azt hiszem csak volt. Mondjuk én semmit nem fizetek be, csak ha "0"-ás papír kell. Olyankor viszont nincs idő ellenőrzésre h mit is fizetek valójában. De általában ip.adó és rendőrségi büntik. Pont a múlt 7en rendeztem 80 rugót.
Nekünk egy 2 hengeres rába kompresszorunk van de már eléggé gyengélkedőben van felújított 40-50 ezer között van sajna. Mi olyan 7-800 között forgatjuk de már festésnél volt már hogy meg kellett állni.
Üdv! Tudomásotok szerint 2012-ben, a családi gazdaságban nem foglalkoztatottként közreműködő, felsőfokú tanulmányait nappali tagozaton folytató családtag után milyen összegű járulékokat kell majd fizetni?
Köszi.
Én ettől többet várok el. Bár pisztolytól nagyban függ, de azt gondolom, hogy ez majdnem kevés. A mostani zil kompresszor fénykorában simán felnyomta festés közben 8 barra és kikapcsolt, a csepel meg ettől többet tud.
ha le van adva a rendszám és még régi forgalmis tehát mindenből uj kell átírással mindennel együtt kb mennyit kell lepengetni?? volt e már valaki ilyen helyzetbe ? mostanság?
szerintetek megér egy 1.5 tonnás tréler 150ezret?? leadva a rendszáma lada futómű lada fékek elől tárcsa hátul dob, vonófej csere, fék munkahenger csere, lámpák törve, vonórész lakatos munka, meg 4 gumi!.....csak a papirjai lesznek majdnem egy 100 as??!!!! régi maszek gyártmány a tréler de 3 tonnákat is vittek vele!! olaszországból meg hollandiából!!
lada alktrész árakról mit lehet tudni??? mind a 4 fék hez kell valami...
Válasz #1252. hozzászólásra
Hali Gergő.
Az a baj,hogy magát a hidat is 4,5 tonnára tervezték,igen vékonyka.
Ha kicseréled a felnit az bírni fogja,de a tengely nem.
120-ért vettem 1 ilyen kocsit lepukkanva,80-at költöttem rá.
Amire nekem kell megfelel,de nem 1 nagy durranás.
van ilyenünk,visszafelé forgó rota mögötte 1 pálcasor,a kő nekirepül ,leesik,a föld atrepül közötte,betakarja a köveket,mögötte 1 simítólap és 1 lezáróhenger,gyeptelepítésnél használjuk,amit utána fünyíróval nyírnak
Segítsetek már, hogy hívják ezt a gépet magyarul? Stone burier a becsületes neve, fordítva forog a rotavatorhoz képest, meg ledolgozza a kavicsokat.
http://www.youtube.com/watch?v=iy5CtpkmB-c
Válasz #1263. hozzászólásra
Altalaban a gumi azert is melegedik, mert lapos(lapul es mozog benne a belso a kulsohoz kepest). Na most pl az mbp-gumit altalaban 6-6.5 barra lehet maximum felfujni. De ha valahogy annyi suly kerul ra, hogy ennel a nyomasnal is tulsagosan laposodik, akkor rendesen felfujt allapotban is tulmelegedhet. Nem tudom, hogy neked a gyari gumik hany PR-esek, de lehet hogy csak a gyari tomeget birjak. A 10-12 PR-est mar asszem lehet 6 barra fujni, a 8PR est csak 4,5-re? tehat az lapulni fog nagy sulynal...
Nekem az MBP kocsimon 8.25-os gumik vannak. Nem is akarok 100-120q vinni. Ezert is csinaltam ra csak 1 meteres oldal+magasitot. Van aki erre akocsira 900-as gumit(ebben mar van 12-14PR-es is) tesz, hogy birja a nagy sulyt...
Ekkor hiányoztam az iskolából.Talán lesz tőlemokosabb, és....
Megállni, hűteni, imádkozni, legközelebb kevesebbet rakni, és lassabban célba érni.
Nem tudom.
Viszont az út mellett időnként látni szétment gumikat.
Ezt elkerülendő kérdésed jogos.
Talán a nagyok közül lealacsonyodik valaki és válaszra méltat.
13561 hozzászólás
Válasz #1307. hozzászólásra

azt hiszem csak volt. Mondjuk én semmit nem fizetek be, csak ha "0"-ás papír kell. Olyankor viszont nincs idő ellenőrzésre h mit is fizetek valójában. De általában ip.adó és rendőrségi büntik. Pont a múlt 7en rendeztem 80 rugót.
Válasz #1306. hozzászólásra
de ekkorát azért nem tervezek,
Nem semmi,,,,,,
Válasz #1306. hozzászólásra

noooooo!!!!!
ilyen köll!!!!
há!
megvan
ezt is kölcsönkirem majd 1x
Válasz #1305. hozzászólásra

Elkövettél valami bűnt s engesztelésképpen, vagy magadra gondoltál, de a nejed örüljön.
Válasz #1297. hozzászólásra

Akartam is tőled kérdezni.Akkor van ilyen szabály vagy nincs??
Válasz #1301. hozzászólásra

egy ILYEN se állna rosszúl Tibibácsinak
igazi cowboy autó
Válasz #1300. hozzászólásra

Ilyen városi terepjáró,,,,,,,,,valami.
Neki tervezem,de ÉN fogom vezetni.
Válasz #1298. hozzászólásra

Akár,,,
Válasz #1302. hozzászólásra

Nem száguldozunk gyakran.....csak ha próbálkoznak a pályán.

és tudnak róla a szervek h. esszevissza száguldozu bazmeg???
mivan ha arrajárok????
elqursz!
eszed legyen!!!!!!!
Válasz #1296. hozzászólásra

toyota tundra vazeee
van a tanyán
ammá izgalmas portéka
Válasz #1294. hozzászólásra

Először a nejednek vegyél,azután gondolj magadra.

Meg 12, vagy terhelve 18T
A buszon a Cummins is csak 275-volt.
német és 3 betü?
Az enyém 300, de nem tudok róla h ilyesmit fizetnék.
Válasz #1295. hozzászólásra

1-3éves használtban gondolkodom,de valami komolyabbat.
Válasz #1294. hozzászólásra
új vagy használt szekeret néztél?
Válasz #1292. hozzászólásra

Na ja,, de nem akartam pi-kap.ot
Válasz #1291. hozzászólásra
Komolyabb autó mind felette van.
Válasz #1290. hozzászólásra
vedd meg haszongépjárműbe akkor nincs ilyesmi
Válasz #1290. hozzászólásra
minek akkora autó?
Érdekelne engem ,hogy él-e még az a szabály ,hogy 170ló feletti személygépkocsira lukszus adót kell fizetni??
Válasz #1287. hozzászólásra

Falugazdász, tanácsadó, könyvelő.
Ez a kérdés,. ha nem kapsz választ, nekünk kapásból nehéz.
Vagy valami Apeh-es oldalon kérdezd meg, és itt segítel a többi hasonló korúaknak.
Nekem már mindkét fiam túl van ezen a koron. akkor is évente változtak a jogszabályok, amit alig lehetett nyomon követni.
Ami pénzt elutaltam az Apeh-nak egy-két év múlva visszaküldte, hogy nem kellett volna befizetni.
Válasz #1284. hozzászólásra

Nekünk egy 2 hengeres rába kompresszorunk van de már eléggé gyengélkedőben van felújított 40-50 ezer között van sajna. Mi olyan 7-800 között forgatjuk de már festésnél volt már hogy meg kellett állni.
Üdv! Tudomásotok szerint 2012-ben, a családi gazdaságban nem foglalkoztatottként közreműködő, felsőfokú tanulmányait nappali tagozaton folytató családtag után milyen összegű járulékokat kell majd fizetni?
Válasz #1285. hozzászólásra
Köszi.
Én ettől többet várok el. Bár pisztolytól nagyban függ, de azt gondolom, hogy ez majdnem kevés. A mostani zil kompresszor fénykorában simán felnyomta festés közben 8 barra és kikapcsolt, a csepel meg ettől többet tud.
Válasz #1284. hozzászólásra
Üdv.Az enyém 50l-es tartállyal 1500-2000-res fofdulaton tart 4bart a festéshez.
Két hengeres csepel kompresszort mekkora fordulatszámmal a legoptimálisabb forgatni?
Válasz #1282. hozzászólásra

Sajna az expresszen is van egy jó pár ilyen.
Válasz #1281. hozzászólásra
Van pár ilyen.Én is kételkedtem,és gondoltam feldobom a labdát.
Válasz #1278. hozzászólásra

ez kamu hirdetés!
Utald át a pénzt és várjál.(átbaxszás)

Egy 1-es hiányzik az elejéről
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2009798/CASE-IH-MXU-110.html
Szerintetek elírták az árát,vagy nem forintban értendő?
Válasz #1273. hozzászólásra
Olcsón javítható . Alkatrészek olcsóak.Szerintem megéri.
Válasz #1275. hozzászólásra
ha le van adva a rendszám és még régi forgalmis tehát mindenből uj kell átírással mindennel együtt kb mennyit kell lepengetni?? volt e már valaki ilyen helyzetbe ? mostanság?
Válasz #1274. hozzászólásra
holnapig kell dönteni mert akkor más viszi nekünk is csak a bobcat szállítás miatt lenne jó!! meg hát talán fuvart is lenne vele
Válasz #1273. hozzászólásra
Ennyiért szerintem sok.
A Lada cuccok olcsók amiatt ne aggódj.
szerintetek megér egy 1.5 tonnás tréler 150ezret?? leadva a rendszáma lada futómű lada fékek elől tárcsa hátul dob, vonófej csere, fék munkahenger csere, lámpák törve, vonórész lakatos munka, meg 4 gumi!.....csak a papirjai lesznek majdnem egy 100 as??!!!! régi maszek gyártmány a tréler de 3 tonnákat is vittek vele!! olaszországból meg hollandiából!!
lada alktrész árakról mit lehet tudni??? mind a 4 fék hez kell valami...
Válasz #1252. hozzászólásra
Hali Gergő.
Az a baj,hogy magát a hidat is 4,5 tonnára tervezték,igen vékonyka.
Ha kicseréled a felnit az bírni fogja,de a tengely nem.
120-ért vettem 1 ilyen kocsit lepukkanva,80-at költöttem rá.
Amire nekem kell megfelel,de nem 1 nagy durranás.
http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2011/12/15/bankkartyakat-erinto-adatlopas-tortent/
Válasz #1269. hozzászólásra
van ilyenünk,visszafelé forgó rota mögötte 1 pálcasor,a kő nekirepül ,leesik,a föld atrepül közötte,betakarja a köveket,mögötte 1 simítólap és 1 lezáróhenger,gyeptelepítésnél használjuk,amit utána fünyíróval nyírnak
Válasz #1268. hozzászólásra Megmondták: visszafelé forgó talajmaró kövek beforgatására. Már ezt is tudom.
Válasz #1267. hozzászólásra

Hello, én ezt talajmaró szerűségnek nézem!
Segítsetek már, hogy hívják ezt a gépet magyarul? Stone burier a becsületes neve, fordítva forog a rotavatorhoz képest, meg ledolgozza a kavicsokat.
http://www.youtube.com/watch?v=iy5CtpkmB-c
Altalaban a gumi azert is melegedik, mert lapos(lapul es mozog benne a belso a kulsohoz kepest). Na most pl az mbp-gumit altalaban 6-6.5 barra lehet maximum felfujni. De ha valahogy annyi suly kerul ra, hogy ennel a nyomasnal is tulsagosan laposodik, akkor rendesen felfujt allapotban is tulmelegedhet. Nem tudom, hogy neked a gyari gumik hany PR-esek, de lehet hogy csak a gyari tomeget birjak. A 10-12 PR-est mar asszem lehet 6 barra fujni, a 8PR est csak 4,5-re? tehat az lapulni fog nagy sulynal...
Nekem az MBP kocsimon 8.25-os gumik vannak. Nem is akarok 100-120q vinni. Ezert is csinaltam ra csak 1 meteres oldal+magasitot. Van aki erre akocsira 900-as gumit(ebben mar van 12-14PR-es is) tesz, hogy birja a nagy sulyt...
Válasz #1264. hozzászólásra

Ekkor hiányoztam az iskolából.Talán lesz tőlemokosabb, és....
Megállni, hűteni, imádkozni, legközelebb kevesebbet rakni, és lassabban célba érni.
Nem tudom.
Viszont az út mellett időnként látni szétment gumikat.
Ezt elkerülendő kérdésed jogos.
Talán a nagyok közül lealacsonyodik valaki és válaszra méltat.
Válasz #1260. hozzászólásra
Amúgy szoktam nézni!
Hiába nézem az egy dolog de mit csináljak neki útközben ha melegszik fújjam?
Válasz #1261. hozzászólásra
Mindkét hídon van fék!