Nekem jó az időpont is. Nem tudom melyik ez a fogadó, amit a másik topicba írtál az pl tetszett, ha ennek van honlapja akkor linkelnéd? Azátn ha többiek is egyet értenek készülhet a lista.
Az árakkal megakarok alkudni, addig nem írok ezzel kapcsolatban.
! De előzetes jelentkezéseket várok az online@agroinform.com címre - Fórumtalálkozó tárgyal.
Mivel ekkor lesz az AgrárGépShow is, és a környék nem bővelkedik szállásban, ezért jobb fixálni mielőbb.
Fotókat is kérek a fogadóról és közzéteszem itt Nektek.
1959 hozzászólás
Képek a tervezett helyszínről: http://www.google.hu/images?hl=hu&q=K%C3%A1csor%20Fogad%C3%B3&rlz=1B3GGGL_enHU236HU237&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1399&bih=723
Válasz #5. hozzászólásra
Szuper! Elég húzos programnak ígérkezik így az AgrárGépShow-al együtt. Készülök egy meglepetás ajándékkal is, mindenkinek aki résztvesz ezen.
Válasz #1. hozzászólásra

Nekem jó az időpont is. Nem tudom melyik ez a fogadó, amit a másik topicba írtál az pl tetszett, ha ennek van honlapja akkor linkelnéd? Azátn ha többiek is egyet értenek készülhet a lista.
Az árakkal megakarok alkudni, addig nem írok ezzel kapcsolatban.
! De előzetes jelentkezéseket várok az online@agroinform.com címre - Fórumtalálkozó tárgyal.
Mivel ekkor lesz az AgrárGépShow is, és a környék nem bővelkedik szállásban, ezért jobb fixálni mielőbb.
Fotókat is kérek a fogadóról és közzéteszem itt Nektek.
Válasz #1. hozzászólásra
Jól hangzik. Lehet én is kiugrom innen a nagy Oláhország közepéből.
Válasz #2. hozzászólásra
Javítva!
Válasz #2. hozzászólásra

úgyláccik nemcsak bennünk hagyott mééééééééééllllllyy nyomokat
...maradandó élményeket KÁROSODÁSOKAT
ez rohadtjó..... hehehhee
Válasz #1. hozzászólásra

2010 már elmúlt
Egyeztetem egy etyeki fogadóval a február 12-én péntekre a találkozó részleteit:
- szállás 56 főre van:
2ágyas szoba
fürdőszobával: 13 db
fürdőszoba nélkül: 1 db
3ágyas szoba
fürdőszoba nélkül: 4 db
4ágyas szoba 4Fő
fürdőszobas: 4 db
- menü javaslat: étel: újházi tyúkleves, pörkölt, desszert / ital: helyi borok
találkozó: 5 órától
vacsora: 6 órától
borkóstoló? ezt kérhetünk ha akarunk - szerintem jó lenne