A JD alkatrészellátása sztem biztosabb, én ezért JD-t vennék. Bár a 180/90-es Fiatról jókat hallottam, de ha másért nem, az alkatrészellátás a JD-nál jobb.
na itt vok !!
ez a duma hogy a JD többet eszik meg minden már nagyon unalmas duma!!!!!!
én nem dicsérem és nem szidom egyik gép fogyasztását sem ,én azt mondom hogy a mi talajainkban egy jó karban levö gép ahány centi annyi liter ami ettöl eltér az vagy rosszul fogyaszt vagy hazugság
Válasz #1. hozzászólásra
Én azért vettem 4755-öst,mert mindenki azt mondta h. a 180-as fiat ( New Holland 180-90 barna Brazil) nem jó .Mifelénk csak az IKR volt. A rábák voltak meg a Fiat . Nagyon jók voltak,és nagyon sokat mentek.Nemrég láttam egy 180-90-esnek a váltóját 9000 üó-ránál olyan mintha új lenne! Egy csapágy ment ki az első kerék meghajtás kapcsolójánál.Annyian mondják h. a JD sokkal jobb h. én is elhiszem,de amelyik Fiatokat én láttam azok mind jók voltak! Egy a lényeg : bármit veszel,ha azt akarod h. megbízható legyen,(márpedig akinek 1 nagy gépe van és nem 4 ,az nem engedheti meg magának h. egy vetési szezonban elromoljon) akkor szét kell szedni,és az könnyen belekerülhet 1-2 Mil-ba ,de ha ennyit ráköltessz bármelyik jó lesz. A JD csak akkor eszik többet ha mélyebben szánt!!!!!!!
szia axiál !!
feltétlenül a JD-ét válaszd !!
nos hogy 50-est vagy 55-öst az sok mindentöl függ
nekünk 50-es van én csak ajánlani tudom neked
az 55-ös természetesen erösebb 25 loval , de sok a hátulütöje az 50-ez képest
sok az elekronika benne és ezzel sok panasz szokott lenni
természetesen az 55-ös bekerülése is drágább 2-3 misi +-ba
és az 50 egyik pozitiv oldala hogy egyre több a jó minöségü használt alkatrész hozzá........................
Válasz #1. hozzászólásra
Én a 4755 re tipelnék !Több okbol fiatalabb és modernebb mint a 4650. Jol elterjett és bevált gépek és a piac is elismeri öket... Van egy ismerösöm akinek le robbant a 716 os fendje és elkeseredésében mondta hogy inkább vet volna 3-4 futot JD az árán!! a Fiatot nem ismerem de a piacon nem tul sok van belöle...
Nekem 180-as Fiatom van 5 éve és nagyon elégedett vagyok vele,szűrők,olajcsere,néhány tömítés amit cseréltem rajta,pedig 200 ha-on ő csinálta a talajt.De ez lehet,hogy elfogult vélemény,de én elégedett vagyok vele.
Érdeklődnék,a két traktortipus közzül melyiket vennétek ?Körülbelül korban,és árban egy,de melyik ér többett,mindent figyelembe véve.Alkatrész,tartósság,használhatósság,és nem mellékes,a piaci értékét melyik tartja jobban.
88 hozzászólás
Válasz #35. hozzászólásra
Hétvégén no meló!!!!!!!!!
Holnap nem jössz ???
Válasz #35. hozzászólásra
Válasz #34. hozzászólásra
nnnnnnnnnnna
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))))))
Válasz #30. hozzászólásra
.......este meg ez a k.va fórum , mikor jut időd a csajokra???????????
Válasz #33. hozzászólásra
Hu má álmos vagyok!!!
Válasz #32. hozzászólásra
hu de kemény :)))))
Válasz #29. hozzászólásra
Arra nincs időm !!!
Válasz #30. hozzászólásra
o te szegény árva
:DDDDD
Válasz #28. hozzászólásra
Délig kite !!! 17óráig iroda!!!
Válasz #27. hozzászólásra
ja hallom dögrováson vagy :)))))))))))))))))))))))))))))
Válasz #27. hozzászólásra
mizu??
Válasz #22. hozzászólásra
Elég volt ma!!!!!!!!!
Válasz #24. hozzászólásra
szeva
Válasz #21. hozzászólásra
volt ott minden
pioner
dupont
lacibá
A JD alkatrészellátása sztem biztosabb, én ezért JD-t vennék. Bár a 180/90-es Fiatról jókat hallottam, de ha másért nem, az alkatrészellátás a JD-nál jobb.
voltam he :))
mi a fene mé nem voltál he ???
Válasz #20. hozzászólásra
Voltál ?? mi vol??
Válasz #17. hozzászólásra
az odysis foglalkozik mobil fékpados beméréssel
a kite sajnos kivágta a gépet a mühelyböl:((((
na itt vok !!
ez a duma hogy a JD többet eszik meg minden már nagyon unalmas duma!!!!!!
én nem dicsérem és nem szidom egyik gép fogyasztását sem ,én azt mondom hogy a mi talajainkban egy jó karban levö gép ahány centi annyi liter ami ettöl eltér az vagy rosszul fogyaszt vagy hazugság
Válasz #1. hozzászólásra
Én azért vettem 4755-öst,mert mindenki azt mondta h. a 180-as fiat ( New Holland 180-90 barna Brazil) nem jó .Mifelénk csak az IKR volt. A rábák voltak meg a Fiat . Nagyon jók voltak,és nagyon sokat mentek.Nemrég láttam egy 180-90-esnek a váltóját 9000 üó-ránál olyan mintha új lenne! Egy csapágy ment ki az első kerék meghajtás kapcsolójánál.Annyian mondják h. a JD sokkal jobb h. én is elhiszem,de amelyik Fiatokat én láttam azok mind jók voltak! Egy a lényeg : bármit veszel,ha azt akarod h. megbízható legyen,(márpedig akinek 1 nagy gépe van és nem 4 ,az nem engedheti meg magának h. egy vetési szezonban elromoljon) akkor szét kell szedni,és az könnyen belekerülhet 1-2 Mil-ba ,de ha ennyit ráköltessz bármelyik jó lesz. A JD csak akkor eszik többet ha mélyebben szánt!!!!!!!
Válasz #8. hozzászólásra
Én több helyen láttam már h. a 4650-est 175 le -snek írták. Hol lehetne egy fékpadra ráállni a környéken?
Válasz #12. hozzászólásra
:DDDDDDDD
Ez jó!
Válasz #8. hozzászólásra
Nem 40cm a condor eke fogásszélessége?
Válasz #13. hozzászólásra
ez megszégyeniti mindet :))))))))))))))
Válasz #11. hozzászólásra
A 7710-esben 8,1-es van. meg a 8300-asban is. És a Rábában is.
Válasz #3. hozzászólásra
nekem is egyszer elromlott a rojszrojszom
elkeseredésemben azt mondtam, bárcsak vettem volna helyette 25 használt audit.....
Válasz #9. hozzászólásra
7.6 literes
sürités 15.8:1-hez
Válasz #4. hozzászólásra
mi a fene
a johnival is szokott probléma lenni???
Válasz #8. hozzászólásra
Nem, nem, nem. Mekkora a motorja? Azt tudom h sokat bírnak. Az én 7710-esem is viszi a nem nehéz földekbe az 5 fejes kondort. Meg a 6,2-es IH-t.
Válasz #7. hozzászólásra
hivatalosan 165
de fékpadon 200-nak mérik ezeket
meg hát nem is vinné az 5 condort 50 cm fogással 160-al
Válasz #6. hozzászólásra
hány lityós mocija van?
na ez 1 bevált tipus :))
Válasz #1. hozzászólásra
de ha már erösebbet akarsz akkor 4955 -t vegyél
árban annyi mint a 47-es
Válasz #1. hozzászólásra
szia axiál !!
feltétlenül a JD-ét válaszd !!
nos hogy 50-est vagy 55-öst az sok mindentöl függ
nekünk 50-es van én csak ajánlani tudom neked
az 55-ös természetesen erösebb 25 loval , de sok a hátulütöje az 50-ez képest
sok az elekronika benne és ezzel sok panasz szokott lenni
természetesen az 55-ös bekerülése is drágább 2-3 misi +-ba
és az 50 egyik pozitiv oldala hogy egyre több a jó minöségü használt alkatrész hozzá........................
Válasz #1. hozzászólásra
Én a 4755 re tipelnék !Több okbol fiatalabb és modernebb mint a 4650. Jol elterjett és bevált gépek és a piac is elismeri öket... Van egy ismerösöm akinek le robbant a 716 os fendje és elkeseredésében mondta hogy inkább vet volna 3-4 futot JD az árán!! a Fiatot nem ismerem de a piacon nem tul sok van belöle...
Válasz #1. hozzászólásra
Szia!!!!
Nekem 180-as Fiatom van 5 éve és nagyon elégedett vagyok vele,szűrők,olajcsere,néhány tömítés amit cseréltem rajta,pedig 200 ha-on ő csinálta a talajt.De ez lehet,hogy elfogult vélemény,de én elégedett vagyok vele.
Érdeklődnék,a két traktortipus közzül melyiket vennétek ?Körülbelül korban,és árban egy,de melyik ér többett,mindent figyelembe véve.Alkatrész,tartósság,használhatósság,és nem mellékes,a piaci értékét melyik tartja jobban.