Válasz #329. hozzászólásra
Egyik éven én is hasonló cipőben jártam ,egy hülye végett márciusban kaptam meg a pénzt,mert még a konyhakertet is beírta támogatásra,sokáig nem volt hajlandó csökkenteni,végén az egészet Pesten rendezték el.Mire nekem meg jött a pénz, a többi gazdatársam már el is költötte, és mosolyogtak rajtam.
Most érdeklődtem az MVHnál a területalapú után. Nyema lóvé mert három blokkban is túligénylés van. hogy a qrva anyjukat két szélhámos cég feszt egymásra igényel. Én meg szopok miattuk. Szétverem a fejüket flexel!
Válasz #316. hozzászólásra
Én meg azt hallottam hogy jan-febr lesz a második utalási időpont, hogy úgy látszon a dolog mint ha nemzetit küldenék. Okos húzás a megoldás választások előtt!!!! Kíváncsi vagyok mi lesz a "forgatókönyv"
Válasz #307. hozzászólásra
Most hívtam az MVHt szerintük a területalapút csak 26-tól kezdik fizetni. :s Nem lehet hogy Te valami mást kaptál? Nekemm ég határozatom sin szerintük úgyhogy xopás. Egyik frissen bérelt blokkomban lehet hogy lesz túligénylés is. Egy Görbeorrú aki közel van a tűzhöz pofátlanul kéri a támogatásokat minden olyan földre amelyikre más nem. Én meg tavasszal béreltem olyat amire eddig nem kért senki támogatást elméletileg. Valszeg ez a fax kérte így ott most dupla lesz az igény. Paír szerint nekem igazan van. Ő a garázda. De attól még majd lehet hogy csak megint majd májusba látok emiatt lóvét. :s
Az nem sok. 41-2 ezernek kellene lennie én úgy tudom.
Tényleg ügyfélkapura küldték a kifizetést jóváhagyó határozatokat? Mert én azt sose néztem, tavasz óta és onnan 90nap múlva törlődik. Akkor most azt se tudom hogy kapok e vagy nem.
Válasz #290. hozzászólásra
Ha nem vagyok tolakodó mennyit küldtek hektáronként????? Az elmult években a kissebb gazdáknak küldték a lét elöször, egy pár hektárosoknak, ez igaz most is??????
Ha nem vagyok tolakodó mennyit küldtek hektáronként????? Az elmult években a kissebb gazdáknak küldték a lét elöször, egy pár hektárosoknak, ez igaz most is??????
3634 hozzászólás
Válasz #333. hozzászólásra
Persze,ez eggyértelmű.
Válasz #327. hozzászólásra
A földalapú támogatást kaptátok meg?
Én azt hallottam akinek van tartozása az APEH felé az nem kapja meg amíg nem rendezi azt.Hallottatok ilyenről?

A basebol ütőnek nagyobb a hatása, mint a flexnek a fejen!!!!!!
Nem tudja valaki, hogy a pályázatokon nyert gépek motorszámának és alvázszámának hol lehet utána nézni?
Egyik éven én is hasonló cipőben jártam ,egy hülye végett márciusban kaptam meg a pénzt,mert még a konyhakertet is beírta támogatásra,sokáig nem volt hajlandó csökkenteni,végén az egészet Pesten rendezték el.Mire nekem meg jött a pénz, a többi gazdatársam már el is költötte, és mosolyogtak rajtam.
Most érdeklődtem az MVHnál a területalapú után. Nyema lóvé mert három blokkban is túligénylés van. hogy a qrva anyjukat két szélhámos cég feszt egymásra igényel. Én meg szopok miattuk. Szétverem a fejüket flexel!
Énmeg végre kitudom fizetni atartozásaim egyrészét.
Nekem is megküldték a támogatás 70%-át. Lehet menni lefoglalózni a dzsipót!!!

Válasz #325. hozzászólásra
Azt hiszem nem kérdeztem semmit, kicsit későn olvasok...
Földalapú támogatást kapott-e már valaki?
Válasz #323. hozzászólásra

Már több mint hét éve erre várunk hogy menjenek a pi...ba a leberális komcsik!!!!!!
Válasz #322. hozzászólásra
hogy nyerjenek
Válasz #321. hozzászólásra

Már mihez nincs esélyük???????
Válasz #320. hozzászólásra

igen ,azt hiszem most nincs esélyük!
Válasz #319. hozzászólásra

Ugyan azt játszák el mint 2006-ban, kell a szavazat!!!!
Válasz #318. hozzászólásra

100% hogy a választások előtt ki fizetik kellenek a balekok

Én meg azt hallottam hogy jan-febr lesz a második utalási időpont, hogy úgy látszon a dolog mint ha nemzetit küldenék. Okos húzás a megoldás választások előtt!!!! Kíváncsi vagyok mi lesz a "forgatókönyv"
én is ettől félek
Válasz #315. hozzászólásra

vagy a húsvéti nyuszi!
A többit a Jézuska fogja hozni.
27-30e ft-ot utalnak most? A maradékkal mi lesz tudja valaki?

enyémet is
Válasz #311. hozzászólásra
Ma kaptam 30000 Ft-ot hekinként.
Az asszony is megkapta,kb.27300/ha.
Válasz #309. hozzászólásra
Az olyan helyen nagyon könnyen előfordul a tapasztalatok szerint. :)
Válasz #308. hozzászólásra

Akkor hülyével beszéltél!
Sztem ma másoknak is meg kellett h jöjjön!
Válasz #307. hozzászólásra
Most hívtam az MVHt szerintük a területalapút csak 26-tól kezdik fizetni. :s Nem lehet hogy Te valami mást kaptál? Nekemm ég határozatom sin szerintük úgyhogy xopás. Egyik frissen bérelt blokkomban lehet hogy lesz túligénylés is. Egy Görbeorrú aki közel van a tűzhöz pofátlanul kéri a támogatásokat minden olyan földre amelyikre más nem. Én meg tavasszal béreltem olyat amire eddig nem kért senki támogatást elméletileg. Valszeg ez a fax kérte így ott most dupla lesz az igény. Paír szerint nekem igazan van. Ő a garázda. De attól még majd lehet hogy csak megint majd májusba látok emiatt lóvét. :s
Válasz #306. hozzászólásra
De ez még csak a támogatás 70%-a, szal olyan 42 lesz a vége.
Válasz #305. hozzászólásra
41-2 ezernek kellene lennie én úgy tudom.

Az nem sok.
Tényleg ügyfélkapura küldték a kifizetést jóváhagyó határozatokat? Mert én azt sose néztem, tavasz óta és onnan 90nap múlva törlődik. Akkor most azt se tudom hogy kapok e vagy nem.
Válasz #303. hozzászólásra

kb 29 ezret, de lehet h már az apeh is kapott belőle vmit.
Válasz #291. hozzászólásra
kb 700 ha.

NA NA NA monnd má mennyit küldtek??????????
És mennyit????????????????????
Válasz #300. hozzászólásra

Oszt veled is, ÁMEN!!!!!
Válasz #299. hozzászólásra
HLYSSSSS!
A támogatás l1n teve-led!
Válasz #298. hozzászólásra

Na hogy ne reszkessen iszok valamit az egészségedre, oké!!!!!
Válasz #297. hozzászólásra
Lóxart.
Reszket a kezed oszt nyomkodsz Ö-V.
Válasz #296. hozzászólásra

Pedig csak egyszer kültem vazeee, ezért nem értem mértt ment kétszer!!!! Ja nem 1pár hekire igényeltem.
Válasz #293. hozzászólásra

Bizony mer 2x küldöd hát azééé!
Mimásé??????
Válasz #292. hozzászólásra
Ehe!
Szóval te nem 1pár haos vagy!
Ehe!
Válasz #293. hozzászólásra
Mer 2x klikkeltél bmeg!
Válasz #292. hozzászólásra
Hurrá megint kétszer ment el a hozzászólás. Bence ez mért van vajon?????

Az enyémet ma utalták!

Egész nap azon töröm a fejem h mit ne fizessek ki belőle!
Állítólag október 20tól kezdik fizetni a 2009es területalapút. Hallott erről valaki valami vagy csak kacsa?
Válasz #287. hozzászólásra
Köztartozásom nem lehet, mert áfa-t, támogatást kapom.
Natura 2000 a múlt héten kaptam.
Válasz #285. hozzászólásra

Akkor érdeklődj mi az oka a nemfizetésnek??????
Válasz #284. hozzászólásra

A lére mindig szükség van még ha k...va sok van akkor is jól jön mert valamire el lehet költeni.
Üdv néktek !!!!
Igényelni igényeltem csak semmi választ nem kaptam.