Válasz Tobszi #3405. hozzászólásáraMekkora muhar volt amit kivitt ? Biztos vitte , nem állt vissza amit te újrakeltnek hittél ? Mert ugye nem mindegy... Köszi
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására2.5 már szépen dolgozik csak már árba kicsit húzós
meg a korábban vetett napra eléggé beárnyékol mire a muhar félék kijőnnek
szerintem érdemes balannal aládolgozni ha van kapacitás vagy csapadékosabb tavaszon dual-al
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólásáraTarga super 1 l/ha
A már kikelt egyszikűeket, muhar, tarack szépen kivitte csak sajnos az esők miatt a muhar szőnyegszerűen újra kelt, belemenni már nem lehet, úgyhogy legközelebb az alapgyomirtást elhagyni nem szabad!
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására: Gallant super elvileg nem keverhető az expressel de én egyszerre fujtam ki semmi baja a naprának. Nekem nem voltak túlfejlett egyszikűek 0.8 al fultam kivitt mindent.lehet 1.2 bvel takarítja a nagyobbakat is.
Hy. Ki , mit használ az Express mellé LE 25-ben egyszikűre ? A Pantera nem először szart se ért 1-1,2 vel... Keverve teljesen alul múlta önmagát. Konkrét többszörös tapasztalt érdekelne ! Mi az a dózis ami még a túlfejlett muhart is határozottan elviszi , mi az a szer , és minek nem romlik a hatásfoka Express-el keverve ? Agil , Leopard , stb.... ?
Tud valaki ajánlani totális gyomirtó vegyszert ami jó fenyércirokra? és mi volt a tapasztalata mennyire hatott, mikor juttatta mekkora növényre ki és következő évben menyi hajtott ki?
Válasz kukaccsosz #3394. hozzászólásáraKöszi! Igen, bár nem mindenhol ilyen nagy csak a jobb részeken , kicsit meg vagyunk késve, későn is jött benne ki itt ott a parlagfű.
Válasz ewtoto #3386. hozzászólásáraIgen de ezt mint írtam, már csapadékos talajra fújtuk ki... :DD fordított esemény van, de természetesen esett meg ahogy nézem radart fog is még esni permetezés után is.. sőőt amilyen sz*r az a talaj lehet ki is mosódik nem bemosódik:S
Válasz opticum #3384. hozzászólásáraIgen de az alapkezelés volt, remélem fog működni, mert nem olcsóságról híres ez a Racer, ideges leszek ha a kukába fújtam az árát:S
Válasz gjoe #3382. hozzászólásáraHali, Természetesen nem volt kikelve hiszen tegnap vetettük, de ma hajnalban 6 fele kapott 4-5 mm esőt, és ma délelőtt, 10 felé permeteztük, természetesen végeztünk a permetezéssel, azóta újra esik, De délelőtt is már nedves talajra fújtuk, ezért volt ez kérdés!
Hey kollégák, mennyire gáz, hogy Racer 4-5mm eső után lett kifújva, még pont nem ragadt a talaj, viszont délutánra még többet jósol így nem mertük húzni, mert akkor lehet 4-6 napig sem tudunk rámanni...
A duRacer elég jól dolgozik a jobb részeken, de azért a rögösebb részeken jövöget a parlagfű, kellett a Pulsar. Itt-ott jön a fenyércirok is, meg a tapsifülesek is folyamatosan metszenek.
Válasz Mf-es? #3362. hozzászólásáraTegnap kipróbáltam 90 g/ha adagot 6 m széles sávban a parcellaszomszédom felől mivel rengeteg mácsonya van felőle a gazdálkodásának köszönhetően. Az egész parcellámon sehol egy szál se, de felőle...
Hogy mit csinál a napraforgó, majd beszámolok.
Tegnap lefújtam 45 g/ha adag expreszel a napraforgót. Milyen időn belül lesznek láthatók a tünetek hogy hat a vegyszer, főleg pulzáros napraforgó Neoma árvakelésen? Rengeteg árvakelés van a tavaly előtti vihar sok helyen lefektette a napraforgót, amit a kombájn nem tudott felszedni. A veszteség most jön ki, mivel tavaly a búza nem sok nedvet adott a napraforgómagnak hogy kicsírázzon, és még szárazság is volt.
Válasz szanberg #3365. hozzászólásáraazért kérdeztem mert nekem is szét vannak rakva és így kicsit szélesebb, mint a ferga. osszerakva meg nagyon keskenynek tűnik, de ha nálad nem borul fel, akkor jó lesz nálam is. egy koztes méret jó lenne
Válasz Mézga #3364. hozzászólásáraSzélessel kezdtünk de összekellett rakni mert éppenhogy csak elfért a sorban szinte karcolta a növényt ódalgóson meg taposta is rendesen.
Fix felnis és tengelyes, befordítva 150párcenti kifordítva meg 180párcenti a nyomközepe.
5362 hozzászólás
Válasz drenthe evo #3411. hozzászólásáraEgy töltéssel nem tudod megoldani?
Válasz hortobagyi.tomi #3403. hozzászólásáraNa és itt ki nyert , milyen volt a hatásuk a muharra ?
Válasz rsándor #3404. hozzászólásáraKöszi. Ajánlották azt is , csak nem volt vele tapasztalt, meg ugye nem keverendő... De lehet jobb lett volna.
Válasz Tobszi #3405. hozzászólásáraMekkora muhar volt amit kivitt ? Biztos vitte , nem állt vissza amit te újrakeltnek hittél ? Mert ugye nem mindegy... Köszi
Válasz Dinnyés Laci #3406. hozzászólásáraIgen , kell az alap kezelés . De a 2,5 liter már horror ár .
Válasz JD 4630 #3401. hozzászólásáraNekem is gyanús, hogy az apró cseppekel jobban dolgozott anno...
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására2.5 már szépen dolgozik csak már árba kicsit húzós
meg a korábban vetett napra eléggé beárnyékol mire a muhar félék kijőnnek
szerintem érdemes balannal aládolgozni ha van kapacitás vagy csapadékosabb tavaszon dual-al
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólásáraTarga super 1 l/ha
A már kikelt egyszikűeket, muhar, tarack szépen kivitte csak sajnos az esők miatt a muhar szőnyegszerűen újra kelt, belemenni már nem lehet, úgyhogy legközelebb az alapgyomirtást elhagyni nem szabad!
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására: Gallant super elvileg nem keverhető az expressel de én egyszerre fujtam ki semmi baja a naprának. Nekem nem voltak túlfejlett egyszikűek 0.8 al fultam kivitt mindent.lehet 1.2 bvel takarítja a nagyobbakat is.
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására30 grm expess+ 2 l pantera+ trend 1/2 adag, de ment ki ilyen is le25-re: 45 grm exp+ 1,4 selectsuper+ trend 1/2 adag.
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólásárabocs most olvasom a végét expressel nincs tapasztalatom, hagyd figyelmen kívül amit írtam
Válasz drenthe evo #3400. hozzászólására1.5-2 liter pantera meg silvet star
és én ha egyszikűzök nem légbeporlasztásos fúvókával megyek, az hagyott már cserben
Hy. Ki , mit használ az Express mellé LE 25-ben egyszikűre ? A Pantera nem először szart se ért 1-1,2 vel... Keverve teljesen alul múlta önmagát. Konkrét többszörös tapasztalt érdekelne ! Mi az a dózis ami még a túlfejlett muhart is határozottan elviszi , mi az a szer , és minek nem romlik a hatásfoka Express-el keverve ? Agil , Leopard , stb.... ?
Válasz Myrrdin #3397. hozzászólására
KYLEO 3-5 LIT/HA ez a szer glifó+hormon
mindent visz de nagyon.
Válasz Myrrdin #3397. hozzászólásáraRoundap Mega 4l/ ha. Biztos,hogy totális akartál kérdezni?
Urak!

és mi volt a tapasztalata mennyire hatott, mikor juttatta mekkora növényre ki és következő évben menyi hajtott ki?
Tud valaki ajánlani totális gyomirtó vegyszert ami jó fenyércirokra?
Válasz Koszi. #3395. hozzászólásáraén is megkéstem kicsit
nekem is ekkora kedden talán odaérek!
Válasz kukaccsosz #3394. hozzászólásáraKöszi! Igen, bár nem mindenhol ilyen nagy csak a jobb részeken , kicsit meg vagyunk késve, későn is jött benne ki itt ott a parlagfű.
Válasz Koszi. #3393. hozzászólásáraPersze lehet csinálni, csak már jó nagyot takar!
Sziasztok! Ekkora naprát még szabad fújni expresszel? Mennyire fogja megfogni? ( eddig még csak pulsarosunk volt)
Válasz ewtoto #3390. hozzászólásáraMár olvasni sem tudok...
Sziasztok! Napraforgót Panteraval szeretném szórni, rovarölőt is kevernék mellé a dögök miatt. Mehet-e egybe a kettő?
Válasz bobo77 #3388. hozzászólásáraGondolom úgy érti, hogy azóta már 6 leveles a napra és tiszta!
Válasz bobo77 #3388. hozzászólásáraGondolom úgy érti, hogy azóta már 6 leveles a napra és tiszta!
Válasz opticum #3384. hozzászólására

A Racer-t 6 leveles naprára fújtad?????Azt azért megskubiznám...
Válasz ewtoto #3386. hozzászólásáraIgen de ezt mint írtam, már csapadékos talajra fújtuk ki... :DD fordított esemény van, de természetesen esett meg ahogy nézem radart fog is még esni permetezés után is.. sőőt amilyen sz*r az a talaj lehet ki is mosódik nem bemosódik:S
Válasz opticum #3384. hozzászólásáraIgen de az alapkezelés volt, remélem fog működni, mert nem olcsóságról híres ez a Racer, ideges leszek ha a kukába fújtam az árát:S
Köszönöm a válaszokat!
Válasz ewtoto #3383. hozzászólásáraA Racer nek pont az a lényeg hogy bemosó csapadékot kapjon... 10-15mm et...Akkor most szuper lesz
Válasz ewtoto #3383. hozzászólásáraSzakadó esőben fújtam és 6leveles a napra, eddig tiszta.
Válasz gjoe #3382. hozzászólásáraHali, Természetesen nem volt kikelve hiszen tegnap vetettük, de ma hajnalban 6 fele kapott 4-5 mm esőt, és ma délelőtt, 10 felé permeteztük, természetesen végeztünk a permetezéssel, azóta újra esik, De délelőtt is már nedves talajra fújtuk, ezért volt ez kérdés!
Igen sajnos kései vetés, belvíz miatt!
Válasz ewtoto #3381. hozzászólásáraDe ugye még nem volt kikelve a napra????
Ha nem, mert kései vetés akkor meg szórni kellett volna még, mert kell neki a bemosó csapadék. Akkor kár volt abbahagyni.
Hey kollégák, mennyire gáz, hogy Racer 4-5mm eső után lett kifújva, még pont nem ragadt a talaj, viszont délutánra még többet jósol így nem mertük húzni, mert akkor lehet 4-6 napig sem tudunk rámanni...
lesz ennek így valami negatív hatása?
Üdv Tamas
Sziasztok! Napraforgót Panteraval szeretném szórni, rovarölőt is kevernék mellé a dögök miatt. Mehet-e egybe a kettő?
Válasz Gege #3378. hozzászólására6-7 levelest is nyugodtan fujhatsz vele, kicsit megfogja de helyrejön. Csak már jobban takar.
Hány levélig fújhatom a pulsart? Elkéstem?
Sikerült lefújnom másfél heki CL naprát pulsar plusszal. Nem szép látvány...
Válasz Sergio Oliva #3375. hozzászólásáraÉn nem tudom mi van de ilyen marha sok a nyúl és kártétele...felénk ilyenre nem is emléxem mostanában...
Válasz tonero #3373. hozzászólásáraSzerintem semmilyen.
Helló!
Milyen levéltápok vannak napraforgóra amit lehetne keverni Pantera 40ec gyomirtóval?Egy menetbe ki szeretném juttatni őket.
Válasz Sk Laci #3371. hozzászólására Ne csinálj belőle rendszert, de nem lesz gond vele.
Válasz Sz_Pisti #3370. hozzászólásáraPioneer P64LE25.
Válasz Sk Laci #3369. hozzászólásáraMilyen hibridet vetettél?
Válasz Mf-es? #3362. hozzászólásáraTegnap kipróbáltam 90 g/ha adagot 6 m széles sávban a parcellaszomszédom felől mivel rengeteg mácsonya van felőle a gazdálkodásának köszönhetően. Az egész parcellámon sehol egy szál se, de felőle...
Hogy mit csinál a napraforgó, majd beszámolok.
Tegnap lefújtam 45 g/ha adag expreszel a napraforgót. Milyen időn belül lesznek láthatók a tünetek hogy hat a vegyszer, főleg pulzáros napraforgó Neoma árvakelésen? Rengeteg árvakelés van a tavaly előtti vihar sok helyen lefektette a napraforgót, amit a kombájn nem tudott felszedni. A veszteség most jön ki, mivel tavaly a búza nem sok nedvet adott a napraforgómagnak hogy kicsírázzon, és még szárazság is volt.
Mg Navigátor V2 féláron eladó!!!! Alig használt!! 06309116854
Válasz szanberg #3365. hozzászólásáraazért kérdeztem mert nekem is szét vannak rakva és így kicsit szélesebb, mint a ferga. osszerakva meg nagyon keskenynek tűnik, de ha nálad nem borul fel, akkor jó lesz nálam is. egy koztes méret jó lenne
Válasz Mézga #3364. hozzászólásáraSzélessel kezdtünk de összekellett rakni mert éppenhogy csak elfért a sorban szinte karcolta a növényt ódalgóson meg taposta is rendesen.
Fix felnis és tengelyes, befordítva 150párcenti kifordítva meg 180párcenti a nyomközepe.
Válasz szanberg #3361. hozzászólásáraa permeteződon mekkorára van állítva a nyomtáv?
Válasz kukaccsosz #3359. hozzászólásáraTudtommal,a pantera tartalmazza a tapadót.Nem tennék trendet.