Válasz Vadmalac #2827. hozzászólásáraÉrtelek,az elörejelzés szerint a februárra nem igazán írnak minuszt és esöt is ígérnek növény. Úgyhogy én azt mondom hajrá a szorással!!
Válasz burlaszandrea #2818. hozzászólásáraÚgy értettem hogy én is kb. akkor akarom. Amúgy tényleg pétisó lesz.
Bár ma voltam kint az egyik úthoz közeli táblán, és még 5 cm körüli hó van egybefüggően, lehet hogy ha lassan olvad 1-2 napot, akkor még marad 1-2cm, és majd akkor megyünk. Meg majd attól függ milyen időt mond utána.
Válasz Büresz #2823. hozzászólásáraNekem egy Kuhn MDS 921-es van (Első ránézésre majdnem ugyanez ) kértem ajánlatot lapátra, mert már kopottak voltak. A nettó 75 ropin kicsit meglepődtem :- (((
Válasz Vadmalac #2816. hozzászólásáraÉs azt jól tudom, hogy ha valakit rajtakapnak,hogy előbb szór akkor teljes AKG kizárás a helyes mezőgazdasági gyakorlat be nem tartása miatt?
Válasz Büresz #2809. hozzászólásáraEz okt.-nov.-i kötés. KITE-nél, pár kamion-nyi tétel.
Mennyiért kaphatják az igazán nagyok, ahol még a kereskedőket is kiiktatják mert van kapcsolat?
Jó hogy nem érdekli ha elúszik olvadáskor egy pár kiló!
Válasz .Feco. #2781. hozzászólásáraMeg lehet érteni. Akkora területnel előre kell gondolkozni.A korai fejtragyazasnak, (amit még fagyon ) ki tudsz szórni ,0 kockázata van, ha beesozne, az enyhüléssel jár, akkor még úgyis hasznosul valamennyi.
6231 hozzászólás
Növény helyett böven t akartam írni

Válasz Vadmalac #2827. hozzászólásáraÉrtelek,az elörejelzés szerint a februárra nem igazán írnak minuszt és esöt is ígérnek növény. Úgyhogy én azt mondom hajrá a szorással!!
Válasz Hogel #2817. hozzászólásáraErre nem tudok biztos választ.
Válasz kis Zombi #2826. hozzászólásáraTiédben nem az?
Válasz burlaszandrea #2818. hozzászólásáraÚgy értettem hogy én is kb. akkor akarom. Amúgy tényleg pétisó lesz.
Bár ma voltam kint az egyik úthoz közeli táblán, és még 5 cm körüli hó van egybefüggően, lehet hogy ha lassan olvad 1-2 napot, akkor még marad 1-2cm, és majd akkor megyünk. Meg majd attól függ milyen időt mond utána.
Válasz Büresz #2825. hozzászólásáraOFF
Saválló a tartályfenék, más különbséget hirtelen nem látok.
Válasz kis Zombi #2824. hozzászólásáraAz fasza! A kuhn rauch ugyanaz. Csak tiéd más számozás, akkor valszeg kicsit másabb.
Válasz Büresz #2823. hozzászólásáraNekem egy Kuhn MDS 921-es van (Első ránézésre majdnem ugyanez ) kértem ajánlatot lapátra, mert már kopottak voltak. A nettó 75 ropin kicsit meglepődtem :- (((
Inkább meggyógyítottuk fél nap alatt.
Válasz csoppika #2822. hozzászólásáraAkkor szélességre gondolsz?? 18ra szórok, de tányér és lapátcserével tudja a 24-et!
Válasz Büresz #2821. hozzászólásáraNo ne mondd...
Területre annyira lát el...amennyire meg bírod ülni a lovat

Válasz csoppika #2820. hozzászólásáraEzt nem értem.
szélességre? Területre?
Válasz Büresz #2819. hozzászólásáraEz a rauch mennyire "lát" el???
7 év után sikerült kilámpáznom, igaz nem egésszen oda kellett volna de jobb mint a semmi.
Válasz Vadmalac #2810. hozzászólásáraEzt most nem értem!!
pétisó lenne??
Válasz Vadmalac #2816. hozzászólásáraÉs azt jól tudom, hogy ha valakit rajtakapnak,hogy előbb szór akkor teljes AKG kizárás a helyes mezőgazdasági gyakorlat be nem tartása miatt?
Válasz Hogel #2815. hozzászólásáraJól tudod.
Jól tudom, hogy az őszi kalászosokat Február 1 töl lehet szórni, ha nincs összefüggő hótakaró, vagy azt is csak február 15 től?
Válasz atisgyulai #2813. hozzászólásáraLehet mert "A" betüs, az meg K.méti

Válasz F-A-R-M-E-R \ #2812. hozzászólásáraLehet arról amelyiktől 46-ért vetted.

Szórd ki gyorsan, nehogy elvigye a NAV.
Melyik cégről van szó, valaki tudja

Válasz Büresz #2809. hozzászólásáraEz okt.-nov.-i kötés. KITE-nél, pár kamion-nyi tétel.

Mennyiért kaphatják az igazán nagyok, ahol még a kereskedőket is kiiktatják mert van kapcsolat?
Jó hogy nem érdekli ha elúszik olvadáskor egy pár kiló!
Válasz burlaszandrea #2782. hozzászólásáraso-so
Válasz atisgyulai #2804. hozzászólásáraAz mégjobb!
cumm
Válasz Robi3 #2806. hozzászólásáraNyáron volt ennyi, és kora ősz
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2805. hozzászólásáraA próbagyártásból, aminek nem garantálják a hatóanyagtartalmát? Mert ezt gyakran elfelejtik megmondani...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2805. hozzászólásáraudv
Hol lehet ennyiert szerezni?
koszi
udv
robi
Válasz atisgyulai #2804. hozzászólásáraAz se rossz, de 46-ért még jobb

Válasz Büresz #2793. hozzászólásáraNem rossz ár!

De 49-ért meg még jobb!
Válasz burlaszandrea #2802. hozzászólásáraÉrtem.
Válasz Büresz #2801. hozzászólásáraPersze mint akár melyik. De ez csak az én véleményem.
Válasz burlaszandrea #2800. hozzászólásáraÉrtem de az savanyítja a talajt nem? Vagy csak az ammónium nitrát?
Válasz Büresz #2797. hozzászólásáraMert olcso!!!!!8500+fa. 220kg karbamidx46százalék
Válasz burlaszandrea #2798. hozzászólásáraAha
Válasz Büresz #2794. hozzászólásáraNem neked ment csak h ütös N hatoanyag kell nyomni. Hamarabb jöjjön ki a fagy stresszböl.
Válasz burlaszandrea #2792. hozzászólásáraMivel jobb a karbamid? Sose használtam még. Mennyibe fáj 1 mázsa?
És majd látjuk h milyen tavaszunk lesz esöre értem akkor még 100kg karbamid ot március elején.
Válasz pamko #2791. hozzászólásáraÉs utána? Mikor mennyit?
Válasz burlaszandrea #2792. hozzászólásáraEzt miért kapom?
értem.
Válasz pamko #2791. hozzászólásáraÉn is csak 59-esből.
Válasz Büresz #2790. hozzászólására220kg karbamid
Válasz Büresz #2788. hozzászólásáraÉn Petit 250kg....60 forintosbol
Válasz burlaszandrea #2789. hozzászólásáraMilyen és mennyit adtok neki? Nekem 200 kg-t mondtak 2-3 hétre rá újra egy 2-300 kilót.
Válasz Büresz #2785. hozzászólásáraVékonyka a hó rajta,de igen. Én is attol félek h utána tiszta dagonya lesz csak a föld teteje.
Válasz pamko #2787. hozzászólásáraAha, nalunk több. És milyen műtrágyáz és mennyit dobdz?
Válasz Büresz #2783. hozzászólásáraNem sok hó van.2-3 cm.
Szantasok feher-fekete-feher.
Válasz .Feco. #2781. hozzászólásáraMeg lehet érteni. Akkora területnel előre kell gondolkozni.A korai fejtragyazasnak, (amit még fagyon ) ki tudsz szórni ,0 kockázata van, ha beesozne, az enyhüléssel jár, akkor még úgyis hasznosul valamennyi.
Válasz burlaszandrea #2784. hozzászólásáraHóra szórjátok?
Válasz .Feco. #2781. hozzászólásáraÉn véleményem szerint igazuk van.
Válasz pamko #2779. hozzászólásáraNálunk 5-10 centi hó van rajt, ti is a hóra szorjátok?
Én jövöhét keddre tervezem a szórást