Fórum
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Töktermesztés új
- Aranykalászos gazda tanfolyam új
- Erdőtelepítési támogatás új
- SPC-6 vetőgépek új
- Tritikálé felvásárlási ár új
Cikkajánló
Hirdetés

1165 hozzászólás
Válasz #513. hozzászólásra
Itt egy ajánlat a géppiacról http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,1000226,Claas-185-Meter.html.
A legtöbb kasza ékszíjas, tehát nem lehet azt mondani, hogy nem jó. Én viszont bozótos helyeken is kaszálok, ahol a gallyakat be tudja kapni.
niemeyer hez mit szolsz azok milyen gépek?
Válasz #511. hozzászólásra
Miért az ékszij hajtásos nem jo? szerinted nyugodtan vegyek 165cm est.
Válasz #510. hozzászólásra
Én sebességet nem tudok mondani, mert a meredek lejtőn időnkét 1-es+felezővel megyek, hogy ne játsszak űrrakétát. Sík terepem nincsen is. De síkon lucernában hetedikkel is mennek. Amíg rendesen vág, addig növelheted a sebességet.
A 20 éves végig kardános Claast én még mindig többre becsülöm mint most új lengyelt.
Az Rk a Claas-nak a licence, az alkatrészei is csereszabatosak, alkatrész is van, Törökszentmiklóson gyártják.
Én a teljesítmény miatt cserélném szélesebbre, de vannak olyan területeim, hogy a 210-es már gázos a billentés miatt. A Corto-k az újabbak, de ezek már ékszíj hajtásúak, amitől idegenkedek.
Válasz #509. hozzászólásra
Akkor nem tapos csak figyelni kell oké.
De a rk vagy class kasza használtan annyi mint a lengyel z069 ujonnan.Milyen sebeségel kell kaszálni hanyadikban,hidraulikát gondolom uszoba kell rakni.
Válasz #507. hozzászólásra
Ha a nyomtávod nincsen megnövelve, akkor nem tapos. A lényeg, hogy a kasza jobbra rendesen ki legyen téve a gép mellé. Én hegy oldalban oldalazva kaszálok 165-ös Claas kaszával, 10cm-el szélesített nyomtávval, mégsem tapos csak ha nem figyelek oda.
Az új gyártású lengyel kaszák azonban gyengébb anyagminőségből készülnek, mint a régebbiek.
Ha nem akarsz javítgatni akkor itt a "Géppiac".on keresgélj Claas-t, vagy vegyél Rk-t.
Valaki azt mondja nem taposa a rendet 165cm kasza miatt..Nem tudom ha jo lenne valoszinű ujat vennék. Használt kaszátol félek egy kicsit.
Válasz #506. hozzászólásra
De azt mondják,hogy a 165cm kicsi az mtz80 után mert tapossa a rendet. Mégis milyen lehet a niemeyer ro 190 kasza 220eFtért??
Válasz #505. hozzászólásra
lengyelt vegyél.nekem 10éve van 50ha vág évente,eddig két fogaskereket cseréltem meg majd most cserélem a csuszókekeket.és szépen megy a 165-ös az mtz után, a 185ös után 1 napal késöbb szárad be a here
Niemeyer kasza milyen lehet??
Válasz #494. hozzászólásra

ennyiért vettünk mi egy 230 széles szársértös pöttinger kaszát használtan de belseje megkopva sincsen
Válasz #502. hozzászólásra
helyileg merre vagy?
Válasz #501. hozzászólásra
Hát lehet nézegettem vagy inkább hagyam?? a 185 uj már nagyon drága nézzek használtba az a RASSPE solingen milyen lehet???
Válasz #500. hozzászólásra
új 165-ös lengyel kaszát vettél volna?
Raspe solingen az milyen fajta van hozzá alkatrész??
185cm van 210eFt milyen lehet nem tudom4
Válasz #498. hozzászólásra
az keskeny-nyomtávú gépek után való,neked inkább a 185-ös kell
Válasz #497. hozzászólásra
Nem lehet ugy beállitani hogy ne tapossa??Akkor az milyen gépre csinálják??
Válasz #496. hozzászólásra
nem tudom,nekem piros van...azért figyelj a 165-ös vásárláskakor,mert valószínűleg taposni fogod a sort
Válasz #495. hozzászólásra
Mtz 80 kisfülkés.Most nézegettem ujonnan nem vészes miben különböznek a a zöld ill.piros kaszák?
Válasz #494. hozzászólásra
mivel szeretnéd húzni?
Találtam egy z 041 tipusú lengyel kaszát 292eFt 165cm tiszta uj.Ehhez mit szoltok??
Válasz #478. hozzászólásra

Vicon CM
Válasz #491. hozzászólásra

http://kiskorpadgepker.hu/index.php?route=product/product&product_id=140
Ez ott van árban, de én nem ismerem.
Válasz #490. hozzászólásra
Hát azért ez már gázos szerkezet. ennél jobbat akarok.
Válasz #489. hozzászólásra
http://aprod.hu/hirdetes/rk-165-fukasza-IDPGkz.html#df16bc458d;r:;s:
Pl: Ez egy kis felújítás után kb ott is van!
Válasz #487. hozzászólásra
Szerintem maradok a rk vagy wiraxnál ott legalább van alkatrész.Gondolom a drágább jobb??Szoval 200-250 max
Válasz #487. hozzászólásra
Ja mégis! Azok is jók voltak valamikor de már mind nagyon öreg! De lehet szerencséd. Ez olyan dolog amit látni kell.
Válasz #486. hozzászólásra
Olyat még én nem láttam. Nem tudok róla nyilatkozni.
Válasz #485. hozzászólásra
Még valami most találtam egy kemper kaszát 150e 165cm szerinted??
Válasz #484. hozzászólásra
Kopóalkatrészek, váz, meghajtás, ezek fontosak, és hogy milyen jót akarsz az a kasszán múlik. Szársértővel hamarabb szárad a termény!! Ha ez neked számít akkor olyat válassz!
Válasz #483. hozzászólásra
Mégis mire figyeljek oda?? alkatrész mind a 2höz van??
hány cm a jobb ?
Válasz #482. hozzászólásra
rk is jó meg a lengyel gépek is, csak jól nézd meg mert használtban vannak meglepetések.
Válasz #481. hozzászólásra
2 dobos kellene használt nincs pénz ujra mégis melyik fajtát válaszam wirax azjo vagy rk én 185cm néztem.
Válasz #480. hozzászólásra
Szerintem mindenképp olyat vegyél aminek van hazai képviselete! Dobos kell vagy tárcsás?
Válasz #479. hozzászólásra
11ha legelő évi 1-2 kaszálására mtz 80 után!
Válasz #478. hozzászólásra
Az attól függ hogy milyen igénybevételre kell.
Sziasztok!!
Következő volna a kérdés milyen fajtáju kaszát vásároljak pl:alkatrész,meghibásodás miatt??
wirax rk niemeyer??
Válasz #476. hozzászólásra
kérdés milyen másik tipussal egyezik meg szerintem nagyon ritka ..... csak akkor éri meg ha nagyon jo állapotú a gép, alkatrész huzos lehet hozzá......
Ssiasztok. Mörtl kaszát valaki használ-e. Mik a vélemények róla, esetleg ki mit hallott? Az alábbit nézegettem, sokszor jól jönne egy ilyen is az e303 mellé.

Haló, bocs hogy ilyen sokára írok,de akinek ztr 165 biztonsági kar kellett, meg ígértem ,h megkeresem. De nem találtam meg a vaskupacban. bocs remélem, megoldódott.
Válasz #473. hozzászólásra

Az az egy legalább nem megy tönkre!!!
Válasz #472. hozzászólásra
én is madzaggal nyitom a bálázót
az a legjobb biztosítási rendszer...ha valami nem okés azt záráskor észre veszed
Válasz #471. hozzászólásra

Nem gabajodik bele a sok madzagba???
Válasz #470. hozzászólásra
mi benne a kifogásolható elem?
Ez aztán a modern autómata megoldás!!!
Sziasztok! Lenne nekem 1 front kaszám elado németböl hoztam vagy valami csere is érdekelne Fricke 2.65 asztal szélesség 4 dobos . az 1-ik dob hiányzik sérült volt de az also ésfelsö tányér megvan . ha valaki tud valami megoldást minden érdekel!!!!
Válasz #467. hozzászólásra

sikerült!!!
Válasz #466. hozzászólásra
Válasz #465. hozzászólásra