Sziasztok! Én Mezőkegyes környékéről szólnék pár szót. Egyszóval siralmas a helyzet, annyira, hogy az
"érettebb" gazdák ilyet még nem láttak, felülről szárad el.Szerintük termés sem lesz, minket folyamatosan elkerült az eső, ez látszik is, van rossz és ennél is rosszabb tábla. A határkép siralmas.Kérdéses a folytatás, így mi le sem kötünk semmire. Sajnos ez van.Nem tudom állambácsi mivel segíti majd meg Magyarország gazdáit? Mert ugye tudjuk kikre gondolunk, ha leég, megfagy,bármi történik, új lakás, ingyen kaja stb.... Mi mit fogunk kapni?????
Itt nem messze tőletek meg nagyon sok van.A D-k már több mint egy hete kezdtek elszáradni, alsó levelek már oda voltak, mondjuk utána nem volt rohamos a változás. P-k meg inkább csak ott ahol víznyomásos volt a terület (ott is lényegesen később), máshol még most is talpig zöldek, attól függetlenül, hogy furulyáznak nagyon.
az idei látványok alapján, lehet, h a Dés kukoricák aszálytűrőbbek, viszont az idei perverz szárazságot a Pések a nagyobb vegetatív tömeg miatt jobban bírják.
Én azt nézegettem,hogy nemis annyira a víz hiány a baj.A hőség!Leégtek a levelek,és ott,ahol sűrű az állomány,és nem szellőzött,megszorult a meleg.Teszek fel képet,egy táblán belől milyen a különbség,ahol kivágta a sorművelő.
Lőnyiladék Heccikém,lőnyiladék...Tudod azért vadászni is kell...Van aki puskával és van aki kapával,ugye ez mindig így volt...Itt meg mindenki egy jó kukorica hibridre vadászik
Az biztos , hogy ami az idén jól terem , vagy egyáltalán terem valamit , mert itt nálunk most ez a kérdés , azt nyugodt szívvel ellehet vetni bármelyik évben, mert fog teremni. Perverz egy kukoricás év az idei az biztos .
Nem 500 as fao ,az tényleg fehér amire gondolsz, az sokkal jobban birja ,van egy táblába vetve ezzel, majd lefotózom.Erröl a területi képviselő is elismerte,hogy bárhol jár mindenhol megadta magát
Nem u.az a 2 hibrid ,2nap eltéréssel vetve u.annyi műtrágyát kapott mind a 2 ,elővetemény más , mind a 2 lazitva és szántva volt, egyik parcella nullás a másikból még bármi lehet ha majd valamikor megázik .
Sajnos,hogy a jobboldali hibrid az más parcellában is feladta a harcot , más elővetemény után is , szóval vannak drága és jó és drága és szar hibridek , jut eszembe mind a 2 a legdrágább agyonreklámozott közül van és mind a 2-nek lila szinü a címere és a levélállása is hasonló
Teszt volt itt egy cégnél..........öntözés a téma náluk. Kinyomtak 70mm/ha!!!! A kuki töltve volt, a sor köze ezek után szinte száraz, de a töltés alatt a sor faxán vizes, mert a levelek levezették a gyökerekhez. Nekem csak az az érdekes, hogy a sor köze szinte száraz
helló mindenki! Itt Nyíregyháza környékén a tengeri sárgul , de nagyon, itt ott még zöldes a lomb, ahol még talál vizet a szerencsétlen növény.
Ma beszéltem egy nagy felvásárlóval, aki azt súgta meg, hogy ha még 2 hétig nem esik .... mondjuk 50 mili eső akkor a tengeri ára akár a 8000 -at is eléri.
25275 hozzászólás
Válasz #5673. hozzászólásra

puncijussosan
nőnyiladék
őőőőőő
lőnyiladék
ha kibakna a nyamvadék
Válasz #5672. hozzászólásra

Gondolom öntöztök a tanyán is.............kukát elnézve, feltételezem
Válasz #5671. hozzászólásra

lőrés a brazilokra hehehe
Válasz #5671. hozzászólásra
itten rántogatunk ejháte noháte hehehhe
Válasz #5653. hozzászólásra

Az út meg minek? Ott fogják kihordani a szajlét a nigrók?
Válasz #5654. hozzászólásra

Hágok a vadakra
Csak a husért nem ölök mint egyesek
Vágod Te kromanyoni ősgyilkos????? heheheheehehhee
Bevagyunk temetve vadhussal -------hessegetem a nyulakat is látni se birom.........
Friss kukorica árat, ajánlatot tud valaki?
Válasz #5663. hozzászólásra

"Állambácsi segít...."
Bármilyen anyagon is vagy, azonnal hagyd abba!
Válasz #5664. hozzászólásra
Sajnos nagyon igazad van.
Válasz #5608. hozzászólásra
Panaszom odafent meghalgattatott.Az időkép szerint most szinte csak ezen a délalf. közepén esik.
Válasz #5663. hozzászólásra

sajnos ezek is csak a dumában segítenek minket 

Állambácsitól? Lóf...t!!!
Sziasztok! Én Mezőkegyes környékéről szólnék pár szót. Egyszóval siralmas a helyzet, annyira, hogy az
"érettebb" gazdák ilyet még nem láttak, felülről szárad el.Szerintük termés sem lesz, minket folyamatosan elkerült az eső, ez látszik is, van rossz és ennél is rosszabb tábla. A határkép siralmas.Kérdéses a folytatás, így mi le sem kötünk semmire. Sajnos ez van.Nem tudom állambácsi mivel segíti majd meg Magyarország gazdáit? Mert ugye tudjuk kikre gondolunk, ha leég, megfagy,bármi történik, új lakás, ingyen kaja stb.... Mi mit fogunk kapni?????
Válasz #5660. hozzászólásra
Itt nem messze tőletek meg nagyon sok van.A D-k már több mint egy hete kezdtek elszáradni, alsó levelek már oda voltak, mondjuk utána nem volt rohamos a változás. P-k meg inkább csak ott ahol víznyomásos volt a terület (ott is lényegesen később), máshol még most is talpig zöldek, attól függetlenül, hogy furulyáznak nagyon.
és ez csak a látszat. mi lesz a megtermékenyüléssel, a pollen életképességével, a leszáradt bibékkel?
Válasz #5659. hozzászólásra
Itt nincs különbség d,meg p között.
az idei látványok alapján, lehet, h a Dés kukoricák aszálytűrőbbek, viszont az idei perverz szárazságot a Pések a nagyobb vegetatív tömeg miatt jobban bírják.
Válasz #5657. hozzászólásra
Reménykedek benne,hogy kiheveri,mint egy jégverést.Egy hetes lehülés,meg remélem egyszer még eső is lesz.
Válasz #5656. hozzászólásra

Első képen a sorművelő szellősre tette,második,ugyan az a sor,egy kicsit arrébb.És ezt minden táblán megfigyeltem.
Válasz #5649. hozzászólásra
Én azt nézegettem,hogy nemis annyira a víz hiány a baj.A hőség!Leégtek a levelek,és ott,ahol sűrű az állomány,és nem szellőzött,megszorult a meleg.Teszek fel képet,egy táblán belől milyen a különbség,ahol kivágta a sorművelő.
Évekig "p" vetettem, tavaly volt először "d", de siralmasan néz ki, az első mindig 50 felett adott, kivéve a 2010 vízálást.

Válasz #5653. hozzászólásra
...Van aki puskával és van aki kapával
,ugye ez mindig így volt
...Itt meg mindenki egy jó kukorica hibridre vadászik
Lőnyiladék Heccikém,lőnyiladék...Tudod azért vadászni is kell
Válasz #5651. hozzászólásra

itt mindenki a vizfelvételt sassolja
16mes gyükér előnybe idén

kit érdekel ilyenkor, hogy milyen a vízleadása

keresek vlm kukkos kipet ha találok a 30 40...... közül .....
Az biztos , hogy ami az idén jól terem , vagy egyáltalán terem valamit , mert itt nálunk most ez a kérdés , azt nyugodt szívvel ellehet vetni bármelyik évben, mert fog teremni. Perverz egy kukoricás év az idei az biztos .
Válasz #5646. hozzászólásra

)
(a Qvilágba de melyikek a szarok?????? nehogy jövőre berendeljünk vagy 2 3 zsákkal mert lepadlooztat......
Válasz #5646. hozzászólásra
van kisérletbe nálam néhány. kiváncsi leszek a mérésre
Válasz #5645. hozzászólásra
Nem 500 as fao ,az tényleg fehér amire gondolsz, az sokkal jobban birja ,van egy táblába vetve ezzel, majd lefotózom.Erröl a területi képviselő is elismerte,hogy bárhol jár mindenhol megadta magát
Válasz #5644. hozzászólásra
sajnos azoktól csak néhány zsák magot kaptam. lehet nem sajnos. de nekem, mintha fehér cimer ugrana be a fao 500asról
Válasz #5642. hozzászólásra

Válasz #5641. hozzászólásra

most jól jönne az összes területre a 360000
Válasz #5640. hozzászólásra
akkor kitalálom. azét a cégét veted a legnagyobb területen?
Válasz #5638. hozzászólásra

Lehet GMO fertőzés!!!!
Válasz #5635. hozzászólásra
Nem hiányzik nekem ,hogy lelőjön a nagy multi
Válasz #5638. hozzászólásra

igy jár a kisérletinyulazik.....
lát 1000 csodát
Válasz #5633. hozzászólásra

Szóval ez egy drága és szar hibrid,egy új kategória
Válasz #5634. hozzászólásra

aszittem lövöd végig a határt....... magadét meg soha
Válasz #5633. hozzászólásra
érdekelne a hibridek neve is
Válasz #5625. hozzászólásra

Faszom meg fotózza másnak a szarját elég nyűg nekem a sajátot nézni
Válasz #5613. hozzászólásra
Nem u.az a 2 hibrid ,2nap eltéréssel vetve u.annyi műtrágyát kapott mind a 2 ,elővetemény más , mind a 2 lazitva és szántva volt, egyik parcella nullás a másikból még bármi lehet ha majd valamikor megázik .
Sajnos,hogy a jobboldali hibrid az más parcellában is feladta a harcot , más elővetemény után is , szóval vannak drága és jó és drága és szar hibridek , jut eszembe mind a 2 a legdrágább agyonreklámozott közül van és mind a 2-nek lila szinü a címere és a levélállása is hasonló
Válasz #5631. hozzászólásra

Igen, azért írtam stb.......!!!
Válasz #5630. hozzászólásra
elöveteménytől is függ
Válasz #5615. hozzászólásra

Ez az idei évben nem lehetettlen, függ fajtától vetési időtől, gyomírtó fajta, műkaki mennyiség stb......!!!!!
Válasz #5627. hozzászólásra
nekem f38 van. most kezdi dobni a címert
Válasz #5626. hozzászólásra

A kuki töltve volt, a sor köze ezek után szinte száraz, de a töltés alatt a sor faxán vizes, mert a levelek levezették a gyökerekhez. Nekem csak az az érdekes, hogy a sor köze szinte száraz

Teszt volt itt egy cégnél..........öntözés a téma náluk. Kinyomtak 70mm/ha!!!!
Válasz #5613. hozzászólásra
Ezt deritsd ki bármi áron...Az F73 bírja a legjóbban ezt a meleget...nem akarom képekkel
helló mindenki! Itt Nyíregyháza környékén a tengeri sárgul , de nagyon, itt ott még zöldes a lomb, ahol még talál vizet a szerencsétlen növény.
Ma beszéltem egy nagy felvásárlóval, aki azt súgta meg, hogy ha még 2 hétig nem esik .... mondjuk 50 mili eső akkor a tengeri ára akár a 8000 -at is eléri.