nem akarlak rémisztgetni de ahogy elnézem mennyire letakarittoták a gépet a szivattyú nincs véletlenül szétfagyva ??
hiszen ha az automatikát ennyire leszedték a pumpa is kellett volna nekik
Passznem tudtam kipróbálni mert valakinek biztos írtó nagy szüksége lehetett a kutyafejre és 50 cm levegőcsőre és levágták róla,csak felakasztottam és hazahoztam.
Mi a véleményetek a Malupe 800/15-os permetezorol?
Mennyivel gyengébb gép mint a Forrás?
Nekem Forrás van és meg vagyok vele elégedve haver akarna venni most egy Malupet 30ha-ra kellene neki
18-as a kerete, szivattyú nem az eredeti rajta bár szerintem két ilyen permetezőt is ellátna 440liter/perc egy olasz (márkáját nem tudom nem "AR" tuti"A gépet egy tsz-től vettem c vágányon volt már 5-6 éve.
A szakaszolón elgondolkodok mert nem feltétlenül ragaszkodok az elektromoshoz.A rendbehozatala az nem egy hétvégi program lesz de megoldom valahogy,nem minden áron ragaszkodnék a rau cuccokhoz inkább az egyszerűségre törekednék.
na végre látni a német méregkeverőt!!
faxa gép,de sok munka lesz mire rendbe rakod!
van szakaszolóm de nem elektromos.
ha akarod hívj fel megadok egy Raus szaki számát nála biztos lesz cucc de kösd fel a lepedőt mert euróban beszélget!!
a keretről érdekel majd még fotó..
Hát a repcsizést már most nagyon meg kel indokol hogy engedélyt adjanak permetezésre amúgy meg csak nálunk van még hagyománya a repcsizésnek az eu-ba máshol nagyon nem meg amúgy is ki szoritya a hidas permetező pedig az voltám a hatékony jött reggel 5 óra nula nulakor ebéd után viszlát azt kész volt 300ha napra ripsz ropsz
hát igen majd kiderül hogy mit akarnak és milyen komolyan veszik a dolgokat! de már ki kellett hogy találjanak valamit ,hogy lehessen egy kis pénzt beszedni!de majd ezt a dolgot is túléljük valahogy :))
Nem lesz nagy dolog annál könnyebben ellehet bukni pl.szórás kép vizsgálat max 10% eltérés lehet szemre vételezés pl permetező keret állapota lóg e agyon hegesztet e repedt stb szivattyú nyomás képessége pl adott kert nagysághoz tud e annyi vegyszert szállítani hogy minden fúvóka ugyan annyi vegyszert jutat ki pl egy 24-m kereten ilyesmi
7400 hozzászólás
Válasz #2099. hozzászólásra

hoppá!!így már tuti a cucc!!
Válasz #2097. hozzászólásra
Az a régi szivattyújának csak egy része ami a képen van,a másik szivattyút 7 lakat alatt tartották egy pincében.
Válasz #2096. hozzászólásra
Egyenlőre marad a régi,meglátom hogy eszi majd a pénzt a felöltöztetése még az is lehet hogy kap újat abból is.
Válasz #2095. hozzászólásra

nem akarlak rémisztgetni de ahogy elnézem mennyire letakarittoták a gépet a szivattyú nincs véletlenül szétfagyva ??
hiszen ha az automatikát ennyire leszedték a pumpa is kellett volna nekik
Válasz #2094. hozzászólásra
a fúvóka tartó sort cseréled vagy marad a gyári??
Válasz #2093. hozzászólásra
Vannak még apróbb hiányosságok pl az a nagy üresség az elején
Válasz #2093. hozzászólásra
Gondolom igényli a féket,a jelenlegi 1200 literes permetezőmön meg voltam fék nélkül is.De legalább már ott tartanék hogy csak a féket kell megoldani.
Válasz #2092. hozzászólásra
biztos müködni fog nekünk is jó rajta de kell is mert ha tele lesz a tartály megtapasztalod hogy fog tolni ha nem használod!
Válasz #2091. hozzászólásra
Passznem tudtam kipróbálni mert valakinek biztos írtó nagy szüksége lehetett a kutyafejre és 50 cm levegőcsőre és levágták róla,csak felakasztottam és hazahoztam.
Válasz #2090. hozzászólásra
nem semmi !!ez tényleg ellátja a rendszer röhögve!
légféked müködik a gépen??
Válasz #2089. hozzászólásra
Fasza a gép,remélem az enyém is ilyen állapotba kerül hamarosan,Ilyen a szivattyú rajta
Válasz #2075. hozzászólásra
.JPG)

Válasz #2087. hozzászólásra
Már megtaláltam 15 m es kerettel 500 ezer + áfa
Válasz #2086. hozzászólásra
nekei 15m-es kerettel kell
Válasz #2085. hozzászólásra
Ez olcsóbb!
Válasz #2084. hozzászólásra
800l 15m-es kerettel
Válasz #2083. hozzászólásra
Milyen paraméterekkel?
Válasz #2082. hozzászólásra
cca 1600€+áfa csakhogy a malupe is olasz felszerelést használ (szivattyú, elosztó, porlasztó)
Nem tudom h a lengyel mit használl?
Válasz #2080. hozzászólásra
Üdv,csatlakoznék az előttem szóló Mf-es kollégához,ha olcsóbb a lengyel is nagyon jó,agroman- nál az enyém onnan van P-166.
Válasz #2080. hozzászólásra
Mi pénz?Nekem volt lengyel wiraxos,ha olcsóbb,lengyelt vegyen.
Mi a véleményetek a Malupe 800/15-os permetezorol?
Mennyivel gyengébb gép mint a Forrás?
Nekem Forrás van és meg vagyok vele elégedve haver akarna venni most egy Malupet 30ha-ra kellene neki
Válasz #2078. hozzászólásra

Ennek az árnak ha a 10 %-át rákölteném csacsi ragyi permettyűm lenne
Válasz #2077. hozzászólásra

egy ilyennek mint a tied 18 kerettel,ráadásul csak 2850 literes tartállyal 24000 euró+áfa!!
Válasz #2076. hozzászólásra

Egy két ilyen c vágányos igazi kincs,csak sajna egyre kevesebb van belőle.
Válasz #2075. hozzászólásra

szeretem én is a C vágányos gépeket!!
Válasz #2074. hozzászólásra
18-as a kerete, szivattyú nem az eredeti rajta bár szerintem két ilyen permetezőt is ellátna 440liter/perc egy olasz (márkáját nem tudom nem "AR" tuti"A gépet egy tsz-től vettem c vágányon volt már 5-6 éve.
Válasz #2073. hozzászólásra
akkor ha jól gondolom 18 a kereted!szivattyú van rajta?
amúgy igen keresek ilyesmi állapotú Raut mint a tied végül is a fontos hogy a kerete meglegyen.
te cégtől vetted vagy maszektól?
Válasz #2072. hozzászólásra
Ilyesmibe gondolkodok én is,plusz még a kereten akarnék hosszabbítani hogy 5 gépalját vigyen a 6200 ih vetőgépből.
Ár: 50.000.-Ft
Feladó adatai:
Név: Szemerei László
Telefonszám: +36309298061
Helység: Polgárdi
Teljesen új szakaszoló eladó.
Válasz #2071. hozzászólásra
#Válasz #2069. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2460094/Permetezohoz-5-szakaszos-szakaszolo-szelep-elado.html#
ez olyan jó árban van hogy megéri és új!!
Válasz #2068. hozzászólásra

Tisztában kell lenni az értékrendekkel nah...
Válasz #2067. hozzászólásra
A szakaszolón elgondolkodok mert nem feltétlenül ragaszkodok az elektromoshoz.A rendbehozatala az nem egy hétvégi program lesz de megoldom valahogy,nem minden áron ragaszkodnék a rau cuccokhoz inkább az egyszerűségre törekednék.
Válasz #2066. hozzászólásra

a tartály oldalán levő litercsík matrica ára 13 000+áfa!!
a nagy szívó has szűrő ára 10lepedő+fa
Válasz #2066. hozzászólásra

na végre látni a német méregkeverőt!!
faxa gép,de sok munka lesz mire rendbe rakod!
van szakaszolóm de nem elektromos.
ha akarod hívj fel megadok egy Raus szaki számát nála biztos lesz cucc de kösd fel a lepedőt mert euróban beszélget!!
a keretről érdekel majd még fotó..
Válasz #2064. hozzászólásra
Látom koma keresed a rau cuccot,ha ráakadnál a keresés közbe szakaszolóra vagy vezérlésre és neked nincs rá szükséged gondolj már rám.
Válasz #2048. hozzászólásra

Ausztriában Németországban 5 évre adják a vizsgát!!!
ki ne találják már a 2 évet mert lehidalok!!
Válasz #2060. hozzászólásra

No jó korán kezdte a nagyid! harmincnehány évesen unokája van
Válasz #2025. hozzászólásra
Viszont tetszik, hogy van benne anyag. 
Még alszom rá egyet, egy ismerős lehet, hogy tud szerezni eredetit, akkor nem kellene barkácsolnom.
Válasz #2058. hozzászólásra
de nálunk el terjedtebb , ugyan ezt a Gödöllői cucot nyomták tanfolyamon is
Bocsánat nem jól fejeztem ki magam igazad van
Válasz #2057. hozzászólásra
Inkább az a baj hogy az a pár meglévő gép is már nagyanyám korban van és újat venni még drágább mint a hidas!
Nézzétek mit találtam:
http://meresz.info/node/109
Válasz #2056. hozzászólásra
Az tévedés hogy az EUban csak Mo-on van Mg.-i repülés. Kb a tagállamok felében van!!!
Válasz #2056. hozzászólásra
igen sajnos ezt a fajta növényvédelmi technológiát kiszorítják az únió által kitalált törvények, és így marad a hidas traktoros megoldás.
Válasz #2054. hozzászólásra

Hát a repcsizést már most nagyon meg kel indokol hogy engedélyt adjanak permetezésre amúgy meg csak nálunk van még hagyománya a repcsizésnek az eu-ba máshol nagyon nem meg amúgy is ki szoritya a hidas permetező pedig az voltám a hatékony jött reggel 5 óra nula nulakor ebéd után viszlát azt kész volt 300ha napra ripsz ropsz
Válasz #2054. hozzászólásra

de azokat csakis működés közben lehet majd átvizsgálni
Jah még majd a repülöket is érdekes lesz majd bevizsgálni

Válasz #2051. hozzászólásra
hát igen majd kiderül hogy mit akarnak és milyen komolyan veszik a dolgokat! de már ki kellett hogy találjanak valamit ,hogy lehessen egy kis pénzt beszedni!de majd ezt a dolgot is túléljük valahogy :))
Nah akkor a kis novor1005-ösöm még idén kihasználom! Aztán úgyis bukta lesz neki.
Válasz #2050. hozzászólásra
Nem lesz nagy dolog annál könnyebben ellehet bukni pl.szórás kép vizsgálat max 10% eltérés lehet szemre vételezés pl permetező keret állapota lóg e agyon hegesztet e repedt stb szivattyú nyomás képessége pl adott kert nagysághoz tud e annyi vegyszert szállítani hogy minden fúvóka ugyan annyi vegyszert jutat ki pl egy 24-m kereten ilyesmi