állítólg a nagy integrátorok is szarban vannak és a bankok sem fognak hitelezni termeltetéshez ebből adódóan mindent kp-ra kell venni a termeléshez, ebből kiindúlva rengetegen fognak vetni kalászost ugye saját ócó mag kici meló le van szarva terem amit terem és beledöglünk az x.-dik millió tonna búzába
Az alföldről ma hallottam a cimbimtől, hogy vágták az egyik multi vetőmagos cég fact kisérleteit 0,3 hekik a parcellák és 50-60 q nyers kuki van a parcellákon 18-21% vízzel
Azért nem gondolom hogy ez az országos átlag legfeljebb egy kitűnő termőhelyen termett ennyit.Nálunk szintén jó adottságok vannak,de már augusztusban besültek a kukik és ez nem a bő termés jellemzője
Errefele tavaly vágtak 0.5-öket is.
Volt aki bele se engedte. Szar se volt rajta.
Na hát ezeknek biztos megvan a 70. :-))
Jó talajokon meg.......huhúúúú
Ott brutálisan megszedte magát az emberke!
Olvasom a hírekbe ,hogy az idei kukoricatermés 70%-al több a tavalyinál . azt hittem lefordulok a székről. Írjátok már meg termett valakinek 70%-al több De bezzeg a görbeorrúak buknak a hirre
2002-ben vettünk hárman haverok 3 db 6310 se jonit! Db-ját 40000 eur-ért! Közben véletlenül hozzám került a három gép vámpapírja nem a kereskedőkhöz / KITE/ mivel a gépeket már a gyárban nekünk készítették a mi nevünke volt megrendelve! A vámpapíron rajta van hogy a három gép értéke 91000 eu/ Nekünk a Kite 120000 eur-ért adta Lehet számolni....
961 hozzászólás
Válasz #108. hozzászólásra
Visszük ki a fődekre iga????
Hamá műszart nem fogunk venni!
Válasz #106. hozzászólásra
állítólg a nagy integrátorok is szarban vannak és a bankok sem fognak hitelezni termeltetéshez ebből adódóan mindent kp-ra kell venni a termeléshez, ebből kiindúlva rengetegen fognak vetni kalászost ugye saját ócó mag kici meló le van szarva terem amit terem és beledöglünk az x.-dik millió tonna búzába
Válasz #107. hozzászólásra
Na azokat ne is.
Nem szarunk be mert kint is van hely:-))))))
Hát én nem is a bankokat sajnálom...
Válasz #102. hozzászólásra
Ne szarjatok be. Most olyan szar a helyzet, hogy még a bankok is bebuknak akkor mi mit szoljunk.
hát ha a mostani 1800 árból indulok ki a 100 q nem elég az már tutkó olyan 110-120 q
130q-nál
Nem ! hanem ?????????
? q-nál vagytok 0 -án!
Válasz #100. hozzászólásra
helyes a bőgés , bocs
Válasz #98. hozzászólásra
azok a vágott fas.uak !
Válasz #97. hozzászólásra
Azt gondolom meg is kefélték tápanyaggal rendesen
Válasz #96. hozzászólásra
Vav egy jellemzően pajeszos nép az megélt a ráfizetésből......igaz amit más fizetett rá
Az alföldről ma hallottam a cimbimtől, hogy vágták az egyik multi vetőmagos cég fact kisérleteit 0,3 hekik a parcellák és 50-60 q nyers kuki van a parcellákon 18-21% vízzel
Válasz #95. hozzászólásra
És neked azon lesz nyereséged?
ma kezdtük vágni,60-65 mázsa a java.
Válasz #89. hozzászólásra
Azért nem gondolom hogy ez az országos átlag legfeljebb egy kitűnő termőhelyen termett ennyit.Nálunk szintén jó adottságok vannak,de már augusztusban besültek a kukik és ez nem a bő termés jellemzője
Válasz #92. hozzászólásra
A sok tanulástol biztos.
Válasz #90. hozzászólásra
Te kertész! De azért ugye nem attól a sok zöldségtől lettél ilyen kerekded? :-)))
Azon már csak van vlm. nyereség is.
Akkor Ti már hidrokulturában termeltek,vagy Mehicoban.:o)
nálunk ALPHA, LG2372 =13,0-14,5 T/HA
Válasz #87. hozzászólásra
Errefele tavaly vágtak 0.5-öket is.
Volt aki bele se engedte. Szar se volt rajta.
Na hát ezeknek biztos megvan a 70. :-))
Jó talajokon meg.......huhúúúú
Ott brutálisan megszedte magát az emberke!
Olvasom a hírekbe ,hogy az idei kukoricatermés 70%-al több a tavalyinál . azt hittem lefordulok a székről. Írjátok már meg termett valakinek 70%-al több De bezzeg a görbeorrúak buknak a hirre
Válasz #85. hozzászólásra
bummmmmmmmmmm
vigyázz !!!!!
Kész!!!!!!!
.......
Ma voltam számlázni a 4100-as kuoricát az Agrograinél,és még az 5%-al se éltek,ami a szerződésbe van.
Válasz #82. hozzászólásra
.......és forintban is mérhető?
Válasz #60. hozzászólásra
engem meg az, hogy az idei év produktuma több a tavalyiénak
Válasz #62. hozzászólásra
Na akkor kenje a hajára!
Válasz #60. hozzászólásra
Mit csinálna egy munkavállaló,ha ezt mondanák neki?
Válasz #78. hozzászólásra
:D
Válasz #76. hozzászólásra
Itt van:
http://www.indavideo.hu/video/azbeszt_5
Válasz #75. hozzászólásra
Irígy vagy mi? :)))
Válasz #74. hozzászólásra
Nem. Vicces?
Válasz #61. hozzászólásra
Csak 1,5 millát?
És az ottani kereskedő haszna mennyi lehet?
Válasz #73. hozzászólásra
Nem láttad még azt a videót amiben az ürge káromkodik mert a muter végigmegy a kamera előtt? abban van az azbeszbaszt! :-))
Válasz #72. hozzászólásra
He?
Válasz #71. hozzászólásra
Az benne .... Hogy azbeztbasz.... :-)
Válasz #70. hozzászólásra
Úgy értem, hogy ebben az árban már benne van a magyarnyelvű használati utasítás:)))
Válasz #67. hozzászólásra
Az már nem is sok.
Válasz #67. hozzászólásra
Csak egy 10-est nyertek rajt........ nem is olyan sok:-)))))))))))))))
Válasz #64. hozzászólásra
itt!
http://www.deere.com/en_US/deerecom/usa_canada.html
2002-ben vettünk hárman haverok 3 db 6310 se jonit! Db-ját 40000 eur-ért! Közben véletlenül hozzám került a három gép vámpapírja nem a kereskedőkhöz / KITE/ mivel a gépeket már a gyárban nekünk készítették a mi nevünke volt megrendelve! A vámpapíron rajta van hogy a három gép értéke 91000 eu/ Nekünk a Kite 120000 eur-ért adta Lehet számolni....
http://configurator.deere.com/germany
Válasz #63. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!
A kinti(német) árak a trakiknál kerék nélkül értendők(ohne rader)
Válasz #63. hozzászólásra
Kinti hol?
Válasz #62. hozzászólásra
kinti,és a magyar ár különbözete.
De csak, ha megveszik:). Ithoni kereskedő? Kinti árat néztél?