von 2 szelep lerajzolva T betu a feje az zar , a szaran van a rugo , altalaban ez textolit vagy ,aluminium.megkopik a feszek, vagy mindketo .ojankor hejetesitem a szlepeket gojoval,es utana meg evekig mukodik.
hello mindenki!
Egy ilyen 514 el kb mennyit lehet egy nap levagni ugy atlagban? es mivel jobb mint az 512 az kinezetre jobban nez ki szerintem, habar ez csak az en velemenyem...
En nem igazan ismerem az E514 est viszont van E303 es E281-C es azok nagyon jol mukodnek, ha egyszer rendben van rajta minden nagyon jol birjak a strapat pedig nem mai gepek, ugyh tenyleg jo uzletet csinaltal...
Hali.
Nekem nagy szerencsém volt. Tavaly juniusba vettem
egy 514 est 750000 ft-ért amin szecskázó is van.
50 hektárt vágtam javítás nélkül.
Szerintem egy jó gép. már kukorica asztalt is vettem hozzá 400000 ft-ért.
már 2 miláért elvitték volna.
Milyen AC-t lehetne felrakni az IFA adagolóra ami nem engedne le másnapra.Az a baj,hogy amit a boltban lehet kapni,az is gagyi kinai,van amelyik eleve átereszti az olalyat az adagolóba.A szivó csövet már lecseréltem,ott nem engedhet el.Ki milyen megoldást javasol? Medikus.
Válasz #1488. hozzászólásra
514-esem van
A jobboldali (hatso) harmadik es negyedik az ablaktol. Azon volt leragva/leegve a szigeteles, levagtam azt a darabot ami rossz volt, de ugyanugy kics.szte mint azelott... Mindegyik piros szinu volt...
Ha egy picit melegebb lesz leszerelem es vegigmegyek minden szalon egyekent..
Nem megy a muszerfal vilagitasa sem, Kicsereltem a fenyszorokat is ugyaugy tettem vissza mint azelott, most meg a jobboldalin nem eg a rovidfeny, a masikon pedig a kicsi ego....
Szabi. Milyen géped van ,12vagy 14.A 14-esen 2 biztositék tábla van.A baloldali a világitásoké,a müszerfal a parkir és a fényszóróké.A jobboldalon vannak a fogyasztók,villogó szellőző külömbözővisszajelzők ,relék,fék,kilóméteróra,stb.Nagyobb biztositékot NE tegyél bele, mert a 24 volt kigyujta.Előfordulhat hogy az egér lerágta a szigetelést valahol pl:magtartály alagutban,amit nem is láthatsz,akkor biztos a katasztrófa!Vezetéktervet még nemláttam,de ha van,laikusnak akkor sem egyszerű.Melyik táblán ,hányadik biztivel van bajod.Ird le milyenszinű a vezeték,majd utána nézek.Üdv:Medikus MIndenkinek javitásmentes BUÉK
Válasz #1482. hozzászólásra
Igen eladó , meg szerkezetileg is jól most járatom be a motorját de brutális milyen erő van benne . Kiváncsi leszek milyen lessz mire vége a bejáratásnak .
sziasztok
Érdeklődni szeretnék a multkor irtátok a telefonszámát egy 514 es bontónak de nem a bükkhegyi-é kell mert annál csak 512 es van ha letudnátok megint írni a számát azt megköszönném mert nem találom lejebb!
Hianyoznak belole, es nem tudom, hogy melyik.
Tettem bele, de van 2 ami allandoan kisul...
A villamossagi szerelo pedig csak ugy all neki, hogy mindent kiszed es ujra vezetekeli az egeszet. Mondjuk a kijelzok mukodnek,es a lampak is, csak a iranyjeles nem....
Tudna-e valaki nekem segiteni a viilamossagban?
Azt szeretnem megtudni, hogy a biztositektablan melyik biztositek mit "biztosit". Esetleg egy villamossagi rajot ha tudna valaki kuldeni/feltolteni ide.
Elore is koszi!!!
A wartburg kerekitettoldalu fényszóró jó bele,mindegy hogy H4 izzós vagy a régebbi duolux izzós a foglalat.Egy az egybe passzol,nekem higgyetek villamosság szerelő vagyok! Üdv Medikus.Még annyit,a bócsai Tóth is a Bükkhegyitől bontja az ilyesmit Kiskőrösön.
Lennék én terepen de mivel? Biciklivel mégse mehetek -25 fokban. Mert ott fönt azt mondták márpedig benzin nincs és mégcsak gázolaj se nincs. Merthogy válság van.
13914 hozzászólás
Valaki meg tudná mondani, hogy 514 a gabona dobkosarat menyire kel beállítani a távolságot?
menjetek be egy reklámos céghez és legyártják,persze képet vagy mintát vigyetek
Válasz #1511. hozzászólásra
Nekem a régi fajta is jó lenne de hol lehet venni?
Válasz #1511. hozzászólásra
Regifajtat hol lehet kapni, en azt keresek mar eleg reg, de sehol nem kaptam....
sziasztok!! nem tudjátok véletlen h hol lehetne kapni mdw e-514 es matricát mert mindenhol csak régifajtát kapni !! :(

Válasz #1500. hozzászólásra
von 2 szelep lerajzolva T betu a feje az zar , a szaran van a rugo , altalaban ez textolit vagy ,aluminium.megkopik a feszek, vagy mindketo .ojankor hejetesitem a szlepeket gojoval,es utana meg evekig mukodik.
uh igazad van most gondoltam bele h mit is írtam hehe
igazából csak azért kell mert hétvégén megyek a kerekekért és h befér e a kocsiba!
Válasz #1507. hozzászólásra

Ha egy akkorát alá teszel,nem igen jön ki belőle sokminden hátul
azaz akkor max 125 cm es lehet az átmérője
köszönöm!!!!
Válasz #1505. hozzászólásra
10,5 x20-as ha jol emléxem,de tettek fel 12,5x20-ast is itt, az jobban található Vejmár ,hw6011,
üdv mindenkinek!! nem tudná nekem valaki megmondani h mekkora az 514 es gyári hátsógumi átmérője és széllessége???
és a fogyasztás se 1 utolsó dolog ,szecskázó nélkül 10 liter körül mozog
Válasz #1502. hozzászólásra
8ha-tól 12ig,anyagtól függően.
hello mindenki!
Egy ilyen 514 el kb mennyit lehet egy nap levagni ugy atlagban? es mivel jobb mint az 512 az kinezetre jobban nez ki szerintem, habar ez csak az en velemenyem...
Helló!
516 bontott asztal visszaforgató tengellyel érdekel valakit?
Hogyérted a szelep cserét. Vegyem ki a rugót,meg a szeleplapot? Befér oda a golyó? Melyik szelepet? Mind kettőt? Választ előre is köszi.
Képet csak tavaszra tudok róla fóltenni,
mert le van takarva.
Válasz #1496. hozzászólásra
En nem igazan ismerem az E514 est viszont van E303 es E281-C es azok nagyon jol mukodnek, ha egyszer rendben van rajta minden nagyon jol birjak a strapat pedig nem mai gepek, ugyh tenyleg jo uzletet csinaltal...
Válasz #1496. hozzászólásra
Annyiert jo uzletet csinaltal!!
Tegyel fel rola kepet ha tudsz.
Hali.
Nekem nagy szerencsém volt. Tavaly juniusba vettem
egy 514 est 750000 ft-ért amin szecskázó is van.
50 hektárt vágtam javítás nélkül.
Szerintem egy jó gép. már kukorica asztalt is vettem hozzá 400000 ft-ért.
már 2 miláért elvitték volna.
Válasz #1494. hozzászólásra
csereld ki a szelepeket csapagy gojora. 8..10mm atm
Válasz #1493. hozzászólásra
Milyen AC-t lehetne felrakni az IFA adagolóra ami nem engedne le másnapra.Az a baj,hogy amit a boltban lehet kapni,az is gagyi kinai,van amelyik eleve átereszti az olalyat az adagolóba.A szivó csövet már lecseréltem,ott nem engedhet el.Ki milyen megoldást javasol? Medikus.
Válasz #1491. hozzászólásra
E-514
Válasz #1490. hozzászólásra
Jónapot! Ezen a linken eléri az én hirdetésemet, ha érdekli telefonáljon és megbeszéljük!
Sziasztok!
Keresek E 514-es kombájnt megvételre.
Ha tud valaki olyan gépről ami eladó és jó állapotú kérem jelentkezzen!
A segítséget előre is köszönöm!
Válasz #1488. hozzászólásra

514-esem van
A jobboldali (hatso) harmadik es negyedik az ablaktol. Azon volt leragva/leegve a szigeteles, levagtam azt a darabot ami rossz volt, de ugyanugy kics.szte mint azelott... Mindegyik piros szinu volt...
Ha egy picit melegebb lesz leszerelem es vegigmegyek minden szalon egyekent..
Nem megy a muszerfal vilagitasa sem, Kicsereltem a fenyszorokat is ugyaugy tettem vissza mint azelott, most meg a jobboldalin nem eg a rovidfeny, a masikon pedig a kicsi ego....
Szabi. Milyen géped van ,12vagy 14.A 14-esen 2 biztositék tábla van.A baloldali a világitásoké,a müszerfal a parkir és a fényszóróké.A jobboldalon vannak a fogyasztók,villogó szellőző külömbözővisszajelzők ,relék,fék,kilóméteróra,stb.Nagyobb biztositékot NE tegyél bele, mert a 24 volt kigyujta.Előfordulhat hogy az egér lerágta a szigetelést valahol pl:magtartály alagutban,amit nem is láthatsz,akkor biztos a katasztrófa!Vezetéktervet még nemláttam,de ha van,laikusnak akkor sem egyszerű.Melyik táblán ,hányadik biztivel van bajod.Ird le milyenszinű a vezeték,majd utána nézek.Üdv:Medikus MIndenkinek javitásmentes BUÉK
Válasz #1486. hozzászólásra
Értelek már
hát elég sokminden nem jó a 14 esre PL.: ürítő bekapcsoló variátor hátsó kerék nekem ezek kellenének és ezek nem jók!!!
Válasz #1484. hozzászólásra
Érdeklődő már volt rá úgyhogy talán valaki eljön hátha meg tetszik neki .
De ezt a 4 fejes ekét majd szét szaggatja úgy megy .
Válasz #1483. hozzászólásra
Reméljük addigra elviszik.
Válasz #1482. hozzászólásra
Igen eladó , meg szerkezetileg is jól most járatom be a motorját de brutális milyen erő van benne . Kiváncsi leszek milyen lessz mire vége a bejáratásnak .
Válasz #1481. hozzászólásra
Eladó a nagy Zetor? Nem néz ki roszul.
Válasz #1480. hozzászólásra
Mi kellene hogy az 512-esé nem jó ?
sziasztok
Érdeklődni szeretnék a multkor irtátok a telefonszámát egy 514 es bontónak de nem a bükkhegyi-é kell mert annál csak 512 es van ha letudnátok megint írni a számát azt megköszönném mert nem találom lejebb!
Válasz #1478. hozzászólásra
Az sem segitett....
Válasz #1477. hozzászólásra
Tegyél bele nagyobb amperes biztit
Válasz #1476. hozzászólásra
Hianyoznak belole, es nem tudom, hogy melyik.
Tettem bele, de van 2 ami allandoan kisul...
A villamossagi szerelo pedig csak ugy all neki, hogy mindent kiszed es ujra vezetekeli az egeszet. Mondjuk a kijelzok mukodnek,es a lampak is, csak a iranyjeles nem....
Válasz #1475. hozzászólásra
Mert mi a bajod a villanyával .
Válasz #1474. hozzászólásra

Nem tudja senki?
Tudna-e valaki nekem segiteni a viilamossagban?
. Esetleg egy villamossagi rajot ha tudna valaki kuldeni/feltolteni ide.
Azt szeretnem megtudni, hogy a biztositektablan melyik biztositek mit "biztosit"
Elore is koszi!!!
Válasz #1472. hozzászólásra

BAKKER!!!!!
Ma hoztak le....
A formaja ugyanaz... de megsem paszolna a lyuk, a kombajnra elolrol kell felcsavarozni 3 db kicsi csavarral....
Válasz #1471. hozzászólásra

Üdv!Ma előkerestem,a lámpákat.Ha érdekel elküldöm neked.
Válasz #1470. hozzászólásra
beszeltem ma veluk, csak nem kerdeztem, hogy ujak vannak nekik, vagy hasznaltak. 7rugo egy fenyszoro. lehet holnap megrendelem....
Válasz #1469. hozzászólásra
Szerintem csak újat
Válasz #1448. hozzászólásra
Bontott alkatreszeket forgalmaznak, vagy ujakat?
A wartburg kerekitettoldalu fényszóró jó bele,mindegy hogy H4 izzós vagy a régebbi duolux izzós a foglalat.Egy az egybe passzol,nekem higgyetek villamosság szerelő vagyok! Üdv Medikus.Még annyit,a bócsai Tóth is a Bükkhegyitől bontja az ilyesmit Kiskőrösön.
Válasz #1464. hozzászólásra
Lennék én terepen de mivel? Biciklivel mégse mehetek -25 fokban. Mert ott fönt azt mondták márpedig benzin nincs és mégcsak gázolaj se nincs. Merthogy válság van.
Válasz #1465. hozzászólásra
Biztos? Azért nézzed meg, mert volt pár varesz. Az 512-esnek mintha kerek volt és nem ilyen.