Ez nem ötlet!!!Ezt csak így lehet igazán jól megcsinálni..Én is szenvedtem vele sokat..Mindent megpróbáltam és ez volt a legjobb..sőt csak ez volt jó!!!Én 8báron nyomtam neki és bírta ha normálisan összelett sütve..10sütésből egy nem sikerült..Valahol van képem a sütőről..aszem szegény pont szegény Janix érdeklődöt a sütő után...Meg Hecci is!!!
Az a nagy???Na olyan nekem is kellene..Ha tudsz valahol szóljál..Én az enyém már több helyen összesütöttem..Mindig máshól adja meg magát..Most nekem is cserélnem kell a csövet..Már elöregedett nagyon..A sütőkarmantyút meg lehet venni szerelvényboltban..Sütő amire szabvány fejeket lehet rárakni vabn szinte minden komolyabb vízvezetékszerelőnek..De ha nem találsz bérelni is lehet..
Ha nincsen műanyag heggesztő ismerösöd,akkor saját anyagával, vagy kábel kötegelő, müanyag falszigetelőtipli szeg stb.anyaggal símán pillanat forrasztóval.Előtte egy darab csövön gyakorold míg jónem lessz.Segédanyagot folyósítod,majd a csövet is olvasztod és egybenyomod..pont.
hát két verzió van. az egyikre egy bilincsszerű lesz hajtva a másikat ami komolyabb azt még nem tudjuk, forrasztani esetleg. ha legalább 2szezont kibír így akkor ok, utána új cső ez pedig gerincnek lesz használva
ÁÁÁ már összeszedtünk mindent ami a ház körül volt!!!Csak a Jányok közül valamelyiket még nem kaptam meg../Tudom még nem értem el a földterületmennyiségemet../
dobon van . vettem potom pénzért egyet ilyen messzi placc öntözésére, és két helyen hugyozik. új tömlőre nincs keret, mivel ez az év egy nagy szar, és a túlélésért küzdünk már csak
Háj..A gumik meg vannak már az összes forgatva..Úgy hoztam el..../Biztos nem emléxik az előző gazdája hogy már megforgatta/Csavaros technika meg nem az én stílusom..Szeretem ha minden facán és gyorsan működik..Ha lesz benne új gumesz,darabig megint tuti!!!
Neki nincs..De nem bauer...Csak hasonló..Nem olyan csatok vannak rajta mint a baueren..A gyári az 550forint..Már érdeklődtem...Jó nekem az utángyártott is..Csak ne engedjen..
4835 hozzászólás
Válasz #1034. hozzászólásra
majd megpróbáljuk, mert bízom benne, hogy jövőre kell is!
Válasz #1032. hozzászólásra

Ez nem ötlet!!!Ezt csak így lehet igazán jól megcsinálni..Én is szenvedtem vele sokat..Mindent megpróbáltam és ez volt a legjobb..sőt csak ez volt jó!!!Én 8báron nyomtam neki és bírta ha normálisan összelett sütve..10sütésből egy nem sikerült..Valahol van képem a sütőről..aszem szegény pont szegény Janix érdeklődöt a sütő után...Meg Hecci is!!!
Válasz #1027. hozzászólásra

neked is !
Válasz #1031. hozzászólásra

köszi az ötletet!
Válasz #1029. hozzászólásra
Az a nagy???Na olyan nekem is kellene..Ha tudsz valahol szóljál..Én az enyém már több helyen összesütöttem..Mindig máshól adja meg magát..Most nekem is cserélnem kell a csövet..Már elöregedett nagyon..A sütőkarmantyút meg lehet venni szerelvényboltban..Sütő amire szabvány fejeket lehet rárakni vabn szinte minden komolyabb vízvezetékszerelőnek..De ha nem találsz bérelni is lehet..
Válasz #1029. hozzászólásra

az első mondatom végére kérdőjelet akartam rakni .
Válasz #1025. hozzászólásra
elég trehány volt az előző gazdája, meg pár évet pihengetett már .
ez mivel odra, a bemenő ágnál szimering kell bele. mivel ott is hugyozik .
Válasz #1025. hozzászólásra

ez érdekes, majd ezt a módszert körbeszaglásszuk. nem szakadozik a cső ha így van megcsinálva?
Válasz #1019. hozzászólásra
Ha nincsen műanyag heggesztő ismerösöd,akkor saját anyagával, vagy kábel kötegelő, müanyag falszigetelőtipli szeg stb.anyaggal símán pillanat forrasztóval.Előtte egy darab csövön gyakorold míg jónem lessz.Segédanyagot folyósítod,majd a csövet is olvasztod és egybenyomod..pont.
Válasz #1022. hozzászólásra
hát két verzió van. az egyikre egy bilincsszerű lesz hajtva a másikat ami komolyabb azt még nem tudjuk, forrasztani esetleg. ha legalább 2szezont kibír így akkor ok, utána új cső ez pedig gerincnek lesz használva
Sütőkarmantyúval meg tudod csinálni..Attól jobb nincs szerintem..De ahozz el kell vágnod a csövet...
Válasz #1018. hozzászólásra
Csak a Jányok közül valamelyiket még nem kaptam meg../Tudom még nem értem el a földterületmennyiségemet..
/
ÁÁÁ már összeszedtünk mindent ami a ház körül volt!!!
Válasz #1020. hozzászólásra
Mi a fak az a csapos indító?????
Mondjuk el annak aki esetleg nem tudná.........
Válasz #1021. hozzászólásra
or passzolok
akk,
Válasz #1020. hozzászólásra
dobon van . vettem potom pénzért egyet ilyen messzi placc öntözésére, és két helyen hugyozik. új tömlőre nincs keret, mivel ez az év egy nagy szar, és a túlélésért küzdünk már csak

montam már hogy furd meg és tegyél bele 1 csapos inditót,mondjuk ha dobon van a kpe akor nem jó. kite árulja az inditot
Válasz #984. hozzászólásra

majd akkor utána járok magam !
Válasz #1017. hozzászólásra

Ha találok 100-s méretet alku nélkül adom!+áldomás!
Válasz #1015. hozzászólásra
/Biztos nem emléxik az előző gazdája hogy már megforgatta
/Csavaros technika meg nem az én stílusom..Szeretem ha minden facán és gyorsan működik..
Ha lesz benne új gumesz,darabig megint tuti!!!
Háj..A gumik meg vannak már az összes forgatva..Úgy hoztam el....
Válasz #1015. hozzászólásra
Igen egy 12-es csavar csodákra képes.
Vágj ketté egy rossz gumit és azt a felet tedd még a rossz gumi mellé.
Válasz #1012. hozzászólásra

Heló Jancsika!
Ha ereszt a cső,akkor forditst meg a gumit ,ha akkor is ereszt tegyél a kapocs alá éket!Ne bénáskodj!
Milyen csöveid vannak csöves hallám......
Vagy még a Danubius-Market !
Válasz #1011. hozzászólásra
Igen köszönöm ezt megtaláltam..A magtár kft-t kerestem..Majd holnap felhívom őket és megkérdezem náluk mi az ára..Köszi..
Válasz #1010. hozzászólásra
http://www.agroko.hu/
Válasz #1007. hozzászólásra
Nincs honlapjuk???Nem ismerem őket..Gondolod ott olcsóbb lenne mint 550forint???
Válasz #1008. hozzászólásra
Kell az átmérő és a gumi vastagsága. Keresd az Agroko kft-t !
Válasz #1007. hozzászólásra
Neki nincs..De nem bauer...Csak hasonló..Nem olyan csatok vannak rajta mint a baueren..A gyári az 550forint..Már érdeklődtem...Jó nekem az utángyártott is..Csak ne engedjen..
Válasz #1006. hozzászólásra
Akkor magtár kft ha bauer. Ferinek nincs véletlen ???
Válasz #1005. hozzászólásra
Hát amit a Feritől vettem..Aszem osztrák 100as alu csövek..
Válasz #1004. hozzászólásra
Az jó.
Milyen a csöved márkája, mérete ???
Válasz #1003. hozzászólásra
Jó persze..Most sütetek egy manyussal..250forint.Az jó ár???De kel csináltatnom egy szerszámot..
Válasz #1002. hozzászólásra

Gumigyárban..........
Fiúk öntözőcsőbe gumit hol tudok a legolcsóbban venni???
Válasz #986. hozzászólásra
hát a vágást, és toldást szeretném elkerülni ! ha csak nem szakad el véletlen és muszáj lesz
ez lett ezres
Biztos 18asa van.....
Válasz #998. hozzászólásra
Mekkora fúvókával öntözöl???
Válasz #997. hozzászólásra
Nincs 20-as fúvókám maratva.
Válasz #996. hozzászólásra

Neked nincs táblázatod Sanyi?
Mármint dobostól.... hehehehe
Vagy csak szemezel a csehremekkel?
Válasz #987. hozzászólásra
Köszönöm válaszod!
Az nem olyan sok, azt hittem több kell egynek.
Én aszondom lehet az 500 liter is.

Sanyi vett a faterod 1általán ekkora szivattyút???????
Válasz #993. hozzászólásra
A Famos 4 es öntözőszivattyúján van.....
amikor vette anno agyontámogatva 70% al, jutott erre is
Válasz #992. hozzászólásra
Hát ha mérte akkor az más káposzta.....
Honnét lehet ilyen vízórát facolni?????
Válasz #991. hozzászólásra
Van, rajta a dobokon, de ezt az adatot lemérte pár éve a haverom vizórával
Válasz #990. hozzászólásra
Nem.
Nincs vlm. táblázatod?
Válasz #989. hozzászólásra
Miért???
Nemm korrekt adat???
Válasz #987. hozzászólásra
Ezt honnét szoptad ki?
Válasz #985. hozzászólásra
Minek ez neked?
Válasz #985. hozzászólásra

Szevasz, a 75 ös sigma kb 400-410 l vizet fogyaszt 6 atm.belépőnyomáson percenként, azaz 25 m3-t óránként.
Válasz #984. hozzászólásra
furd meg és tegyélbele egy csapos inditót. vagy ketévágod és kp öszekötővel összekötöd.