Válasz #759. hozzászólásra
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
Válasz #758. hozzászólásra
Sima golyós csapágy csak hát mire lebontottam a variátort mert rúgó lehatót kellett csinálni hozzá meg elkezdtem lehúzatni este lett . Másnap egésznap próbáltuk lehúzni meg ütöttük de semmi akkor levágtam a csapágyat (csapágyházastól )az alsó gyűrűről és azt próbáltuk hogy hegesztővel meghúztuk és megpróbáltuk letörni de 5 próbálkozás után sem akart megindulni . Utána óvatosan levágtam a tengelyről az alsó gyűrűt . 3. nap elmentem csapágyért meg csapágyházért és összeraktuk és délután levágtam azt az 1,6 Ha árpát
Válasz #753. hozzászólásra
Én csak a rosszat cserelem meg hát éppen bele álltam egy árpa darabba és 60 méter után tört össze . 3 nap volt mire ledaraboltam a tengelyről flexxel .
Az a jó ha jó a ricni azt akkor azonnal lekell hegeszteni mert ha nem akkor lerúgja előbbutóbb ez nagy betegsége neki . Én megvszem 1000-1200-ért a vulkán karmantyút és kijavítom mint hogy 35-40 ezerért másik munkahengert vegyek asztal emelőnek . Ha szerencsém van kibírja azt az évet de ha nem akkor másnap megint folyik
Válasz #752. hozzászólásra
amit fejérbe néztem annak egészséges volt a ricnie és nem volt lehegesztve
én a csapágyat párosával szoktam cserélni
munkahengert meg nem karmantyúzok, veszek újat
Válasz #751. hozzászólásra
Nem tudom mennyit de sokat .
Karmantyúztam több munkahengert de az állandó probláma ha valaki Vulkán javító szettet vesz . Az irányító karokat kellett lehegeszteni 2* de ebből másodszor felkellett hegesztenem a könyök tengelyt és leszabályoztatnom és lehegesztés előtt belettem egy 10-es betonacélt éknek .Cseréltem alul a csigaházat Tavyly egy dobcsapágyat tavaszra kell a másikat . ékszíjat most meg eddig 2-őt . Főfék hengert cseréltem szelelő variátor szíj meg rugó meg cseréltem 2 ékszíj spanolót .
Válasz #735. hozzászólásra
Az nem segít . Bár megmondom őszintén ahogy gondolkodom lehet azért nem csuk nekem mer átenged már a munkahengerem . Ha megkarmantyúzom lehet nekem is jó lesz
Válasz #733. hozzászólásra
40 körül láttam már vadi új dobkosarat elfekvőben Harkakötönyben és van Kiskőrösön használt dob lassító 40-ért és van új 70-ért de szokta az aprók között hirdetni a Bükkhegyi . Most láttam komplett FKA adaptert ferdével együtt 300-ért .
Válasz #724. hozzászólásra
Hidraulikus autómata nyitású csak az a rohadt nyelvet becsukáskor nem tudja mindig kinyitni ilyenkor kalapáccsal segítek rá . De ha van kedved 1 órát játszani be lehet állítani és akkor tökéletesen nyit csúk mindig .
13922 hozzászólás
Válasz #767. hozzászólásra
Ebben vitatkoznák veled
Géza jolbeszél a FAN (adjatok neki inni) ,de azért jol nézd meg mit veszel.
Nekem is volt 1szezonba 106-os minden nap turtuk pedi akivel megnéztük profivolt
Válasz #767. hozzászólásra
Inkább ne feszegessed.
Nem a kedvenc témám....
Válasz #766. hozzászólásra
Igen
Válasz #757. hozzászólásra
A Vulkán az annyira szar
Válasz #762. hozzászólásra
nem felvidéki, Ro -bol ir
Válasz #763. hozzászólásra
Sima golyós? Semmi önbeáló? Csapágyillesztéssel van a tengelyen?
Válasz #762. hozzászólásra
Hahaha.
Mikor nem az beszélt?
Mindig öv beszélsz csak. :-))))))
Válasz #760. hozzászólásra
A biztos!
Válasz #758. hozzászólásra
Sima golyós csapágy csak hát mire lebontottam a variátort mert rúgó lehatót kellett csinálni hozzá meg elkezdtem lehúzatni este lett . Másnap egésznap próbáltuk lehúzni meg ütöttük de semmi akkor levágtam a csapágyat (csapágyházastól )az alsó gyűrűről és azt próbáltuk hogy hegesztővel meghúztuk és megpróbáltuk letörni de 5 próbálkozás után sem akart megindulni . Utána óvatosan levágtam a tengelyről az alsó gyűrűt . 3. nap elmentem csapágyért meg csapágyházért és összeraktuk és délután levágtam azt az 1,6 Ha árpát
Válasz #761. hozzászólásra
Üdv felvidéki haverom,ma a pia beszél belőlem ugy hogy ma ku..vára öszinte leszek
Jólmondja!
Válasz #756. hozzászólásra
mink nem értünk hozzá nem mindeggy ,hogy eggy jav készlet pár ezerft vagy eggy munkahenger több10ezer ahol van guba ott nem számit
Géza felejtsd már el ,olyan mintha visszaülnél az Mtz-be
Válasz #755. hozzászólásra
Milyen csapágy van benne?
Válasz #754. hozzászólásra
Olyan ratyik?
Minek veszel újjat?:DD
Ez vicc?
Én csak a rosszat cserelem meg hát éppen bele álltam egy árpa darabba és 60 méter után tört össze . 3 nap volt mire ledaraboltam a tengelyről flexxel .
Az a jó ha jó a ricni azt akkor azonnal lekell hegeszteni mert ha nem akkor lerúgja előbbutóbb ez nagy betegsége neki . Én megvszem 1000-1200-ért a vulkán karmantyút és kijavítom mint hogy 35-40 ezerért másik munkahengert vegyek asztal emelőnek . Ha szerencsém van kibírja azt az évet de ha nem akkor másnap megint folyik
Válasz #752. hozzászólásra
amit fejérbe néztem annak egészséges volt a ricnie és nem volt lehegesztve
én a csapágyat párosával szoktam cserélni
munkahengert meg nem karmantyúzok, veszek újat
Válasz #751. hozzászólásra
Nem tudom mennyit de sokat .
Karmantyúztam több munkahengert de az állandó probláma ha valaki Vulkán javító szettet vesz . Az irányító karokat kellett lehegeszteni 2* de ebből másodszor felkellett hegesztenem a könyök tengelyt és leszabályoztatnom és lehegesztés előtt belettem egy 10-es betonacélt éknek .Cseréltem alul a csigaházat Tavyly egy dobcsapágyat tavaszra kell a másikat . ékszíjat most meg eddig 2-őt . Főfék hengert cseréltem szelelő variátor szíj meg rugó meg cseréltem 2 ékszíj spanolót .
Ennyi jut eszembe de nagy bajom még nem volt
Válasz #750. hozzászólásra
mennyit birnak ki azok?
milyen gondjaid voltak vele ezidáig?
Válasz #749. hozzászólásra
3 éve vettem 3,3-ért 3600 órával . Doblécet még nem ceréltem de lassan aktuális lessz
Válasz #748. hozzászólásra
mennyivel vetted és mennyiért?
még az eredeti törőlécek vannak benne?
Válasz #747. hozzászólásra
4200 körül de megnézem holnap ha nem felejtem el
Válasz #743. hozzászólásra
hello
mennyi üzemóra van a tiedben?
Válasz #745. hozzászólásra
Ezek jutnak az ész-embe.
Én csak reagálgatok ittott...
Válasz #744. hozzászólásra
Ma nagyon sziporkázol Te is meg Pityu is:))
Válasz #743. hozzászólásra
Ok.
Menj humni.
Vidd a csákányt is.
Na léptem humni .
Csákány
Válasz #740. hozzászólásra
Az beton.
De ha veszek kuk.adaptert ahhoz azért adnak ám ferdét is.
Vagy akkor nem én leszek aki veszi....
Válasz #740. hozzászólásra
De az adapterrel kapsz. kivéve, ha a saját felhordójához készült az adapter. Akkor viszont nem is kell.
Válasz #738. hozzászólásra
de ami nem vágott csak gabonát, annak csak a gabonasztalhoz van felhordó
Válasz #738. hozzászólásra
Járni jár de nem mindig kapsz . Én is megtartom ha adaptert cserélek
Hát azért a ferde jár velük....
Hova tűnnének róluk?
Válasz #735. hozzászólásra
Az nem segít . Bár megmondom őszintén ahogy gondolkodom lehet azért nem csuk nekem mer átenged már a munkahengerem . Ha megkarmantyúzom lehet nekem is jó lesz
40 körül láttam már vadi új dobkosarat elfekvőben Harkakötönyben és van Kiskőrösön használt dob lassító 40-ért és van új 70-ért de szokta az aprók között hirdetni a Bükkhegyi . Most láttam komplett FKA adaptert ferdével együtt 300-ért .
Válasz #725. hozzászólásra
Be kell jól zsírozni is!
Válasz #732. hozzászólásra
Éppen lehet de határeset bár az új fülke szerintem kicsit jobban szigeteli a hangot is .
Válasz #729. hozzászólásra
akkor nem csak dobkosár meg doblassító kell, hanem ferdefelhordó is
ezeket összesen mennyiért lehet megvenni
Válasz #731. hozzászólásra
és mennyire zajos a géped? lehet aratás közben telefonálni benne?
Válasz #730. hozzászólásra
Minden ugyan az belül csak fülke más de ha nem tetszik leveszed és vanegy kabriód én meg elhozom a fülkét :)))
Válasz #728. hozzászólásra
a karok és egyébb kezelőszervek mások?
Válasz #727. hozzászólásra
Igen kompletten mert mások a felfogatások az asztalon .
Válasz #723. hozzászólásra
Nyitós az ajtaja míg az enyémnek tolós meg több üveg van benne nagyon hasolít egy 108-as domcsi fülkéjéhez
Válasz #725. hozzászólásra
a kukorica asztalnál kompletten kell cserélni a ferdefelhordót is?
Válasz #723. hozzászólásra
300-ba mondta a Domaszéki srác hogy neki annyi volt a telephelyen beszerelve
Válasz #724. hozzászólásra
Hidraulikus autómata nyitású csak az a rohadt nyelvet becsukáskor nem tudja mindig kinyitni ilyenkor kalapáccsal segítek rá . De ha van kedved 1 órát játszani be lehet állítani és akkor tökéletesen nyit csúk mindig .
Válasz #722. hozzászólásra
elvileg igen, ezért nem értem a dolgot
Válasz #718. hozzászólásra
mennyiért rakják bele kompletten?
ez az ujjabb fülkés mennyiben különbözik a tiedtől?