Válasz Égető László #3460. hozzászólásáraJól emlékszel.A lógó meg valakinek hiányzott,most meg nekem.Kérdezném,új ruszki kések/fésűk alapból lehetnek jók,vagy rögtön köszörűvel kéne indítani őket?Wellingtonnal dolgoztunk eddig,de van vagy két kiló ruszki zsírban,és szerdán kezdenénk.Sajna,a minőségi holmi köszörületlenül lett olajba rakva tavaly...
Válasz oprita #3457. hozzászólásáraBrigádokat próbáld meg körbeudvarolni, hátha... Illetve Szücs István (juhnyiras.eu), de az valószínűleg keményen pénzízű lesz. Esetleg Heinigernél vagy Wellingtonnál próbálkozz, mert a méretek passzolnak.
Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy az előhasú juh mikor tőgyel ki? Van ahol azt olvastam ellés előtt 2-3 hétel más hol ellés előtt 1-2 nappal melyik az igaz? És a többször ellett juh általában mikor? Előre is köszönöm
A bárány mennyi ideig szopik? Mikor kezdene átszokni a szálas meg a dara takarmányra?
Van egy előhasi anya aki nem akarja etetni a bárányát, megkötöttük gyengéden oda raktuk a bárányt erre minden alkalommal lefeküdt. Ez történt februárban de már látni rajta hogy próbálkozik a széna evéssel.
Válasz subikiss #3441. hozzászólásáraLényegébe igen mert nincs gond velük! Csak én ugy tudom hogy 8 év után már kötelező egy újat hozni a papirok miatt!
Üdv tanácsot szeretnék kérni egy birkám eszi saját magáról a gyapjut só van előttük árpát,kukoricát kapnak és lucerna szénát gyep szénát és bálázott szárat
4325 hozzászólás
Nekem se jott mégp
Válasz colizoli #3474. hozzászólásáraNekem nem jött semmi. Mikori beadású az igénylésed?
Válasz oprita #3467. hozzászólásáramegjött a kostámogatás
Sziasztok
Ha bárányt akkarok eladni őstermelőként
Magán embernek akkor elég irnom egy szálitó levelet ?
Pár zsák fekete gyapjúm van.Kellhet ez valakinek?
Sziasztok!
Frissen kaszált lucernát mennyi idő múlva lehet etetni a juhokkal?Fonnyasztva már ehetik?
Válasz oprita #3469. hozzászólásárane vedd kézpénznek, én is várom,
Válasz colizoli #3468. hozzászólásáraKöszi,hát ez nem nagy élmény,de jobb,mint a jövő júni lenne.
Válasz oprita #3467. hozzászólásáraállítólag kb 2 hónap, úgyhogy júliusnál elöbb ne nagyon várjad.
Tenyészkos támogatást mennyi időre fizetik? Kérelem beadva 04.28.
bértartás vállal valaki Baranya Tolna megye esetleg még Somogyba ?
Ma vitték 350ft/kg
Válasz mocsok14 #3463. hozzászólásáraAz nem sok, múltkor még 350-380-t hallottam.
Válasz oprita #3462. hozzászólására320/kg hunland
Válasz oprita #3461. hozzászólásáraUtólag apróságnak túnik,megoldva.
Gyapjú a zsákban.Mit tudtok az árakról?
Válasz Égető László #3460. hozzászólásáraJól emlékszel.A lógó meg valakinek hiányzott,most meg nekem.Kérdezném,új ruszki kések/fésűk alapból lehetnek jók,vagy rögtön köszörűvel kéne indítani őket?Wellingtonnal dolgoztunk eddig,de van vagy két kiló ruszki zsírban,és szerdán kezdenénk.Sajna,a minőségi holmi köszörületlenül lett olajba rakva tavaly...
Válasz oprita #3457. hozzászólásáraJól emlékszem, hogy te vettél egy-két éve egy komplett felszerelést? Nem volt hozzá? Vagy mi lett vele a baj?
Válasz oprita #3457. hozzászólásáraBrigádokat próbáld meg körbeudvarolni, hátha... Illetve Szücs István (juhnyiras.eu), de az valószínűleg keményen pénzízű lesz. Esetleg Heinigernél vagy Wellingtonnál próbálkozz, mert a méretek passzolnak.
Válasz colizoli #3456. hozzászólásáraIgazad van, de hátha lesz. Vagy nem??
Orosz köszörűhöz keresek kés-fésű befogó kézi eszközt,ha valakinek felesleges,megvenném.
Válasz Égető László #3455. hozzászólásáraTegnap este se volt.
Válasz colizoli #3454. hozzászólásáraKösz a tippet, neked nincs?
Válasz Égető László #3453. hozzászólásáraFigyeld az apróhirdetéseket, szokott fent lenni.
Jó estét mindenkinek!
Tud valaki dolgozó border collie szülőktől kiskutyát Bács-Kiskun megyében (esetleg nem túl messze Bócsától)?
Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy az előhasú juh mikor tőgyel ki? Van ahol azt olvastam ellés előtt 2-3 hétel más hol ellés előtt 1-2 nappal melyik az igaz? És a többször ellett juh általában mikor? Előre is köszönöm
valakinek van erről a termékről vagy hasonlóról véleménye
https://www.barzoo.hu/crystalyx-extra-energy-energiatakarmany-kerodzoknek-225-kg
Válasz oprita #3449. hozzászólásáraOff
Szia!
Körözlek mindenhol. Nézz már be légyszi a Körbálázós topicba. Írtam üzenetet is itt az agroinformon keresztül. Köszi
On
Válasz mocsok14 #3448. hozzászólására548500 , huszonkilences körzet.
Valaki tud nekem küldeni hunland telefon számot kőszőnőm
Ha az új kosok utáni támogatási igényt beadom április elején ,mikorra várható , hogy utalnak?
A bárány mennyi ideig szopik? Mikor kezdene átszokni a szálas meg a dara takarmányra?
Van egy előhasi anya aki nem akarja etetni a bárányát, megkötöttük gyengéden oda raktuk a bárányt erre minden alkalommal lefeküdt. Ez történt februárban de már látni rajta hogy próbálkozik a széna evéssel.
Válasz Berenyiviktor5 #3443. hozzászólásáraNem vitamin kell alapesetben,hanem bárány indító táp,meg szelénes nyalósó.
Válasz szakacs.barbara1999 #3442. hozzászólásáraTíz év felettieket most cseréltem le,de 9 évest még hagyom egy darabig.
Sziasztok az lene a kérdésem milyen vitamin van ami a levàlasztàsi birkànak attható hogy hizon
Válasz subikiss #3441. hozzászólásáraLényegébe igen mert nincs gond velük! Csak én ugy tudom hogy 8 év után már kötelező egy újat hozni a papirok miatt!
Válasz szakacs.barbara1999 #3440. hozzászólásáraCsak a papír miatt cserélnél kost? Nem tudom mekkora állomány van de nálam a négy évesek cserélődnek szépen.
Sziasztok! A törzs kosokat igaz hogy,8 év után cserélni kell mert lejár a papirjai?
Sziasztok mi a véleményetek a bábolna tetra és a romanov fajtárol tiszta vérbe jobb vagy keresztezve válaszokat is ellöre köszönöm :)
Válasz mocsok14 #3436. hozzászólásáraHajdu-bihar
Valaki tud bárány felvásárlot Baranya megyébe?
Válasz vereszs #3435. hozzászólásáraEz mere volt?
Válasz mocsok14 #3434. hozzászólásáraKét hete a 20-24es 920ft +felár.
Milyen árba megy most a bárány felvásárlás?
Válasz kovacsmihaly0905 #3432. hozzászólásáraÜdv a hátáról ameddig eléri saját magát rágja láttam ketten vannak az anyjával próbálta róla is cibálni a gyapjút de nem engedi neki
Válasz 4755 #3429. hozzászólásárahonnan eszi? Biztos saját maga rágja le?
folyton rágja? tehát nedves a gyapjú ahonnan rágja magáról?
Válasz 4755 #3429. hozzászólásáraIvermectin talán megoldja,ha élősködő nyugtalanítja.De lehet rossz szokás is,azt a nyírás oldja meg.
Válasz antalocz #3428. hozzászólásáraEgy hete 27-30, 830 +komp.
Üdv tanácsot szeretnék kérni egy birkám eszi saját magáról a gyapjut só van előttük árpát,kukoricát kapnak és lucerna szénát gyep szénát és bálázott szárat
Sziasztok!A bárányár merre mozog most?
Válasz Masina93 #3424. hozzászólásáraNekünk kuvaszok vannak bevàlta a juhokat egyàltalàn nem bàtjàk .