Nem rossz megoldás,de nem marja szét a klorid a hordót+a csatlakozókat kell az még később is nem...
jó lehetett gurigatni a hordót??
Felmelegedett a tenyered???????
Én abroncsos hordóba öntöttem a kloridot, rá a vizet(ezt egyébként így nemszabad:-) csak fordítva
A hordót mozgatom közben jobbrabalra, aztán gurigatom és totál feloldódik mind benne. Van rajta egy levegőcsatlakozó hegesztve, trakival a pótkocsifék szabályzott körével 3bar-on nyomatom, meg van egy kimenet csappal felszerelve gumicsővel szépen.
műanyagkádba van keverve
kór söröshordó van átalakítva tőltőberendezésnek
én masinám nincs feltőtve nem kell azt én csak szőlőbe operálok jan 1 től
a szántőt abbahagytam a kis ferga kombájnt is eladtam két hete..
Na jól emlékeztem nagyjából akkor.
Lehet énis ilyenre kevertem annakidején, már nem emlékszem pontosan, de a 30rémlik hogy végülis nem foglalkoztam azzal elől erősebb kell hátul meg soványabb is lehet, ment 30-ra és kész.
Namost ez hivatalos helyen lett felszerelve, gyári méret gyári felnin!
Nemlehet,hogy nem megfelelő széles felnire került a gumid??? mert az tud ám galibát okozni.
Ismerősöknek Fliegl nagy letolófalas tandem póton ilyen van, ezzel ganajat is szórnak fullra pattintva anyaggal kegyetlen súlya van mégis évek óta semmi bajuk.
6497-en 650/65 R42 - 540/65 R30
8270-en 650/85 R38 - 600/70 R28 - as gumik vannak, ezeket dobtuk fel rá most.
Atis! Nem emlékszem pontosan de úgy rémlik 30%-osra kll keverni az oldatot, tehát 100 literhez 30kilo anyagot kell keverni és feloldani benne.
Különben volt különbség első és hátsó között, hátul mivel nagyobb a tömeg benne meg vastagabb a gumi meg ilyenek lehet soványabbra keverni (kite szerint)
A BKT nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Márciusban vásároltam BKT 16.9-38 10PR gumi abroncsot
Ahogy felszereltük kb három hét után észrevettem, hogy a felni mellett körkörösen repedezik másfél hónapja aztán ki durrant szinte teljesen körbeszakadt a felni mentén.
Vissza vittem mert volt rá 1év gari kereskedő először a pofámba röhögött és azt mondta nem hivatalos műhelyben volt felszerelve így nem érvényes.
Másodikszorr mentem az adó ellenőr haverral akkor hirtelen minden oké let és gyorsan adtak helyette egy másikat csak az 8PR-es és PETLAS néha körbe sasolom de még nem láttam semm repedés félét.
Kalciumklorid oldat megfelelő arányú keverékét töltöttem bele előre. Hátul meg egy-egy hordó síma vizet amit ma engedtünk le belőle féltem hogy lassan befagy, mert ha befagy akkor nincs visszaút tavaszig várnikell, akkora fűtött hely nincsen ahová beférnek ezek a nagyok.
Ez BKT Agromaxfor vagy mi a fene típusú gumi. Sokat tanakodtam mi legyen, de 780-ért/darab ez is kuuva sok volt, continental 1,1 ésatöbbi is ilyesmi árakon volt. hát bepróbáltam!
Kidolgozásra minőségre teljesen megegyezik bármelyik más gyártmánnyal, sőt a futója szerintem magasabb is.
Azthiszem a Firestone-nak a legmagasabb ez, node előre ilyen került és a hátsón inkább nagyobb, vagy ugyanolyan magasak.
Ha letud kopni úgy hogy nem törik ki nem reped szét mittudomén 4000óra alatt akkor megérte! Nomeg a traki is ha addig különösebb hozzányúlás nélkül elmegy azis jólenne.
Előre meg mint írtam Firestone került.
Van egykét telefonos homályos képem majd felteszem ha lesz kedvem most este.
Holnap sebváltóból engedem le az olajat illetve az elsőhajtás kuplungját veszem ki mert nemakar kikapcsolni, hajt mindig.
Ezzel egyidejűleg hátul olajcsere szűrők cserélye ugye, nagyszervíz ésmég egy szelepellenőrzés és ha kell állítás lesz amit megakarok nézni.
Plusz izzókat rakni bele ideoda mert több is kivan vágva és félszemű, illetve a gépháztető gázteleszkópjai közel egykettő gyenge és félre emeli fel magát, ezeket is cserélem.
Közben a másik tárcsázik meg szántja a maradékot, aztán ha ezis meglesz még lazítanivalója volna neki, be is akarnám fogni hagy szorongassam meg kicsit itt a leállás előtt
Válasz #12599. hozzászólásra
No vagyok,csak volt 1 nínózás.
Ügyesen gépészkedj a konyhában,nehogy vmit elméretezz,mert ez nem olyan,mint a vas hogy megvágjuk a samuval,ha nem illik pontosan oda,és már jó is..........
24499 hozzászólás
Válasz #12646. hozzászólásra

Az éjjel ferga xtra-s voltam.
IH-7,2-t húztam kerék felemelve,kb 10-12cemtire ment bele. 12-kel 1900-as motorfordulattal(így duruzsolt a legszipatkusabban)9,5 km/h-val húzta.
bameg mekkorát szívtunk azzal a gumival!!!
Nekem teccccet a BKT szerintem masszív, bár a gumi szerkezete sokat jelent! Lehet jobb lenne ha nem épp kemény melóval mondjuk lazítással kezdene!
Válasz #12630. hozzászólásra

Használsz gumit?
Válasz #12646. hozzászólásra

Nem rossz megoldás,de nem marja szét a klorid a hordót+a csatlakozókat kell az még később is nem...
jó lehetett gurigatni a hordót??
Felmelegedett a tenyered???????
Válasz #12645. hozzászólásra

Én abroncsos hordóba öntöttem a kloridot, rá a vizet(ezt egyébként így nemszabad:-) csak fordítva
A hordót mozgatom közben jobbrabalra, aztán gurigatom és totál feloldódik mind benne. Van rajta egy levegőcsatlakozó hegesztve, trakival a pótkocsifék szabályzott körével 3bar-on nyomatom, meg van egy kimenet csappal felszerelve gumicsővel szépen.
Válasz #12644. hozzászólásra

műanyagkádba van keverve
kór söröshordó van átalakítva tőltőberendezésnek
én masinám nincs feltőtve nem kell azt én csak szőlőbe operálok jan 1 től
a szántőt abbahagytam a kis ferga kombájnt is eladtam két hete..
Válasz #12642. hozzászólásra
Na jól emlékeztem nagyjából akkor.
Lehet énis ilyenre kevertem annakidején, már nem emlékszem pontosan, de a 30rémlik hogy végülis nem foglalkoztam azzal elől erősebb kell hátul meg soványabb is lehet, ment 30-ra és kész.
Te mibe rakod a vizet???
Válasz #12640. hozzászólásra
Namost ez hivatalos helyen lett felszerelve, gyári méret gyári felnin!
Nemlehet,hogy nem megfelelő széles felnire került a gumid??? mert az tud ám galibát okozni.
Ismerősöknek Fliegl nagy letolófalas tandem póton ilyen van, ezzel ganajat is szórnak fullra pattintva anyaggal kegyetlen súlya van mégis évek óta semmi bajuk.
Majd kiderül.
Válasz #12641. hozzászólásra

mi 100 hoz 1 zsák arányba szoktuk keverni tehát 25%-os anyagot rakunk
Válasz #12638. hozzászólásra
Melyikek????
6497-en 650/65 R42 - 540/65 R30
8270-en 650/85 R38 - 600/70 R28 - as gumik vannak, ezeket dobtuk fel rá most.
Atis! Nem emlékszem pontosan de úgy rémlik 30%-osra kll keverni az oldatot, tehát 100 literhez 30kilo anyagot kell keverni és feloldani benne.
Különben volt különbség első és hátsó között, hátul mivel nagyobb a tömeg benne meg vastagabb a gumi meg ilyenek lehet soványabbra keverni (kite szerint)
Válasz #12635. hozzászólásra
A BKT nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Márciusban vásároltam BKT 16.9-38 10PR gumi abroncsot
Ahogy felszereltük kb három hét után észrevettem, hogy a felni mellett körkörösen repedezik másfél hónapja aztán ki durrant szinte teljesen körbeszakadt a felni mentén.
Vissza vittem mert volt rá 1év gari kereskedő először a pofámba röhögött és azt mondta nem hivatalos műhelyben volt felszerelve így nem érvényes.
Másodikszorr mentem az adó ellenőr haverral akkor hirtelen minden oké let és gyorsan adtak helyette egy másikat csak az 8PR-es és PETLAS néha körbe sasolom de még nem láttam semm repedés félét.
Válasz #12637. hozzászólásra
100lityi vízhez mennyit raktok???
Válasz #12637. hozzászólásra
milyen méretű gumik ezek
Válasz #12636. hozzászólásra
Nincsen belsőgumis gép, tubeless mindegyik.
Kalciumklorid oldat megfelelő arányú keverékét töltöttem bele előre. Hátul meg egy-egy hordó síma vizet amit ma engedtünk le belőle féltem hogy lassan befagy, mert ha befagy akkor nincs visszaút tavaszig várnikell, akkora fűtött hely nincsen ahová beférnek ezek a nagyok.
Válasz #12635. hozzászólásra

Máté,mivel töltitek fel a belsőgumikat???
Vízzel+fagyállóval??
Vízzel+kalciumkloriddal???
hahahaha

Elsőgmi igen, én pedig 190centi vagyok!
najó az utóbbi igaz az első meg hátsó
Ez BKT Agromaxfor vagy mi a fene típusú gumi. Sokat tanakodtam mi legyen, de 780-ért/darab ez is kuuva sok volt, continental 1,1 ésatöbbi is ilyesmi árakon volt. hát bepróbáltam!
Kidolgozásra minőségre teljesen megegyezik bármelyik más gyártmánnyal, sőt a futója szerintem magasabb is.
Azthiszem a Firestone-nak a legmagasabb ez, node előre ilyen került és a hátsón inkább nagyobb, vagy ugyanolyan magasak.
Ha letud kopni úgy hogy nem törik ki nem reped szét mittudomén 4000óra alatt akkor megérte! Nomeg a traki is ha addig különösebb hozzányúlás nélkül elmegy azis jólenne.
Előre meg mint írtam Firestone került.
Van egykét telefonos homályos képem majd felteszem ha lesz kedvem most este.
Holnap sebváltóból engedem le az olajat illetve az elsőhajtás kuplungját veszem ki mert nemakar kikapcsolni, hajt mindig.
Ezzel egyidejűleg hátul olajcsere szűrők cserélye ugye, nagyszervíz ésmég egy szelepellenőrzés és ha kell állítás lesz amit megakarok nézni.
Plusz izzókat rakni bele ideoda mert több is kivan vágva és félszemű, illetve a gépháztető gázteleszkópjai közel egykettő gyenge és félre emeli fel magát, ezeket is cserélem.
Közben a másik tárcsázik meg szántja a maradékot, aztán ha ezis meglesz még lazítanivalója volna neki, be is akarnám fogni hagy szorongassam meg kicsit itt a leállás előtt
Válasz #12632. hozzászólásra
???Mert ez az "első gumi" ugye
"így látod ezt" te is
???
Tényleg ilyen törpe ez a fickó
milyen gyártmány?
nem lesz ez nagy az elejére ?

Csak a futófelület akkora mint szanberg
Kezdődik a gumizas
Itt a gumi szanberg meg sehol! Egy órája várok rá biztos nem indul a traki
Válasz #12626. hozzászólásra

asszony maga gépészkedett, éncsak fórumoztam egésznap
azért csináltam egykét dolgot is, meg a csepplyányommal játszottam
Válasz #12626. hozzászólásra

Biztos vmeik traktoros
Válasz #12624. hozzászólásra

Ki volt az inas a konyhában?
Válasz #12623. hozzászólásra

Nem Pistabátyjánk jön hanem Pisti (aki felszerelte a póttankodat)
de Ő is elbeszélget veled minden bizonnyal
Remélem jön, lehet rá is csörgök mindjárt
Válasz #12622. hozzászólásra

Fííííínom lett a kaja kegyetlen jó!!!!!
Az asszony jól dolgozott, megtartjuk
Holnap rohanós napon lesz de pistabátyával szeretnék találkozni és egy pár szót váltani!
Mikor tájt érkezik?
Jöttére 5 nap múlva számítsunk hajnalban kelet felől???
Válasz #12621. hozzászólásra
No,jól sikerült a gépészkedés a konyhába???????
Válasz #12620. hozzászólásra
mit vársz tőlük, hisz c.............
Válasz #12619. hozzászólásra
Ezek nagyon értettek a kombájnhoz egy nap csak kétszer zabáltatták be minimum
Napraforgóba 12-13-al száguldoztak

Jajaja szagoséké
Válasz #12618. hozzászólásra
Ez már elkelt!!!
A kocsmárosé volt igaze!?!?!
Válasz #12617. hozzászólásra

Itt van e! Ez nem rossz gép hajtottam már párszor és csak 1000 km van benne
Válasz #12616. hozzászólásra
Ha a mostanság futó xarabb évek után lenne néhány jobb kimenetelű akkor kombájnt előbbutóbb fog kelleni cserélni úgyis
Válasz #12615. hozzászólásra

Előtte meg kell nyerni a lottót...
Válasz #12614. hozzászólásra

Legyen így, de a guta helyett akkor már ittis egy újszerű Axiáldobos fergakombájn alljon már
Isten eltessen
Szanbergnek,
Ha lesz házunk és tudni lehet mi lesz 14 után akkor a kis fergamat egy 6480 85 90, cserelem és veszek egy kombájnt, akkor majd téged üt meg guta.
Válasz #12607. hozzászólásra
Szinte gyerek.
Isten éltessen!
Válasz #12608. hozzászólásra
Hát hogyneeeee!
Ö szőlőbe voltunk,de nem volt komoly!
Válasz #12610. hozzászólásra

Sok sikert hozzá
Válasz #12609. hozzászólásra

Köszi, úgy vártam már végre nemsokára ha minden igaz meglesz a jogsim is
Válasz #12595. hozzászólásra

Gratula hozzá
Suno Isten éltessen
Válasz #12605. hozzászólásra

Merre volt a vonulás???Hallottam hogy mentetek,gondoltam is rád,hallottad??
Nálunk múlt héten volt buli
Ma töltöttem a 17-et 
Válasz #12601. hozzászólásra

Gratula hozzá! Meg minden jót!
No vagyok,csak volt 1 nínózás.
Ügyesen gépészkedj a konyhában,nehogy vmit elméretezz,mert ez nem olyan,mint a vas hogy megvágjuk a samuval,ha nem illik pontosan oda,és már jó is..........
Válasz #12603. hozzászólásra

jah... ha meg vöröshajú-szeplős lesz akkor biztosan rozsdás szerszámmal csinálták.
Válasz #12601. hozzászólásra

Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!
Lacinak megy egy szerszámmal csak egyfajtát lehet...
Válasz #12595. hozzászólásra
Ja én meg dolgozgatok.
, mint általában.
Isten éltesse! Nálunk is buli van , Szilvia..ák.
Isten éltesse a Nagylányt!Nálunk szerdán volt orvosi vizsgálat,Maszatka már 5.5mm vót.Azóta biztos nőtt már!!!