Azért ezt ne sok helyen reklámozd, ez egy mszp gondolkodás, mert a megyó is azt mondotta 2002-ben ÓCSÍTANI KELL A FORINTOT ezzel a nagy okossággal kaszáltak ők milliárdokat, meg vettek el sok egyszerű állampolgártól mindent!!!!!!
A támogatás nem lesz kevesebb mert a támogatási % emelkedik minden évben és ha magyar részt odaadják akkor még 250-es juroval is több lét kapsz. Az neked mért baj ha a juró 250ft és nem 320ft??????????? Ha a juró 250 akkor olcsóbb az élet ebben az országban, meg ha belépünk az juro övezetbe akkor a váltásnál többet kapsz ez mért rossz????????
Lehet, hogy igazad van. De sajnos mi magyarok abban a helyzetben vagyunk, ha bukfencet vetünk a földjeinkbe akkor is külföldről hoznak be másikat.
Én is kíváncsian figyelem mi fog történni, de van egy olyan érzésem, ha elsöprő jobboldali győzelem lesz áprilisban a nagyüzemi és a kereskedő lobby kemény bosszút áll a parasztokon......ezért le is szerződtem már előre minden lehetséges terményemet.
Miután az aratás hajrájában megalakul az új kormány, pénzügyi körök azt fogják mondani, hogy a bizalom újra a régi ezáltal megnő az un. befektetői hajlandóság. A forint megerősödik és szarért, hugyért vesznek meg mindent + a támogatás is kevesebb lesz....holott orbán viktort elkívánnák a büdös pic.ába......de ezt nem merik megmondani.
az utolsó két hozzászólás az egész mai magyar mezőgazdaságot jellemzi SAJNOS Én is úgy látom hogy a 2010 es év hatalmas csödökről és tönkremenetelekről fog szolni
Az én észrevétel(és előre kérek elnézést)menjen a Bige úr a bálc.s jó .u.va anyjába !!!!! Külföldre kevesebbért adja az árúját azok után, hogy tavaly tavasszal a mi adónkból kuncsorgott támogatásért, hogy tönkre ne menjen !!!!
Azonnal elkoboznák mindenét a tet. k.r.a anyát !!!!!
Egy csöppet nem idegesítene ,ha elfogyna.Mindenütt azt olvasom hallom,kutyának nem kell a terményünk.Akkor minek szórjam?Én úgy látom,a mezőgazdaságban egy csöpnyi szussz van még,de ezt elfogják venni most 2010-ben.Véleményem szerint, a 2010-es év pénzügyileg rosszabb lesz mint a tavalyi.Klasszikus szántóföldi növényeknél.2010 a padlóra vágás,éve lesz.
Ha nem hiszed nézz utána!
Ha nem vagyok hiteles, nem tudok eladni sem, és hamar lebuknék!
Úgy tudom 64.000 Ft-ért vesztegetik a magyar AN-t (biga-bag kamion)
14184 hozzászólás
Válasz #1132. hozzászólásra

De gépet meg 150-nel szeretnél venni ugye???????
Válasz #1128. hozzászólásra

Azért ezt ne sok helyen reklámozd, ez egy mszp gondolkodás, mert a megyó is azt mondotta 2002-ben ÓCSÍTANI KELL A FORINTOT ezzel a nagy okossággal kaszáltak ők milliárdokat, meg vettek el sok egyszerű állampolgártól mindent!!!!!!
Válasz #1131. hozzászólásra
Én 300 ft nak örülnék,mivel a tökmagot eurba szerződöm.

Én annak örülnék ha a juro 200-230 között lenne, mert akkor erős lenne a MAGYAR gazdaság!!!!!
Válasz #1122. hozzászólásra
Milyen feltételekkel sikerült szerződést kötni, ha nem titok?

A támogatás nem lesz kevesebb mert a támogatási % emelkedik minden évben és ha magyar részt odaadják akkor még 250-es juroval is több lét kapsz. Az neked mért baj ha a juró 250ft és nem 320ft??????????? Ha a juró 250 akkor olcsóbb az élet ebben az országban, meg ha belépünk az juro övezetbe akkor a váltásnál többet kapsz ez mért rossz????????
Válasz #1114. hozzászólásra
Lehet, hogy igazad van. De sajnos mi magyarok abban a helyzetben vagyunk, ha bukfencet vetünk a földjeinkbe akkor is külföldről hoznak be másikat.
Én is kíváncsian figyelem mi fog történni, de van egy olyan érzésem, ha elsöprő jobboldali győzelem lesz áprilisban a nagyüzemi és a kereskedő lobby kemény bosszút áll a parasztokon......ezért le is szerződtem már előre minden lehetséges terményemet.
Miután az aratás hajrájában megalakul az új kormány, pénzügyi körök azt fogják mondani, hogy a bizalom újra a régi ezáltal megnő az un. befektetői hajlandóság. A forint megerősödik és szarért, hugyért vesznek meg mindent + a támogatás is kevesebb lesz....holott orbán viktort elkívánnák a büdös pic.ába......de ezt nem merik megmondani.
Válasz #1126. hozzászólásra
hol vetted ha szabad tudni?
37000+áfa a péti 27%os N-ért az jó??A héten szállítják.Viszont már ki van fizetve.
Válasz #1121. hozzászólásra

Válasz #1122. hozzászólásra

talán ez az egy megoldás mi is ezen filózunk lesz egy 10 ha os tábla ami repce colt csak hát ki se kelt
Válasz #1115. hozzászólásra
egyetértek
Válasz #1119. hozzászólásra
én olajtökre állok rá 100 hekin
szerintem meg annak lessz vége , aki elkezd "tökölni" mindenféle bizonytalan növénnyel .....

csak tudod nincs alternatív növény. Árpa a kutyának sem kell lucerna eladhatatlan (nincs állat ami megegye), mák kevés a kvóta borsó öntözni kell
Válasz #1117. hozzászólásra
Szerintem aki nemtalál valamilyen növényben kitörési pontot,annak vége.
Válasz #1116. hozzászólásra

csak az a baj hogy onnan nem fognak sokan felkelni
az utolsó két hozzászólás az egész mai magyar mezőgazdaságot jellemzi SAJNOS
Én is úgy látom hogy a 2010 es év hatalmas csödökről és tönkremenetelekről fog szolni 
Válasz #1114. hozzászólásra

dobunk egy hátast
Az én észrevétel(és előre kérek elnézést)menjen a Bige úr a bálc.s jó .u.va anyjába !!!!! Külföldre kevesebbért adja az árúját azok után, hogy tavaly tavasszal a mi adónkból kuncsorgott támogatásért, hogy tönkre ne menjen !!!!
Azonnal elkoboznák mindenét a tet. k.r.a anyát !!!!!
Válasz #1113. hozzászólásra
Egy csöppet nem idegesítene ,ha elfogyna.Mindenütt azt olvasom hallom,kutyának nem kell a terményünk.Akkor minek szórjam?Én úgy látom,a mezőgazdaságban egy csöpnyi szussz van még,de ezt elfogják venni most 2010-ben.Véleményem szerint, a 2010-es év pénzügyileg rosszabb lesz mint a tavalyi.Klasszikus szántóföldi növényeknél.2010 a padlóra vágás,éve lesz.
Válasz #1112. hozzászólásra
Volt már ez ősszel is 2007-ben!
Válasz #1111. hozzászólásra

minden tavasszon ez megy , igazán megszokhattuk volna már
Válasz #1102. hozzászólásra
Kezdődik a tavalyi szöveg
Válasz #1107. hozzászólásra
Akkor majd velem lesz jó tapasztalatod!
Gazdálkodó vagyok, de kereskedéssel is foglalkozom!
Válasz #1108. hozzászólásra

az nagyon jó ár
Tegnap vettem 57-ért úgy ,h felhasználásig tárolják ingyen
Válasz #1106. hozzászólásra
Csak nincs jó tapasztalatom a legtöbb kereskedőről.
Én mindent elhiszek!
A kérdésemre nem válaszoltál!
Válasz #1105. hozzászólásra
Ha nem hiszed nézz utána!
Ha nem vagyok hiteles, nem tudok eladni sem, és hamar lebuknék!
Úgy tudom 64.000 Ft-ért vesztegetik a magyar AN-t (biga-bag kamion)
Válasz #1103. hozzászólásra
Te kereskedő vagy? Nem csak a saját malmodra hajtod a vizet?
Válasz #1103. hozzászólásra
Most mennyi?
Pét megint emelt!
Válasz #1101. hozzászólásra
Pét egy hónapos késésben van. Lassan nem az lesz a kérdés, hogy mennyiért, lesz, hanem, hogy kinek lesz!
Pét állítólag leállt,helyesebben a lengyeleknek gyártja a műtrágyát.Valszeg az ára is emelkedni fog...
Válasz #1091. hozzászólásra

Az nagyon fasza!!!!!
Válasz #1096. hozzászólásra
Fűszerpapi alá.
Válasz #1093. hozzászólásra
Vegyél DC-t, itt gyártották a Kemira powert, csak már nem lehet azon a néven forgalmazni. Most a Timac-ot is itt gyártják!
Válasz #1092. hozzászólásra
Én ezt ajánlanám:
DC Frucht NPK 12-5-15+18S
DC Mandarine NPK 7-12-21+12S
DC 34 NPK 8-8-18+12S(0,2B+3MgO+0,1Zn)
Multi-comp Start 19-7-12+2Mg0+me
Multi-comp Base 14-13-20+2Mgo+me
Multi-comp Top 16-7-22+2MgO+me
Timac EF Plus 37 Horti NPK5-10-22+0,2B
Timac EF 34 NPRO NPK 8-8-18+31S+0,15B
Compo Blaukorn Classic 12-8-16+3
Compo Blaukorn Premium 15-3-20+2
K+S kálimszulfát, petentkáli stb.
Ezek mind kloridmentesek, lehet válogatni, ha valami más kell,és árakat telefonon megbeszélhetjük!
Válasz #1092. hozzászólásra
Napra meg Kuki alá ?
Válasz #1094. hozzászólásra

Nekem meg semmit...
Találtam egy érdekes oldalt.
Nekem azért érdekes, mert akár hányszor betöltöm, mindig mást ad ki különbségként.
yara mila 8-24-24 + me
112500/T
Tud valaki jobbat?
Válasz #1083. hozzászólásra
Nekem EZT javasolták. 103.000.-/t
Válasz #1090. hozzászólásra
Nettóban...
Válasz #1089. hozzászólásra
Nettóban????????
Hallottam már 7030Ft-ot a nitrogénre.

nitrogén megállt péten
Válasz #1083. hozzászólásra