Na én sem rajongok egyikért sem, de örömet akarnék szerezni Sándor barátunknak azzal, hogy drukkolok az ő pártjának !
Szerintem is az egyik 19 a másik 1 híján 20 !!!!
Istenemre mondom, igen bízok abban, hogy vikiék kapjanak 75%-ot, hogy igazán meg tudják mutatni a tudásukat. Ez komoly. Rajtam nem fog múlni a sikerük az biztos.
Még a király választást is támogatnám ha a 75%-ot elérnék.
Ügön-ügön várom már a nagy bumm-ot !!
Köszi ez jol eset!! Te nem szántó vetö vagy hanem nyelvtan tanár!! Grécsi tanárural meg vágó pityuval ved fel a kapcsolatot!! Ne velem.. Tudod én egy tanulatlan primitiv bunkó vagyok aki szörnyen igénytelen.. De enek elenére nagyon jol elvagyok itt is a haverjaimal. Mind adig amig bele nem pofáztál!!
Inkább arra használnád az energiád hogy búzditasz mindenkit hogy tavaszra menjenek az emberek szavazni és vessünk véget ennek az eddigi kizsákmányoló kormánynak, és akkor talán lesz igazság!!!!!!!!!
Válasz #973. hozzászólásra
Úgy látom faszikám itt te vagy a FŐ FŐ kötöszködő, még nem volt olyan téma amibe ne kötöttél volna bele!!!!!!! De akkor ne vegyél semmi RUSZKI vagy NÉMET terméket se mert tudod ŐK IS, a gyengébbek kedvéért, de tudodmit inkább semmit mert te mindenre találsz frappáns választ, hogy ez az "ország" ezt azt vett el tőlünk!!!!!!!
Válasz #951. hozzászólásra
A pesti boltot hozták ki üllőre és annak lesz a hivatalos átadója, van egy nagy bolt és hozzá egy nagy szervíz mühely, na ezt adják át most egy környékbeli vevőtalálkozóval összehozva.Kaja pija buli, a hó meg hadessen itt nálunk, a srácok meg nálam szeretnek ugyis szánkózni!!!
különben meg tényleg ott tartok, hogy tojok bele
de még megvárom, hogy Orbán vezértől mire számíthatok. ha semmi jóra, akkor alapjáratba teszem magam és veszek néhány horgászbotot
Nálunk is van aki rengeteget kiszór, aztán meg megy a nyagybanira tele a cucc műkaki hatóanyaggal. Igaz az árú az tetszetős de hát nem tudni mi van benne!!!!!!! Kellene némelyt jó valagba billenteni!!!!!!!
14188 hozzászólás
Válasz #986. hozzászólásra

Szerintem is el kéne innét vinni a politikát.......
Válasz #986. hozzászólásra

Semmi,lehet többet kell törölni.
( te jóó ég !! mi lessz itt a választási kampájn alatt

)
Válasz #983. hozzászólásra
Volna megoldás,nagy kutya nagyot etet kiskutya kicsit.Mi fajta emberünk kerülne oda,a milyenket tömné!
Válasz #982. hozzászólásra

Na én sem rajongok egyikért sem, de örömet akarnék szerezni Sándor barátunknak azzal, hogy drukkolok az ő pártjának !
Szerintem is az egyik 19 a másik 1 híján 20 !!!!
Válasz #982. hozzászólásra

NA NA AKKOR MI A MEGOLDÁS, van eggyátalán megoldás??????? Oszd mem léci léci mindenkivel!!!!!
Válasz #981. hozzászólásra

Amíg ilyen birkák az "állampolgárok", addig mindegy , hogy melyik párt lopja k a szemünk
Istenemre mondom, igen bízok abban, hogy vikiék kapjanak 75%-ot, hogy igazán meg tudják mutatni a tudásukat. Ez komoly. Rajtam nem fog múlni a sikerük az biztos.

Még a király választást is támogatnám ha a 75%-ot elérnék.
Ügön-ügön várom már a nagy bumm-ot !!
Válasz #977. hozzászólásra

Örülök hogy ennyire figyelsz minden apróságra. Köszi hogy ennyire aggódol!!!!
Válasz #977. hozzászólásra
Tudod én egy tanulatlan primitiv bunkó vagyok aki szörnyen igénytelen.. De enek elenére nagyon jol elvagyok itt is a haverjaimal. Mind adig amig bele nem pofáztál!!
Köszi ez jol eset!! Te nem szántó vetö vagy hanem nyelvtan tanár!! Grécsi tanárural meg vágó pityuval ved fel a kapcsolatot!! Ne velem..
Válasz #976. hozzászólásra

Inkább arra használnád az energiád hogy búzditasz mindenkit hogy tavaszra menjenek az emberek szavazni és vessünk véget ennek az eddigi kizsákmányoló kormánynak, és akkor talán lesz igazság!!!!!!!!!
Válasz #975. hozzászólásra

Mióta fórumozol ez az első hozzászólásod, amibe nincs helyesírási hiba.
Gratulálok, így tovább!
Válasz #974. hozzászólásra
Kurva szarul esik az igazság mi????
Válasz #974. hozzászólásra

Válasz #973. hozzászólásra

Úgy látom faszikám itt te vagy a FŐ FŐ kötöszködő, még nem volt olyan téma amibe ne kötöttél volna bele!!!!!!! De akkor ne vegyél semmi RUSZKI vagy NÉMET terméket se mert tudod ŐK IS, a gyengébbek kedvéért, de tudodmit inkább semmit mert te mindenre találsz frappáns választ, hogy ez az "ország" ezt azt vett el tőlünk!!!!!!!
Meg kell venni mindent, ami francia!!
Bár mekkora szar:)
ÉLJEN TRIANON! TÁMOGASSUK FRANCIA TESTVÉREINKET!!
Még ha emberszámba se vesznek minket
Válasz #969. hozzászólásra

Az a rendes áremelés..Akor az tényleg kb tiz % lesz.. az nem semi..
Válasz #970. hozzászólásra
Benne vagyok az apróhirdetésekben.
06-30-401-26-25
Válasz #967. hozzászólásra
Elérhetőség és mennyiért?
Válasz #968. hozzászólásra
Hétfőtől 5000 emelkedik tonnánként
Válasz #965. hozzászólásra

Menyivel ment feljebb végülis?? Valami infó??
Hétfőig még tudok adni tavalyi áron Pétisót és AN-ot!
K Pisti nállatok mi az ár?
Én szoltam előre hogy,emelnek ,be is jött
Válasz #963. hozzászólásra
Bocs Megan 3 ajtós,most egy limó 2,0dcit cseréltettem be
Válasz #961. hozzászólásra

Még nem láttam csak 5 ajtóst van kicsi és a grand de az már 7 személyes.
Válasz #961. hozzászólásra
Az asszonynak megan1.5dci grandtour,ez is jó autó,mi méd megtartjuk!
Válasz #960. hozzászólásra

Van 3 ajtos 1,5 dci-nk,tényleg kurvajó
Válasz #953. hozzászólásra

Renault scenic 1.5 diesel, 5L/100km gázolaj. NO AZ A TUTI!!!!! AZT VEGYÉL.
Válasz #952. hozzászólásra

Na látod ebben egy a gondolatvitelünk, csak én már megvettem a botokat három éve.
Válasz #951. hozzászólásra

A pesti boltot hozták ki üllőre és annak lesz a hivatalos átadója, van egy nagy bolt és hozzá egy nagy szervíz mühely, na ezt adják át most egy környékbeli vevőtalálkozóval összehozva.Kaja pija buli, a hó meg hadessen itt nálunk, a srácok meg nálam szeretnek ugyis szánkózni!!!
Válasz #956. hozzászólásra
2,6
naná
Válasz #955. hozzászólásra

városba meg nem nézik!
mi az ára a megának? van 1,5?
Válasz #954. hozzászólásra

Falun parasztnak jó ez a szar márka is
Válasz #953. hozzászólásra
miért veszel koreait? a renault már nem is jó?
Válasz #945. hozzászólásra

koleos
Válasz #950. hozzászólásra
különben meg tényleg ott tartok, hogy tojok bele
de még megvárom, hogy Orbán vezértől mire számíthatok. ha semmi jóra, akkor alapjáratba teszem magam és veszek néhány horgászbotot
Válasz #950. hozzászólásra
milyen üzlet lesz ott? nem küldtek még semmit
Válasz #947. hozzászólásra

A jövő héten lesz az AXIÁL üzletnyitója ÜLLŐN pénteken van kedved eljönni, kaptál tőlük meghívót???????

De CSAK AZÉRT MERT SZ.RSZ AZ EGÉSZBE UGYE!!!!
Válasz #948. hozzászólásra

nem gond ha bejön egy csinos lány és letolja a bugyit is
csak rá ne kezdjen.....
Válasz #947. hozzászólásra
Igy már sokkal jobb. A dupla nulla mégiscsak több. Csak vigyazz nehogy valaki bemenjen .....ni
Válasz #944. hozzászólásra

igy már jobb
Válasz #938. hozzászólásra

Kellene némelyt jó valagba billenteni!!!!!!!
Nálunk is van aki rengeteget kiszór, aztán meg megy a nyagybanira tele a cucc műkaki hatóanyaggal. Igaz az árú az tetszetős de hát nem tudni mi van benne!!!!!!!
Válasz #943. hozzászólásra
sajnos az nekem drága autó
mi lesz helyettte?
Válasz #942. hozzászólásra
Nana a 0-ások csak ne szövegeljenek.
Válasz #942. hozzászólásra

Hali Géza a Megan jövö héten kereskedésbe kerül,ha érdekel
Válasz #940. hozzászólásra
látom már megint ott az 5-ös
Válasz #940. hozzászólásra
Nem tom. Itt szóltak jó előre. Volt aki nem hitte.
Szastok!Mit szóltok a tegnapi Genézises N-áremeléshez,ami 12-13%-t jelent!
Válasz #938. hozzászólásra

Üdv Géza
hát az nem a közeljövöban lessz