A 10 kilóst a Vlagyi fenyegetésére használod? Mert akkor megpróbálom vele a régit megfenyegetni mert még mindig nem hajlandó elindulni.
A T-30-on nem vészes a fék javítása. Ha esetleg nem kapsz hozzá féktárcsát akkor pedig elviszed megferodoloztatni.
Hát amíg nem mondod meg mekkora a leglassabb sebessége akkor nem tudok segíteni..Mert ha gyors a trakid akkor nagyobb erő kell a trakinak hogy megforgassa a marót..Hogy mivel ások???Ha nincs más jó szétszedett eke is.le kell róla kapni a kormánylemezt és szépen alá lehet nyúlni a répának..Nekem is van elég törhető répám..Majd holnap csinálok képet a tároltról..De van még kinn a földben is..
újabb kérdés... nagy meló féket följavítani a vlagyin??
gondolom nem egyszerű... mert úgy tünik hogy hamarosan bekövetkezik... mert mikor megvettem szépen beállítgattam, összehangoltam...
de tegnap leszaladt a pedál a padló lemezig de még mintha kicsit fogott volna...
faterom jól kinyüstölte nekem az erdőn.. én meg javíthatom....
anyi mint a 445-0snek..............engem az erdekel hogy egy kethengeres 27 lovas traktor mit bir ha szerszamokrol van szo,ja es mivel asod a repat ,met en kotoztem az iden es kurva sok penzembe volt a kiasasa..........es ha edekel en is tudok segiteni repa ajnalatba ,gyonyoru volt az iden is:)
Üdv Jancsika! hátőő nem bisztos h nekem drágább... mert nagybátyám esztergályos... vesztére szegénykém ő megcsinálja nekem... de amúgy mibe fáj egy ilyen tárcsa??
Üdv Vezér!!! légyszike mérd meg nekem a tárcsákat.... én úgy gondoltam ha odajutok akkor gyártatok rá ékszíjtárcsát nem rohangászok utána... de még csak puhatolózom hogy hogyan kezdjek bele és mi kell hozzá... tartályom már van... az ékszíjfeszítőt nem fényképeznéd ki nekem jobban hogy hogyan néz ki? hogyan működik...
köszi...
jajjj gyerekek segitsetek,traktorbol hulye vagyok...................most az lene a kerdesem, hogy a japan talajmaro jo e a vlagyihoz........visszi e paszol e hozza a harompontos felfugeszteses a masik meg hogy mekora eket es kombinatort bir el lazan,es most nem azt kerdeztem mennyit bir el,hanem mennyivel nemolom meg a traktort
Válasz #6057. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez a rugós kar is MTZ-é,simán beszerezhető.
A kompresszor valóban többet forog mint a motor.
Nem tudom pontosan a különbséget,de megmérem a tárcsák átmérőjét,ha gondolod.
Alapjáraton,szólóban kb 2 perc alatt nyomja fel nulláról 7 bárra a levegőt.
A főtengely végén lévő + tárcsát igen sokáig hajtottam,mire sikerült találnom 1et.
Üdv B Peti.
köszönöm! szóval akkor ha oda jutok hogy elkezdem kiépíteni a rendszert akkor én is ilyet szerezzek be...
azt még megkérdezhetem h mekkora az átmérője a főtengely végén lévő ékszíjtárcsának?
Válasz #6054. hozzászólásra
Mert a szelep talán 2-3 cm mozdul,míg a fékpedál ennek a töbszörösét.
A kettő közti különbséget hivatott kompenzálni a rugó,és a hozzá kapcsolódó menetes orsó.
Válasz #6047. hozzászólásra
Az MTZ légtartály "csupaszon" 4 rugó volt.
Mire minden menetes csonkot belehegesztesz a poroltóba drágább lesz mint a gyári...szerintem.
Üdv Koppány vezér. Kösszi a fotókat, ugyanezt a lefuvató és légszelepet vettem szombaton Nyiregyházán.Csak duplla ékpájás főtengely ékszijtárcsát nem kapok.Nemtudom hogyha poroltóból lenne a légtartály elfogadható -e.Hali.
Majd a télen ha nem kel javítani egyiket sem..Bammeg egy csapágyat seréltem múltkór a váltón mert a régi kicsit kotyogott,bammeg szanaszéjjel szált..Ja és csapágy nélkül dolgoztam vele délután!!!Tengely egyik fele a levegőbe volt!!!És ment!!!Mondom most addig mész bammeg amig szét nem eső..De rájöttem hogy kinyírhatatlan...Leengedtem délelött a váltóból az oilt,egy golyó vagy kosárdarabkát sem húzott oda a mágnes..Gondoltam nem itt van baj..De aztán kiderült hogy mégis..
25342 hozzászólás
Válasz #6086. hozzászólásra

Néha nem csak fenyegetem vele hanem a vállát is megveregetem..
Válasz #6090. hozzászólásra
Igen. Nem szalagfékes mint a T-25-ös ezért van rajta csak egy állítócsavar.
Válasz #6089. hozzászólásra
Ja t-30???Az más..A 25ösnél a szalagot kicserélni..No az nagy..
Válasz #6090. hozzászólásra
A T-25 ön szallagfék van,míg a T-30 ason tárcsafék.
Válasz #6086. hozzászólásra

tárcsát???
Válasz #6087. hozzászólásra

köszi a rövid tömör választ
Válasz #6084. hozzászólásra
ara letem volna kivancsi hogy hogyan asod ki ha zolden kotozod,mert nyaron azt mondtad kotozted,hogy fer el a traktor kereke???
Válasz #6082. hozzászólásra

Nagy!!!
A 10 kilóst a Vlagyi fenyegetésére használod? Mert akkor megpróbálom vele a régit megfenyegetni mert még mindig nem hajlandó elindulni.
A T-30-on nem vészes a fék javítása. Ha esetleg nem kapsz hozzá féktárcsát akkor pedig elviszed megferodoloztatni.
Válasz #6083. hozzászólásra
defa...sza

ááá görgővel feszíted???
Válasz #6081. hozzászólásra
Hát amíg nem mondod meg mekkora a leglassabb sebessége akkor nem tudok segíteni..Mert ha gyors a trakid akkor nagyobb erő kell a trakinak hogy megforgassa a marót..Hogy mivel ások???Ha nincs más jó szétszedett eke is.le kell róla kapni a kormánylemezt és szépen alá lehet nyúlni a répának..Nekem is van elég törhető répám..Majd holnap csinálok képet a tároltról..De van még kinn a földben is..
Válasz #6078. hozzászólásra

Hali.
Ezek a képek vannak a tarsolyomban...hámozd ki belőlük,amire kíííváncsi vagy.
Ha nem OK....akkor lefotózom újra OK?
újabb kérdés... nagy meló féket följavítani a vlagyin??
mert úgy tünik hogy hamarosan bekövetkezik... mert mikor megvettem szépen beállítgattam, összehangoltam...
de még mintha kicsit fogott volna...
gondolom nem egyszerű...
de tegnap leszaladt a pedál a padló lemezig
faterom jól kinyüstölte nekem az erdőn.. én meg javíthatom....
Válasz #6080. hozzászólásra
anyi mint a 445-0snek..............engem az erdekel hogy egy kethengeres 27 lovas traktor mit bir ha szerszamokrol van szo,ja es mivel asod a repat ,met en kotoztem az iden es kurva sok penzembe volt a kiasasa..........es ha edekel en is tudok segiteni repa ajnalatba ,gyonyoru volt az iden is:)
Válasz #6077. hozzászólásra
Nekem duplás van beeeee!!!!
Válasz #6074. hozzászólásra
Mérd meg 540es kardánfordulattal mennyi a legkisebb sebessége kilóméter/órába a trakinak..
Válasz #6076. hozzászólásra

köszi a képet...
Helló Vezér!!! persze a súlyukra is kíváncsi vagyok
Íme

Válasz #6070. hozzászólásra

Szeva Jasi.
Holnap megmérem őket.
A sújukra vagy kiváncsi?
Válasz #6073. hozzászólásra

Öregszem 1x 7rugóra,1x 8 rugóra emlékszem.
Válasz #6073. hozzászólásra
jancsika adjal mar tanacsot,milyen marot eket es kombinatort vegyek a trakim utan az enyem is 27 lovas,te segitse legalabb mert fontos volna(::(
Válasz #6072. hozzászólásra
Ja így könnyű.Nálunk apám az esztergályos,de vesztemre nem esztergál már..Koppi majd megmondja mennyibe került a tárcsa.
Válasz #6071. hozzászólásra

ő megcsinálja nekem... de amúgy mibe fáj egy ilyen tárcsa??
Üdv Jancsika! hátőő nem bisztos h nekem drágább... mert nagybátyám esztergályos... vesztére szegénykém
Válasz #6070. hozzászólásra
A legyártás lehet többe kerül mintha vennél egyet..
Válasz #6060. hozzászólásra
az ékszíjfeszítőt nem fényképeznéd ki nekem jobban hogy hogyan néz ki? hogyan működik...
Üdv Vezér!!! légyszike mérd meg nekem a tárcsákat.... én úgy gondoltam ha odajutok akkor gyártatok rá ékszíjtárcsát nem rohangászok utána... de még csak puhatolózom hogy hogyan kezdjek bele és mi kell hozzá... tartályom már van...
köszi...
segitsetek mar bakker
koszonom a segitsegeteket

jajjj gyerekek segitsetek,traktorbol hulye vagyok...................most az lene a kerdesem, hogy a japan talajmaro jo e a vlagyihoz........visszi e paszol e hozza a harompontos felfugeszteses a masik meg hogy mekora eket es kombinatort bir el lazan,es most nem azt kerdeztem mennyit bir el,hanem mennyivel nemolom meg a traktort
Válasz #6065. hozzászólásra

Nincs....csak a tíz kilós helyi érzéstelenítésre műtéti beavatkozás előtt.
Válasz #6062. hozzászólásra
Az "ambulancia környékén,nincs patika"?

Jössz Győrbe is?

Vagy vegyem elő a sarokból a 10kilóst???
No megyek ma körbejárom az országot...Gyógyszer kell a vlagyiknak..
Válasz #6060. hozzászólásra
Akkor is többet forog a kompi???
És ha a főtengely nyugvócsapágyrészénél lévő átmérőt nézzük???
Válasz #6057. hozzászólásra
Hali Jasi.
Ez a rugós kar is MTZ-é,simán beszerezhető.
A kompresszor valóban többet forog mint a motor.
Nem tudom pontosan a különbséget,de megmérem a tárcsák átmérőjét,ha gondolod.
Alapjáraton,szólóban kb 2 perc alatt nyomja fel nulláról 7 bárra a levegőt.
A főtengely végén lévő + tárcsát igen sokáig hajtottam,mire sikerült találnom 1et.
Üdv B Peti.
Válasz #6058. hozzászólásra
többet forog a kompi..
Válasz #6056. hozzászólásra
jaj rosszul kérdeztem... azt szeretném hogy gyorsítva van a kompi vagy lassítva a főtengelyhez képest?
Válasz #6056. hozzászólásra
köszönöm! szóval akkor ha oda jutok hogy elkezdem kiépíteni a rendszert akkor én is ilyet szerezzek be...
azt még megkérdezhetem h mekkora az átmérője a főtengely végén lévő ékszíjtárcsának?
Válasz #6054. hozzászólásra
Mert a szelep talán 2-3 cm mozdul,míg a fékpedál ennek a töbszörösét.
A kettő közti különbséget hivatott kompenzálni a rugó,és a hozzá kapcsolódó menetes orsó.
Válasz #6046. hozzászólásra

Láttam a képeket, volt mit csinálni, nem irigyellek.
Válasz #6029. hozzászólásra
Vezér mért jó a rugós rudazat a szelepnél?
Válasz #6052. hozzászólásra

Meg 17x3425 ékszíj sincs.
Hali.Minden megvan a webáruházban,csak ékszijtárcsa nincs. Üdv.
Az MTZ légtartály "csupaszon" 4 rugó volt.
Mire minden menetes csonkot belehegesztesz a poroltóba drágább lesz mint a gyári...szerintem.
Válasz #6049. hozzászólásra
köszi az infót
vajon a webáruházukba megtalálom ezeket a cuccokat?
Hali. A lefuvató+légfékszelep csatlakozó idomokkal 15rongy kelet Agrónál.
hali! menyibe kerültek a levegős cuccok? ha megkérdezhetem? köszi..
Üdv Koppány vezér. Kösszi a fotókat, ugyanezt a lefuvató és légszelepet vettem szombaton Nyiregyházán.Csak duplla ékpájás főtengely ékszijtárcsát nem kapok.Nemtudom hogyha poroltóból lenne a légtartály elfogadható -e.Hali.
Válasz #6039. hozzászólásra
Majd a télen ha nem kel javítani egyiket sem..Bammeg egy csapágyat seréltem múltkór a váltón mert a régi kicsit kotyogott,bammeg szanaszéjjel szált..Ja és csapágy nélkül dolgoztam vele délután!!!Tengely egyik fele a levegőbe volt!!!És ment!!!Mondom most addig mész bammeg amig szét nem eső..De rájöttem hogy kinyírhatatlan...Leengedtem délelött a váltóból az oilt,egy golyó vagy kosárdarabkát sem húzott oda a mágnes..Gondoltam nem itt van baj..De aztán kiderült hogy mégis..
Válasz #6038. hozzászólásra

Neki ment az utánfutó..