Volna még egy kérés. Valaki a KRAMP-oldalrol meg tudná mondani nekem két alkatrész árát? gondolom a regisztráltak tudnak ilyesmit. ha van valaki szóljon és irom az alkatrész kódját. Köszönet előre is.
Az adatlapomon a gépen is olyan van, talán kicsit rövid de nem mi csináltuk rá, de nem is nagyon kellene hosszabb csak egy gumit még lelógatni róla oszt cső. Örök élet + 2nap
Szerintem legolcsóbb 2 db kamion pótkocsi műanyag sárvédőt elvágni méretre, mienk ligy van megcsinálva, nem törik és jól is áll rajta + tök olcsó Még lehet van is padláson nekünk is
Ja lebeszéltem vele, majd jövő héten vagy utána megyünk érte kb 3 hét mulva érkezik a következő szállítmány szőnyeg addigra megkell csinálni Köszi mégegyszer
Norbert! Kivagy hogy nem lehet elérni.Sem Emailen sem telefonon.Meg van a cső,küldtem volna a tel, számot de nem ismernek.Ha érdekel lépj kapcsolatba velem.
Én piros Spuri adalékot öntök a gázolajba.
Könnyen indulnak a gépek még a nagy mínuszokban is, nem habzik tankoláskor. Nincs gond a dermedéssel. Igaz nagy tételben veszem a naftát, így könnyebb bekeverni is.
A helyi városgazdálkodási kft-nél is ezt nyomatják, ők azt mondják, hogy némileg a fogyasztás is kevesebb.
Majd holnap ha megnézed akkor légyszi méreteket is nézzel már. e-mail címemre is elküldheted teló számot is irj már és majd továbbitom az infót . ha kb olyan méretek mint irtam akkor tuti megegyeztek
upsz az lemaradt kb 80-100 de lehet 120 is belefér de még talán 70 is elmegy az lenne a lényeg h ne görbüljön el, mert nem bír normálisan dolgozni csak nenved...
Valakinek nincs elfekvőben legalább 4-es 5-ös falvastagságú kb 3-4 méter hosszú csöve. Egyik havernek kellene szőnyeget pakolni targoncára. Ha valaki tud azt mondja azonnal indul érte
Értelemszerűen, hisz a vezetékekbe szűrőkbe adagolóba dermed meg leghamarabb. Ezt egy kis meleg vízzel megoldjuk, kipöfögik és aztán már az adalékolt nafta lesz ott is.
Csillaggarázsosak a traktoraink és az opel astra is a telepen, jól beléjük is dermedt a gázolaj. Én csak a petróleumot ismerem mint ellenszert, de azt itt mifelénk sehol sem lehet kapni. Ismer valaki valami más adalék anyagot gázolajhoz dermedés ellen.
Nekem lenne egy olyan kérésem hogy van FERTŐSZENTMIKLÓSon egy kistraki amit megszeretnék venni de kecskemét után lakok ez elég messze van hogy potyára elmennyek még fényképen se láttam mert nem tud képet csinálni. Ha valaki ott lakna 50-60 km-en belül akkor az üzemanyagot meg még valamennyi pluszt átutalnék egyből ha valaki elvállalná hogy csinál 1-2 képet.
Ha valaki megtenné nekem akkor ezt a számot csörgesse már meg és visszahívom (06-30/601-31-61)
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem4
Ősszel szántás közben beleakadtam egy gyökérbe és elhajlott az ekémen az eketest/eketörzs, amihez rögzítjük a kormánylemezt, ekenádat, ekevasat stb.
Érdeklődtem a Frank Original-nál, de nem tartanak ilyet. Az eke típusa RABEWERK, 3-as váltvaforgatós.
Válasz #1616. hozzászólásra
Hasonló cipőben jártunk mikor beköltöztünk a mostani öreg családi házunkba de nálam az északi szél mozgatta még a függönyt is.Szakmabeli lévén csináltam hát új belsö szárnyakat gumitömítéssel höszig.üveghez,igy volt 12évig most cseréltünk újra (végre)
A tojás mellé, helyett, más terméket kell keresni, amit értékesítés után fog kifizetni.
Talán lesz olyan termelő, aki egy szállítmányt hitelbe oda ad?!
13560 hozzászólás
Válasz #1659. hozzászólásra

Írjad a cikkszámokat!
Volna még egy kérés. Valaki a KRAMP-oldalrol meg tudná mondani nekem két alkatrész árát? gondolom a regisztráltak tudnak ilyesmit. ha van valaki szóljon és irom az alkatrész kódját. Köszönet előre is.
Válasz #1657. hozzászólásra
láttam a Fiatos topicban, találta volna az enyémet is biztos, na de ez van...
Válasz #1655. hozzászólásra

mult héten adtam el
Válasz #1655. hozzászólásra

Az adatlapomon a gépen is olyan van, talán kicsit rövid de nem mi csináltuk rá, de nem is nagyon kellene hosszabb csak egy gumit még lelógatni róla oszt cső. Örök élet + 2nap
Válasz #1653. hozzászólásra
énis gondoltam kamionpót sárvédőre, csak azt nem tudon h vane belőle akkora, hogy találja a kerékivet 135cm átmérőjű a kerék.
Válasz #1652. hozzászólásra

egyelőre elég lesz köszi
Válasz #1650. hozzászólásra
Szia.Vegyél kamionpót sárvédőt az műanyag,csak tartót kell neki csinálni.
IKR, AXIÁL, KELET AGRÓ, KITE, NAGYTRAKI KFT,ELÉG VAGY MÉG KELL??????

Még lehet van is padláson nekünk is 
Szerintem legolcsóbb 2 db kamion pótkocsi műanyag sárvédőt elvágni méretre, mienk ligy van megcsinálva, nem törik és jól is áll rajta + tök olcsó
Sziasztok! keresnék traktorra első műanyag sárvédőt 13,6 R28 as gumihoz, hol kapható ilyesmi, lehetőleg olyan oldal kellene ahol kép is van róla.
Válasz #1648. hozzászólásra
Köszi mégegyszer 
Ja lebeszéltem vele, majd jövő héten vagy utána megyünk érte kb 3 hét mulva érkezik a következő szállítmány szőnyeg addigra megkell csinálni
Beszéltetek a főnökkel?
Válasz #1646. hozzászólásra
Köszi ha jobb lesz az idő megyünk érte. Mostmár adatlapomra is raktam teló számot 
Végül csak,sikerült kinyomoznod
Norbert! Kivagy hogy nem lehet elérni.Sem Emailen sem telefonon.Meg van a cső,küldtem volna a tel, számot de nem ismernek.Ha érdekel lépj kapcsolatba velem.
Válasz #1631. hozzászólásra

Én piros Spuri adalékot öntök a gázolajba.
Könnyen indulnak a gépek még a nagy mínuszokban is, nem habzik tankoláskor. Nincs gond a dermedéssel. Igaz nagy tételben veszem a naftát, így könnyebb bekeverni is.
A helyi városgazdálkodási kft-nél is ezt nyomatják, ők azt mondják, hogy némileg a fogyasztás is kevesebb.
Válasz #1643. hozzászólásra

Majd holnap ha megnézed akkor légyszi méreteket is nézzel már. e-mail címemre is elküldheted teló számot is irj már és majd továbbitom az infót . ha kb olyan méretek mint irtam akkor tuti megegyeztek
Majd holnap utána nézek,van egy hely ahol 100% hogy van csak kérdés az ár is gondolom.
Válasz #1641. hozzászólásra
(( szenved ))
Válasz #1640. hozzászólásra
upsz az lemaradt kb 80-100 de lehet 120 is belefér de még talán 70 is elmegy az lenne a lényeg h ne görbüljön el, mert nem bír normálisan dolgozni csak nenved...
Milyen külső átmérőre gondoltok?
Valakinek nincs elfekvőben legalább 4-es 5-ös falvastagságú kb 3-4 méter hosszú csöve. Egyik havernek kellene szőnyeget pakolni targoncára.
Ha valaki tud azt mondja azonnal indul érte 
Válasz #1628. hozzászólásra
Milyen gépegység? Én febr. közepén-végén megyek majd arra( Sopronba) Ha addig nem tudod megoldani szólj!
Ez a 10-15% benzin nem sok? nem árt semminek? én is töltöttem bele de 100 literhez csak 5-öt, ezek szerint mehetett volna több is?
Válasz #1635. hozzászólásra
Gázolaj szűrőt cseréld vagy viztelenitsd és 10%benzin a gázolajhoz.
Válasz #1633. hozzászólásra

Köszönöm szépen!
Értelemszerűen, hisz a vezetékekbe szűrőkbe adagolóba dermed meg leghamarabb. Ezt egy kis meleg vízzel megoldjuk, kipöfögik és aztán már az adalékolt nafta lesz ott is.
Válasz #1632. hozzászólásra

Köszi szépen de sikerült megoldani már le is van foglalva ha kicsit normalizálódnak a körülmények akkor indulunlk érte.
Válasz #1631. hozzászólásra
15% benzin talán segit valamit,de ezt is jobb a hideg előtt belekeverni..

Ha addig nem változik az idő, jövő héten megyek arra.. nem tudom, mennyire sürgős
Sziasztok!

Csillaggarázsosak a traktoraink és az opel astra is a telepen, jól beléjük is dermedt a gázolaj. Én csak a petróleumot ismerem mint ellenszert, de azt itt mifelénk sehol sem lehet kapni. Ismer valaki valami más adalék anyagot gázolajhoz dermedés ellen.
sziasztok.tudtok valami infót mondani hassia 12 soros vetőgépről?megvételre kerülne ezért érdeklődnék tapasztalatok után.előre is köszönö
m.
Ha akar,akkor tud képet csinálni.
Hello,

Nekem lenne egy olyan kérésem hogy van FERTŐSZENTMIKLÓSon egy kistraki amit megszeretnék venni de kecskemét után lakok ez elég messze van hogy potyára elmennyek még fényképen se láttam mert nem tud képet csinálni. Ha valaki ott lakna 50-60 km-en belül akkor az üzemanyagot meg még valamennyi pluszt átutalnék egyből ha valaki elvállalná hogy csinál 1-2 képet.
Ha valaki megtenné nekem akkor ezt a számot csörgesse már meg és visszahívom (06-30/601-31-61)
Előre is köszi!
Válasz #1626. hozzászólásra

nekem a konyhára
Válasz #1625. hozzászólásra

a ződbab az tulképp mi is meg minek is meg hova is???
Zöldségesek kérek segítséget a következőkhöz

sárgarépa
zbab
zborsó
burgonya
hagyma
növényvédelmi költségei
külön 1 intenzív és 1 extenzív kéne
Hálás köszönettel
Válasz #1623. hozzászólásra
BP 203 OV a száma!
Látom neked is ilyen ekéd van.
Válasz #1619. hozzászólásra
Tegyél fel hirdetést itt az aprókba, de ennél pontosabban, kellene a fej tipusa( kell legyen benne egy számnak)mert elég sok fajta rabewerk van .
Válasz #1621. hozzászólásra
kérdezz rá a prillinger.hu-n
Válasz #1620. hozzászólásra

Hát nem tudom, eléggé el van hajolva
Válasz #1619. hozzászólásra
oxigénnel melegítve nem lehet visszagörbíteni?
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem4
Ősszel szántás közben beleakadtam egy gyökérbe és elhajlott az ekémen az eketest/eketörzs, amihez rögzítjük a kormánylemezt, ekenádat, ekevasat stb.
Érdeklődtem a Frank Original-nál, de nem tartanak ilyet. Az eke típusa RABEWERK, 3-as váltvaforgatós.
Nem tudja valaki, hol lehet ilyet beszerezni???
Válasz #1616. hozzászólásra
Hasonló cipőben jártunk mikor beköltöztünk a mostani öreg családi házunkba de nálam az északi szél mozgatta még a függönyt is.Szakmabeli lévén csináltam hát új belsö szárnyakat gumitömítéssel höszig.üveghez,igy volt 12évig most cseréltünk újra (végre)
Ez kimaradt a nagy sietségben.

Két napja mérem a hőmérsékleteket a gerébtokos ablak közt és a függöny félrehúzása, és nem elhúzása esetén.
A két ablak közt 10 C van.
Ha meleg a radiátor akkor fent az ablak kilincsen 2-3 fokkal magasabb a hőmérséklet. Ha nem megy a gáz, akkor hasonló, mint a termosztátnál.
Az lett volna tegnap a kérdésem, hogy ha kicserélem az egyik üveget vastagabbra, vagy hőszigeteltre, mikorra várható a költség megtérülése.
Van-e valakinek tapasztalata?
A Google-ba kerestem segítséget, de nem lesz idő, kihámozni belőle a tudást, csak nyárra.
Ha valaki csokorba szedné azt amire nekem szüdségem van, belőle, azt megköszönném.
Ezt találtam kiindulásnak.
http://www.google.hu/search?q=ger%C3%A9btokos%20ablak%20h%C5%91szigetel%C3%A9se&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
http://www.google.hu/search?q=ger%C3%A9btokos%20ablak%20h%C5%91szigetel%C3%A9se&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
azért köszönöm hogy probált segíteni
sajnos nincs de már mindegy már napok óta enni sem tudunk ez van
Válasz #1611. hozzászólásra

http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Burgonya-elado/20110921-1760153/
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Burgonya-elado/20110921-1760153/
Ez kimaradt. Nálunk 30 Ft-ért nem szép burgonyát lehet venni.
Válasz #1611. hozzászólásra

A tojás mellé, helyett, más terméket kell keresni, amit értékesítés után fog kifizetni.
Talán lesz olyan termelő, aki egy szállítmányt hitelbe oda ad?!
már a szomorúság miatt írni sem tudok