nem az volt a felvetés tárgya , hogy kell-e vagy sem , csak kiváncsi voltam, hogy kinek mennyire jön be a HM style,
(szvsz sokan vannak akik sokszor azt sem értik mit akar mondani , de ezért nem Ő a hibás, hanem a sok 2 osztályos buta földműves)
na most szólalt meg a butaság,2006-ig a legolcsóbb gépek voltak ,ez-az amikor olyanhoz irsz amihez fogalmad sincs,ja és lékó az van és érdekes nállam jól működik,de te csak álmodozz neked még olyan se lesz
Vettél volna te is olcsóbb traktort akkor maradt volna pénzed rendes eszközökre, nem ócska ekére meg lekó gépekre
Így is kossebrendűség érzeted van a jondérosokkal szembe
Azt hogy értenél hozzá, jól titkolod.
Válasz #107. hozzászólásra
na ne-má elveszed kedvenc szórakozásom,had röhögjön a nép szerencsétlenen,ne csak ő szégyenítse az embereket ,ez a topik erre van,ja én sose kezdem csak reagálok,na ezt jól megmondtam
Itt ............................................................................................................................................................................erősen megkérdőjelezzük{:thumbup: -modi-
Tavaly ilyenkor mikor a aratási munkák mentek, akkor sem 100%-on pörgött a fórum. Aztán majd jön a tél..
Addig kollégáim fejlesztenek,
én pedig mepróbálok bevágódni az új családtagunknál
Most is itt vigyorog az ölemben
Ha már itt tartunk Hecci,szerintem abban,hogy eltűnnek emberek ,neked is van közöd bőven.Mikor nekiugrasz heccelni valakit,az nem biztos,hogy heccnek veszi!Nekem semmi bajom veled,de volt olyan időszak,amikor el se olvastam amit írtál.Aztán az idő múlásával megtanultam kezelni a dolgot.DE EZ NEM BIZTOS,HOGY MINDENKINEK SIKERÜL!
A másik fórum:nem tudom,ott én úgy érzem,hogy az alapító tagok,és akik személyesen ismerik egymást,ők elvannak egymással,a többiekkel meg ha érdekes nekik a téma akkor szóba állnak vele,ha nem-akkor pedig nem.DE LEHET,BENNEM VAN A HIBA!
Amúgy meg a topikra a válasz,másik fórumon vannak,szabi is,meg még sokan mások,és szerintem egyre többen kerülnek majd oda ,többek között én is ,mert ott még van a szakmáról szó,nem ilyen kötözködő majmok mint itt egyesek,akinek nem inge nem veszi magára,ez sajnálatos és ezért is van itt Magyarország ahol most van ,mert nincs összetartás,csak széthúzás ,kárörvendés,piszkálódás,ez tényleg sajnálatos,és pont ezt unják meg akinek van egy kis esze,és mennek más fórumokra ahol értelme ,szakmához értő emberek vannak.Mégegyszer hangsúlyozom akinek nem inge ne vegye magára.
Szia Heccmester,látom nagyon ráérsz,épp most keresek egy jó emberkét a disznók alól ganajászolni nem érdekel a szakma?Megfizetem,és legalább lenyugszol,ott is lehet ám keverni.
milyen szarkeverő?
nem az a jó ha tudjuk hányadán állunk?
mit vigyorogjak vlk. szájába ha nem csípem?????
ha meg nemcsípem AKKORIS MIVAN??????????
nem kell vele együttélni....... eheheheeheeehe
( remélem még nyilatkoznak jópáran a másikról h. mekkora okoska, észosztó, idióta , buzi ....meg hasonlók.......
csak hajrá remélem folytatják.......
ne folytsátok magatokba el kell mondani amit gondolunk adjátok ki a gőzt
induljunk tiszta lappal a köv. 658382542 hozzászólás felé.... heheheheehehe)
nem csak a fórumozóknak , másnak sem ad el sokat , ő csakis ingyen marketingre használja(-ta) a fórumot , hazudott reggel , délben ,este , hidd el nem olyan jószándéku ő mint ahogy eladja magát ....
777 hozzászólás
Válasz #119. hozzászólásra
nem az volt a felvetés tárgya , hogy kell-e vagy sem , csak kiváncsi voltam, hogy kinek mennyire jön be a HM style,
(szvsz sokan vannak akik sokszor azt sem értik mit akar mondani , de ezért nem Ő a hibás, hanem a sok 2 osztályos buta földműves)
Válasz #124. hozzászólásra

Gratula!! jány-vagy gyerők??
Válasz #122. hozzászólásra

Már 2006-ban is okos voltam,(sőt már a bölcsiben is okosabb voltam mint most te)kihasználtam az akciókat,és jó gépet vettem Mtz.áron
Válasz #105. hozzászólásra
most olvasom..... gratulálok én is !!!!!
Válasz #105. hozzászólásra

Sok egészséget neki!!!!!!!!!!!
Válasz #117. hozzászólásra

Akkor most ez hogy van 2006 ig csózé voltál, most meg okos?
Mert ennyi a logikád kb.
Pon annyira intelligens, mint 1 intelligens mosópor
Válasz #120. hozzászólásra
Bence azt igérte akinek megy lesz a 10000 az autómatikusan kap ,neki akkor már 3 járna
Válasz #119. hozzászólásra

Hecci nélkül nem fórum a fórum,moderátori jogot neki
Válasz #115. hozzászólásra

A HECCI az kell!!!!
Válasz #116. hozzászólásra

na mi ?
Válasz #113. hozzászólásra

na most szólalt meg a butaság,2006-ig a legolcsóbb gépek voltak ,ez-az amikor olyanhoz irsz amihez fogalmad sincs,ja és lékó az van és érdekes nállam jól működik,de te csak álmodozz neked még olyan se lesz
Válasz #114. hozzászólásra

Hát nem irgyellek!De azért egy jó kombájnban óránként egy hideg sörrel el lehet lenni!Csdak más szopás is vár ránk!
Válasz #1. hozzászólásra
ha már az állóvizet kevergetjük , azt is megszavzhatnánk kinek mennyire ánti vagy szimpi a HECCI stílusa
Válasz #112. hozzászólásra

nekem még jövő hét végig be van tervezve,még 55 búza,70 triti,egy kombájnosom kidölt én vagyok a gépész ott is
Válasz #110. hozzászólásra

Vettél volna te is olcsóbb traktort akkor maradt volna pénzed rendes eszközökre, nem ócska ekére meg lekó gépekre
Így is kossebrendűség érzeted van a jondérosokkal szembe
Azt hogy értenél hozzá, jól titkolod.
Válasz #111. hozzászólásra

ebben a térségben 2 napon belül vége az aratásnak,üresek a magtárak!
Válasz #109. hozzászólásra

nem ez pörget fel,az a qrva 2-3mm eső ami arra volt jó hogy 16-18 a buza vize
Válasz #109. hozzászólásra

Helyesbítek ,jumz-ot és Szk-t
Válasz #106. hozzászólásra

Miért pörgeted fel magad,semmi értelme!Hadd szereljék az ZT-t,meg az MTZ-t!
Válasz #107. hozzászólásra

na ne-má elveszed kedvenc szórakozásom,had röhögjön a nép szerencsétlenen,ne csak ő szégyenítse az embereket ,ez a topik erre van,ja én sose kezdem csak reagálok,na ezt jól megmondtam
Válasz #106. hozzászólásra
menjetek szobára, oszt legyen nyugalom végre....
Válasz #87. hozzászólásra

{:thumbup: -modi-
Itt ............................................................................................................................................................................erősen megkérdőjelezzük
Tavaly ilyenkor mikor a aratási munkák mentek, akkor sem 100%-on pörgött a fórum. Aztán majd jön a tél..
,

Addig kollégáim fejlesztenek
én pedig mepróbálok bevágódni az új családtagunknál
Most is itt vigyorog az ölemben
léptem.....
Válasz #102. hozzászólásra

learatunk most bálázzák
francot fünyirás a tanyán ajjj
Válasz #101. hozzászólásra

Hát,nem vagyok benne biztos...........
Mi a helyzet arrafelé,pihenőnap van????
Válasz #100. hozzászólásra

nincs benned hiba barátom!!
Ha már itt tartunk Hecci,szerintem abban,hogy eltűnnek emberek ,neked is van közöd bőven.Mikor nekiugrasz heccelni valakit,az nem biztos,hogy heccnek veszi!Nekem semmi bajom veled,de volt olyan időszak,amikor el se olvastam amit írtál.Aztán az idő múlásával megtanultam kezelni a dolgot.DE EZ NEM BIZTOS,HOGY MINDENKINEK SIKERÜL!

A másik fórum:nem tudom,ott én úgy érzem,hogy az alapító tagok,és akik személyesen ismerik egymást,ők elvannak egymással,a többiekkel meg ha érdekes nekik a téma akkor szóba állnak vele,ha nem-akkor pedig nem.DE LEHET,BENNEM VAN A HIBA!
Válasz #96. hozzászólásra

bár épp azon beszélgettem privátban egy törzstag baráttomal nem olyan már mint 1 évvel ezelött a klima ott sem ...........

akkor engem ott is ismersz
másik fórumon vannak de melyiken megírod
Amúgy meg a topikra a válasz,másik fórumon vannak,szabi is,meg még sokan mások,és szerintem egyre többen kerülnek majd oda ,többek között én is ,mert ott még van a szakmáról szó,nem ilyen kötözködő majmok mint itt egyesek,akinek nem inge nem veszi magára,ez sajnálatos és ezért is van itt Magyarország ahol most van ,mert nincs összetartás,csak széthúzás ,kárörvendés,piszkálódás,ez tényleg sajnálatos,és pont ezt unják meg akinek van egy kis esze,és mennek más fórumokra ahol értelme ,szakmához értő emberek vannak.Mégegyszer hangsúlyozom akinek nem inge ne vegye magára.
Válasz #94. hozzászólásra
Megfizetem,és legalább lenyugszol,ott is lehet ám keverni
.
Szia Heccmester,látom nagyon ráérsz,épp most keresek egy jó emberkét a disznók alól ganajászolni nem érdekel a szakma?
Válasz #91. hozzászólásra
milyen szarkeverő?
nem az a jó ha tudjuk hányadán állunk?
mit vigyorogjak vlk. szájába ha nem csípem?????
ha meg nemcsípem AKKORIS MIVAN??????????
nem kell vele együttélni....... eheheheeheeehe

máris begyűjtöttem a szk jelzőt
remélem tudtok még.........
ha ha ha
Válasz #90. hozzászólásra

Te mekkora egy szarkeverő vagy vazzeg!
( remélem még nyilatkoznak jópáran a másikról h. mekkora okoska, észosztó, idióta , buzi ....meg hasonlók.......

)
csak hajrá remélem folytatják.......
ne folytsátok magatokba el kell mondani amit gondolunk adjátok ki a gőzt
induljunk tiszta lappal a köv. 658382542 hozzászólás felé.... heheheheehehe
( kezdik kitárgyalni ki milyen fasza csávó is valójában......

)
Válasz #76. hozzászólásra

Válasz #86. hozzászólásra

Jó, hát az ilyen buta csávók bekajálják látod
Válasz #44. hozzászólásra
nem csak a fórumozóknak , másnak sem ad el sokat , ő csakis ingyen marketingre használja(-ta) a fórumot , hazudott reggel , délben ,este , hidd el nem olyan jószándéku ő mint ahogy eladja magát ....
Válasz #84. hozzászólásra

hehehehe - HECC!
Válasz #83. hozzászólásra
Idióták miért vannak itt!!!
Veled ennyi!!! Ha lesz érdekes témád beszélhetünk!
Válasz #80. hozzászólásra

Pusztuljak meg ezt elsütöm még ha nemtom mi lesz is.......
Miért vagy 69?????????????
Ez vlm. kedvenc pozitúra??????
látom retro buli volt-van a fórumon .......
egy kis zene ....
Válasz #80. hozzászólásra
De azért nagyon nem bánod ugyi??? hehehehe
Válasz #79. hozzászólásra
Persze, úgy látszik ez a régiszokás meg maradt!!
Válasz #78. hozzászólásra

nem ciki csak hecc
csak azé mer csak
ez a szlogen tudod
Válasz #76. hozzászólásra
Most őt miért cikizitek???