Fórum
- Öntözőkutak engedélyeztetése új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Fekete rendszám - piros rendszám új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Poénok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- New Holland traktorok új
- Szántás kezdőknek és haladóknak új
Cikkajánló
Hirdetés

930 hozzászólás
Válasz #278. hozzászólásra
Szia.
Tudod olyan problémám van, hogy sikerült vennem egy fiatot és nincs hozzá könyvem. Olajat és szűröket szeretnék benne cserélni de nem tudom, hogy milyen fajta és mennyi kel beleezért gondoltam a könyvbe ez hátha megvan. Nagy segítség lenne ha ezt leírnád nekem és elküldenéd e-mail-ban. Ha tudsz nekem olyan cimet adni ahol olcsó hozzá az jó lenne.
Segiséged előre is köszönöm.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a hirdetést:

Gépkönyvek, katalógusok eladók
Lehet keresgélni
Válasz #277. hozzászólásra
Szia!
nekünk van, de több száz oldal, és két kötetes
Ha meg tudnád mondani, h mi kell belőle, bemásolom ide
Fiat 110-90 valaki tudna nekem gépkönyvet küldeni?
Válasz #265. hozzászólásra
Nekem is szükségem lenne ennek a típusnak a gépkönyvére. Ha valakinek van kérem jelezze. Köszike
Válasz #123. hozzászólásra
Szia, ha el tudnád nekem küldeni a gépkönyvet pdf formátumban akkor nagyon sokat tudnál vele segíteni nekem.
Kérlek erre az e-mail címre küld: laszloelemer@gmail.com
Üdv.:Eme
Üdv!
Nekem 21 soros Nordsten-em van. Keresek hozzá aprómag vetőelemeket.
Van hozzá vetési táblázatom is, csak nem tudom, hogy csatoljak xls fájlt.
Sziasztok!
Géptervező hallgató vagyok és egy beadandóm megírásához szeretném segítségeteket kérni. Lajta Sa-32 VNTGT (legalábbis ez volt az adattáblán) vetőgéphez keresek műszaki rajzokat. Karbantartási könyvet már talátam a könyvtárunkban, ez viszont nagyon sokat segítene.
Az email címem: knucklehead255@gmail.com
Szép napot és előre is köszönettel:
H.T.
Tiszteletem mindenkinek!
Egy 2001-es évjáratú JCB 2135 4WS tip. 113,5 Kw-os Perkins motoros géphez sürgősen keresek kezelési, szerelési, alkatrész könyveket. Amennyiben valaki tud segíteni kérem az alábbi eamil.: csaba1l@freemail.hu jelentkezzék! Ígérgetők kíméljenek!
Ui.:Természetesen nem ingyé kérek semmit
Kérem,ha van valakinek Nordsten Lift-o-matic 21 soros vetőgéphez magyar nyelvű vetési és leforgatási táblázata jelezze a fgabcsi@citromail.hu -ra.Köszönöm.
John Deere 4755-ös géphez keresek javítási útmutatót és alkatrészkatalógust. Bármilyen megoldás érdekel.
Válasz #-2 hozzászólásra
Helló! Ha van lehetőség, akkor átküldenéd nekem a terra gépkönyvet? bodyp@freemail.hu
Válasz #-1 hozzászólásra
Helló! Ha van lehetőség, akkor átküldenéd nekem a terra gépkönyvet? bodyp@freemail.hu
Szeretnék vásárolni steyr 650 tipushoz karbantartási és kezelési gépkönyvet,segítségeteket előre is köszönöm.0630 4311124!!!
Claas Dominator 105.höz keresek gépkönyvet vagy bescannelt gépkönyvet másolatot!!! SÜRGŐS!!! Segítsetek! ELőre is köszönöm!
Keresek 442-es ndk bálázóhoz gépkönyvet ha valakinek van irjon.
Engem érdekelne t-16m gép könyv vagy CD. Előre is köszönöm!!!!!
Tavaly vásároltam egy Steyr 9190-es típusú traktort. Nagy szükségem lenne karbantartási kézikönyvre vagy esetleg alkatrész katalógusra.
Magyar nyelvű fénymásolatot is megvennék utánvételben!
Telefonszámom: 702401907
Üdv!
Agrostroj mf-70 hez tudna valaki gépkönyvet szolgáltatni?
Üdv!
Nekem is nagy szükségem lenne egy Terra gépkönyvre.Tudnátok nekem ebben segíteni?
Válasz #256. hozzászólásra
Megkaptam a mailt. Nagyon szépen köszönöm.
válasz 256 hozzászóláshoz
Tisztelt Robi5 érdekel a könyv, esetleg emailben el tudná juttatni részemre? Vagy más módon tehetnék rá szert?
emailcímem: viktorfazekas@citromail.hu
Válasz #257. hozzászólásra
Üdv, szerintem itt nézz szét.
RÁBA
Szép napot mindenkinek !!
Nekem szakdolgozat elkészítéséhez kellene bármilyen anyag Rába Steiger 250-es traktorról. Gépkönyv, alkatrészlista, műszaki rajzok, akármi.
Email címem: jonigts@mailbox.hu
Válasz #253. hozzászólásra
javítási útmutató nem létezik hozzá,superhez van könyvem,ha érdekel
Válasz #252. hozzászólásra
keress egy deutz szervizt,pl:bebo,biztos segítenek,mert ez 1 3hengeres léghűteses deutz motor
Válasz #252. hozzászólásra

Csak használati utasítást tudok
Jó napot mindenkinek!
Lajta SA 32 vetőgéphez szertnék vetési táblázatot, esetleg javítási útmutatót és hasonló "könyveket".
emailem: viktorfazekas@citromail.hu
A segítséget előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok!

Nagyon nagy szükségem lenne egy Atlas homlokrakodó motorjának a javítási kézikönyvvére.
A rakodó motorszáma: F3L912
Nagyon nagyon fontos lenne, vagy elektronikus vagy könyv formájában. Hajlandó vagyok fizetni is érte!!! Előre is köszönöm a segítségeteket. :)
Szevasztok! :)

Rába Steiger 250-hez keresek gépkönyvet.
akinek van az legyen szíves elküldeni erre a címre:
szantomi16@windowslive.com
köszönöm előre is :)
Hello!
JCB 540-70 rakodógéphez keresek gépkönyvet, kezelésit!Aki tud, az segítsen!köszi
steyr n180o típusú, kéthengeres traktoromhoz keresek gépkönyvet és alkatrészkatalógust. Kérem, aki tud, az segítsen.
Válasz #247. hozzászólásra

Megadom az email címemet ott bövebben le tudod írni:qpista@freemail.hu
Válasz #239. hozzászólásra
Az elektronikai 80 öjró..
Válasz #1. hozzászólásra
Az RS Fórumon jelezte valaki, hogy van. Ha sikerül szereznem, elküldöm.
GSA
Sziasztok!Keresnék IH10-490 átrcsához könyvet!Köszi.
Megnéztem a honlapot de csak alkatrész katalógust találtam semmi mást az meg van fenn az IH honlapján is.
Válasz #241. hozzászólásra
nézd meg ezt
http://www.pdfbooks.info/view?title=Q2FzZS1JSCAmYW1wOyBEYXZpZCBCcm93bg==&source=aHR0cDovL3d3dy5waWN0dXJlc2Jhc2UtYWdyaXByby5jb20vdHJhY3BpZWNlcy9jYXRhbG9ndWVzL1BERi9GRS9UcmFjdGV1cnMvMjUtQ2FzZSUyMElILUZFLnBkZg==&summary=Y2FzZSBpaCAtIDR3ZCAtIGNhcnJhcmNhc2UgaWggLSA0d2QgLSBjYXJyYXJvIC8gc2lnZW8gLyBzaWdlIG5zIDcyMzktNiA2IDcgOCA5IDEwIDExIC4uLiA1MTUwIDI1LzIzMTAtMjRsaCAxMjYxNDFhMSBtYXh4dW0gNTEyMCwgNTEzMCwgNTE0MCwgNTE1MCwgbXg4MGMsIG14OTBjLCBteDEwMGMs
Németbe ha van ismerösöd,ott van minden..
Már próbáltam de nem tudnak segíteni
Helló,itt próbáltad már?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1905857/GEPKONYVEK-JAVITASI-UTMUTATOK-ALKATRESZKATALOGUSOK-ELADOAK.html
Üdv mindenkinek.
Már több fórumba is írtam de segítséget sehol sem kaptam.
Vásároltam egy CASE IH 5150-es traktort de nem találok hozzá semmilyen leírást . Érdekelne javítási , kezelési, karbantartási , és elektonikai leírás.
köszi mindenkinek.
Válasz #229. hozzászólásra

Engem érdekelne!! Ha eltudnád intézni az nagyon jól jönne mert nagyon régen keresek hozzá gépkönyvet!
E-mail címem: materacz@citromail.hu
Köszönöm!! Nagyon jól jönne!!
Válasz #235. hozzászólásra
Üdv.
eltudnád küldeni nekem is a gépkönyvet?
címem: szantomi16@windowslive.com
köszi előre is :)
Sziasztok!Keresek IH 10-770 nehéz tárcsa katalógust!Köszi!
Válasz #234. hozzászólásra

E-mail címed kellene hozzá, hogy elküldhessem.
Üdv.Még új vagyok erre!Terra vari kisgéphez gépkönyvet keresek!
Sziasztok segitséget kérnék ha valakinek lenne vagy tudna segiten UNK-320 rakodogéphez gépkönyve meg kezelésiutasitás az meg köszöném jacsmann@citromail.hu
erre a cimre elöre is köszönöm
Keresném a képen látható könyv második kiadását megvételre de inkább másolás erejéig cserébe az első kötetért. Telefon szám: 0630/9655-689.
Keresném a képen látható könyv második kiadását megvételre de inkább másolás erejéig cserébe az első kötetért. Telefon szám: 0630/9655-689.