Üdv..
Kicsit több a ferga akcióról. Bank nincs a játékban.
Áfa-nincs. Számla az Austro Diesel-től. A gépet a tulaj vizsgáztatja, ja és valami adót kel még befizetni (környezetvédelmi?) asszem.. Négy részlet az első 25% a kezdő, majd a következő három évben mindig akkor kell fizetni, amikor a polgár a kezdőt lerakta.. Nem rossz akció...
Ui: Bele is mennék csak ez a mocskos helyzet ami most itt
uralkodik.. Hát nem tudom...
Ez hány lovas. Környéken vagy egy két éves... kétszáz valahány lovas... rengeteget szívatja őket az elektronika. Szervizesek meg hülyék hozzá... kijönnek előadják magukat a gép meg nem javul. A tulaja már nagyon ideges rájuk, elég hirtelen ember úgy mesélték hogy már a vadászpuskát is odakészíti ha szervíz jön a géphez. És az szezonba hetente jön....
Akció asszem volt tavaly is talán pár hónapig, de volt külön 6495-ösre ami full ugyan ez volt. Befizetted a 25%-ot lehozták a gépet jövőre ugyan így ugyan akkor mikor vetted befizettél még 25-öt, de az ÁFA nem tudom hogy hogy volt De csörögj rá Jenőre vagy Szilárdra ők elmagyarázzák rendesenKét Kata
Értem, az a gond, hogy nem nagyon vagyok képben az árakkal se, meg azzal se h mivel és mivel nem érdemes foglalkozni, ezért kérdezősködök. Amugy pl ebben az árban mi lenne jobb?
Nem tűnik rossznak.. De ha gondolod elmegyek veled a gál úrhoz. Abban az időben úgyis érdekelte mivel foglalkozom, mikor a 6920S-t vettük tőle. Én elmesélem neki amíg te megnézed a vasat...
az bírja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki tud már bővebbet erről az ferga akcióról?
Vagy ez így fekete és fehér ahogy le van írva?
Mi van az áfa-val?
Ha 0%thm akkor, bank nincs is a buliba?
Meddig tarthat ez az akció?
Ha esetleg többet tudtok írjatok már meg..
Nemalvásodnak az oka az orba? vagy szájba? esetleg már végeztél vele? vagy nem volt mit..............de szerintem, ha nemtudsz aludni húzódjunk át az offba
Engemet az nemérdekel, mármint a katalógus, dolgoztam kuuvasokat a naggyal meg valamennyit a kicsivel is és ez a helyzet.
Odaadom traktorosaim számát hívd fel őket függetlenül mindegyik eztfogja mondani
A nagynál van valami trükk, eleve majdnem keresztbefordúlnak a kerekei meg mintha bedőlne alászedett állapotban egy kicsit.
Kuuvajó! Azon a sárvédők rugós megoldásúak így nincs az hogy a végett nemlehet szedni a kormányt, amikor a sárvédő ütközik a kerék még fordúl tovább nem is keveset
Kíváncsi vagyok várom mit fogsz mondani mutatni hozni venni adni hekkelni
Nem fog semmisem változni, az egész cécó 80%-ban heccelés itt attól hogy valami gépi feltétel vagy ilyesmi megváltozik attól függetlenül a megismert személyek maradnak és kész, ebbe nemlehet színekkel belenyúlni szerintem.
gondolod Te!
Az 5455 nagyobb körben fordúl el mint az!
A naggyal ha beállok a benzinkúton a kútoszlop és a shop közé a keskeny belső oldalra tankolni alászedem a kormányt és visszafordúl úgy a traktor, hogy a másikoldalon van 1méter a szegélykőig.
Elmondom, hogy a ferdehátú rövid fordfocusom ugyanilyen körön fordul el, a navarát meg megkell itt tolatni mert simán átmennék a szegélyen.
4gépalján a 6497-es úgy megfordúl mint a sicc, az 5455-el meg 5-öt kell vetni a 4,5-ös vogel géppel.
Egyrészt mert ha megvan zuhantva tele anyaggal akkor a kicsinek húzza az orrát és nő a sugár, a nagynak megsem kottyan, másrészt meg az 5400-nek alig fordúl ahhoz képest a kormánya.
Persze nincsen ráállítva lehetne még vakerálni rajta de akkormeg egy nagy félódalas gödörbe hajtva lehet lekapná a gépháztető ódalát a gumi mert nemsok van ott közte.
Kivágni meg nemfogok belőle az tuti nem gányolom össze
Azt írtam, hogy kevesebbet eszik még egy ilyen kis xar eszközzel is amivel 1800-on kell dolgozni hogy a ventillátor jól forogjon szóval kihasználatlanul pörög a motorja.
Beterhelni egy 6méteres Pronto DC-vel lehetne, nem erről van szó!
Arról, hogy a nagytraki meglep mindenkit mert a kis csipcsup munkákban is gazdaságosan üzemeltethető!
ha az üzemanyagot nézem.
Ha azt hogy a gumikopás ilyenek sokszor nagyobb mint egy kis gépen illetve drágább akkor nem.
Ez csak egy szemléltető hasonlat volt hogygép használható mindenre mégis egy kisebbért többet kérnek
24488 hozzászólás
Üdv..

Kicsit több a ferga akcióról. Bank nincs a játékban.
Áfa-nincs. Számla az Austro Diesel-től. A gépet a tulaj vizsgáztatja, ja és valami adót kel még befizetni (környezetvédelmi?) asszem.. Négy részlet az első 25% a kezdő, majd a következő három évben mindig akkor kell fizetni, amikor a polgár a kezdőt lerakta.. Nem rossz akció...
Ui: Bele is mennék csak ez a mocskos helyzet ami most itt
uralkodik.. Hát nem tudom...
Válasz #13437. hozzászólásra
Olyan 5465-ösnek nézem
Válasz #13434. hozzászólásra
Ez hány lovas. Környéken vagy egy két éves... kétszáz valahány lovas... rengeteget szívatja őket az elektronika. Szervizesek meg hülyék hozzá... kijönnek előadják magukat a gép meg nem javul. A tulaja már nagyon ideges rájuk, elég hirtelen ember úgy mesélték hogy már a vadászpuskát is odakészíti ha szervíz jön a géphez. És az szezonba hetente jön....
Válasz #13435. hozzászólásra

(elvileg majdnem ferga)
Ez lenne . Nem mondtam , hogy nagy durr lesz...
Csak várom , hogy mi lesz a szakértő véleménye
Válasz #13434. hozzászólásra
Ez a nagy durr!!!!!!!!???????????
San Ferga

Válasz #13432. hozzászólásra
szerintem a teli felni a legjobb
Válasz #13429. hozzászólásra

Neki még csillag felnije van, az elvileg jobban bírja mint a teli vagy nem??
Válasz #13418. hozzászólásra
De csörögj rá Jenőre vagy Szilárdra ők elmagyarázzák rendesen
Két Kata
Akció asszem volt tavaly is talán pár hónapig, de volt külön 6495-ösre ami full ugyan ez volt. Befizetted a 25%-ot lehozták a gépet jövőre ugyan így ugyan akkor mikor vetted befizettél még 25-öt, de az ÁFA nem tudom hogy hogy volt
Válasz #13424. hozzászólásra
Értem, az a gond, hogy nem nagyon vagyok képben az árakkal se, meg azzal se h mivel és mivel nem érdemes foglalkozni, ezért kérdezősködök. Amugy pl ebben az árban mi lenne jobb?
Válasz #13427. hozzászólásra
A felnibe ne legyél ilyen biztos
Válasz #13425. hozzászólásra

Nem tűnik rossznak.. De ha gondolod elmegyek veled a gál úrhoz. Abban az időben úgyis érdekelte mivel foglalkozom, mikor a 6920S-t vettük tőle. Én elmesélem neki amíg te megnézed a vasat...
Válasz #13426. hozzászólásra
az bírja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #13425. hozzászólásra
Ennyit megér simán,pláne ha van kanál is hozzá.
Csak mennyire bírja a ferga eleje,meg a felni?
Erről tud valaki infókat???http://www.mascus.hu/Epitoipari-gepek/Homlokrakodok-Gumikerekes-homlokrakodok/%5BOther%5D-Massey-Ferguson-945-homlokrakodo/cxgm8net.html
Válasz #13419. hozzászólásra
Hát szerintem ebből a pízből jobbat is vehetsz!
Válasz #13419. hozzászólásra
Nagyon sok érte!Majdnem a feléért lehet kapni itt magyarba.
Válasz #13421. hozzászólásra
Jah ok akkor bocs többet nem tudok.
Válasz #13420. hozzászólásra
Ropikával már beszéltük ezt a dolgot de konkrétat ő sem tud erről az akcióról. Ő még az akció előtt vette a gépet.
Válasz #13418. hozzászólásra

Hello
Csörögj rá Ropikaaa-ra 30-858-0962 ő most vett egy újat!
Boldog Ujevet mindenkinek! Erdekelne par velemeny az alabbi geprol, erdemes lenne-e foglakozni vele ha minden ugy van ahogy irjak es rendben mukodik?http://autosupermarket.ro/w/anunt/1540173/MASSEY_FERGUNSON_3635/
Üdv Fórumtársak..
Valaki tud már bővebbet erről az ferga akcióról?
Vagy ez így fekete és fehér ahogy le van írva?
Mi van az áfa-val?
Ha 0%thm akkor, bank nincs is a buliba?
Meddig tarthat ez az akció?
Ha esetleg többet tudtok írjatok már meg..
Köszönöm...
Válasz #13416. hozzászólásra
leszel te nyereg ha az asszony ezt meglátja!
BÚÉK 2012
Válasz #13414. hozzászólásra

Miranda nyugton maradna.

Fél lefeküdni, fél a gáncstól, pedig csak ha hagyná magát...........
Válasz #13412. hozzászólásra

Nemalvásodnak az oka az orba? vagy szájba? esetleg már végeztél vele? vagy nem volt mit..............de szerintem, ha nemtudsz aludni húzódjunk át az offba
Válasz #13410. hozzászólásra
ne is aludj,kell edzeni a holnapi napra
orka halad?
Válasz #13411. hozzászólásra

mi van vele?
Válasz #13410. hozzászólásra

Oka?
Orba?
Válasz #13409. hozzászólásra
nembirok
Válasz #13408. hozzászólásra

Hecci, aludnod kéne mán...............
Válasz #13407. hozzászólásra

mivan nálad is kimaradt 1 nap mint a szamoaiakná???
Boldog Új Évet minden fórumtársnak!!!!
Válasz #13405. hozzászólásra
jajj a vége nem is neked szólt ne haraguggy!
Válasz #13404. hozzászólásra
Én nem szólom le a gépedet,isten ments.
De már a fizika határait feszegeti
Válasz #13402. hozzászólásra

Mondok jobbat gyere el!
Ott állnak gyámolatlanúl munkájukat elvégezve a vasak, beindítom őket és kipróbálod.
Nemlégből kapva mondom, hogy a világ egyik legjobb leg használhatóbb leg univerzálisabb leg felhasználóbarátabb és gazdabarátabb traktora ez a széria.
Lehet röhögni de buziraveszi akármelyik másikat. Írjátok a kritikát a fikát majd én jókat röhögök mert tudom mivan a kerítés másik oldalán
Válasz #13401. hozzászólásra
Dehogy kell nekem a traktorosok száma.
Ha azt mondodd ígyvan,hát ígyvan.Furcsa kicsit de legyen!
Válasz #13396. hozzászólásra
Engemet az nemérdekel, mármint a katalógus, dolgoztam kuuvasokat a naggyal meg valamennyit a kicsivel is és ez a helyzet.
Odaadom traktorosaim számát hívd fel őket függetlenül mindegyik eztfogja mondani
A nagynál van valami trükk, eleve majdnem keresztbefordúlnak a kerekei meg mintha bedőlne alászedett állapotban egy kicsit.
Kuuvajó! Azon a sárvédők rugós megoldásúak így nincs az hogy a végett nemlehet szedni a kormányt, amikor a sárvédő ütközik a kerék még fordúl tovább nem is keveset
Türelem...
Válasz #13393. hozzászólásra

Kíváncsi vagyok várom mit fogsz mondani mutatni hozni venni adni hekkelni
Nem fog semmisem változni, az egész cécó 80%-ban heccelés itt attól hogy valami gépi feltétel vagy ilyesmi megváltozik attól függetlenül a megismert személyek maradnak és kész, ebbe nemlehet színekkel belenyúlni szerintem.
de ha másról van szó akkorsem!
Válasz #13397. hozzászólásra

Tán jön a 8600-as varijó ?
Válasz #13394. hozzászólásra

Rossz irány!
Válasz #13392. hozzászólásra
hogyan tudna kisebb ívben fordulni a 6497-es,ha nagyobb a tengelytávja?a katalógusadatot kéne összehasonlítani
Válasz #13390. hozzászólásra

Példa :
4m-es Rapid :
New Holland 170 Le 11-13 liter/ha
Chall 350 Le 6liter/ha
Válasz #13393. hozzászólásra

beállsz hímringyónak???
Válasz #13392. hozzászólásra

Lesz egy meglepim neked , jövő hónap elején !
Másként fogsz rám nézni mint az előtt...
Válasz #13391. hozzászólásra
gondolod Te!
Az 5455 nagyobb körben fordúl el mint az!
A naggyal ha beállok a benzinkúton a kútoszlop és a shop közé a keskeny belső oldalra tankolni alászedem a kormányt és visszafordúl úgy a traktor, hogy a másikoldalon van 1méter a szegélykőig.
Elmondom, hogy a ferdehátú rövid fordfocusom ugyanilyen körön fordul el, a navarát meg megkell itt tolatni mert simán átmennék a szegélyen.
4gépalján a 6497-es úgy megfordúl mint a sicc, az 5455-el meg 5-öt kell vetni a 4,5-ös vogel géppel.
Egyrészt mert ha megvan zuhantva tele anyaggal akkor a kicsinek húzza az orrát és nő a sugár, a nagynak megsem kottyan, másrészt meg az 5400-nek alig fordúl ahhoz képest a kormánya.
Persze nincsen ráállítva lehetne még vakerálni rajta de akkormeg egy nagy félódalas gödörbe hajtva lehet lekapná a gépháztető ódalát a gumi mert nemsok van ott közte.
Kivágni meg nemfogok belőle az tuti nem gányolom össze
Válasz #13390. hozzászólásra
De sz@r vele forgolódni is nem?
Válasz #13389. hozzászólásra
Nem azt mondtam nem figyelsz csak vagdalkózol...
Azt írtam, hogy kevesebbet eszik még egy ilyen kis xar eszközzel is amivel 1800-on kell dolgozni hogy a ventillátor jól forogjon szóval kihasználatlanul pörög a motorja.
Beterhelni egy 6méteres Pronto DC-vel lehetne, nem erről van szó!
Arról, hogy a nagytraki meglep mindenkit mert a kis csipcsup munkákban is gazdaságosan üzemeltethető!
ha az üzemanyagot nézem.
Ha azt hogy a gumikopás ilyenek sokszor nagyobb mint egy kis gépen illetve drágább akkor nem.
Ez csak egy szemléltető hasonlat volt hogygép használható mindenre mégis egy kisebbért többet kérnek