Még a zöme borjú is kiszaladt a villany pásztoron kívülre onnan kuksoltak .Nem volt hosszú derbi KB:20perc de már tegnap és tegnap előtt is volt egy egy ilyen esemény mindig az új bika győzött.A régi uralkodó nincs bele nyugodva .
Két nagy vödör hideg víz a fejre,ez általában bejön.Ha mégsem neked kell eldönteni ki az erősebb és a gyengébbiken végig vágni vagy elektromos bottal megrázatni.Viszont ez csak arra a napra megoldás másnap újra kezdik.
Azt tudni kell hogy a limuzin bika kb:90-95%-ban örökít amelyik nem ilyen azt le kell adni.A hús kihozatal az meg olyan,hogy ki vizsgálja.Írok egy példát ez friss történet.Beszéltem a krone forgalmazóval aki állítja,hogy a felmérések alapján piac vezetők bálázó gyártásban.Ugyan ezt állította a claas-is.
Csak az az egy tehén veri azt a tehenet??mert ha igen akkor nyugodtan vágjál belőle vagy 10-15cm-ert és a vágásnak az élét ráspolyozd meg és megoldódik a gond.
Kb 8q-sak mind a ketten csak figyeltem,hogy ne vigyék túlzásba a dolgokat, de nekik kell ezt eldönteni és inkább felügyelet mellett tegyék ezt mint nélküle.Viszont nagyon gyorsan helyet adtak a tehenek is ehhez az akcióhoz.
Talan csak rosszul fejeztem ki magam... nem ugy ertettem, hogy nem fog, hanem hogy a MTxLim borju fejlodesi mutatoi valamint vagasi sulya es huskihozatala elmarad pl a MTxKB v MTxCh stb mellett...
egyik tehenem veri a gyengébbet állandó jelleggel
le akartam fűrészelni a szarvát de a tapasztaltabb ismerősök azt mondták vagy mindnek vagy egyiknek sem mert akkor meg a szarvatlan lesz a célpont.
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék tőletek hogy van nekem 2 darab fekete bikám olyan 400-450kg-osok.Most 1 évesek.Mennyiért adhatnaém oda kilóját kb.Feketéhez képest nagyon jó bikák.
Sajnalom, hogy elsore nem jott ossze...
Elkerulhetetlen volt, hogy limousine-t rakass??? Minden tanulmany (es sajat megfigyelesek is) azt igazoljak, hogy az osszes elkepzelheto parositasi kombinacio kozul eppen a MTxLim a leggyengebb mutatokkal szolgal... Rakass inkabb Charolais-t, Angust, Piemontese-t!
Fent volt az adrenalin egy cseppet,már szinte kúszva közelítettem meg így is észre vett és mindig elinalt előlem.Van egy nagyon szelíd tehén azt toltam magam előtt ,hogy ne vegyen észre az utolsó 1méteren ki szúrta,hogy cselezek igen rafkós állat .
Ezt most fotóztam, délután 4-kor kimentem elletni egy tehenet és amíg ott várakoztam addig elébem jöttek hogy má csak kapjam le őket.Bezzeg az ellésről nem csináltam egyet sem pedig állva ellet és nem hagyta ,hogy segítsek.
12899 hozzászólás
Válasz #245. hozzászólásra

Le a szarvát ,ÉN minden üszőnek az első ellés után lecsapom a hegyét már amelyiknek van szarva.
Válasz #244. hozzászólásra

Még a zöme borjú is kiszaladt a villany pásztoron kívülre onnan kuksoltak .Nem volt hosszú derbi KB:20perc de már tegnap és tegnap előtt is volt egy egy ilyen esemény mindig az új bika győzött.A régi uralkodó nincs bele nyugodva .
Válasz #243. hozzászólásra

Két nagy vödör hideg víz a fejre,ez általában bejön.Ha mégsem neked kell eldönteni ki az erősebb és a gyengébbiken végig vágni vagy elektromos bottal megrázatni.Viszont ez csak arra a napra megoldás másnap újra kezdik.
Válasz #240. hozzászólásra

Azt tudni kell hogy a limuzin bika kb:90-95%-ban örökít amelyik nem ilyen azt le kell adni.A hús kihozatal az meg olyan,hogy ki vizsgálja.Írok egy példát ez friss történet.Beszéltem a krone forgalmazóval aki állítja,hogy a felmérések alapján piac vezetők bálázó gyártásban.Ugyan ezt állította a claas-is.
Válasz #242. hozzászólásra
csak az bántja.
Válasz #241. hozzászólásra

Gyönyörű állatok!!!
Elhiszem, hogy a nőnemű egyedek távolról "szemlélték" inkább a hadműveletet.
Válasz #241. hozzászólásra
ha eldurvul akkor mi a módszer?
csajok meg élvezték az erőfitoktatást
Válasz #239. hozzászólásra
Csak az az egy tehén veri azt a tehenet??mert ha igen akkor nyugodtan vágjál belőle vagy 10-15cm-ert és a vágásnak az élét ráspolyozd meg és megoldódik a gond.
Válasz #238. hozzászólásra

Kb 8q-sak mind a ketten csak figyeltem,hogy ne vigyék túlzásba a dolgokat, de nekik kell ezt eldönteni és inkább felügyelet mellett tegyék ezt mint nélküle.Viszont nagyon gyorsan helyet adtak a tehenek is ehhez az akcióhoz.
Válasz #237. hozzászólásra
Talan csak rosszul fejeztem ki magam... nem ugy ertettem, hogy nem fog, hanem hogy a MTxLim borju fejlodesi mutatoi valamint vagasi sulya es huskihozatala elmarad pl a MTxKB v MTxCh stb mellett...
Válasz #237. hozzászólásra
egyik tehenem veri a gyengébbet állandó jelleggel
le akartam fűrészelni a szarvát de a tapasztaltabb ismerősök azt mondták vagy mindnek vagy egyiknek sem mert akkor meg a szarvatlan lesz a célpont.
Válasz #232. hozzászólásra

Azért ez élőben sokkal félelmetesebb, mint itt a képen.
Válasz #234. hozzászólásra

Az új bikának szarva van, és bizony átvette a hárem fölött a rangsorban az elsőbbséget .
Válasz #231. hozzászólásra

Ha rendben van a tehén bármelyik típustól fog.
Ez egy nagy baromság
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék tőletek hogy van nekem 2 darab fekete bikám olyan 400-450kg-osok.Most 1 évesek.Mennyiért adhatnaém oda kilóját kb.Feketéhez képest nagyon jó bikák.
Válasz #232. hozzászólásra
eldöntötték ki a főnk vagy csak az új bikának mutatta meg a keménylegény
Válasz #231. hozzászólásra
de tapasztalataim szerint a limó "fog" a legjobban.
Válasz #230. hozzászólásra

Sajnalom, hogy elsore nem jott ossze...
Elkerulhetetlen volt, hogy limousine-t rakass??? Minden tanulmany (es sajat megfigyelesek is) azt igazoljak, hogy az osszes elkepzelheto parositasi kombinacio kozul eppen a MTxLim a leggyengebb mutatokkal szolgal... Rakass inkabb Charolais-t, Angust, Piemontese-t!
Témát váltva: visszafolyatott a MTxKB tehénke

Sebaj, kihívtuk az inszeminátort, és megvizsgálta, be is rakta limuzinnal. Remélem jó lesz, és fogott!!!
Válasz #228. hozzászólásra

Nem tudok képet feltölteni
Egy kis ízelítő az oviból!
Válasz #226. hozzászólásra
Nálunk most mindet az anyja neveli, még az ikreket is! Nagyon rendes anyák! Hozzáteszem, csak hobbiból vannak.
Válasz #225. hozzászólásra
Mert mindig akad olyan is.
Elhiszem!
Nálunk is vannak ők is!
Imádni valók!!! Főleg, amelyiket úgy kell felnevelni cumisüvegből.
Válasz #215. hozzászólásra

Egyetértek!!! Pacik, bocik, barik, kutyik....
Nemrég született 7 barink...gondolhatod, mit kell elviselniük Tőlem
Válasz #223. hozzászólásra

Köszi! Közben megoldottam - kis segítséggel.
Segíthetek...EZAZ
Válasz #218. hozzászólásra

Tündéri!!! Mindkét kicsi!
Válasz #220. hozzászólásra

Na, lehetett volna annyi eszem... De meg sem néztem a linket, csak egyből klatty.
Köszi!
Válasz #219. hozzászólásra

torold le a cim legvegerol a http:// reszt es megnyilik!
Válasz #218. hozzászólásra

Nekem nem nyílik meg....
http://gallery.site.hu/d/11693361-1/Kep030.jpg
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-02-19 20:25:06
Válasz #215. hozzászólásra
Válasz #199. hozzászólásra

Akkor a nemesi megszólítása Lim-Flex
Válasz #214. hozzászólásra
Meg egyáltalán a legtöbb állat.

Igen! Nagyon aranyosak, míg picik. Meg a pacik is.
Válasz #205. hozzászólásra
Jaaaaj, de aranyos!!!!
Válasz #212. hozzászólásra
ez ugrott be egyből:
De remélem nem a Trabant Limuzin.
Válasz #210. hozzászólásra

Válasz #209. hozzászólásra

Apja anyja marha volt így ő is marhának született,de igen rafkos marhának.
Válasz #208. hozzászólásra

...s még azt merik rá mondani, hogy marha!
Válasz #207. hozzászólásra

Néha olyan ötletek eszembe jutnak hogy az már hihetetlen még számomra is.Itt oszt kreatívnak kell lenni ha kiakarom cselezni a BÚ-kat.
Válasz #206. hozzászólásra

...sokat adtam volna érte, ha látlak, amint tolod magad előtt a tehenet...

Válasz #205. hozzászólásra

Fent volt az adrenalin egy cseppet,már szinte kúszva közelítettem meg így is észre vett és mindig elinalt előlem.Van egy nagyon szelíd tehén azt toltam magam előtt ,hogy ne vegyen észre az utolsó 1méteren ki szúrta,hogy cselezek igen rafkós állat .
Válasz #204. hozzászólásra

Ő is kint született a nyáron a villanypásztorban, ott sem voltunk. S már így ballagott be este az anyukájával.
A kicsiről legalább hozhattál volna.
Valami ilyesmit:
Válasz #203. hozzászólásra

Ezt most fotóztam, délután 4-kor kimentem elletni egy tehenet és amíg ott várakoztam addig elébem jöttek hogy má csak kapjam le őket.Bezzeg az ellésről nem csináltam egyet sem pedig állva ellet és nem hagyta ,hogy segítsek.
Válasz #201. hozzászólásra

Nem éhezik, aaaz biztos!
Cééépek!:)))
Válasz #201. hozzászólásra

jó anyag!!
Válasz #200. hozzászólásra
Ez meg jó lakott egy cseppet

Tenyleg jokepu, nagyon szep allat