Válasz #257. hozzászólásra
Lehet hogy megerősítették a vázaát, vagy új vázat csináltak, da akkor egyszerűbb másik vetőgépet venni. Nálunk függesztett 12-soros RAU kukoricavetőgépeket húznak MTZ-82-vel, igaz fordulókban nem nagyon ér le az első kerekük, szóval vigyázni kell vele.
Osszeraktam, menni megy, csak nem nagyon tetszik hogyan szedi a magot. En arra a kopasra gondoltam, de lahet, hogy nem volt eleg tlt fodulatszam....Ahogy kiprobaltam az udvaron, nem vet egyenletesen, vagyis van ahol 15 cm-kent engedi ki a magot, van ahol 2 mag kozott van 30-35 cm. Mi lehet a gond
Koszi a valaszokat!
Lenne egy kerdesem az spc-vel kapcsolatben: az ontveny reszen amin a vakumkamra van megengedett-e a kopas vagy sem? tehat annak van egy bemelyedese eredetileg amiben a tarcsa forog, vagy az mar kopas?
Rángasd meg a tengelyeket is mert lehet, hogy lógnak. Náluk ha egy ilen gép egybe van f.szán biztos elkérnek 350-400-at érte. Nézz körül, jobban! Nem vagy még elkésve.
egybe van, mondjuk ezt azt ki kell rajta cserelni, meg mondom nincs csoroszlya a mutragyanak, ami baj... de nalunk kb eredetit 75000-ert (a 4 db) utangyartottat meg olcsobbaan meg lehet szerezni....
igy mar sok ugye?
most van egy Feldherr 4 soros mehanikus vetogepem, amelyiket ha jo eroben vagyok felemelek, es eleg jol vet, csak annyi, hogy nincs mutragyaszoroja es mehanikus, szerintem a sema vagy spc sokkal nehezebb...
3608 hozzászólás
Válasz #257. hozzászólásra
Lehet hogy megerősítették a vázaát, vagy új vázat csináltak, da akkor egyszerűbb másik vetőgépet venni. Nálunk függesztett 12-soros RAU kukoricavetőgépeket húznak MTZ-82-vel, igaz fordulókban nem nagyon ér le az első kerekük, szóval vigyázni kell vele.
Dehát hajlana a váz nem?Nálunk volt olyan hogy a fater fogott egy kátyút és a 4 soros is meghajlott.Meg MTZ üzemelteti.Hidraulika bír annyit?
Válasz #255. hozzászólásra
Nem lehetetlen, elképzelhető hogy vki csinált ilyet.
?
Hallottam olyat hogy 2db 6 sorost összehegesztettek alltólag.Lehet ennek valami alapja.(sztem nem
)
Válasz #252. hozzászólásra
Osszeraktam, menni megy, csak nem nagyon tetszik hogyan szedi a magot. En arra a kopasra gondoltam, de lahet, hogy nem volt eleg tlt fodulatszam....Ahogy kiprobaltam az udvaron, nem vet egyenletesen, vagyis van ahol 15 cm-kent engedi ki a magot, van ahol 2 mag kozott van 30-35 cm. Mi lehet a gond
Koszi a valaszokat!
Válasz #251. hozzászólásra
Ragd össze,és próbáld ki,ha rendesen szedi a magot,akkor jó.
Lenne egy kerdesem az spc-vel kapcsolatben: az ontveny reszen amin a vakumkamra van megengedett-e a kopas vagy sem? tehat annak van egy bemelyedese eredetileg amiben a tarcsa forog, vagy az mar kopas?
Válasz #249. hozzászólásra
ezt a fajta osszerakast a ''sema'' ceg csinalta.es a gyar neverol kapta a nevet, de iszont az osszes fogas kerek megegyezik a especeevel...
Válasz #248. hozzászólásra
Akkor mi a pontos tipusa ?
Válasz #247. hozzászólásra
ugy meg nincs kep...
:(
Válasz #246. hozzászólásra
Ne igy ,az Utb-n
Válasz #243. hozzászólásra
miert nem aprilis van????????????
Válasz #242. hozzászólásra
200 ezer
Válasz #242. hozzászólásra
na megegyszer felteszem
Válasz #240. hozzászólásra
Gratulálok! Már alig várod az áprilist mi?!
Válasz #241. hozzászólásra
hol a kép rolla ,mennyibe jött
Válasz #190. hozzászólásra
hazahoztam vetogepet
Válasz #237. hozzászólásra
ott latszik a hatterben. ez agros oldal ide a roman mezogazdasagot jellemzo cuccok kellenek.:)))
itthon a gep.
Válasz #238. hozzászólásra
Dehogy tudsz Te!!!
Válasz #237. hozzászólásra
Olyat tudok én is!!!! :-))))))
Válasz #236. hozzászólásra
Ikább rakjál fel erdélyi falusi képeket! Azt nagyon szeretem!
Válasz #235. hozzászólásra
azt ha!!!!
Válasz #234. hozzászólásra
Biztos Király Rák -ot akartál írni!:))
Válasz #232. hozzászólásra
ize, ezt elb.sztam, :))) az tatarbifmittomen...
Válasz #232. hozzászólásra
Vagy Király Tengely
Válasz #231. hozzászólásra
vagy kiralybifsztekk
:))
Válasz #230. hozzászólásra
Akkor biztos az a neved, hogy: Császár Morzsa:))
Válasz #228. hozzászólásra
A kurva!
Eltaláltad a vezetéknevem!!!!! :-))))))
Válasz #227. hozzászólásra
hhhmmmm. ez nagyon relativ....
Válasz #226. hozzászólásra
es ezt Neked is koszi
Kiraly vagy!! sot Csaszar!!!!
:)))))
Válasz #225. hozzászólásra
Meg olcsó is legyen:)
Válasz #224. hozzászólásra
Látod milyen fasza dolog ide járni!
Szívhattad magadba a sok jótanácsot. :-)))))
Most már legalább tudod mit kell venned.
Válasz #224. hozzászólásra
amelyikkel lehet normalisan melylazitozni, melyen szantani
Válasz #223. hozzászólásra
az iden nem, kellene az elsohajtas is, inkabb varok meg es hatha osszejon egy duplakerekemeghajtasu traki
Válasz #222. hozzászólásra
AKKOR NEM IS VESZEL TRAKTORT?
Válasz #221. hozzászólásra
remelem nem gondolom meg magam, mint a zetor 12011-el tettem ...:)
Válasz #220. hozzászólásra
Nincs mit! Jól teszed.
Válasz #218. hozzászólásra
azt hiszem megveszem. rendbeteszem, mert nem tudhatom a 350- 400 ezres gepeknek is milyen bajuk van, ez legalabb a ''fele'' :))
Válasz #218. hozzászólásra
koszi a tanacsokat!!!
Válasz #215. hozzászólásra
Rángasd meg a tengelyeket is mert lehet, hogy lógnak. Náluk ha egy ilen gép egybe van f.szán biztos elkérnek 350-400-at érte. Nézz körül, jobban! Nem vagy még elkésve.
Válasz #216. hozzászólásra
csovi, jo ejt
Jó éjt mindenkinek én léptem
Válasz #214. hozzászólásra
az ez az - nal a lancokra gondoltam.....
Válasz #213. hozzászólásra
egybe van, mondjuk ezt azt ki kell rajta cserelni, meg mondom nincs csoroszlya a mutragyanak, ami baj... de nalunk kb eredetit 75000-ert (a 4 db) utangyartottat meg olcsobbaan meg lehet szerezni....
igy mar sok ugye?
Válasz #212. hozzászólásra
Mindegy! Ha egybe van ez a vetőgép, akkor szerintem jó vétel!
Válasz #211. hozzászólásra
200 ezeret nem sokat elvezkedek :)))
Válasz #209. hozzászólásra
Akkor minek cseréled? A műtrágyát ki tudod szorni is, nem? Inkább vidd a pénzt a Nigh club-ba:)
Válasz #206. hozzászólásra
ebben teljesen igazad van
Válasz #203. hozzászólásra
most van egy Feldherr 4 soros mehanikus vetogepem, amelyiket ha jo eroben vagyok felemelek, es eleg jol vet, csak annyi, hogy nincs mutragyaszoroja es mehanikus, szerintem a sema vagy spc sokkal nehezebb...