Sziasztok én is csatlakoznék a többiekhez köszi Misi neked és a családodnak, meg a kereskedőknek is hogy el hozták a munka eszközüket be mutatni, neked meg hogy így össze hoztad ezt a jó társaságot, bár igaz sajnos a vége felé értem oda, de legalább így is találkozhattam azokkal akik ott voltak.
Szép jó estét mindenkinek!Örülök,hogy mindenki jól érezte magát!Jól sikerült a szervezés.Na ma sem telt el eső nélkülKi fordultam a bálázóval az udvarról,elindult az eső
Nagyon jó volt a találkozó! Köszönet érte!
Csináltam egy pár képet, ezeket feltöltöttem a webemre.
www.dimitrij.gportal.hu
Csináltam egy rövid videót is, nemsoká azt is feltöltöm.http://www.dimitrij.gportal.hu/gindex.php?logout=1http://
Válasz #12407. hozzászólásra
Szia!
Szerintem igen meg írtam (írtuk) kivéve az e-mail cím.De most pótolom nem titkos laci43@freemail.hu,ha erre gondoltál.Én semleges pólót kaptam majd az enyémen következőre lesz kinagyítva a márka név,Remélem sikeresen hazaértetek.
Válasz #12410. hozzászólásra Nekünk van egy motoros (Tescos) nem ez a zöld hanem még az a piros.Akkor az volt akcióba!!!A zabot akartuk le permetezni vetés fehérítő ellen.Másfél hektárt 20000-ér.Hát ennyiért vettem egy ilyent azóta is működik.Azóta oda adtam az Öregemnek és ő sokat használja.Szóval nekem be vált!!!!
Üdvözlök mindenkit és örülök,hogy végre megismertük személyesen egymást. Szeretnék énis csatlakozni az előttem szólókhoz hogy meg köszönyem Misinek és kedves csalágyának ezt a fantasztikus napot amit nekünk szerveztek. És természetesen a Kelet-Agrónak az hogy biztosította nekünk azokat a munkagépeket amit elhoztak számunkra. Szerintem szuper kis találkozó volt.remélem rendszert csinálunk belőle. Sok okos és hasznos tanácsot hallottam és ennek nagyon örülök
A képeket elnézve jó találkozó lehetett, biztos láttam hallottam volna én is sok dolgot, aminek hasznát vehetném. Majd legközelebb...
Ami most dilemmát okoz számomra, az valami motoros háti permetező. Lehet kapni 30-40 közt "noname" cuccokat, valakinek van valami hasonlóval tapasztalata? Évente pár órát menne, ezért nem gondolkodok valami márkás típusban.
Ma már Gerecse traktoros kék színű pólóban rajta Iseki (meg néhány másodosztályú márka logójával ) voltam munkákat felvállani.
Igazán elegáns ajándék volt Gerecsééktől.
Éredmes volt találkozni a Keletaróval is. Nagyon értékes üzleti információkhoz jutahatott mindeki, aki figyelt.
Sziasztok!
Mi is sikeresen hazaérkeztünk.A kuplung éppen hazáig kibírta.
Nagyon szépen köszönjük Misinek és kedves családjának a találkozó megszervezését a jó programokat.Külön köszönet a Kelet-Agro-nak,Gerecse Traktornak h ők is eljöttek.
76Ati-hoz csatlakozva szerintünk is egy jó kis baráti társaság jött össze és ezek után szerintünk bármikor számíthatunk egymásra.
Norbi megígérte h egy jó kis videót fog készíteni de ehhez szeretnénk kérni még képeket(videókat főként) amit az e-mail címünkre elküldhettek.
Köszönet a tornász lányoknak a lovas tanya gazdájának a séta kocsikázást.
Elnézést amikor az előző hozzászólásomat írtam elfelejtettem meg köszönni a Gerecse traktornak és a Kelet Agronak a részvételt és a támogatásukat, még egyszer köszönjük.
Sziasztok!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagy jó kis találka volt, tetszett. Köszi mindekinek, akikkel megismerhettük egymást.
Mindenképpen meg kell említeni a sok finomságot, amit a társaság összedobott (fenséges ételek, italok). Misinek és családjának külön köszi és nyíltszíni taps!
Bár a kúltúr elötti elbeszélgető program elmaradt.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat,külön jó dolog volt a traktorokon kívül az egyéb elfoglaltság, ami gyerekeket is lekötötte, még este is beszéltek róla.A kisfiam tegnap vezetett először John Deere-t .Erről útközben is sokat beszélt.Az első találkozó szerintem is jól sikerült,talán túl jól is mert,nehéz lesz még jobbat csinálni.A gépbemutatón sok ötletet tudtam ellesni tőletek,ami szintén hasznos lesz a továbbiakban.A kedves kereskedőknek is köszönöm,hogy részvételükkel emelték az összejövetel színvonalát,és persze a vevőkör szélesítése is jól jöhet még valamire.Sajnálom,hogy nem tudtam tovább maradni,remélem legközelebb jobban alakul.Köszönöm nektek,hogy ott voltatok és azt is,hogy én is ott lehettem.
Jelentem alássan 2013.06.09.-én 00:45 perc kor estét csaptunk . Az utánpótlás már megvan mint a mellékelt kép is mutatja.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki megjelent a találkozón, remélem mindenki jól érezte magát,és szép emlékekkel távozott. Szerintem ebből rendszert kellene csinálni és ez az első találkozó volt, remélem még nagyon sok lesz még. A távol lévőknek töltünk fel képeket és a következőn ott lesznek. 76 ATI hoz csatlakoznék ez már egy igazi baráti társaság. Még egyszer köszönöm mindenkinek. Külön köszönöm Bencsikinek és Pipic Csabának nagyon sokat segítettek a szervezésbe.
Szerencsésen hazaértünk.Nagyon köszönöm Misinek és családjának hogy a találkozón részt vehettünk,na meg persze minden kedves fórumtársnak.Ahogy már többekkel beszéltük innen már nem egy fórum hanem egy baráti társaság beszélgetési oldala következik.A húzópróba döntetlen lett,de ástunk a Misivel vízelvezetö gödröket.
Kedvrs fórum társak remélem készül a találkozón sok kép és sok hasznos tanácsot kapunk itt a fórumon is. Én sajnos nem tudok elmenni mrt most estée már mindkét lányom beteget jelentett így holnapra marad az ápolás mindenkink jó időtöltés FOTÓk legyenek
Válasz #12381. hozzászólásra
Videót és fotókat majd készitsetek és tegyétek fel a fórumra!Legalább tudjam miről maradtam le!Szivesen mentem volna én is, de...............
Úgy gondoltam 09:00 Gyülekező, 10:00 valami megnyitó féle, 12:00 körül ebéd 13:00 Abony TAK bemutató utána ki-ki alapon lovaglás séta kocsikázás a faluba, traktor és munka eszköz nézegetés kipróbálás. Este nyársalás az egész tali alatt szól a zene.
Eddig úgy volt, hogy egyedűl megyek de, jön az asszony meg a fiam is.
Úgyhogy +2 fő. Bencsikinek nem bírtam írni mert xaraxik a freemail de remélem ezt olvassa.
Krizol le a kalappal a türelmed és az ügyes megoldáshoz.Én biztos,hogy első pár órába feladtam volna.Remélem sokáig tudod gond nélkül használni.
Az olaj amit írtál az a gép minden részébe jó (motor,hidraulika,váltó)?
35470 hozzászólás
Sziasztok én is csatlakoznék a többiekhez köszi Misi neked és a családodnak, meg a kereskedőknek is hogy el hozták a munka eszközüket be mutatni, neked meg hogy így össze hoztad ezt a jó társaságot, bár igaz sajnos a vége felé értem oda, de legalább így is találkozhattam azokkal akik ott voltak.
Válasz #12418. hozzászólásra

Hát igen az erőt uralni kell,és tudni kell kordában tartani.
Válasz #12397. hozzászólásra

Én mindig mondtam, hogy az erőt uralni kell.
Szép jó estét mindenkinek!Örülök,hogy mindenki jól érezte magát!Jól sikerült a szervezés.Na ma sem telt el eső nélkül

Ki fordultam a bálázóval az udvarról,elindult az eső

http://www.dimitrij.gportal.hu/
Nagyon jó volt a találkozó! Köszönet érte!
Csináltam egy pár képet, ezeket feltöltöttem a webemre.
www.dimitrij.gportal.hu
Csináltam egy rövid videót is, nemsoká azt is feltöltöm.http://www.dimitrij.gportal.hu/gindex.php?logout=1http://
Válasz #12412. hozzászólásra
Köszönöm az infót. Szerintem beújítok valamit, aztán majd kiderül.
Szia!
Szerintem igen meg írtam (írtuk) kivéve az e-mail cím.De most pótolom nem titkos laci43@freemail.hu,ha erre gondoltál.Én semleges pólót kaptam majd az enyémen következőre lesz kinagyítva a márka név,Remélem sikeresen hazaértetek.
Válasz #12410. hozzászólásra Nekünk van egy motoros (Tescos) nem ez a zöld hanem még az a piros.Akkor az volt akcióba!!!A zabot akartuk le permetezni vetés fehérítő ellen.Másfél hektárt 20000-ér.Hát ennyiért vettem egy ilyent azóta is működik.Azóta oda adtam az Öregemnek és ő sokat használja.Szóval nekem be vált!!!!
Üdvözlök mindenkit és örülök,hogy végre megismertük személyesen egymást. Szeretnék énis csatlakozni az előttem szólókhoz hogy meg köszönyem Misinek és kedves csalágyának ezt a fantasztikus napot amit nekünk szerveztek. És természetesen a Kelet-Agrónak az hogy biztosította nekünk azokat a munkagépeket amit elhoztak számunkra. Szerintem szuper kis találkozó volt.remélem rendszert csinálunk belőle. Sok okos és hasznos tanácsot hallottam és ennek nagyon örülök

Üdv!
A képeket elnézve jó találkozó lehetett, biztos láttam hallottam volna én is sok dolgot, aminek hasznát vehetném. Majd legközelebb...
Ami most dilemmát okoz számomra, az valami motoros háti permetező. Lehet kapni 30-40 közt "noname" cuccokat, valakinek van valami hasonlóval tapasztalata? Évente pár órát menne, ezért nem gondolkodok valami márkás típusban.

Bencsiki az a kék póló nem ISEKI kék.
Válasz #12406. hozzászólásra
Szevasztok!Irigyellek benneteket!Remélem a következő talira én is eljutok!
Bencsiki véletlenül Ku-Mitsu logó nincs a pólódon?
Válasz #12405. hozzászólásra

Szia! mindent megittatok?
Válasz #12404. hozzászólásra
) voltam munkákat felvállani.
Ma már Gerecse traktoros kék színű pólóban rajta Iseki (meg néhány másodosztályú márka logójával
Igazán elegáns ajándék volt Gerecsééktől.
Éredmes volt találkozni a Keletaróval is. Nagyon értékes üzleti információkhoz jutahatott mindeki, aki figyelt.
Sziasztok!
Mi is sikeresen hazaérkeztünk.A kuplung éppen hazáig kibírta.
Nagyon szépen köszönjük Misinek és kedves családjának a találkozó megszervezését a jó programokat.Külön köszönet a Kelet-Agro-nak,Gerecse Traktornak h ők is eljöttek.
76Ati-hoz csatlakozva szerintünk is egy jó kis baráti társaság jött össze és ezek után szerintünk bármikor számíthatunk egymásra.
Norbi megígérte h egy jó kis videót fog készíteni de ehhez szeretnénk kérni még képeket(videókat főként) amit az e-mail címünkre elküldhettek.
Köszönet a tornász lányoknak a lovas tanya gazdájának a séta kocsikázást.
Válasz #12401. hozzászólásra

Elnézést amikor az előző hozzászólásomat írtam elfelejtettem meg köszönni a Gerecse traktornak és a Kelet Agronak a részvételt és a támogatásukat, még egyszer köszönjük.
Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagy jó kis találka volt, tetszett. Köszi mindekinek, akikkel megismerhettük egymást.
Mindenképpen meg kell említeni a sok finomságot, amit a társaság összedobott (fenséges ételek, italok). Misinek és családjának külön köszi és nyíltszíni taps!
Bár a kúltúr elötti elbeszélgető program elmaradt.
Sziasztok
.Erről útközben is sokat beszélt.Az első találkozó szerintem is jól sikerült,talán túl jól is mert,nehéz lesz még jobbat csinálni.A gépbemutatón sok ötletet tudtam ellesni tőletek,ami szintén hasznos lesz a továbbiakban.A kedves kereskedőknek is köszönöm,hogy részvételükkel emelték az összejövetel színvonalát,és persze a vevőkör szélesítése is jól jöhet még valamire.Sajnálom,hogy nem tudtam tovább maradni,remélem legközelebb jobban alakul.Köszönöm nektek,hogy ott voltatok és azt is,hogy én is ott lehettem.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat,külön jó dolog volt a traktorokon kívül az egyéb elfoglaltság, ami gyerekeket is lekötötte, még este is beszéltek róla.A kisfiam tegnap vezetett először John Deere-t
Sziasztok !
Még egyszer köszönöm mindenkinek. Külön köszönöm Bencsikinek és Pipic Csabának nagyon sokat segítettek a szervezésbe.
Jelentem alássan 2013.06.09.-én 00:45 perc kor estét csaptunk . Az utánpótlás már megvan mint a mellékelt kép is mutatja.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki megjelent a találkozón, remélem mindenki jól érezte magát,és szép emlékekkel távozott. Szerintem ebből rendszert kellene csinálni és ez az első találkozó volt, remélem még nagyon sok lesz még. A távol lévőknek töltünk fel képeket és a következőn ott lesznek. 76 ATI hoz csatlakoznék ez már egy igazi baráti társaság.
Szerencsésen hazaértünk.Nagyon köszönöm Misinek és családjának hogy a találkozón részt vehettünk,na meg persze minden kedves fórumtársnak.Ahogy már többekkel beszéltük innen már nem egy fórum hanem egy baráti társaság beszélgetési oldala következik.A húzópróba döntetlen lett,de ástunk a Misivel vízelvezetö gödröket.

Gratulálok a találkozóhoz, biztosan jó volt a hangulat! Remélem a következőn részt tudok venni.
Válasz #12397. hozzászólásra

Na melyik traktor győzött a húzópróbán?
Mi is itthon vagyunk már,de nagyon szuper volt minden remélem jövőre még többen leszünk.!!!
sziasztok!

Sajnos előbb el kellett indulunk de nagyon jó éreztük magunkat örülök ,hogy elmentünk.
Köszönöm ezt a mai napot nagyon király volt minden!!!!

Ember tervez ccsalád végez
Nálunk is van még hőemelkedés a legkisebbnél,ha reggel is lesz akkor nem tudom vinni a családot
Egyedül meg nem mennék.
Kedvrs fórum társak remélem készül a találkozón sok kép és sok hasznos tanácsot kapunk itt a fórumon is. Én sajnos nem tudok elmenni mrt most estée már mindkét lányom beteget jelentett így holnapra marad az ápolás mindenkink jó időtöltés FOTÓk legyenek
Válasz #12385. hozzászólásra

Nekem nincs, de szerintem pontosítsd hogy melyik fajta gömbölyü kell. Mert van kétféle! Amiről én tudok.
Üdv!

Így áll a pótkocsi.
Még a zárak és teljesen kész!
Szevasztok!
Esetleg ha valakinek van tz4k kerek első fényszórója és holnap jön az hozza el magával nekem legyen olyan kedves.
Szép estét mindenkinek!!!Ha esetleg valakinek eszébe jutnék holnap 1-2 izzó erejéig nagyon megköszönném!!!
Videót és fotókat majd készitsetek és tegyétek fel a fórumra!Legalább tudjam miről maradtam le!Szivesen mentem volna én is, de...............

Válasz #12379. hozzászólásra

Úgy gondoltam 09:00 Gyülekező, 10:00 valami megnyitó féle, 12:00 körül ebéd 13:00 Abony TAK bemutató utána ki-ki alapon lovaglás séta kocsikázás a faluba, traktor és munka eszköz nézegetés kipróbálás. Este nyársalás az egész tali alatt szól a zene.
Eddig úgy volt, hogy egyedűl megyek de, jön az asszony meg a fiam is.
Úgyhogy +2 fő. Bencsikinek nem bírtam írni mert xaraxik a freemail de remélem ezt olvassa.
Válasz #12378. hozzászólásra

Minek bot, kita akarsz elverni?
Hányra van a találkozó?
Jelentem Útra kész.

Nyárs botot aki tud hozzon.
Valaki?
Válasz #12373. hozzászólásra
Ahogy mondod, igazad van. Hátsó híd 17 liter, tank 14.
Válasz #12374. hozzászólásra
Köszi!Az olajat csak a váltóba használom.A motorba külön motorolajat használtam.A mostani motorban még a Keletagróban feltöltött Agip van!
Krizol le a kalappal a türelmed és az ügyes megoldáshoz.Én biztos,hogy első pár órába feladtam volna.Remélem sokáig tudod gond nélkül használni.
Az olaj amit írtál az a gép minden részébe jó (motor,hidraulika,váltó)?
Válasz #12372. hozzászólásra
Az üzemanyag tank 14l-res.
Válasz #12364. hozzászólásra

A Hinomoto C174 hidraulikába 17l olaj kell nem 14l.
Válasz #12369. hozzászólásra

Jobban megnézva a képet ez is elég.