! Adagolós a fiam,és tartaléknak kell,leginkább öntöző és komp motorokhoz!!
Válasz dutrancs #7519. hozzászólásáraSétál,elejti a fordulatot?
Válasz dutrancs #7519. hozzászólására ok
Válasz rsándor #7518. hozzászólásáraHolnap hívlak! Fiamnak kell,csak segítek neki! Üdv.
Válasz dutrancs #7517. hozzászólására Ha te írtál akkor küldtem emilt
Válasz rsándor #7510. hozzászólásáraSzervusz! Köszönöm a reagálásodat! Miként tudnálak elérni? Ezt a fórumozási formát még nem ismerem!
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraköszönöm a segitséget én is a 106ra gondoltam s megfogadom a jó tanácsot teszek bele lemezt hogy megszünjön a vákum.
Válasz ferenczrallyteam #7513. hozzászólásáraNem könnyű legyártani!Leg nehezebb ez a 2 tömítő karika(perem),ami egymásban forog!

Ha tudsz,vegyél!De az még mindig alakítást igényel,mert nincs belül benne a Dominatoréban az a lemez,ami ennek a tengelyén lóg,és forgás közben lezár alul egy bizonyos rést,ahol megszűnik a vákuum,a szívóhatás,és a kefe könnyen lelöki a rászívott pelyvát!
Válasz ferenczrallyteam #7507. hozzászólásáraDomin
átor 105, 106,kombájnoké kis alakítással jó.
Válasz medikus #7511. hozzászólásáraszép munka s tudsz -e gyártani másnak is s mennyi lenne
Válasz medikus #7511. hozzászólására