Válasz GREVEN #20634. hozzászólásáraEz van sajnos. Tisztában van vele az ember, hogy lutri, de hogy ennyire??? Azért remélem mégsem kerül majd ÁFa értébe a felújítás, javítás, mert abból műtrágyát szeretnék venni! (Igaz két rossz traktorom miatt már tényleg direktvetés lesz a vége, ahová már műtrágya sem kell ügye, mert önellátó a rendszer ) Tiszta haszonnal zárom majd a jövő évet!
Válasz szanberg #20635. hozzászólásáraVP adagolós, ma viszik el Hajdúböszörménybe a porlasztókkal együtt. Szerinted érdemes húzni rajta egy kicsit, mert ha már felújítás van, és ez a gép a kategória egyik "legkisebbje" (6465-ös), akkor egy kis plusz lóerőt adnék neki, ha lehet, ha érdemes???? Perkinses.
Ami durva, hogy sok helyen, még a kosz is le lett festve....
A hajtóműolajat, és azok szűrőit is érdemes lenne ezek után kicserélni azt gondolom!?!?!
Az már csak hab a tortán mikor az automata víztelenítőt kicsavartuk a légtartály alól, mert az utóbbi időben inkább víztartály volt, mint bármi más, fullra teli volt vízzel... nekem meg a t.köm az idegtől...
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraÜdv a klubban. Sajnálom hogy te is így jártál. Ennyit a külföldi gépekről. Ami zsebbe marad az áfa miatt az ilyenkor már megy is rá.
Ha most rendbe lesz rakva majd jó lesz ez.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20632. hozzászólásáraKét-kata nézte át, és most is ő csinálja. Az a porelszívó lenne, a melegedés a hűtő koszossága miatt lehetett, amit fújkálhattam én 10 bárral is, gőzborotva kellett neki. Meló előtt átnéztem én is a szűrőket, meg pár dolgot, de szétszedni minek szedtem volna szét mondjuk az egész légszűrőházat, és az összes csövet? Adagoló probléma lehet különben, meg a porlasztók is cseppennek, a kompresszió viszont jó 34-35 között van mind a hat.
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraAzon a lég szürőházon sok levegő nem jutott be Többek közt gondolom ezért is volt erőtlen a motor. Meló előtt ilyeneket nem nézted?
Válasz Mf-es #20626. hozzászólásáraátlagban 10ft-tal olcsóbb mint egy olcsó kúton
de a fő ok,amiért rendelni szoktam,hogy nem kell kútra járni gázolajért
Gondolhatod mekkora terhelés van rajta amikor parton lefelé megfékezve mondjuk orraáll majd visszaesik a gép a földre... meg úgy szimplán egyébként is.
Két faluval arrébb arattunk bérbe. Volt egy profi hegesztő srác ott, Avi-val úgy meghegesztette, hogy ihajj. Megvettem az újat kb 300ezerért hozzá de csak akkor cseréltük ki évekkel később mielőtt eladtam a gépet. Legalább 3szezont ledolgozott a hegesztettel.
Csak tudni kell meghegeszteni, nem pedig taknyolni.
Ha jó a hegesztő akkor a hegesztés soha nemfog eltörni. Esetleg mellette.
Ha jól begyökölöd mélyen és felrakod belülről harántba spécin ahogy kell akkor fogja az bírni.
Természetesen venni kell egy újat de ha hirtelen megoldás kell akkor nemkell csüggedni.
Válasz lac* #20616. hozzászólásáraIgen ugyanott tőben letőrt, hegesztésnek én is ellene voltam, gondoltam úgy sem bírja. jó szélesen és mélyen gyököltük ennyi. Nálam új nem sokáig bírta
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20615. hozzászólásáraUgyan ott volt eltörve,mint az SP ekéjén?
Ha ,igen és meghegesztettétek,és jó is lett,akkor profi a hegesztőd.
Én nem merném bevállalni,igy is félek a tárcsámmal,mi van ha országúton törik el 40-nél
Válasz lac* #20612. hozzászólásáraIgen hegesztettük, vettem új tengelyt is, (amúgy ez kűhne eke amiről én beszélek.) Szóval új is eltőrt idő után. Aztán lessz ami lessz alapon hegesztettük. Már vagy 5-6 éve bírja
Válasz Gábor81 #20602. hozzászólásáraEn olaj hianyra, vagy nyomashibara gyanakszok, olyanok a perselyek, mintha nem kaptak volna elegendo kenest, holott a dynashiftben minden olyan mintha uj lenne, pontosat nem tudok én se, ezt leraktak es vettek egy nyuszit, es igy lett ez elado
Válasz szanberg #20597. hozzászólásáraÁáááá kell a gép. Dolgozott egész nyáron. Elég jól összeállt. Az irányváltója kicsit visít, a klímájára kell még egy kompresszor meg egy cső jav. meg egy szűrő és mindene jó lesz. Ja meg a királycsapot kell megperselyezni de ezek már csak apróságok.
Válasz jamo #20594. hozzászólásáraEgyelore ugy van, hogy marad, ha sikerul rendbeszedni elfogadhato áron, ha hinni lehet az uzemoranak akkor 6300 ora van benne, ugyh még mehetne a tobbi fele. A motor az poccre indult 2 ev allas utan is, azt elinditottuk amikor hoztuk el
Válasz sanyeee #20592. hozzászólásáraEz egyébként terhelés alatti irányváltós? Esetleg csere nem értdekel? Adok érte egy rendbeszedett, papíros 3115öst.
Válasz jamo #20588. hozzászólásáraRánézésre ami látszik is az a képen bekarikázott fogaskereket, meg a szinkronokból is vannak töredezve, na meg a perselyek is gyatrák, ugyhogy az lenne a legjobb, ha ezt a fogaskeréksort egyben cserélni, habár a tengelyek azok jók. Amit még tudok hogy hiányzik az a kardánmeghajtó tengely, az sajnos ottmaradt ahonnan a traktort hoztam.
Válasz jamo #20588. hozzászólásáraIgen, hianyos, vagyis lényegében maga a rendes valto resze, abbolis az a fogaskereksor amiben a szinkronok is vannak, na meg a kardant hajto tengely. Maga a dino az egyben van ranezesre, meg a kuplung is, legalabbis en igy allapitottam meg, annyi hogy ugy vettem meg h mar szet volt dobalva a valto es nem tudom hogy még valami hianyzik-e belole
24488 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #20610. hozzászólásáraEz várható is olyan földeken, redukált golyó ócsóbb mint 1 3mas tengely mi?
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraHány óra van benne?
1 hörcsögcsaládot is hoztál nyugatról?
Válasz GREVEN #20634. hozzászólásáraEz van sajnos. Tisztában van vele az ember, hogy lutri, de hogy ennyire??? Azért remélem mégsem kerül majd ÁFa értébe a felújítás, javítás, mert abból műtrágyát szeretnék venni! (Igaz két rossz traktorom miatt már tényleg direktvetés lesz a vége, ahová már műtrágya sem kell ügye, mert önellátó a rendszer
) Tiszta haszonnal zárom majd a jövő évet! 
Válasz szanberg #20635. hozzászólásáraVP adagolós, ma viszik el Hajdúböszörménybe a porlasztókkal együtt. Szerinted érdemes húzni rajta egy kicsit, mert ha már felújítás van, és ez a gép a kategória egyik "legkisebbje" (6465-ös), akkor egy kis plusz lóerőt adnék neki, ha lehet, ha érdemes???? Perkinses.
Ami durva, hogy sok helyen, még a kosz is le lett festve....
A hajtóműolajat, és azok szűrőit is érdemes lenne ezek után kicserélni azt gondolom!?!?!
Az már csak hab a tortán mikor az automata víztelenítőt kicsavartuk a légtartály alól, mert az utóbbi időben inkább víztartály volt, mint bármi más, fullra teli volt vízzel... nekem meg a t.köm az idegtől...
Válasz Berkó_ #20633. hozzászólásáraHűűűűűha tényleg ennyit a kinti masínákról...
Ez most VP adagolós lenne? Tier II-es motor?
Tényleg hányas is ez a gép? Perkinses ugye?
Szépen takarítsd meg minden részét mert gyalázatosan retkes, nem is értem hogy akarnak eladni így gépet.
Mi nem piperkőcködünk a traktorokkal de akármilyen munkafázis közepette ha megnéznénk sem lenne ilyen rágyógyult koszos.
Rendbevágjátok és kész! Szűrőket olajokat mindenhol kicserélni, átnézni amit csak lehet.
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraÜdv a klubban. Sajnálom hogy te is így jártál. Ennyit a külföldi gépekről. Ami zsebbe marad az áfa miatt az ilyenkor már megy is rá.
Ha most rendbe lesz rakva majd jó lesz ez.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20632. hozzászólásáraKét-kata nézte át, és most is ő csinálja. Az a porelszívó lenne, a melegedés a hűtő koszossága miatt lehetett, amit fújkálhattam én 10 bárral is, gőzborotva kellett neki. Meló előtt átnéztem én is a szűrőket, meg pár dolgot, de szétszedni minek szedtem volna szét mondjuk az egész légszűrőházat, és az összes csövet? Adagoló probléma lehet különben, meg a porlasztók is cseppennek, a kompresszió viszont jó 34-35 között van mind a hat.
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraAzon a lég szürőházon sok levegő nem jutott be
Többek közt gondolom ezért is volt erőtlen a motor. Meló előtt ilyeneket nem nézted?
Válasz Berkó_ #20630. hozzászólásáraTe atya ég
Jól szét lett bombázva, melózni mikor lehet vele, ki javítja a gépet?
A német precíz gondos gazda, aki karbantartotta a traktorát, én meg a jóhiszemű vevő! Na de most rendbe lesz rakva.

Válasz szanberg #20628. hozzászólásáraCsak nem fejti le,csak szabvány tartályba
Válasz lac* #20627. hozzászólásáraMondjuk szerintem bárki kihozza, a mol is 3köböstől már házhoz viszi.
Válasz Mf-es #20626. hozzászólásáraátlagban 10ft-tal olcsóbb mint egy olcsó kúton
de a fő ok,amiért rendelni szoktam,hogy nem kell kútra járni gázolajért
Válasz lac* #20625. hozzászólásáraMi az a jó ár?
Válasz szanberg #20624. hozzászólásáraazért,mert jó áron kihozzák,és lefejtik 1000es ibc-be is
amúgy 30 napos átutalással fizetem
Válasz lac* #20619. hozzászólásárade miért kell a raiffeisen agrotól gázolajat venni???
Aztis kihozzátok termeltetésbe vagy áruhitelbe vagy mi???
Válasz lac* #20616. hozzászólásáraEgyszer régebben a newholland Tc56-os jobbhátsó könyöktengelye eltörött a hajlatnál.
Gondolhatod mekkora terhelés van rajta amikor parton lefelé megfékezve mondjuk orraáll majd visszaesik a gép a földre... meg úgy szimplán egyébként is.
Két faluval arrébb arattunk bérbe. Volt egy profi hegesztő srác ott, Avi-val úgy meghegesztette, hogy ihajj. Megvettem az újat kb 300ezerért hozzá de csak akkor cseréltük ki évekkel később mielőtt eladtam a gépet. Legalább 3szezont ledolgozott a hegesztettel.
Csak tudni kell meghegeszteni, nem pedig taknyolni.
Ha jó a hegesztő akkor a hegesztés soha nemfog eltörni. Esetleg mellette.
Ha jól begyökölöd mélyen és felrakod belülről harántba spécin ahogy kell akkor fogja az bírni.
Természetesen venni kell egy újat de ha hirtelen megoldás kell akkor nemkell csüggedni.
Válasz lac* #20619. hozzászólásáraCsak poén volt.
Gázolajat a concordia trans-tó vesszük.
Válasz Sötét Paraszt #20610. hozzászólásáraMert menni kell tökök-babon eszetlenül! :P
Válasz lac* #20616. hozzászólásáraIgen ugyanott tőben letőrt, hegesztésnek én is ellene voltam, gondoltam úgy sem bírja. jó szélesen és mélyen gyököltük ennyi. Nálam új nem sokáig bírta
Válasz Sötét Paraszt #20618. hozzászólásáraNálam komoly lerakódás van az omv-s gázolajtól a tartály alján.
A raiefen agrártól rendeled az anyagot?
Válasz szanberg #20614. hozzászólásáraEgysze veszünk Omv gázolajat, oszt ez a víge hehe.
Válasz szanberg #20614. hozzászólásárapont erre gondoltam én is
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20615. hozzászólásáraUgyan ott volt eltörve,mint az SP ekéjén?
Ha ,igen és meghegesztettétek,és jó is lett,akkor profi a hegesztőd.
Én nem merném bevállalni,igy is félek a tárcsámmal,mi van ha országúton törik el 40-nél
Válasz lac* #20612. hozzászólásáraIgen hegesztettük, vettem új tengelyt is, (amúgy ez kűhne eke amiről én beszélek.) Szóval új is eltőrt idő után. Aztán lessz ami lessz alapon hegesztettük. Már vagy 5-6 éve bírja
Válasz Sötét Paraszt #20613. hozzászólásáraLátod e komám a hatalmas erő...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20611. hozzászólásáraMinda két felén repedt volt, ahogy látszik a törésen.
Áttetem bele a grúberét az cat. 3-as.
Ilyent ámomba nem hegesztenék hehe.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #20611. hozzászólásáraA vonótengelyt meghegesztettétek?
Válasz Sötét Paraszt #20610. hozzászólásáraEz fasza, 1 szerrre a kettő, hogy csináltad.?
Nekem is már tört el, vissza hegesztettük azóta is bírja
Ma hatalmas szerencse ért hehe.

Válasz szanberg #20607. hozzászólásáraITT 1 neked való-e, csak nem nyocé.. ahogy mondaná sp hehehe...

Válasz szanberg #20605. hozzászólásáraSoróhatná még párat, hogy mit venné.
Akkó mink azt kihúzzuk a listánkró, me neked mán lesz hehe.
Válasz Mézga #20606. hozzászólására8-ért hoznék egy 5465-öst, még az SP-ét is talán...
Válasz szanberg #20605. hozzászólására8 milláért nem kapsz új kubotát
Válasz Sötét Paraszt #20604. hozzászólásáraAnnyiért hozok a bátyjától egy fasza Kubotát
Válasz Mézga #20601. hozzászólásáraAzt csak a mester tudja megfizetni, más fergaszonyé nem ad annyit hehe.
Válasz Gábor81 #20602. hozzászólásáraEn olaj hianyra, vagy nyomashibara gyanakszok, olyanok a perselyek, mintha nem kaptak volna elegendo kenest, holott a dynashiftben minden olyan mintha uj lenne, pontosat nem tudok én se, ezt leraktak es vettek egy nyuszit, es igy lett ez elado
Válasz sanyeee #20592. hozzászólásáraÉs mit tehettek evvel, hogy így járt?
Válasz Sötét Paraszt #20598. hozzászólásáramennyi lenne az a jó ár? hehe
Válasz jamo #20599. hozzászólásáralehet tudna egy jó cserét
Válasz szanberg #20597. hozzászólásáraÁáááá kell a gép. Dolgozott egész nyáron. Elég jól összeállt. Az irányváltója kicsit visít, a klímájára kell még egy kompresszor meg egy cső jav. meg egy szűrő és mindene jó lesz. Ja meg a királycsapot kell megperselyezni de ezek már csak apróságok.
Válasz szanberg #20597. hozzászólásáraMestőr te az én 5465-ömre gyűjtögessé, jó árat mondasz kapsz hozzá zsír új kipufogót hehe .
Válasz jamo #20594. hozzászólásáraA 3115-öst nem adod el?
Válasz jamo #20594. hozzászólásáraEgyelore ugy van, hogy marad, ha sikerul rendbeszedni elfogadhato áron, ha hinni lehet az uzemoranak akkor 6300 ora van benne, ugyh még mehetne a tobbi fele. A motor az poccre indult 2 ev allas utan is, azt elinditottuk amikor hoztuk el
Válasz jamo #20594. hozzászólásáraNem terheles alatti iranyvaltos, preszelekcios 97 es kiadas
Válasz sanyeee #20592. hozzászólásáraEz egyébként terhelés alatti irányváltós? Esetleg csere nem értdekel? Adok érte egy rendbeszedett, papíros 3115öst.
Válasz sanyeee #20592. hozzászólásáraLe kell gyártatni.
Válasz jamo #20588. hozzászólásáraRánézésre ami látszik is az a képen bekarikázott fogaskereket, meg a szinkronokból is vannak töredezve, na meg a perselyek is gyatrák, ugyhogy az lenne a legjobb, ha ezt a fogaskeréksort egyben cserélni, habár a tengelyek azok jók. Amit még tudok hogy hiányzik az a kardánmeghajtó tengely, az sajnos ottmaradt ahonnan a traktort hoztam.
Válasz tri #20584. hozzászólásáratudom h 2 különböző az olajnyomás lámpa világí
Válasz jamo #20588. hozzászólásáraIgen, hianyos, vagyis lényegében maga a rendes valto resze, abbolis az a fogaskereksor amiben a szinkronok is vannak, na meg a kardant hajto tengely. Maga a dino az egyben van ranezesre, meg a kuplung is, legalabbis en igy allapitottam meg, annyi hogy ugy vettem meg h mar szet volt dobalva a valto es nem tudom hogy még valami hianyzik-e belole