NINCS PÍNZ üres a kasssza , csak az úniós részt tudják adni , most fognak lökni 40-et meg majd márciusba még 40 -et , ez már tényleg a vicc kategória , itt nem lehet látszatgazdálkodást folytatni mert akkor éhenhalás van
Igen az baxxák meg most látom , Hu-ba occsóbb
Faxa ország ez , a kuki ára olcsóbb mint a szomszédba a ganyé meg drágább a támogatás meg a választáskor beígért 170 juró helyett 80 lessz
Szabálytalanul támogatták a Péti Nitrogénműveket
MTI
2010. október 27., szerda 13:34
Sérti az európai uniós szabályokat a Péti Nitrogénműveknek tavaly nyújtott állami támogatás egy része - állapította meg szerdán kiadott állásfoglalásában az Európai Bizottság. A cég 88 millió eurót kapott az állami tulajdonú MFB-től, ez 24-25 milliárd forintnak felel meg.
Mélyreható vizsgálatát követően az uniós végrehajtó testület megállapította, hogy "a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott mintegy 88 millió euró összegű és állami kezességvállalással fedezett hitelek jogellenes állami támogatást jelentenek". "A támogatást, amelyet Magyarország nem jelentett be, ugyanakkor összeegyeztethetőnek találták a bizottság gazdasági válságra vonatkozó ideiglenes szabályaival."
"Az államnak fizetett ellentételezés mértéke azonban nem volt megfelelő, így az államnak a támogatás egy részét vissza kell fizettetnie" - áll a bizottság közleményében, amely szerint a pontos visszatérítendő összeget a magyar hatóságoknak kell kiszámítaniuk.
Háttérként a közlemény emlékeztetett arra, hogy tavaly januárban a kormány kezességet vállalt a Nitrogénművek javára egy 52 millió euró összegű beruházási hitelre és egy 10 milliárd forint (körülbelül 35 millió EUR) összegű forgóeszköz-hitelre, amelyeket a Magyar Fejlesztési Bankkal nyújtott. A Nitrogénművek 2008 októberében leállította a termelést, és a támogatási csomag a vállalkozás tevékenységének újraindítására irányult.
Egy kicsit gusztustalan ez az "edény" ....
Ha nem használtad miért irsz rosszat.Én azt javaslom probálja ki mindenki, de csak úgy ahogy javasolják.
Én 600-ért vettem.
Haha Kérdezz meg 1 talajtan professzort mi a véleménye a Phylazonit és társairól.... Elég elszomorító tény hogy a TV-ben még megveszik az emberek a 80 000 Ft-os edénykészletet...
14183 hozzászólás
Válasz #1431. hozzászólásra

Annyira friss, hogy kérhetem mikor hozzák le gyártásból.
Válasz #1429. hozzászólásra

www.agrararu.hu
kérj egy ajánlatot
Válasz #1419. hozzászólásra
ez a péti 65 ez honnan van?
-vagy régebbi készletből való?
-vagy leselejtezettből?
KösziSzisztok! Tudtok .e friss Pétiso árat??? Mindegy hogy bigbag vagy 50kg-os , meg 34%-os ammoniára?

Ti hol tudtok ilyen olcsó műtrágyát?
Én akárhol kértem árajánlatot an. 34 % 8-9 plusz fa.
8-24-24 YARA 144.717 (Big-Bag) 147.610 (palettás)
8-24-24 Lengyel 134.050 (Big-Bag)
8-20-30 Szolnok 138.696 (Big Bag) 140.521 (palettás)
MAP(12-52) 168.336 ( Big-Bag)
3X15 szolnoki 105.310 Ft (BIG-BAG) 106.383 FT (50kg-os zsák)
3X15 horvát 103.519 palettás)
És ezek nettó árak!!!
Válasz #1425. hozzászólásra
Ilyen viszonyok mellett mennyiért bérlitek ti a földeket?
Válasz #1426. hozzászólásra

Ez nálunk is így volt anno az elején... Csak ahogy emelkedett az EU-s, úgy csökkent a nemzeti...
A jövő évi az utolsó, amikor adhatnának... ha akarnának...
Válasz #1425. hozzászólásra

Mondjuk az nem semmi alku volt, hogy 80 Eu-s, 90 hazai(ha jut) az arányotok
Válasz #1424. hozzászólásra
NINCS PÍNZ üres a kasssza , csak az úniós részt tudják adni , most fognak lökni 40-et meg majd márciusba még 40 -et , ez már tényleg a vicc kategória , itt nem lehet látszatgazdálkodást folytatni mert akkor éhenhalás van
Válasz #1423. hozzászólásra

Mire vontak ennyit le ????????
Válasz #1422. hozzászólásra

beígért 170 juró helyett 80 lessz 

Igen az baxxák meg most látom , Hu-ba occsóbb
Faxa ország ez , a kuki ára olcsóbb mint a szomszédba a ganyé meg drágább a támogatás meg a választáskor
Válasz #1421. hozzászólásra
Asomures ???
AN -73e. /t
N 27 67-e/t
72500 50/1 meg a raklapot is ki kell fizetni kamiontételben helyszínre szállítva.
27%-os árak, Big-Beg-es, ma:
Szlovák 60
Péti 65
Linzi 69
Valami megindult a piacon ?????????????
Szasztok. pétiso árat tudtok mondani frisset? Nem big-eset.
Válasz #1415. hozzászólásra
Baktofilt,7000/ha.
Válasz #1413. hozzászólásra
Hát Apátin ?
Válasz #1410. hozzászólásra
Kár , hogy ugyanazon talajba nem csináltál kontrollt...
Egyébként melyik terméket nyomtad és mennyi volt hektárja ?
bacit szaporitotatok mar kijön 50 ft literje 500-1000ft ha de magyar oldalakon nemirnak rola egy szotsem
Kité-nél map 15000ft

Válasz #1406. hozzászólásra
Milyen kellene?
Válasz #1409. hozzászólásra
Milyen tételbe adják ennyiért?,
Válasz #1396. hozzászólásra
Én most szórtam baktériumot először,a baktériumos kuki a legszebb.Pedig 2 sor tárcsába lett vetve.A szántottba,baci nélkül nincs olyan.
Ma vettem Agrolinz big-es br.:90000/t.
Szabálytalanul támogatták a Péti Nitrogénműveket
MTI
2010. október 27., szerda 13:34
Sérti az európai uniós szabályokat a Péti Nitrogénműveknek tavaly nyújtott állami támogatás egy része - állapította meg szerdán kiadott állásfoglalásában az Európai Bizottság. A cég 88 millió eurót kapott az állami tulajdonú MFB-től, ez 24-25 milliárd forintnak felel meg.
Mélyreható vizsgálatát követően az uniós végrehajtó testület megállapította, hogy "a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott mintegy 88 millió euró összegű és állami kezességvállalással fedezett hitelek jogellenes állami támogatást jelentenek". "A támogatást, amelyet Magyarország nem jelentett be, ugyanakkor összeegyeztethetőnek találták a bizottság gazdasági válságra vonatkozó ideiglenes szabályaival."
"Az államnak fizetett ellentételezés mértéke azonban nem volt megfelelő, így az államnak a támogatás egy részét vissza kell fizettetnie" - áll a bizottság közleményében, amely szerint a pontos visszatérítendő összeget a magyar hatóságoknak kell kiszámítaniuk.
Háttérként a közlemény emlékeztetett arra, hogy tavaly januárban a kormány kezességet vállalt a Nitrogénművek javára egy 52 millió euró összegű beruházási hitelre és egy 10 milliárd forint (körülbelül 35 millió EUR) összegű forgóeszköz-hitelre, amelyeket a Magyar Fejlesztési Bankkal nyújtott. A Nitrogénművek 2008 októberében leállította a termelést, és a támogatási csomag a vállalkozás tevékenységének újraindítására irányult.
Timac komplex... nem tudom pontosan, azt hiszem 5 28 30 talán, vagy valami ilyesmi...búza alá

bruttó 16000/q
Csak ezt tudom
Tud valaki aktuális árakat?
Válasz #1403. hozzászólásra

A szomszéd faluban is vannak szép kukoricák , pedig a tulaj "csak" műtrágyát tett rájuk...
-és baktériumot az csak a WC-ben látott...
Válasz #1402. hozzászólásra

akkor te megvetted az egész készletet
ja és szép volt ebben az évben is a kukoricám
Egy kicsit gusztustalan ez az "edény" ....
Ha nem használtad miért irsz rosszat.Én azt javaslom probálja ki mindenki, de csak úgy ahogy javasolják.
Én 600-ért vettem.
Válasz #1398. hozzászólásra
Mert semmit nem ért...
De csak próbálkozzon mindenki.
Válasz #1397. hozzászólásra

És hogyé adják azt az edényt?
Válasz #1395. hozzászólásra

Én 120000 alatt nem veszek edénykészletet.
Válasz #1396. hozzászólásra
Miért ez a véleményed.Én is tervezem a használatát.
Válasz #1395. hozzászólásra

az amc edényünk az nem 80000 volt
Válasz #1392. hozzászólásra

Duma .
Drága és szerintem átbaxás az egész , mind , márkanévtől függetlenül.
Kérdezz meg 1 talajtan professzort mi a véleménye a Phylazonit és társairól....

Elég elszomorító tény hogy a TV-ben még megveszik az emberek a 80 000 Ft-os edénykészletet...
Haha
Ki az a Vajda Sanyi bácsi?

Gondolom rokon a Vajda Sanyi bácsi.
Szerintem nem kell sok mütrágya, használjatok baktériumtrágyát.Én szeretem a Phylazonitot, nekem több éve bizonyitott és olcsó
Válasz #1390. hozzászólásra
burgonya PK 10-28 88500 vagy NPK 5-10-30 95800
Kalásos NPK 10-20-10 101700 vagyNP 12-24+21S 98000
Burgonya meg kalászosok
Válasz #1388. hozzászólásra
Mihez kellene?
Köszi sopiz
Válasz #1385. hozzászólásra
100000 Ft B-B helyszínre szállítva.+ fa
Válasz #1378. hozzászólásra
nem
Túd valaki nekem segíteni?
Miyen árban van a 3x15 ös műtrágya kamion tételben akár big-bag be is?

Köszi a vállaszokat
Válasz #1379. hozzászólásra

egy pár évig meglennék belölle