Nekem elöl van Diffim, gömbölyű hidas 24 év alat még semi baja se volt.A kormányzás kicsit necces de ha megtanulod diffivel vezetni semi probléma nemlesz.A szántóföldön viszont kiválóan lehet vele dolgozni a legnagyobb sárban.
Szia én látam ojan Jd motoros rábát ami a nagy átalakitás során kapot egy sorozat Jd-s sujt is Az elejére igy már igazán bika a gép!! Ja és ha mindig tele tankal jársz az majd anyi mintha vizel lene töltve az abroncsod!!
szerintem jó traki a Rába. Bár a mienk is hajlamos a bepattogásra, egyedi kerékkel. Le szeretnénk súlyozni a kerekek feltöltésével. De erről vki lebeszélt. A lehajtások cseppennek, de a legnagyobb hátránya a váltója. Egy powershifttel b@szott jó lenne......meg a jd motorral.
Sziasztok!
Mikor megérkezett a 250-es rába hozzánk a v8-as kirovval
szántott együtt.Fogadásból lett mérve a forduló.Az első évben ott volt a rába mögötte ,a másodikban le lett véve egy ekefej a rábáról , úgy volt mögötte ,a harmadik évben motorgenerál , a nyomába sem ér munkában ,főleg a
12 hengeresnek.
Persze nyugi bele tudod rakni!! Egy haver épp most szedte ki azt mondja igy legalább joban tud közlekedni értelmeseben fordul...!Ami igaz is hisz a mienk 8 kerékel és elöl difivel elég buta!!De még mindig egy D mercedes a kirov-hoz képest
válasz #17848 hozzászólásra ť | fokaaa küldte be 2010-09-01 09:49:14-kor
Kedves Fórumozók!
Tud valaki segíteni abban, hogy a Rába 300-on milyen technikai változások vannak a 250-hez képest?
Biga imi valószínüleg tudsz ebben segíteni!
Amire kiváncsi vagyok milyen élettartalmú és üzembiztos a D11-es motor. Vannak e ill. milyen konstrukciós hibák. A váltólya 10 v. 20 fokozatú? Mindegyiken van e TLT v. ez opció volt...
alkotmany@citromail.hu
3128 hozzászólás
Válasz #1422. hozzászólásra
Igazad van de ez már nem fért bele a fejlesztésbe.
Válasz #1426. hozzászólásra
Hány üzem órát tolsz a gépbe egy év alatt? És milyen munkákkal?
Úgy látom van kérdés bőven, holnap szabad vagyok és meg próbálok válaszolni a kérdésekre.
Válasz #1425. hozzászólásra

tele tank? Hát, talán majd jövőre.
Nekem elöl van Diffim, gömbölyű hidas 24 év alat még semi baja se volt.A kormányzás kicsit necces de ha megtanulod diffivel vezetni semi probléma nemlesz.A szántóföldön viszont kiválóan lehet vele dolgozni a legnagyobb sárban.
Válasz #1422. hozzászólásra

Szia én látam ojan Jd motoros rábát ami a nagy átalakitás során kapot egy sorozat Jd-s sujt is Az elejére igy már igazán bika a gép!! Ja és ha mindig tele tankal jársz az majd anyi mintha vizel lene töltve az abroncsod!!
Válasz #1421. hozzászólásra
Jó estét Mindenkinek!
K700/a ,ma is dolgozik.
Válasz #1413. hozzászólásra

Azt kihagytad hogy amellett hogy jobban viszi mint a rába még kevesebbet gázolajat is eszik
szerintem jó traki a Rába. Bár a mienk is hajlamos a bepattogásra, egyedi kerékkel. Le szeretnénk súlyozni a kerekek feltöltésével. De erről vki lebeszélt. A lehajtások cseppennek, de a legnagyobb hátránya a váltója. Egy powershifttel b@szott jó lenne......meg a jd motorral.
Válasz #1417. hozzászólásra

hanyas kirov tipusilag??
most is dolgozik??
Válasz #1417. hozzászólásra

Vajon miért
Válasz #1418. hozzászólásra

Ermike a Rába erényeit ecsetelte, tömören és velősen, kiragadva a legérdekesebb aspektusokat
Válasz #1416. hozzászólásra

simán
Válasz #1407. hozzászólásra
Sziasztok!
Mikor megérkezett a 250-es rába hozzánk a v8-as kirovval
szántott együtt.Fogadásból lett mérve a forduló.Az első évben ott volt a rába mögötte ,a másodikban le lett véve egy ekefej a rábáról , úgy volt mögötte ,a harmadik évben motorgenerál , a nyomába sem ér munkában ,főleg a
12 hengeresnek.
Válasz #1415. hozzászólásra
Idézzem?
Válasz #1409. hozzászólásra

hú delemaradtam!
Rajtad húzgálták?
bátya ez tény!!!!
Framest cucc előtt pattog a rába mint a ping ponglabda a Ferga meg repűl véle!!!!
Saját bőrömön tapasztaltam!
Álmodozz csak ermike!

ergához képest!
Modikám ettől százszor durvább duma is van!
Egyébként poénnak szántam!
Bár 250 Le Rába a p.cs.ba sincs a 200 as F

EZT MOST LENDÜLETBŐL HOZTAD ÖSSZE, VAGY CSAK ÚGY???
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-09-02 22:18:11
A k-700ast nem kell annyira le írni !
Válasz #1404. hozzászólásra

!Ami igaz is hisz a mienk 8 kerékel és elöl difivel elég buta!!De még mindig egy D mercedes a kirov-hoz képest

Persze nyugi bele tudod rakni!! Egy haver épp most szedte ki azt mondja igy legalább joban tud közlekedni értelmeseben fordul...
Válasz #1405. hozzászólásra

addig marad a hecc
difizár ha kanyarban lezár
akkor beza bezár
ott helyben a bazár
Válasz #1404. hozzászólásra

Nyugi , ha Biga Imi egyszer erre jár , majd mindenre válaszol...
Valaki jártas Rába 250 difizár szerelésben? Bármelyik hídba be lehet szerelni v. csak az újabb gömböjű hidakba?
Ki tudja mi a Rába 250 sárga színének gyári szinkódja?
Válasz #1400. hozzászólásra
Előre hozzuk...
Válasz #1397. hozzászólásra
kié a Rába komi????
válasz #17848 hozzászólásra ť | fokaaa küldte be 2010-09-01 09:49:14-kor
Kedves Fórumozók!
Tud valaki segíteni abban, hogy a Rába 300-on milyen technikai változások vannak a 250-hez képest?
Biga imi valószínüleg tudsz ebben segíteni!
Amire kiváncsi vagyok milyen élettartalmú és üzembiztos a D11-es motor. Vannak e ill. milyen konstrukciós hibák. A váltólya 10 v. 20 fokozatú? Mindegyiken van e TLT v. ez opció volt...
alkotmany@citromail.hu
Köszi mindenki
Inkább egy jobb váltó kéne a királynak.
Igencsak aktuális a kérdés mert épp most száltam ki belölle...

!! Szerintem elsöre azt mondanám hogy jó-jó de egy kis erö még nem ártana bele!! 

Válasz #1394. hozzászólásra

Válasz #1393. hozzászólásra

Itt volt 1 olyan sofőr akit így hívtak.
Válasz #1392. hozzászólásra

Á a RÖVID LÁB.
Válasz #1390. hozzászólásra
Talán a borsókombájn húzás tett be neki?
Válasz #1389. hozzászólásra
Köszi de már elkelt.
Jó traktor, itt egy Hdorogi ma.
És itt a Hnánási testvére.
Ép váltót cserélek rajta.
BIGA IMI !
KATT IDE
Válasz #1386. hozzászólásra
5 fejes ,vontatott , elől hátul kerekes , Rabe Werk , hattyúnyakas megfelel ?
Válasz #1386. hozzászólásra

Szia ha a haverod egy félg fügesztet IH val beéri közepes álapotban akor a haveromnak van egy ha gondoljátok???
250-es rábához keres a barátom felujitásra szorulo 5-6 fejes ekét˘!
Válasz #1384. hozzászólásra
igen szerelhető, de még nem volt rá szükség, mert elég jól irtja így is , ugyanis 10cm-es a kapaosztás , de azt hiszem van olyan amelyiknek 8 cm
Válasz #1383. hozzászólásra
Az a kombinátor szerelhető kis lúdtalp kapákkal (teljes átfedéssel), hogy a gyomokat kivigye ?
Válasz #1382. hozzászólásra
a magágyat Kongs vibro val csinálom, de volt már rá példa , hogy csak boronába vetettünk ,persze kötött földön ez kizárt
Válasz #1381. hozzászólásra
Faxa...
A Magágy előkészítést mivel csinálod ? Azt is ezzel?
Válasz #1380. hozzászólásra
az én boronám 8.5 m és 195 lovas a traki , viszi könnyen mindenhol