ha szét volt szedve akkor mindent kézzel kell beállitani és nem mindegy hogy rakod fel a láncod lehet vna összejelölve a hajtás lánckerekén meg a másik lánckeréken és annak stimmelni kell amugy hiába rakod fel a láncot ha nem tudod hogy kell!!!!!!!!!!!!
Szia! Class bálázóm sosem volt kérlek tegyél fel a kötözőszerkezetről képeket illetve ahonnét kapja a hajtását a kötözőszerkezet! Ha tudok szívesen segítek beállítani. Honnét írsz? hátha itt lax a közelben. Ha töri a tűt akkor a biztos hogy állítani kell a vezérlésen. 5 garnitúra tűt azárt ne töress el mert kicsit drága.. Összerakás utnán mindig kézzel le kell hajtani a gépet!!!!!!!!!!
Rakj fel képet és megpróbálok segíteni.
Jah és a dugattyú térben kb a kötöszerkezet alatt van egy kilincsszerkezet, az a tűvédő. Nézd meg hogy az hogyan működik!!!
Válasz #1066. hozzászólásra
Üdv.
Ha sikerült szerezned Forschritt k-454-A gépkönyvet, akkor az engem is érdekelne.
Ha tudsz segítenei benne megköszönném.
Sziasztok!
Ma vettem 1 Fortschritt K-430 bálázót Ausztriából.
89es évjárat,de még alig használták.
Van valakinek ilyen gépe?
Kellene pár tanács és,h mik a leggyakoribb hibái,mire kell vigyázni.
Hallottam 1 ügyes szerelőről is Zircen lakik,tudja vki esetleg a számát?
E-mail cimem: fereol@freemail.hu
igen a sárga az! és akkor most ebből csak egy van? mennyi az ára? mikor és hol tudnánk lebonyolítani esetleg az üzletet ? én bajai vagyok! előre is köszi
Sziasztok
Vasárnap megyek a kiskocka bálázómért Egy forschritt k453-as azt szeretném kérni ha valakinek van róla digitalizálva gépkönyve vagy esteleg a k454-esről legyen szíves elküldeni a címemre emailban.
Köszönettel
Müllner Zoltán
Ez így van még tíz év után is. :) Egy bálázógép szerelő aki telefonba sokat segített nekem szóval a kisujjába volt a szakma. Azt mondta a kisbálázó maga az ördög szekere.
kelleni fog 2-3 szezon mire minden porcikáját megismered hiába fogják elmondani elmutogatni azt neked meg is kell tanulni! én még 6 év után is tanulok a kiskockabálázómtól hehe
legegyszerűbb ha vásárlásnál viszel valakit aki dolgozott már ilyen kiskocka bálázóval vagy szerelt már többször is,a jó tanácsok ellenére is könnyen bukta lehet...nem is kicsi
Köszönöm egyenlőre,de erre az e-mail cimre ha elküldenék a tel.számot/csakany.zoli@freemail.hu/ inkább telefonon érdeklődnék a működéséről,ha lehet!?/beállítások,stb./Olyat is hallottam,hogy lehet még szlovén panagra tipus is!!!Soha nem hallottam még róla,leírást se találni sehol??!!Még soha nem működtettem bálázót ezért szeretnék tanácsokat kérni,kapni!!!
Szeretnék segítséget kérni a mellékelt képekhez,nem tudom beazonosítani a bálázó típusát hátha valaki látott vagy van valakinek ilyen!? Aki tudna segíteni megkérném küldje el a tel.számát felhívnám mert nekem ezek a levelezések körülményesek,sok kérdésem lenne tartósság,megbízhatóság,alkatrész,beállítások!!!Előre is köszönöm!!!
Régi bálázóhoz mindenképpen 360, 600as zsinórt ajánlanék! Lehetőleg fekete színűt az általában puhább mint a fehér és egyéb színű. Saját tapasztalatból szegedit nem ajánlom tavaly sokat szoptam vele csomós volt a guriga és mindig eltépte (nem tudta áthúzni a madzagvezetőn) welgerrel NDK-val 1000t is lehet ha nincsen nagy kopás de ez szinte lehetetlen feltétel a 20-40 éves bálázóknál!
3833 hozzászólás
üdv a kiskockabálát mennyiért csinálják bérbe?
Válasz #1081. hozzászólásra

kivéve ha a tű beleüt a kötőfejbe amikor felér.........
Válasz #1078. hozzászólásra
Az enyém sima Markant,negyven éves,de abban is van tü védelem,és a tüt nem törheti el csak akkor ha nem müködik a védelem...
ha szét volt szedve akkor mindent kézzel kell beállitani és nem mindegy hogy rakod fel a láncod lehet vna összejelölve a hajtás lánckerekén meg a másik lánckeréken és annak stimmelni kell amugy hiába rakod fel a láncot ha nem tudod hogy kell!!!!!!!!!!!!
Szia! Class bálázóm sosem volt kérlek tegyél fel a kötözőszerkezetről képeket illetve ahonnét kapja a hajtását a kötözőszerkezet! Ha tudok szívesen segítek beállítani. Honnét írsz? hátha itt lax a közelben. Ha töri a tűt akkor a biztos hogy állítani kell a vezérlésen. 5 garnitúra tűt azárt ne töress el mert kicsit drága.. Összerakás utnán mindig kézzel le kell hajtani a gépet!!!!!!!!!!
Rakj fel képet és megpróbálok segíteni.
Jah és a dugattyú térben kb a kötöszerkezet alatt van egy kilincsszerkezet, az a tűvédő. Nézd meg hogy az hogyan működik!!!
Válasz #1073. hozzászólásra
hello.nemköt,és töri a tűt.a hajtásláncnak van valamijen beállitása?
Válasz #1076. hozzászólásra
Nézze meg a weboldalunkat hogy mihez gyártunk pótalkatrészeket.
http://botos.rs/termekek.html
www.botos.rs
Válasz #1075. hozzászólásra
Köszönöm a választ.K-454-es bálázóhoz lenne?Ugyanis meg egyezik a kötöző feje.Az alkatrész katalógusom szerint.
Válasz #1074. hozzászólásra
Sajnos hozzá nincs alkatrészünk. mifelénk abszolult nincsenek efféle bálázók, s ezért nem is gyártsuk őket.
Válasz #999. hozzászólásra
Üdv Gege!Lehetne 1 kérésem?Szeretnék kérni 1 árlistát kötöző fejről(k-430)bálázóm van.Tehát csomólehúzó tengely+persely.Amit a kötöző fejen cserélni lehet,minden.Köszönöm!szo-szo@freemail.hu
Válasz #1072. hozzászólásra
Mire vagy kiváncsi,megnézem a könyvben...
Válasz #1071. hozzászólásra
helló.CLAAS markant 50-es kiskockabálázó beállitáshoz kérnék segítséget.aki tud írjon.Köszi
Válasz #1066. hozzászólásra
Üdv.
Ha sikerült szerezned Forschritt k-454-A gépkönyvet, akkor az engem is érdekelne.
Ha tudsz segítenei benne megköszönném.
Válasz #1064. hozzászólásra
A youtubon van pár videóm a gépről.MTZ 550-es és k-430
Üdv!Én ezt a típust hajtom már 1990-óta.Tökéletes ha meg kapja a karbantartást!
Válasz #1067. hozzászólásra
Jövő héten lehet hogy megyek. írj egy telefonszámot a gegem42@gmail.com ra, s hogy mi kell.
Válasz #1064. hozzászólásra
Szia Agrárcsemete!Küldtem egy e-mailt a tel.számmmal.
hát az kicsit messze van ! deláttam az előző írásokban hogy te szoktál járni szegedre! az már nekem nagy segítség lenne ha jársz mostanság szegeden!?
Üdv mindenkinek!
Forschritt k-454-A
Kis kocka bálázóhoz keresek gépkönyvet. cd-én is jó a kölcségeket megtérítem elérhetőségem megtalálható az adatlapomon.
Előre is köszönöm.
Válasz #1063. hozzászólásra
Pillanatnyilag ez az egy van. 50 euró. Vajdasági vagyok, ADAi el tudsz érte jönni?
Sziasztok!
Ma vettem 1 Fortschritt K-430 bálázót Ausztriából.
89es évjárat,de még alig használták.
Van valakinek ilyen gépe?
Kellene pár tanács és,h mik a leggyakoribb hibái,mire kell vigyázni.
Hallottam 1 ügyes szerelőről is Zircen lakik,tudja vki esetleg a számát?
E-mail cimem: fereol@freemail.hu
igen a sárga az! és akkor most ebből csak egy van? mennyi az ára? mikor és hol tudnánk lebonyolítani esetleg az üzletet ? én bajai vagyok! előre is köszi
Válasz #1061. hozzászólásra

Halihó.
Kifogytunk nagyon alkatrészekből. Csak ez a két darab tűm van. ráismersz e a kép alapján hogy melyik a tiéd?
hahó gege egy olyan nagy kérdésem lenne hogy new holland 276 os bálázóhoz tűd van-e? előre is köszi
Válasz #1059. hozzászólásra
Fergusonhoz tűm sajnos nincsen.
Válasz #1057. hozzászólásra
Szia,
Nem egészen így néz ki, 10-8 típus. Egyébként csak tűről lenne szó.
Válasz #1056. hozzászólásra

Feribá?
Válasz #1055. hozzászólásra
.jpg)
Ilyen tipusú a kötőrendszered? Ha igen, akkor vannak hozzá alkatrészeim..
Válasz #1051. hozzászólásra
Balmazújváros
Válasz #1054. hozzászólásra
Ha esetleg kellene a későbbiekben, Ferguson bálázóhoz is lenne cuccod?
Válasz #1047. hozzászólásra
Ha kell alkatrész a kötőrendszerhez szólj nyugodtan!
Válasz #1042. hozzászólásra
Ez egy Panónia Szlovén bálázó!!
Sziasztok
Vasárnap megyek a kiskocka bálázómért Egy forschritt k453-as azt szeretném kérni ha valakinek van róla digitalizálva gépkönyve vagy esteleg a k454-esről legyen szíves elküldeni a címemre emailban.
Köszönettel
Müllner Zoltán
mzvill@freemail.hu
Válasz #1050. hozzászólásra

Nem tudom ki volt ide volt nagyonrégen beírva a telefonszáma. Ha jól emlékszem talán Miskolc környéki.
Válasz #1049. hozzászólásra

. Tényleg jó szaki nekem is sokat segített anno :) mondjuk én is dettó neki alkatrész ügyekben. Kéz kezet mos 
Na ő is Sanyi bácsi volt
Válasz #1048. hozzászólásra

Ez így van még tíz év után is. :) Egy bálázógép szerelő aki telefonba sokat segített nekem szóval a kisujjába volt a szakma. Azt mondta a kisbálázó maga az ördög szekere.
Válasz #1045. hozzászólásra
hehe

kelleni fog 2-3 szezon mire minden porcikáját megismered hiába fogják elmondani elmutogatni azt neked meg is kell tanulni! én még 6 év után is tanulok a kiskockabálázómtól
Válasz #1044. hozzászólásra
Hah, nekem bamford kiskockabálŕzóm van, és elromlott a kötözője...
Válasz #1045. hozzászólásra
nem is kicsi
legegyszerűbb ha vásárlásnál viszel valakit aki dolgozott már ilyen kiskocka bálázóval vagy szerelt már többször is,a jó tanácsok ellenére is könnyen bukta lehet...
Köszönöm egyenlőre,de erre az e-mail cimre ha elküldenék a tel.számot/csakany.zoli@freemail.hu/ inkább telefonon érdeklődnék a működéséről,ha lehet!?/beállítások,stb./Olyat is hallottam,hogy lehet még szlovén panagra tipus is!!!Soha nem hallottam még róla,leírást se találni sehol??!!Még soha nem működtettem bálázót ezért szeretnék tanácsokat kérni,kapni!!!
Válasz #1043. hozzászólásra
b 344 a tipusa ebből ara gondolok hogy inkább Bamford! de szinte azonos a kötöfeje a newhollandéval ami nekem van!
New Holland?!
B 344 BÁLÁZÓ!!!

A képek a fotóalbumba találhatók,nem tudom,hogyan kell a fórumra feltölteni!!!
hol vannak a képek?
Szeretnék segítséget kérni a mellékelt képekhez,nem tudom beazonosítani a bálázó típusát hátha valaki látott vagy van valakinek ilyen!? Aki tudna segíteni megkérném küldje el a tel.számát felhívnám mert nekem ezek a levelezések körülményesek,sok kérdésem lenne tartósság,megbízhatóság,alkatrész,beállítások!!!Előre is köszönöm!!!
Válasz #1036. hozzászólásra
...az inkább körbálánál működik
azért a 600-as madzagot megnézném egy jól tömörített bálánál
M.F. kisbálázót használ vki?
10-8-as típust esetleg?
Régi bálázóhoz mindenképpen 360, 600as zsinórt ajánlanék! Lehetőleg fekete színűt az általában puhább mint a fehér és egyéb színű. Saját tapasztalatból szegedit nem ajánlom tavaly sokat szoptam vele csomós volt a guriga és mindig eltépte (nem tudta áthúzni a madzagvezetőn) welgerrel NDK-val 1000t is lehet ha nincsen nagy kopás de ez szinte lehetetlen feltétel a 20-40 éves bálázóknál!
Válasz #1034. hozzászólásra
de próbáltam de nem tetszik neki! mondjuk ez newholland !
600 assal megy a körbálázó! 1000 est gondolkoztam de sokan mondták hogy szakadozik nagyon!
Válasz #1033. hozzászólásra
600-ast nem próbáltad?