Válasz Norbi6330 #5877. hozzászólására2600-2700 között van a reális ár, forrástól, kiszereléstől függően. 2-300 literrel megy ki, nincs jelentősége, csak hordozóközeg
Válasz .Feco. #5820. hozzászólásáraHali. Erdeklodnek hogy menyi vizzel fujtatok ki az amalgerolt es mennyi a realis liter kolcsege az amalgerolnak? kb 5-10 liter akarok kiteni.
Válasz kukaccsosz #5874. hozzászólásáraA PPG-t, ha fenyércirok miatt megosztottam volna előírás szerint, ugyan úgy vitte volna az évelőket, mint most egy adagban?
Válasz gazda001 #5854. hozzászólásáraElég heterogén az állomány, de jellemzően 3-4 leveles. Már csak azt kéne tudnom mikor érdemes fújni a Dezormon után a Principált. Mennyi időnek kell eltelnie a két permetezés között, vagy a gyomosodást ( egyszikűeket)figyeljem inkább?
Válasz *** HM *** #5868. hozzászólásáraMindig az adott terület dönti el!
Az ordaxot nem szeretem.
Ha korai post átlagos gyomosodásnál akkor adengo.
Ha megkésett kezelés, nagy kuki akkor laudis.
Ha vegyes gyomosodás, évelők akkor PPG.
Sziasztok. Én idén kezdtem a földművelést és 1,5 hektáros kukorica táblába van 6-7 sor ahol jóval gyengébb a kukorica mint a többi sorba. Harmad akkora. Középen pedig ahol jönnek ki a levelek sárgul picit. Tudjátok esetleg,hogy mitől lehet ez? Köszi
Válasz Dns8 #5864. hozzászólásáraA force viszi a drótférget, csak nem írták rá, mert hosszú hatástartamú anyag, vetéstől a kuki bogár lárva keléséig, (június közepe, vége) van hatása. Gondolkozzatzok már eppicit, a drótféreg 6-8 leveles kukit bántja, az meg bőven a kuki bogár lárva kelése előtt van, akkor most mi is van??? Később jön meg a hatása???
Míg volt FORCE 10CS verzió kizárólag azt nyomtam drótféger ellen is, mert nincs semmiféle gyomírtószer korlátozás utána, nem úgy mint a szerves foszforsavak után. Igaz hogy drágább mint a sima pyrinex, de jóval többet is tud nála. igaz akinek simán drótféreg ellen kell annak luxsus kijuttatni, de hogy ne lenne jó ellene az hülyeség, viszi mint baka faxa a gyepet....
Válasz Dns8 #5863. hozzászólásáraVálasz » #9738 lac* | 2013-11-07 14:04:07
Válasz #9736. hozzászólásra
Igazad van! A force nem írtja a drótférget. Ezt mondta a ter képviselő is! De meg van rá a megoldás szerencsére,és még olcsób is. Kössz,ha nem szólsz akkor force-t nyomtam volna,és így jó olcsóbb is!
szerintem ha inkább egyszikű az az általános, akkor inkább laudis, esetleg megfontolandó, hogy kétszikű ellen teszel mellé valamit.
ha inkább kétszikű, és inkább évelő, és inkább nehezen irtható, akkor calaris pro, és ha van egyszikű is, és még nem 8 leveles a kukorica, hanem csak 7,9, akkor teszel mellé sámsont, kelvint, akármit.
szerintem.
Válasz mtz1221 #5848. hozzászólásáraA hormon megcsavarja a kuki szárát is, és még meg is fog üvegesedni kissé a szár töve, lehet hogy elnövi, de ha jön egy kissé nagyobb szél akkor kitördeli az üvegesedett szárú kukit, eccer csináltam ilyet, jól meg egyelődött
Válasz *** HM *** #5836. hozzászólásáratavaly mi is locsoltunk Laudissal olyan kukorit, ami egy hét múlva már Quilt Xcell-t kapott... Azt pedig címerezéskor kell...
Válasz *** HM *** #5842. hozzászólásáraegyszer hallottam valahol, a sorrendet én sem tudom:
Laudis, Lumax, Adengo, de ebben benne van a csemege és a hibridkuki területre eladott mennyiségek is.
Válasz *** HM *** #5842. hozzászólásáraÉrdekes a növszer más mint a vetőmag, nem igazán van ilyesmi a birtokomban, és nemis nagyon hallottam róla hogy lenne publikus ranglista.
Válasz JD 4630 #5840. hozzászólásáraNo a redva bele...... akkor most tegyünk pontot a végére....... 8 levél+full gaz... sima laudissal lesz e siker........ általános gyomflóra?
Válasz *** HM *** #5835. hozzászólásáraegyszer csináltam hasonlót az otsó tábla szoyti sarkába pár ezer négyzetméteren összeborítottuk a másik 2 tábláról ,maradt bekevert anyagot és extra mixet kapott az a sarok
na amit álmomba sem gondoltam az volt a leggazosabb, szerintem erős antagonista hatása lehetett valamelyik 2 hatóanyagnak egymásra
Válasz JD 4630 #5833. hozzászólásáraÉs ha összekotyvasztok c LAUDI u S t + principalt + maistert lumaxxal meg monszunnal + dikambával kipörkűl mindent?
Az pedig nem szar anyag, amit kell neki azt tudja.
3-4 éve elő elő kerül nálunk is ha valamit eltolunk alapba magában viszont én nem preferálom, legfeljebb ha ilyen tájt jot eszedbe, hogy 1 tábla kimaradt, de mondjuk alapból nem szeretem a kései posztos technológiát.
8967 hozzászólás
Válasz kukaccsosz #5879. hozzászólásáraKérdés sok a kukiban a köles jön ki ezerrel mivel kezeljem?
Válasz djohn #5876. hozzászólásáraHa a két kijuttatás között 6-7 napnál nem telik el több a valószínűleg igen.
Válasz Norbi6330 #5877. hozzászólására2600-2700 között van a reális ár, forrástól, kiszereléstől függően. 2-300 literrel megy ki, nincs jelentősége, csak hordozóközeg
Válasz .Feco. #5820. hozzászólásáraHali. Erdeklodnek hogy menyi vizzel fujtatok ki az amalgerolt es mennyi a realis liter kolcsege az amalgerolnak? kb 5-10 liter akarok kiteni.
Válasz kukaccsosz #5874. hozzászólásáraA PPG-t, ha fenyércirok miatt megosztottam volna előírás szerint, ugyan úgy vitte volna az évelőket, mint most egy adagban?
Válasz gazda001 #5854. hozzászólásáraElég heterogén az állomány, de jellemzően 3-4 leveles. Már csak azt kéne tudnom mikor érdemes fújni a Dezormon után a Principált. Mennyi időnek kell eltelnie a két permetezés között, vagy a gyomosodást ( egyszikűeket)figyeljem inkább?
Válasz *** HM *** #5868. hozzászólásáraMindig az adott terület dönti el!
Az ordaxot nem szeretem.
Ha korai post átlagos gyomosodásnál akkor adengo.
Ha megkésett kezelés, nagy kuki akkor laudis.
Ha vegyes gyomosodás, évelők akkor PPG.
Válasz *** HM *** #5871. hozzászólásáraLumax
Ordax
Adengo
Válasz Tamás 82 #5869. hozzászólásáraNem permetezted le duplán?
Válasz JD 4630 #5870. hozzászólásáraNálad is a Pál princ?
Válasz *** HM *** #5868. hozzászólásáraMi más mint a princi

Sziasztok. Én idén kezdtem a földművelést és 1,5 hektáros kukorica táblába van 6-7 sor ahol jóval gyengébb a kukorica mint a többi sorba. Harmad akkora. Középen pedig ahol jönnek ki a levelek sárgul picit. Tudjátok esetleg,hogy mitől lehet ez? Köszi
Válasz kukaccsosz #5849. hozzászólásárakaraj
nálad melyik a király?
Válasz Dns8 #5864. hozzászólásáraolvasnivaló Szerintem a talajlakó kártevőkben a drótféreg is benne van, de az alsó sorban kifejezetten utal is rá
Válasz Dns8 #5864. hozzászólásáraA force viszi a drótférget, csak nem írták rá, mert hosszú hatástartamú anyag, vetéstől a kuki bogár lárva keléséig, (június közepe, vége) van hatása. Gondolkozzatzok már eppicit, a drótféreg 6-8 leveles kukit bántja, az meg bőven a kuki bogár lárva kelése előtt van, akkor most mi is van??? Később jön meg a hatása???

Míg volt FORCE 10CS verzió kizárólag azt nyomtam drótféger ellen is, mert nincs semmiféle gyomírtószer korlátozás utána, nem úgy mint a szerves foszforsavak után. Igaz hogy drágább mint a sima pyrinex, de jóval többet is tud nála. igaz akinek simán drótféreg ellen kell annak luxsus kijuttatni, de hogy ne lenne jó ellene az hülyeség, viszi mint baka faxa a gyepet....
Válasz Dns8 #5864. hozzászólásáraSzóval elméletileg irtja csak gyakorlatilag nem.Azért köszönöm,ennyivel többet tudok.
Válasz Dns8 #5863. hozzászólásáraVálasz » #9738 lac* | 2013-11-07 14:04:07
Válasz #9736. hozzászólásra
Igazad van! A force nem írtja a drótférget. Ezt mondta a ter képviselő is! De meg van rá a megoldás szerencsére,és még olcsób is. Kössz,ha nem szólsz akkor force-t nyomtam volna,és így jó olcsóbb is!
Válasz jambo #5859. hozzászólására
http://www.agroinform.com/forum?act=showTopic&tid=799&page=34
Válasz fida91 #5861. hozzászólásáraEz már ott sántit,hogy a 1o kiló az nem a magasabb dózis.
Válasz jambo #5859. hozzászólásáraCsak a Force 2o csávázószer hatásos de kérdezd meg a Syng képviselőt ő többet tud.
Válasz Dns8 #5858. hozzászólásáraPedig leirás szerint force 1,5g 10kg /ha drótféreg ellen
Válasz jambo #5857. hozzászólásáraA force nem pusztítja a drótférget.
Üdv.Tudom nem egészen ide illö kérdés,de hogy lehet hogy 11kg/hektár force mellett sok a drótféreg kártétel?Kevés a 11kg?
Válasz fida91 #5855. hozzászólásáraJó lesz!
Válasz Berkó_ #5853. hozzászólásáraDezormonnal 5 levél felett vigyázz!!!

Én most Dezormonnal megyek, majd kap még egy kis Principalt. Lumax volt az eredeti terv, de azzal megkéstem.
Válasz ano #5851. hozzászólásárapersze nem elfelejtendő, h volt-e talajfertőtlenítő, és milyen hibrid van vetve!
Válasz *** HM *** #5841. hozzászólásárade milyen az az általános gyomflóra?
egyszikű, kétszikű?
magról kelő, évelő?
szerintem ha inkább egyszikű az az általános, akkor inkább laudis, esetleg megfontolandó, hogy kétszikű ellen teszel mellé valamit.
ha inkább kétszikű, és inkább évelő, és inkább nehezen irtható, akkor calaris pro, és ha van egyszikű is, és még nem 8 leveles a kukorica, hanem csak 7,9, akkor teszel mellé sámsont, kelvint, akármit.
szerintem.
Válasz mtz1221 #5848. hozzászólásáraA hormon megcsavarja a kuki szárát is, és még meg is fog üvegesedni kissé a szár töve, lehet hogy elnövi, de ha jön egy kissé nagyobb szél akkor kitördeli az üvegesedett szárú kukit, eccer csináltam ilyet, jól meg egyelődött

Válasz *** HM *** #5842. hozzászólásáraA 2014-es sorrend:
1.Laudis
2.Adengo
3.Lumax
4.Principal Plus Gold
5.Ordax
Dikamba 480 hatóanyagú szert,permetezett-e ki valaki 8 leveles kukira?Milyen károkat tudhat benne csinálni 5 levélen túl ?
Válasz .Feco. #5846. hozzászólásáraÉs előtte mi nem locsolta ki rendesen?
Casper Milagro ról pár velős gondolat vlk?
Válasz *** HM *** #5836. hozzászólásáratavaly mi is locsoltunk Laudissal olyan kukorit, ami egy hét múlva már Quilt Xcell-t kapott... Azt pedig címerezéskor kell...
jó lett különben...
Válasz *** HM *** #5842. hozzászólásáraegyszer hallottam valahol, a sorrendet én sem tudom:
Laudis, Lumax, Adengo, de ebben benne van a csemege és a hibridkuki területre eladott mennyiségek is.
Válasz *** HM *** #5842. hozzászólásáraÉrdekes a növszer más mint a vetőmag, nem igazán van ilyesmi a birtokomban, és nemis nagyon hallottam róla hogy lenne publikus ranglista.
Válasz *** HM *** #5841. hozzászólásáraÉvelők kivételével szinte mindent visz
jó lesz csak szélcsendben apró cseppel csináld és a felső dózis a mérvadó
Válasz JD 4630 #5840. hozzászólásáraOlyanról nincs infód h. mi a sorrend eladásban gyomirtókból?
Válasz JD 4630 #5840. hozzászólásáraNo a redva bele...... akkor most tegyünk pontot a végére....... 8 levél+full gaz... sima laudissal lesz e siker........ általános gyomflóra?
Válasz *** HM *** #5837. hozzászólásáralehet de attól még tyúkeszűek
Válasz *** HM *** #5836. hozzászólásáraNem tudom mi volt a háttérben, nem a kuki gazdája miatt voltam a területen, de a többi nem publikus
Válasz *** HM *** #5835. hozzászólásáraegyszer csináltam hasonlót az otsó tábla szoyti sarkába pár ezer négyzetméteren összeborítottuk a másik 2 tábláról ,maradt bekevert anyagot és extra mixet kapott az a sarok

na amit álmomba sem gondoltam az volt a leggazosabb, szerintem erős antagonista hatása lehetett valamelyik 2 hatóanyagnak egymásra
Válasz JD 4630 #5833. hozzászólására8 lúd disznót győz
vágod e? röff??
Válasz JD 4630 #5834. hozzászólására2mesben ki az aki ilyenre adja a szétpihent agyát mivégre e tett hö?
Válasz JD 4630 #5833. hozzászólásáraÉs ha összekotyvasztok c LAUDI u S t + principalt + maistert lumaxxal meg monszunnal + dikambával kipörkűl mindent?
Válasz *** HM *** #5832. hozzászólására196 cm vok + cipőtalp -bár annyit süllyedek is- és volt ahol nem látszottam ki a kukiból
Válasz *** HM *** #5830. hozzászólásáraHM most nekem hiszel vagy annak a 8 nak

Az pedig nem szar anyag, amit kell neki azt tudja.
3-4 éve elő elő kerül nálunk is ha valamit eltolunk alapba magában viszont én nem preferálom, legfeljebb ha ilyen tájt jot eszedbe, hogy 1 tábla kimaradt, de mondjuk alapból nem szeretem a kései posztos technológiát.
Válasz JD 4630 #5831. hozzászólásárami?? másfél mest lehelikopizták ?
Válasz *** HM *** #5829. hozzászólásárahelikopáters
Válasz JD 4630 #5828. hozzászólásáraTököm , előtte pár nappal meg köpködte itt 8 csóka e
Válasz JD 4630 #5827. hozzászólásáraMilyen távolságokba torkolló az a extremitás?