Válasz emcett #2041. hozzászólásáraazt megköszöném!
Most szertnék venni egy 4méteres,vontatott v-profilos hengerrel!3680kg !180 lóerős john deer huzná!
Válasz Dudás Rudolf #2040. hozzászólásáraNekünk féligfüggesztett 3 m-es van, V-profilos hengerrel és a henger előtt gumilappal. 1025-ös után lett véve, ami viszi is szépen, de ha a 10 fokozatú mélységállító skálán 5. fokozatnál jobban rátoltad, akkor hajlamos volt bepattogni előtte. Most jobbára a 1221- es viszi, annak nem probléma, ereje és súlya is kényelmesen meg van hozzá, ennek viszont legalább a 3,5 m-es vagy inkább a 4 m-es kellene. Egyébként szép munkája van, meg vagyunk vele elégedve. Ha a telóm is úgy akarja, majd teszek fel róla képet!
Válasz Gulyás Endre #2031. hozzászólásáraEddig hány hektárt húztatok le vele? én is most próbálgatok egyet, lehet megveszem, jó robosztusnak tűnik de 10 ha után már látni a gyerekbetegségeit, merre felé használjátok?
Sziasztok. Mi is 50-60 arany-féle kötöttségű földeken gazdálkodunk és az éven vásároltunk egy 6méteres Expom Goliat(lengyel) rövidtárcsát. Nem gondoltuk volna de szebb munkát végez mint a 6méteres v-tárcsánk. Szóval eddig nem bántuk meg, hogy megvettük!
Válasz Feri #2026. hozzászólásáraAz igazán laza talajok kivételével azert en nem gondolnám, hogy az ekgyurus henger munkája összehasonlítható lenne a Cambridge vagy a DD hengerrel. Az elso kultivatorunkon az volt, azóta egyiken sincs... Nem véletlenül...
Válasz .Feco. #2024. hozzászólására5m-s cerriert váltottam ugyanilyen szélességű vogelra,a tárcsa méret 620-s lett,a DDhengert váltotta az ékgyűrüs,ami megveri bármikor,ebben az esetben nincs miről bezsélni! Ja, az 5m-s új XL carierért 15misit kértek az összel!Brutál!
az függ a talajtól és a domborzattól, én egy MF 7618 (180/200Le) vel húzom és viszi szépen laposokon szerintem az 5 méterest is vinné de én inkább kisebbet vennék hogy ne nyírjam ki a trakit, 14 km simán húzom 3,5 ha /óra és 14 l /óra a fogyasztás :) kb 12 cm mélyen húzom!
kaptam kipróbálásra egy Ex pom tipusú 4 m es rövidtárcsát, és hát anyag az van benne bőven az anyagminőség már kérdőjeles az idővel derül majd csak ki de elsőre strapás erős gépnek tűnik, a vogel tetszik nagyon de a 4 méteresük kicsit többe is kerül mint az 5 m es, tehát nem biztos hogy ár érték arányban szerintem kb azonos a két gép. esetleg valaki használja már tapasztalat? Én most próbálgatom. majd meglátom teszek fel pár képet.
Válasz papa maci #2006. hozzászólásáraMi már azzal is próbálkoztunk hogy kihuztuk a tömlőt és akkor is visszacsukta. Szerintünk a kis átváltó részénél szökik el az olaj.
Válasz GREVEN #1966. hozzászólásáraCserléd meg a tömlőket. Vagyis a nyomó ág felé legyen az össze csukás.....Nem fog vissza ereszteni. Évek óta így húzzuk még a simítóval ellátott Heva hengert is. Mivel a simító rész ott is vissza engedett. Vagy teszel bele csapot. Igaz akkor kiszállós a játék.
6397 hozzászólás
És mi a véleményetek a Gaspardós rövidtárcsáról ?
Válasz ermike #2045. hozzászólásáraLengyeet ne vegyé, van mégócsóbb török hehe.
Válasz Dudás Rudolf #2044. hozzászólására4 m es nekem jó lesz nincs jobbra pénzem! a munkája jó! olvass tovább
Válasz ermike #2010. hozzászólásáraHogy viselkedik? 180 lóerő elég az 5 métereshez? szép munkát végez?
Válasz Dudás Rudolf #2042. hozzászólásáraÁra?
Válasz emcett #2041. hozzászólásáraazt megköszöném!
Most szertnék venni egy 4méteres,vontatott v-profilos hengerrel!3680kg !180 lóerős john deer huzná!
Válasz Dudás Rudolf #2040. hozzászólásáraNekünk féligfüggesztett 3 m-es van, V-profilos hengerrel és a henger előtt gumilappal. 1025-ös után lett véve, ami viszi is szépen, de ha a 10 fokozatú mélységállító skálán 5. fokozatnál jobban rátoltad, akkor hajlamos volt bepattogni előtte. Most jobbára a 1221- es viszi, annak nem probléma, ereje és súlya is kényelmesen meg van hozzá, ennek viszont legalább a 3,5 m-es vagy inkább a 4 m-es kellene. Egyébként szép munkája van, meg vagyunk vele elégedve. Ha a telóm is úgy akarja, majd teszek fel róla képet!
Válasz emcett #2039. hozzászólásáraIgen!
Válasz Dudás Rudolf #2038. hozzászólásáraA Disc Rollerre gondolsz?
Üdvözlet mindenkinek! He-va discover 4 méteres tárcsahoz tudnátok tanácsot adni! Mennyi lóerő szükséges, hogy dolgozik stb.. .
https://youtu.be/1XeuazXqLsY sajnos nem tudom hogy kell elforditani bocs legkozelebb jobban tartom a telot :)
Válasz Mf-es #2035. hozzászólására560 as, youtube-ra tettem videot, szarnyAk mellett kopott, a vazon a lapok elcsusztak kicsit. de szep munkaja van,
Válasz ermike #2011. hozzászólásáraMekkora lappal van szerelve??
Válasz ermike #2032. hozzászólásáraMilyen gyerekbetegségei vannak szerintetek?
Válasz ermike #2032. hozzászólásáraBodrogköz(BAZ megye) 50 hektár búzatarlon, mi eddig nem tapasztaltunk rajta semmi gyengeséget.
Válasz Gulyás Endre #2031. hozzászólásáraEddig hány hektárt húztatok le vele? én is most próbálgatok egyet, lehet megveszem, jó robosztusnak tűnik de 10 ha után már látni a gyerekbetegségeit, merre felé használjátok?
Sziasztok. Mi is 50-60 arany-féle kötöttségű földeken gazdálkodunk és az éven vásároltunk egy 6méteres Expom Goliat(lengyel) rövidtárcsát. Nem gondoltuk volna de szebb munkát végez mint a 6méteres v-tárcsánk. Szóval eddig nem bántuk meg, hogy megvettük!
Válasz .Feco. #2029. hozzászólására50-60 arany-féle kötöttség mellett más a véleményem,ezek azért nem homok talajok!
Válasz Feri #2026. hozzászólásáraAz igazán laza talajok kivételével azert en nem gondolnám, hogy az ekgyurus henger munkája összehasonlítható lenne a Cambridge vagy a DD hengerrel. Az elso kultivatorunkon az volt, azóta egyiken sincs... Nem véletlenül...
Válasz Mf-es #2021. hozzászólásáraFelgyújtás és kohóba küldés előtt szívesen átveszek egy CARRIERT- bárkitől csak hogy szabaduljon tőle

Válasz Feri #2026. hozzászólásáraA vogelrol valami negativum ?
Válasz .Feco. #2024. hozzászólására5m-s cerriert váltottam ugyanilyen szélességű vogelra,a tárcsa méret 620-s lett,a DDhengert váltotta az ékgyűrüs,ami megveri bármikor,ebben az esetben nincs miről bezsélni! Ja, az 5m-s új XL carierért 15misit kértek az összel!Brutál!
Válasz .Feco. #2024. hozzászólásárabiztos nem tetszett neki h. nem szántásminőséget produkál hehe
Válasz Mf-es #2021. hozzászólására"Akinek carrier volt,azt mondta semmire nem való,fel kellene gyújtani."
Azért ezzel vitatkoznék...
Válasz Mf-es #2021. hozzászólásáraÉs vett Vona-goló Cher-t cirka harmadáron hö???
Válasz Mf-es #2021. hozzászólásáralószartot
szemmi drágaszágot nem vettünk idáig
de az ár az tükröz azért dolgokat
azt hiba lenne nem figyelembe venni
Válasz *** HM *** #2020. hozzászólásáraTe is úgy vagy,hogy csak a drága lehet a jó.Akinek carrier volt,azt mondta semmire nem való,fel kellene gyújtani.
Válasz ermike #2019. hozzászólásáraÉs ez már ok is arra hogy rákapjon a paraszt mint tyúk a takonyra?????
Válasz *** HM *** #2014. hozzászólásárapont kettot tudok venni a vogel arabol
Válasz Sz_Pisti #2016. hozzászólásáraEztnem is vonom kétségbe, mert azzal rombolnám Hecci tekintélyét...

Azt meg végképp nem szeretném...
Válasz Sz_Pisti #2016. hozzászólásáraEztnem is vonom kétségbe, mert azzal rombolnám Hecci tekintélyét...

Azt meg végképp nem szeretném...
Válasz emcett #2015. hozzászólásáraAki profi az profi, egyszerűen ért mindenhez, ennyire egyszerű!
Válasz *** HM *** #2014. hozzászólásáraEzt a véleményt így tapasztalat nélkül mire alapozod?
Válasz ermike #2011. hozzászólásáranem lesz ez jó
sztem ne vedd meg
ár?
az függ a talajtól és a domborzattól, én egy MF 7618 (180/200Le) vel húzom és viszi szépen laposokon szerintem az 5 méterest is vinné de én inkább kisebbet vennék hogy ne nyírjam ki a trakit, 14 km simán húzom 3,5 ha /óra és 14 l /óra a fogyasztás :) kb 12 cm mélyen húzom!
Válasz ermike #2011. hozzászólásáraEgy ilyen 4 m-es elé hány paci kell?
kaptam kipróbálásra egy Ex pom tipusú 4 m es rövidtárcsát, és hát anyag az van benne bőven az anyagminőség már kérdőjeles az idővel derül majd csak ki de elsőre strapás erős gépnek tűnik, a vogel tetszik nagyon de a 4 méteresük kicsit többe is kerül mint az 5 m es, tehát nem biztos hogy ár érték arányban szerintem kb azonos a két gép. esetleg valaki használja már tapasztalat? Én most próbálgatom. majd meglátom teszek fel pár képet.
Valakinek van tapasztalata az Agro Masz rövid tárcsákról?
http://wirax.hu/products-page/rovidtarcsa/bt-3-m-rovid-tarcsa/
Nekem még mindig ez a tárcsák királya.

3t-ás rozs tarló félbe vágva, szalma ráfujva,
Válasz papa maci #2006. hozzászólásáraMi már azzal is próbálkoztunk hogy kihuztuk a tömlőt és akkor is visszacsukta. Szerintünk a kis átváltó részénél szökik el az olaj.
Válasz GREVEN #1966. hozzászólásáraCserléd meg a tömlőket. Vagyis a nyomó ág felé legyen az össze csukás.....Nem fog vissza ereszteni. Évek óta így húzzuk még a simítóval ellátott Heva hengert is. Mivel a simító rész ott is vissza engedett. Vagy teszel bele csapot. Igaz akkor kiszállós a játék.
Ez jó lehet valamire vajon?
Válasz Mf-es #2003. hozzászólásáraHun Szomáliában?

Cher + Vona a tulajok, zirka mióta?
Válasz *** HM *** #2002. hozzászólására1. helyen,chervona zirka

Válasz fexco #2001. hozzászólásárasose tudhatod mennyi marhát vonzottam mán bé hehe
4-4,5m vontatott rt a téma.... mi a kínálat?
1 márka fölsorolást ki vállal bé?
Válasz *** HM *** #1999. hozzászólásáramég a végén kiderűl,hogy valami nagy marha kupec vagy télleg

Válasz *** HM *** #1999. hozzászólásáraigazad van!női munka!!!
Válasz fexco #1998. hozzászólásárakloffol-TATNI- igy a helyes.......majd a nyerset inkább ....amit tüled vettünk bagóé
Válasz *** HM *** #1997. hozzászólásárakloffold inkább a rántott hust