Válasz Gandhy #2683. hozzászólásáraamúgy meg ezért a pénzért meg kell venni, lassan vasárban lesz. Én így jártam az uzel tárcsával, azóta mindenki olyat akarna venni, csak meg szűnt a gyártója.
Válasz mtz1221 #2678. hozzászólásáravontatott gumihengerest veszek, hogy tudjam cipelni, vonszolni a függesztettekkel már óvatos vagyok
Rolmako volt a terv, de úgy elszállt az ára, hogy visszatérek az eddig drágább Tolmet-hez, egyelőre most az lett az olcsóbb, még, de ez hamarosan megváltozhat
Válasz Gandhy #2672. hozzászólásáraazért mielőtt elélveztek kérdezzétek meg Dénest a mélységről és a sebességről, aztán álljatok neki a húzogatásnak...
Válasz Gandhy #2655. hozzászólásáraKapjad be, ha én azt mondtam passzol, akkor az passzol. Nekem is volt + 2 kábel, de azt nem kötöttem sehova, arra szolgál komolyabb gépeknél, ha nem ülsz az ülésben akkor nem megy.
tegnap nem csuklottál? soxor gondoltam rád, mert nem passzolt az új ülés a régi helyére, majd megfejtettem, hogy a gyáriról le kell szerelni az alját, át az újra és már mentek is a csavarok a helyükre
Válasz #bandi #2646. hozzászólásáravalójában csak egy HD találkozó van nálunk, Alsóörsön, magam is tartok egy HD-t, mert anélkül levegőnek néznek és igen a benzintyúkok a Milwaukee emblémára megremegnek
ha sietni szeretnék és kimosni az agyam, akkor MV Agusta Brutale
4347 hozzászólás
Válasz tarkamacska #2694. hozzászólásáraHorvát te tarkultál be macskává ???
Válasz Gandhy #2695. hozzászólásáraAz a neki való hidd már el. Te még bírsz is az első sulyokkal játszani, ha gond lenne.
Válasz tarkamacska #2694. hozzászólására3 méteres és nincs kisebb, súlyban gond lehet
Válasz Gandhy #2693. hozzászólásáraakkor mar inkabb az a piros 1,9ert
a tobbi ugyan mivel tudhat tobbet annyival tobbert?
a Tolmet 240-re olyan árat mondott a lengyel, hogy a fal adta a másikat

11.160- euro
van egy 270-es Rolmako egy ideje már raktáron ismerősnél, egy korábbi beszerzés, az árazása is korábbi
7.300.- euro
Válasz tarkamacska #2688. hozzászólásáraezek után nem fog, ugyanakkora a súlya
Válasz Gandhy #2690. hozzászólásáramint a 1025-ön, az meg nem emelgette
Válasz tarkamacska #2688. hozzászólásáraugyanaz a hidraulika
Válasz mtz1221 #2687. hozzászólásáranaja, de ki kellett próbálni, hogy megtudjam
és ráadásul mindezt alapgázon
Válasz Gandhy #2686. hozzászólásáratényleg emelget egy 136 lovas gép egy 100 lovas gépnek való gépet??? komolyan???

a grubert azért kérd ki demóba mielőtt megveszed, nehogy meglepetés érjen
Válasz Gandhy #2686. hozzászólására
Ezt rajtad kívül( meg Horváton), mindenki tudta. 
végre bevetettem a gépet
6 óra munka után is úgy emelgeti a kompaktort, mintha papírból lenne
szerintem lehet, hogy be merem vállalni a függesztett grúbert
Válasz Gandhy #2683. hozzászólásáraamúgy meg ezért a pénzért meg kell venni, lassan vasárban lesz.
Én így jártam az uzel tárcsával, azóta mindenki olyat akarna venni, csak meg szűnt a gyártója.
Válasz Gandhy #2683. hozzászólásárahttps://www.ilgitarim.com/tr

Válasz mtz1221 #2682. hozzászólásáraerről a gyártóról tudunk valamit?

1.890.000.- az ára a 3 méteresnek alaphengerrel, ami nagyon jó
nekem végülis a rugók nem kellenek, nincsenek köves talajaim
Válasz Gandhy #2681. hozzászólására mtz1221 2678-os hozzászólása.
Válasz Gandhy #2680. hozzászólásáranettó
Válasz Gandhy #2679. hozzászólásáramár nem biztos, hogy gumikerekes lesz a grúber, konkrétan ma kaptam meg az árat a lengyeltől a 3 méteresre
16.100.- euró
Válasz mtz1221 #2678. hozzászólásáravontatott gumihengerest veszek, hogy tudjam cipelni, vonszolni
a függesztettekkel már óvatos vagyok
Rolmako volt a terv, de úgy elszállt az ára, hogy visszatérek az eddig drágább Tolmet-hez, egyelőre most az lett az olcsóbb, még, de ez hamarosan megváltozhat
Válasz Gandhy #2676. hozzászólásáraEZ való utána. Ha gond van, akkor leveszel 2 kapát, és 8-al elmegy az oroszokig, bárhol bármikor.
Válasz tarkamacska #2674. hozzászólásáranem kell kérdezni, elmondta a videóban
Válasz mtz1221 #2673. hozzászólásárarajtad és Dénesen kívül mindenki
Válasz tarkamacska #2674. hozzászólásáraVan aki nem elégtelen és megelégszik a 20 centivel is.
Van azon is húzgálni való. 
Válasz Gandhy #2672. hozzászólásáraazért mielőtt elélveztek kérdezzétek meg Dénest a mélységről és a sebességről, aztán álljatok neki a húzogatásnak...
Válasz Gandhy #2672. hozzászólásáraMert ki mondta hogy nem ???
hát, mégis csak vállalható a 3 méteres grúber?
érdeklődnék , mtz 1221.3 gépkönyv vagy leirás kezelési magyar nyelven papiron v pdf ben létezik-e , és hol elérhető
Válasz mtz1221 #2667. hozzászólásáraezek kisebb súlyok?
Válasz mtz1221 #2667. hozzászólásárami ez a nyugdíjas tempó, csak ennyit bír ez a gíp?
Válasz mtz1221 #2666. hozzászólásárabeindítottam 15 percre, annyi időm volt a lövöldözés előtt, holnap majd megyek vele kicsit
Válasz Gandhy #2660. hozzászólásárahttps://youtu.be/vsNJgoEiTbs
Válasz Gandhy #2659. hozzászólásáraLegalább indítsd már be egy fél órára, szét fognak menni az új akksijaid üresen a fagyoktól.
Válasz Gandhy #2662. hozzászólásáraÉn láttam, ők kételkedtek hogy az oda nem fog passzolni.
Válasz Gandhy #2660. hozzászólására20-at, ha van rendes nyúlványa a vázmerevítőre a fronthidraulikának.
Válasz Gandhy #2660. hozzászólásáranekem 700kg van a kicsin elol.
Válasz mtz1221 #2661. hozzászólásáraén hittem neked látod
Válasz Gandhy #2659. hozzászólásáraMondtam én 20-on éves koromba pár helyen, azok se hitték de a végén igazam lett.
Válasz mtz1221 #2658. hozzászólásáraerről jut eszembe, ha fent lesz a fronthidraulika, mennyi frontsúlyt lehet visszatenni a 10-ből?
Válasz mtz1221 #2656. hozzászólásáramondtad, mondtad, de nem részletezted, így nekem kellett megfejtenem

na a jövő héten végre megyek vele egy kört
Válasz máris szomszéd #2657. hozzászólásáraNagyon vigyáznak a taposásra, derekuk meg 25 kilós táskasúlyra van kalibrálva.
Válasz mtz1221 #2654. hozzászólásáraAz egy dolog,hogy műszaki.
De,hogy minden traktoron fronthidraulika.Ingyen adják ottan rá?
Válasz Gandhy #2655. hozzászólásáraKapjad be, ha én azt mondtam passzol, akkor az passzol.
Nekem is volt + 2 kábel, de azt nem kötöttem sehova, arra szolgál komolyabb gépeknél, ha nem ülsz az ülésben akkor nem megy.
Válasz mtz1221 #2653. hozzászólásáramind a kettőt?

tegnap nem csuklottál? soxor gondoltam rád, mert nem passzolt az új ülés a régi helyére, majd megfejtettem, hogy a gyáriról le kell szerelni az alját, át az újra és már mentek is a csavarok a helyükre
Válasz mtz1221 #2653. hozzászólásáraMi a manó, a német hogy bírja műszakiztatni őket ??? Még a végén horvát barátunk is lecseréli őket.

Mi a manó, a német hogy bírja műszakiztatni őket ??? Még a végén horvát barátunk is lecseréli őket.
Válasz Gandhy #2650. hozzászólásáraÁramtalanítóról húztam neki + meg valahová raktam - is.
Válasz horvath.agro #2651. hozzászólásáramindig van egy harmadik választás, hívtam az AmperMan-t
Válasz Gandhy #2650. hozzászólásárakösd be valahova vagy vágd le
azt hiszem más lehetőség nincs is.
beszereltem az ülést, na de kilóg belőle két drót, azzal valamit kezdeni kell
Válasz horvath.agro #2643. hozzászólásáraA puding próbája az evés.
Válasz #bandi #2646. hozzászólásáravalójában csak egy HD találkozó van nálunk, Alsóörsön, magam is tartok egy HD-t, mert anélkül levegőnek néznek
és igen a benzintyúkok a Milwaukee emblémára megremegnek 

ha sietni szeretnék és kimosni az agyam, akkor MV Agusta Brutale