Tisztelt Gépház!
Segítségét szeretném kérni a következőben: a mezőgazdasági gépek kategóriába szeretnék feltölteni egy hirdetést de valami okból kifolyólag csak az apróhirdetés kategóriában tudok hirdetni.
Ezzel kapcsolatban kérném segítségét.
Köszönettel:
Eigner Ferenc
Üdv
Moderátorok
ha lehetséges a John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben: www.deere.hu topikban az árakkal kapcsolatos hozászolásaimat kérlek töröljétek ha lehetséges,megértéseteket és a segítségeteket előre is köszönöm.
Fiuklányok olyan gyöngén m1 az oldal h. az kattttttttttasztrófa.....
Ezt még kivárom meg beizzadom valahogy........
A Pentagonba hamarabb behatolok istenbizony.........
Viríthatna szervert nektek a gogli igazán.....
Kegyetlen...........
Figyuzka okoska!Az a hétvége szerda volt.Már 3 és fél éve regeltem.Nem én baxtam el hanem a 8 éves fiam nyúlt mellé mikor az avatarképet akarta kicserélni.6x-or próbáltam de engem nem engedett regelni,mert mindig kidoboot.
Engem aztán végképp nem zavar h. ott van lent.
Meghát én is kértem h. ott legyen.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz se.
Ha annyira de annyira zavar benneteket h. ott van.....................
Az a helyzet, hogy beszéltem párszor JaniX-al telefonon - ez alapján azt gondolom, hogy nem nem tudna azonosulni ezzel. Sok írt ide, sokat fórumozott de szerintem ez nem illene a személyiségéhez. Ha valaki mást gondol ezzel kapcsolatban, írja meg bátran. Többség döntsön.
Bence mit szólnál ahhoz, hogy a fórumtalálkozóra pár régi beírását felolvasva 1 gyertyát gyújtunk megemlékezünk és aztán utoljára kijelentkezne. ???
Vélemények?
Nagyon új vagyok még Hozzátok képest.
Nem is nagyon szeretnék beleszólni.
Csak annyit: nem tudtam, hogy ki Jani. Illetve ki volt...:(
Elég későn szoktam lefeküdni, s feltünt, hogy Ő mindig itt van, bármilyen későn lépek is ki. De sosem szól semmihez. Aztán egyik este Szeni és Hecci elmondták pár szóban, hogy is van ez. Nagyon sajnálom szegényt.:(((
De.... hogy is mondjam... nagyon furcsa érzés volt attól kezdve itt látni. Szép dolog, hogy így akarjátok őrizni az emlékét. De igazából az emléke nem ettől él tovább.... egyszer mindenkit el kell engedni... Még ha fáj is...
Nyugodjon békében!
Úgy látom Bence itt vagy! Egy gondolat foglalkoztat pár hete, úgy érzem, Jani barátunkat ideje lenne végleg elengedni,hadd traktorozzon nyugodtan odaát a többi elköltözött gazdálkodóval együtt. Akik ismertük,emlékezni fogunk Rá,de már sok új tagunk is van, akik nem tudják ki volt,és végül is az élet megy tovább.
Véleményeket kérek az ügyben a kollégáktól !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7910 hozzászólás
Tisztelt Gépház!
Segítségét szeretném kérni a következőben: a mezőgazdasági gépek kategóriába szeretnék feltölteni egy hirdetést de valami okból kifolyólag csak az apróhirdetés kategóriában tudok hirdetni.
Ezzel kapcsolatban kérném segítségét.
Köszönettel:
Eigner Ferenc
Köszi Szabi majdnem olyan lett amilyenre gondoltam
Válasz #2258. hozzászólásra
erről lemaradtam
Válasz #2257. hozzászólásra
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-02-19 21:23:53
Válasz #2256. hozzászólásra

Áruld már el, hogy kinek fáj, hogy lehúzza a parasztot sokadjára is ???????
Majd ki törlöm !
az egész szöveget ha megoldható
Köszi
ha esetleg még lehetne egy kérésem akkor ezeket töröld még ki kérlek:8180
8192
8193
8196
bocs,hogy elsőnek nem voltam pontos,előre is köszönöm
igen, ha nem nagy kérés(gond) kérlek töröljétek őket,köszi
Válasz #2252. hozzászólásra
Valakinek gond ???????
Üdv
Moderátorok
ha lehetséges a John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben: www.deere.hu topikban az árakkal kapcsolatos hozászolásaimat kérlek töröljétek ha lehetséges,megértéseteket és a segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz #2250. hozzászólásra

Most elviselhető, néha nekem is szokott nagyon lassú lenni!
Csak nekem ennyire lassú ?

Sokszor azért nem vagyok mert nem bírom kivárni hogy lépjen ide oda.
Ráadásul a netem is xar , és ilyenkor elviselhetetlen.
Rettentően lassú......

Fiuklányok olyan gyöngén m1 az oldal h. az kattttttttttasztrófa.....

Ezt még kivárom meg beizzadom valahogy........
A Pentagonba hamarabb behatolok istenbizony.........
Viríthatna szervert nektek a gogli igazán.....
Kegyetlen...........
Drága Jó Modikák!

A "Kukorica ár" topikból szépen kérném az utolsó öt hsz-em törlését! (Meg persze a kapcsolódókat is.)
Válasz #2242. hozzászólásra

Helloka mindenkinek!

Jó lenne egy olyan csonportosítási mód az apróhirdetésnél ami a termékek ára szerint csoportosítja a termékeket.
Üdv: Goldi
Helloka mindenkinek!

Jó lenne egy olyan csonportosítási mód az apróhirdetésnél ami a termékek ára szerint csoportosítja a termékeket.
Üdv: Goldi
Válasz #2242. hozzászólásra
Szia szívesen látnánk a fórum talin!
Válasz #2241. hozzászólásra

Köszönöm a virágokat!
Válasz #2236. hozzászólásra

Grétára gondolsz? Nem Ábelnek hívják a fiát
Válasz #2239. hozzászólásra
én is küldök egy virágot 

Osztom eme véleményt
Ja !
!
És az EXPO-val kapcsolatban még...
A JENEI GRÉTA szerkesztőnő egy TÜNDÉR

nem figyel ide a kutyase talán hapsikám ......hacsak ide nem ültetek 1et a Móni tor elé
szabad a pálya

Tán ti sem tudtátok !!!!!!!?????????
Az létezhet, hogy ma láttam egy kolléganőtöket,férjével,gyermekével-Ábel-egy tv műsorban ?????

Válasz #2233. hozzászólásra

Figyuzka okoska!Az a hétvége szerda volt.Már 3 és fél éve regeltem.Nem én baxtam el hanem a 8 éves fiam nyúlt mellé mikor az avatarképet akarta kicserélni.6x-or próbáltam de engem nem engedett regelni,mert mindig kidoboot.
Válasz #2222. hozzászólásra

Ezt végképp ne...
Válasz #2230. hozzászólásra

Második észrevételem: ne várd hogy hétvégén az egész stáb azt figyeli, hogy ki-mikor baxa el a regijét..........

Kibaxtam, mint a macskát az imént !!!!
itten tombolj apa ha baj van
tökösbe meg olvasgass.......
Hopssz.Volt tök nincs tök.Sajna az is eltünt amit irtam hogy válaszra sem méltattak a regelésem miatt.

1. Jó lenne tudni kik a modik.

2. Jó lenne ha engedünk topickot nyitni, ki is engedte
Válasz #2227. hozzászólásra
Zavarni engem egyáltalán nem zavar, tőlem maradhat!
Válasz #2223. hozzászólásra

Engem aztán végképp nem zavar h. ott van lent.
Meghát én is kértem h. ott legyen.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz se.
Ha annyira de annyira zavar benneteket h. ott van.....................
Válasz #2224. hozzászólásra
Elfogadom, bár én személyesen soha nem beszéltem vele de volt pár parázs szóváltásunk valóban nem azaz érzelgős ember volt! Nyugodjék békében .
Válasz #2224. hozzászólásra
igazad van!Még megvárjuk Heccit,és ennyi volt.
Válasz #2222. hozzászólásra
Az a helyzet, hogy beszéltem párszor JaniX-al telefonon - ez alapján azt gondolom, hogy nem nem tudna azonosulni ezzel. Sok írt ide, sokat fórumozott de szerintem ez nem illene a személyiségéhez. Ha valaki mást gondol ezzel kapcsolatban, írja meg bátran. Többség döntsön.
Hecci,benyomhatnál egy pár sort végszónak.Én már megadtam az enyémet,de úgy érzem a Tied még kellene hozzá.(remélem Te is így érzed)
Bence mit szólnál ahhoz, hogy a fórumtalálkozóra pár régi beírását felolvasva 1 gyertyát gyújtunk megemlékezünk és aztán utoljára kijelentkezne. ???
Vélemények?
Válasz #2219. hozzászólásra
Én is inkább amellett vagyok, hogy vegyük le. Megadtuk a tiszteletet, amikor eszembe jut, akkor sem amiatt, hogy itt kint van. Emlékét megőrizzük.
Nagyon új vagyok még Hozzátok képest.
Nem is nagyon szeretnék beleszólni.
Csak annyit: nem tudtam, hogy ki Jani. Illetve ki volt...:(
Elég későn szoktam lefeküdni, s feltünt, hogy Ő mindig itt van, bármilyen későn lépek is ki. De sosem szól semmihez. Aztán egyik este Szeni és Hecci elmondták pár szóban, hogy is van ez. Nagyon sajnálom szegényt.:(((
De.... hogy is mondjam... nagyon furcsa érzés volt attól kezdve itt látni. Szép dolog, hogy így akarjátok őrizni az emlékét. De igazából az emléke nem ettől él tovább.... egyszer mindenkit el kell engedni... Még ha fáj is...
Nyugodjon békében!
Úgy látom ez ellen vélemény volt.Más esetleg?????????????
Válasz #2217. hozzászólásra
Kimegyel a temetőbe,ott se ismered őket.És mégse viszik onnét.
Úgy látom Bence itt vagy! Egy gondolat foglalkoztat pár hete, úgy érzem, Jani barátunkat ideje lenne végleg elengedni,hadd traktorozzon nyugodtan odaát a többi elköltözött gazdálkodóval együtt. Akik ismertük,emlékezni fogunk Rá,de már sok új tagunk is van, akik nem tudják ki volt,és végül is az élet megy tovább.
Véleményeket kérek az ügyben a kollégáktól !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most miért van az, hogy mindenki Amerikából hirdet ????

Válasz #2214. hozzászólásra
Segítenék, ha tudnék.....
Válasz #2211. hozzászólásra
Az nekem nem megy.Sajna.Majd legközelebb.
Válasz #2210. hozzászólásra
Ha eljönne velem ,én is elmennék,de nem akarja.Magam meg nem megyek el.(úgy nem annyira jó)
Válasz #2210. hozzászólásra

Csak németül beszél...