Köszönöm Szabi nagyon rendes vagy ,sajnos én nem tudok neked segíteni ,de van egy anyag beszerzős ismerősöm ha pontosabban tudnám miről van szó rá kérdeznék betudja -e szerezni.
Bocs,hogy beledumálok,de a Baranyai okmányirodások a legkukacosabbak ,őket kérdezd,mert egyesektől tipusbizonyitványt krnek,és azt egy japóhoz nehézkes beszerezni
Tudtommal nem kell más, adás-vételivel még le is tudja műszakiztatni a vevő lassú járműnek. Egyedi forgalomba helyezési eljárást kell kérnie ami igy fest:
Megköti a kötelező biztosítást.
Bemutatja az adásvételit és leműszakiztatja a gépet lassú járműre
Megcsináltatja az eredetvizsgát
Kiváltja az okmányirodában a rendszámot
Mindez a biztosításon kívül kb 60 ropiba fáj Nekem MTZ-re működött a dolog
Segítséget kérek bárkitől.
Ha valaki elad/vesz rendszszámmal nem rendelekező japán kistrakit magánszemélytől, az adás-vételi szerződésen kívül egyéb papirok kísérik az ügyletet?
Nekem 424A17A090 van szerintem a végén lévő szám nem sokat számít, az csak melyik gépbe van beszerelva azt jelentheti!!! Csak azért nehogy valahonnan olcsóbban tudjál venni!!!
Az alábbi képeken lévő potit keresek, nagyon-nagyon fontos a képen látó számozás, mert sok más számozásút próbáltunk, amik ilyenek de nem jók és (mint kiderült) a számozás a legfontosabb, nem a hasonlóság !
Felső rostát akarnék csinálni abból a lemezből 106-ba,az állítható helyett. E 514-ben is olyan volt nekem gyárilag és bírta.Csak az kellene hogy hol gyártanak ilyet.Igen,lehet ilyet csinálni,hidegvágóval is csak kicsit sokáig tart,egy tábla lemezt így átfedéssel kiszaggatni.
HalihóNem tom jó helyre irok-e mert még új vagyok de Rm7-es potkocsihóz kellene nekem alkatrész!!
Konkrétan:billentéshez a munkahenger+komplett fékrendszer!!Vagy ha segítenétek hogy milyen netes oldalon találok elsősorba használtat!!
Elöre is köszönöm:)
ÜDV Mindenkinek!A segítségeteket szeretném kérni.MV Toldi, vagy MV Mazurka fajtájú búzát szeretnék vetni, 40 AK fölötti földbe.Van tapasztalatotok az említett fajtákkal kapcsolatban? Melyiket javasolnátok inkább? Előre is köszönöm!
Olyat még nem láttam. De olyan létezik hogy perforált lemez az szinte ugyan az különböző mérető lyukasztással árulják csak az ugye egy sík nincsenek benne a kidomborodások amik a munkát végeznék.
Kádban nagy felületen tudna érintkezni a levegővel,vagy néha keverni is lehetne rajta h szellőzzön intenziven,mint a szénsav is keveréssel jön ki a szódából . A kádban-kármentőben is forrásnak indulhat,az is mozgatja majd.
Válasz #859. hozzászólásraigazából szerdán este daráltam a szőlőt azt mondták rakjak bele egy kis ként de én állat elszámoltam az adagot (életem első bora lenne)
Egy kis srgítségre lenne szükségem elszámoltam magam mikor ként raktam a boromba kb 10xannyit mint kellett volna lessz ebből még iható dolog vagy ki kell önteni az egészet (valami antikén szer?)
Nálunk három éve szüntették meg a járulékot fizetését. évekig 300Ft-ot/ha,fizetünk ugyanis megszűnt a mezőöri státusz.(Baranya megye)nem szomorkodunk miatta mivel két lábúak itt nem dézsmálnak. A vadak meg így is úgyis vannak.
13545 hozzászólás
Köszönöm Szabi nagyon rendes vagy ,sajnos én nem tudok neked segíteni ,de van egy anyag beszerzős ismerősöm ha pontosabban tudnám miről van szó rá kérdeznék betudja -e szerezni.
1025, elküldted a dugót ????
Válasz #873. hozzászólásra

Az miért van, hogy minden méretből találok csak az a nyamvadt 30 fokosból nem !!!!????
Válasz #891. hozzászólásra
Optigép Békés
Gabona osztályozásra alkalmas sík rostát vagy sík rosta anyagot keresek ,mérete 92 x 68 cm ,segítségedet előre is köszönöm..
Válasz #888. hozzászólásra
Bocs,hogy beledumálok,de a Baranyai okmányirodások a legkukacosabbak ,őket kérdezd,mert egyesektől tipusbizonyitványt krnek,és azt egy japóhoz nehézkes beszerezni
Sziasztok!
Szippantós ifára tartály kellene sürgősen!!!
Előre is köszi!
Válasz #887. hozzászólásra
Szuper. Köszi a választ.
Válasz #886. hozzászólásra
Nekem MTZ-re működött a dolog
Tudtommal nem kell más, adás-vételivel még le is tudja műszakiztatni a vevő lassú járműnek. Egyedi forgalomba helyezési eljárást kell kérnie ami igy fest:
Megköti a kötelező biztosítást.
Bemutatja az adásvételit és leműszakiztatja a gépet lassú járműre
Megcsináltatja az eredetvizsgát
Kiváltja az okmányirodában a rendszámot
Mindez a biztosításon kívül kb 60 ropiba fáj
HELP!!
Segítséget kérek bárkitől.
Ha valaki elad/vesz rendszszámmal nem rendelekező japán kistrakit magánszemélytől, az adás-vételi szerződésen kívül egyéb papirok kísérik az ügyletet?

Válasz #883. hozzászólásra

Amúgy köcce !
Csak, hogy egyszerűbb legyen vannak még olyanok, hogy a sor végén még betűk is vannak, hogy egyszerűbb legyen az életünk..........
Válasz #882. hozzászólásra

Akkor nem tudtam segíteni.
Válasz #881. hozzászólásra

Ez az enyém :424A17A030 Winkelsensor 0,5-4,5V PBTP 30°
Ez meg a magáé :424A17A090 Winkelsensor 0,5-4,5V PBTP 90°
Ma fél napom ráment a kutatásba, keresgélésbe, erről most ne oktass ki, hogy milyen kell, inkább kérdezz.......
Válasz #879. hozzászólásra

Nekem pont olyan a jeladó amit a kolléga felrakott, és nem 90 fokos a képen hanem 70 fokos!! A bekötés a lényeg a tiéd másként van bekötve!!!
Válasz #878. hozzászólásra

Első híd rugózásának a potia.
Válasz #876. hozzászólásra
Nem sokat mond.....csak azt, hogy hány fokos szög elmozdulást mér adott forduláskor. Az enyém 30-as, 30 fokot, a tiéd 90-es, 90 fokot. Ennyi.

Mért kell cserélned mi a gond a géppel?????
Válasz #875. hozzászólásra

Na most néztem végig a tiéd bekötését, a hátsó szám azt jelentheti. Ami nekem van azon a bekötés fordítva van csak az a hülömbség!!!
Válasz #875. hozzászólásra

Nekem 424A17A090 van szerintem a végén lévő szám nem sokat számít, az csak melyik gépbe van beszerelva azt jelentheti!!! Csak azért nehogy valahonnan olcsóbban tudjál venni!!!
Válasz #874. hozzászólásra

Szinte igen.
Valami szögérzékelő.
Sok gépemen van ilyen de mindegyik más-más számozású, nekem pont a 030-as végű kell.
e kék?
Ismét csatlakozó segítség kellene !
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
Az alábbi képeken lévő potit keresek, nagyon-nagyon fontos a képen látó számozás, mert sok más számozásút próbáltunk, amik ilyenek de nem jók és (mint kiderült) a számozás a legfontosabb, nem a hasonlóság !
A pontos számozása : 424 A 17 A 030
Bízok benne hogy bírja de! Ha nem akkor jó ha van egy ilyen!
Válasz #870. hozzászólásra
nem szedi szét a csutka pedig az enyémben utángyártott van és jól bírja
Csak az hogy félek hogy szétszedi a csutka.Egy olyan tökgyalu meg örök élet!
Válasz #868. hozzászólásra
De mi a baj a billenő rostával ?
Felső rostát akarnék csinálni abból a lemezből 106-ba,az állítható helyett. E 514-ben is olyan volt nekem gyárilag és bírta.Csak az kellene hogy hol gyártanak ilyet.Igen,lehet ilyet csinálni,hidegvágóval is csak kicsit sokáig tart,egy tábla lemezt így átfedéssel kiszaggatni.
Halihó
Nem tom jó helyre irok-e mert még új vagyok de Rm7-es potkocsihóz kellene nekem alkatrész!!
Konkrétan:billentéshez a munkahenger+komplett fékrendszer!!Vagy ha segítenétek hogy milyen netes oldalon találok elsősorba használtat!!
Elöre is köszönöm:)
ÜDV Mindenkinek!A segítségeteket szeretném kérni.MV Toldi, vagy MV Mazurka fajtájú búzát szeretnék vetni, 40 AK fölötti földbe.Van tapasztalatotok az említett fajtákkal kapcsolatban? Melyiket javasolnátok inkább? Előre is köszönöm!
Válasz #863. hozzászólásra
Azt csinálni szoktunk ha akarunk .
Válasz #863. hozzászólásra

Olyat még nem láttam. De olyan létezik hogy perforált lemez az szinte ugyan az különböző mérető lyukasztással árulják csak az ugye egy sík nincsenek benne a kidomborodások amik a munkát végeznék.
Olyan lemezt keresek tábla méretben mint a répa vagy tök gyalu.Ha tudja valaki, előre is köszi.
Válasz #861. hozzászólásrano akkor megyek keverek egyet rajta
Válasz #860. hozzászólásra
Kádban nagy felületen tudna érintkezni a levegővel,vagy néha keverni is lehetne rajta h szellőzzön intenziven,mint a szénsav is keveréssel jön ki a szódából . A kádban-kármentőben is forrásnak indulhat,az is mozgatja majd.
Válasz #859. hozzászólásraigazából szerdán este daráltam a szőlőt azt mondták rakjak bele egy kis ként de én állat elszámoltam az adagot (életem első bora lenne)
Válasz #858. hozzászólásra
Én nem értek hozzá,de átfejtéssel-szellőztetéssel lehetne talán csökkenteni a kéntartalmát .
üdv!
Egy kis srgítségre lenne szükségem elszámoltam magam mikor ként raktam a boromba kb 10xannyit mint kellett volna lessz ebből még iható dolog vagy ki kell önteni az egészet (valami antikén szer?)
Válasz #856. hozzászólásra
zsolt738@freemail.hu-ra küld el a számodat.
Válasz #855. hozzászólásra

Küldheted !
Válasz #852. hozzászólásra
Ha nem sürgős nálam 2000FT 2-3 nap levélbe tudom küldeni.
Válasz #853. hozzászólásra

Akkor jó lesz valami chinai is.......
Válasz #852. hozzászólásra
Axiál-nál van Hella arany áron!
Hol lehetne ilyen csatlakozó dugót szerezni ?????????????

.jpg)
Ebbe kell, hogy pásszoljon:
Moderálta: Szabi. (11018) 2011-09-23 20:09:11
Válasz #850. hozzászólásra
Szlovákokhoz menj ki cristalét keress. Haver hozott 2 éve kicsit szlovákos kinézetű de bírja a strapát valami 15e körül volt ha jól emlékszem.
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben 120-130 lóerős traktorhoz 3.pont kitámasztója? Megvenném jópénzért. Az újat egy kicsit húzósnak találom.
Válasz #848. hozzászólásra
A mezőöri hozzájárulás olyasmi mint egy adó ,ha kivetik mindenkire vonatkozik,nem tudsz mit tenni ellene
az se világos,hogy mi a f@szt"őrzik" a napraforgót,repcét,buzát.stb
Én nem kértem mezőőrséget,nem is a lakhelyemen van.
Nálunk három éve szüntették meg a járulékot fizetését. évekig 300Ft-ot/ha,fizetünk ugyanis megszűnt a mezőöri státusz.(Baranya megye)nem szomorkodunk miatta mivel két lábúak itt nem dézsmálnak. A vadak meg így is úgyis vannak.
Válasz #844. hozzászólásra
itt a szomszéd faluba van mező őr úgy becézik "pici" szerinted mekkora??