Nem tudjátok, hogy a T25 elsőkerekeire mekkora terhelés jut alaphelyzetben? Hátul nincs rajta semmi, betonon, eredeti orsúllyal ( 4db) vagy anélkül is jó, vízszintes helyzetben.
Üdv! lenne 1 újabb kérdésem, bár ez nem trakival kapcsolatos. több helyről kértem árajánlatot gép-szerszám ügyben emailban.jött is rá a válasz x euro
de ha van EU-s adószámom és bélyegzőm akkor lehetséges áfa nélkül. na mos ez lenne a nagy kérdésem hogy mit takar ez az EU-s adószám? ezzel nem vagyok tisztába...
előre is köszi!
Nincs vész, átlagban elfér minden közben, meg ide a fükéhez vastag ágak nem igazán érnek ki.
Csak műanyag a lámpa burkolat, ezért huztam rá egy keretet.
Hello! Erdőben tényleg nem, de gyümölcsösben igen, meg kertekben is, miért?
Ha a tükrökre, lámpákra gondolsz. . . a tükröket be lehet hajtani középre teljesen, a lámpákat szögacél keret veszi körül.
Most kapta ajéndékba ezeket az extrákat
azért még ott nem tartunk szerintem mert én még mindig csak kérdezek de azért már elég sok porcikáját megmozgattam, és még mennyit meg kell hogy olyan legyen amilyennek szeretném hogy legyen
Válasz #4472. hozzászólásra
ahááá!!! köszi az újabb tippet
ez lesz a következő amire ránézek... akkor azt mondod hogy ha dekompresszorral van leállítva akkor beéghet a szelep??? na ezt csak akkor látom meg ha szétszedem. lassacskán már minden darabját szétszedem a gépnek
így van ez ha az előző gazdája csak ment vele de nem figyelt rá
Attól még a főtengelyed jó lehet...A léghűtéses mocikban az orosz hamarabb elkopik ez tény mint a vízhűtéses..viszont még ne hamarkodd el a a henger cserét..én azt ajánlom hogy a szelepeket nézd meg először..Azt csiszoltazsd be valami profival..ha az nem zár rendesen arra naon érzékeny a vlagyi..az új szelepek nem drágák..Én először avval kezdeném...Főleg ha az első gazdája dekompresszorral állította meg akkor még be is éghet a szelep...A füstölésed attól is lehet..
Oké..Majd valahogy beszerzem a telefonszámát mert már rég nem láttam a csávót...kikérdezek mindent....Foliás termesztés nem annyira nyűgös mint a szavbadföldi.,.Ha frankón megcsinálsz mindnet nagyon egyszerű..Ő űgy emléxem fentről tápoldatozta microszórófejekkel..és csepegtetve is nyomta neki...Kötözni azt biztos kell,de a kaccsolást azt nem tudom..De kiderítek mindent...
Nekem nyáron az öreg lement alapjáraton majdnem nullára..."Jajj mondom ki ne múlj drágaságom!!!"Aztán kicsit spengoltam a nyomáson azóta ismét a régi..
Szia!!!Olajnyomást tudsz állítani..De elméletileg le van blobázva a rész és ha jön iván és kátya javítani garanciára a vlagyit nem nyúlnak hozzá mert nincs blomba...Viszont ha sokallod az olajnyomást,hígabb olajjal ezt csökkentheted..De a négy az nem sok...Nekem hidegen majdnem kiakad a mutató..az olajad hány fokos 4Mpa-on?
köszönöm uraim a segítséget! akkor megnyugodtam ha a füst az oroszos hát legyen
az olajnyomást meg majd meglátom nyári üzemmódba
ma elég sokat mentem a trakival és folyamatosan 4en volt.
jó nem volt annyira beterhelve mert csak pótot húzgáltam.
Üdv! az irányváltó karnál ha fölveszed a lemezke burkolatot ott meg is látod ezt a kis kapcsolót, lehet valami érintkezési hibája van azért nem indított....
nekem ez úgy van kiküszöbölve hogy ne járjak így, hogy direktre van kötve,azaz össze van zárva a vezeték
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne: Az irányváltó egyben inditásgátló is. Milyen elven műlödik, ugyanis a minap középső állásban nem kapott az önindító áramot, többszöri mozgatásra (irányváltó) szerencsére indult.
Köszi a hozzászólást
Kössz szépen a választ!A bal hátsó munkalámpa volt a ludas.Kiiktattam a balt és láss csodát ég a jobb hátsó és a biztositéknál se égett el a szál.
Mi lehet a bal lámpánál a probléma?
Szasztok!
Lenne 1 problémám a lámpákkal.Mikor fel akarom kapcsolni a hátsó munkalámpákat 1 böl elég az 1 ik biztositéknak a szálja.Mi lehet az oka,hogy elég középen a szál?Próbáltam töbször is és mindig elégett próbáltam WD is befújni biztositék helyére de nem segitett.Segitsetek!!
Válasz #4448. hozzászólásra
Szeva.
A jelenség,hogy hirtelen gázadásnál köpi a feketét normális.
Ez nem 1 common rail motor.
Olajnyomás 4 bar?
Az zöld tartományban van örülj neki.
Nekem ilyenkor 3,nyáron mindössze 1-1,5 bar alapjáraton.
azt szeretném még kérdezni hogy ezeken a gépeken be lehet valahogy szabályozni az olajnyomást? mert nekem tartósan 4en áll a mutató és ez szerintem egy picit sok....
és még van olyan dolog is hogy hirtelen gázadásnál eléggé feketén füstöl a gép, pedig a porlasztó csúcsok most lettek beállitva.
lehet hogy nagyon oda van adva neki az anyag? vagy ez így normális?
Semmi baj, csak a végett érdekelne mert nem vezetném le a műszerfalra,hanem nekem van a ventilátor előtt 1 rádió,és a mellé terveztem a kapcsolót,szóval ha nem muszály nem fúrnám ki tető, csak a szélvédő fölött ahova a lámpa konzolja kerülne. Azt nem tudod h. a vezetéket be lehet-e vezetni úgy ah. gondoltam? Vagy van a szigetelés mögött valami? Mert ha nem megoldható akkor fúrok én is és nem bontom le ott a tetőt belülről.
25342 hozzászólás
Sziasztok!
Újabb elvetemült kérdéssel fordulok Hozzátok!
Nem tudjátok, hogy a T25 elsőkerekeire mekkora terhelés jut alaphelyzetben? Hátul nincs rajta semmi, betonon, eredeti orsúllyal ( 4db) vagy anélkül is jó, vízszintes helyzetben.
Köszi
Üdv! lenne 1 újabb kérdésem, bár ez nem trakival kapcsolatos. több helyről kértem árajánlatot gép-szerszám ügyben emailban.jött is rá a válasz x euro
na mos ez lenne a nagy kérdésem hogy mit takar ez az EU-s adószám?
ezzel nem vagyok tisztába...
de ha van EU-s adószámom és bélyegzőm akkor lehetséges áfa nélkül.
előre is köszi!
Válasz #4490. hozzászólásra
Mekkmester....
Viszont...Mester????
Válasz #4488. hozzászólásra

Na akko majd ha jönnek a kukások megérdeklődöm...
Válasz #4487. hozzászólásra
Mester! Én most megyek aludni, mert reggel menni kell a melóba.
Jó munkát meg minden jót!
Válasz #4487. hozzászólásra
Kukás autón azt hiszem.
Válasz #4486. hozzászólásra
Nem baj, majd valakitől megkérdem.
A vlagyin lesz, mint homlokrakodó.
Válasz #4485. hozzászólásra
Ez rábán vagy targin volt???
Válasz #4485. hozzászólásra
Sajna nemtudom....Hova szeretnéd ezt beépíteni???
Válasz #4484. hozzászólásra

Esetleg meg tudnád mondani, hogy mi ez a munkahenger végén? Ez lenne az a bizonyos zuhanásgátló? Nem tudod véletlenül, hogy hogyan működnek ezek?
köszi
Válasz #4483. hozzászólásra
, átlagban elfér minden közben, meg ide a fükéhez vastag ágak nem igazán érnek ki.
Nincs vész
Csak műanyag a lámpa burkolat, ezért huztam rá egy keretet.
Válasz #4482. hozzászólásra

a lámpák miatt hasadna meg a szívem ha valami bajuk esne...
Válasz #4481. hozzászólásra

Hello! Erdőben tényleg nem, de gyümölcsösben igen, meg kertekben is, miért?
Ha a tükrökre, lámpákra gondolsz. . . a tükröket be lehet hajtani középre teljesen, a lámpákat szögacél keret veszi körül.
Most kapta ajéndékba ezeket az extrákat
Válasz #4480. hozzászólásra
Látom kertekben nem szoktál dolgozni..Meg az erdőben sem jársz a vlagyival....
Válasz #4477. hozzászólásra

Ez tényleg csak egy kis tarlóhántás és a föld sem lehet kötött.
Igen kilátszanak a kormánylemezek
Na meg egy normális 3-as ekével az orrát kéne emelgetnie a gépnek. . .

Üdv!
bizony bizony ez csak sekély szántás lehet,
látni is hogy nem igazán van leengedve az eke...

Szeva.
Jól mutat de azért kiváncsi lennék a barázdamélységre!
Lehet,hogy csak 8 centi
Helló Fiúk!

találtam egy érdekességet,csak nem tudom menyire hihető;?
Tudom hogy a vlagyi erős kis bika,de hogy ennyire,ez azért már nem semmi.
http://www.youtube.com/watch?v=j_HQaQEZAHQ&feature=related
Válasz #4475. hozzászólásra
azért még ott nem tartunk szerintem mert én még mindig csak kérdezek
de azért már elég sok porcikáját megmozgattam, és még mennyit meg kell
hogy olyan legyen amilyennek szeretném hogy legyen
Válasz #4474. hozzászólásra

Lassan annyira kenyed már a vlagyit,hogy Te jössz hozzám szerelni..
Válasz #4472. hozzászólásra
ahááá!!! köszi az újabb tippet
ez lesz a következő amire ránézek... akkor azt mondod hogy ha dekompresszorral van leállítva akkor beéghet a szelep??? na ezt csak akkor látom meg ha szétszedem. lassacskán már minden darabját szétszedem a gépnek
így van ez ha az előző gazdája csak ment vele de nem figyelt rá
Válasz #4471. hozzászólásra

Már nyomozok a csávó után...
Válasz #4470. hozzászólásra
Attól még a főtengelyed jó lehet...A léghűtéses mocikban az orosz hamarabb elkopik ez tény mint a vízhűtéses..viszont még ne hamarkodd el a a henger cserét..én azt ajánlom hogy a szelepeket nézd meg először..Azt csiszoltazsd be valami profival..ha az nem zár rendesen arra naon érzékeny a vlagyi..az új szelepek nem drágák..Én először avval kezdeném...Főleg ha az első gazdája dekompresszorral állította meg akkor még be is éghet a szelep...A füstölésed attól is lehet..
Válasz #4469. hozzászólásra

Majd ír le és dobd fel csőpostán, úgy legalább megmarad a jövőnek......
Válasz #4465. hozzászólásra

hátőőő annyira nemigazán jó a mocim szerintem mert elég kartergázos
úgy is döntöttem hogy veszek rá két uj hengerszettet. elég jó árba van a Habinál
Válasz #4468. hozzászólásra
Oké..Majd valahogy beszerzem a telefonszámát mert már rég nem láttam a csávót...kikérdezek mindent....Foliás termesztés nem annyira nyűgös mint a szavbadföldi.,.Ha frankón megcsinálsz mindnet nagyon egyszerű..Ő űgy emléxem fentről tápoldatozta microszórófejekkel..és csepegtetve is nyomta neki...Kötözni azt biztos kell,de a kaccsolást azt nem tudom..De kiderítek mindent...
Válasz #4467. hozzászólásra

MINDENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Főleg a trifender is, mert be kell vetnem mert gáz van egy területemen
Válasz #4466. hozzászólásra
Fajta és termésnövelő anyagok???Trifendert használt azt tudom...Fajtákra nem emléxem...
Válasz #4464. hozzászólásra
Igen, a fűszerre kéne valami tuti recept.
Válasz #4463. hozzászólásra
jó az a négy..Nyáron megy az lejjebb..Ha nem na annak örüljél mert az azt jelenti ahogy faca a motorod..
Válasz #4460. hozzászólásra
Haver csinál folytonnövő fajtát..Érdeklődjek?
Amúgy már nem foliázunk..Csak palántanevelés...
Válasz #4458. hozzászólásra
azt még nem csináltam meg rajta...
a hőmérséklet adóm még nem működik
de a mai nap ment a gép elég sokat és az olajnyomás nem adta alább 4nél...
Válasz #4460. hozzászólásra
Paprika???
Válasz #4450. hozzászólásra

Nekem nyáron az öreg lement alapjáraton majdnem nullára..."Jajj mondom ki ne múlj drágaságom!!!"Aztán kicsit spengoltam a nyomáson azóta ismét a régi..
Válasz #4459. hozzászólásra
Ti nem fóliáztok ??????
Válasz #4457. hozzászólásra

A füst ne zavarjon amíg látod az utat menet közben...
Válasz #4457. hozzászólásra
Viszont ha sokallod az olajnyomást,hígabb olajjal ezt csökkentheted..De a négy az nem sok...Nekem hidegen majdnem kiakad a mutató..az olajad hány fokos 4Mpa-on?
Szia!!!Olajnyomást tudsz állítani..De elméletileg le van blobázva a rész és ha jön iván és kátya javítani garanciára a vlagyit nem nyúlnak hozzá mert nincs blomba...
köszönöm uraim a segítséget!
akkor megnyugodtam ha a füst az oroszos
hát legyen
az olajnyomást meg majd meglátom nyári üzemmódba
ma elég sokat mentem a trakival és folyamatosan 4en volt.
jó nem volt annyira beterhelve mert csak pótot húzgáltam.
Válasz #4455. hozzászólásra

Üdv! az irányváltó karnál ha fölveszed a lemezke burkolatot ott meg is látod ezt a kis kapcsolót, lehet valami érintkezési hibája van azért nem indított....
nekem ez úgy van kiküszöbölve hogy ne járjak így, hogy direktre van kötve,azaz össze van zárva a vezeték
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne: Az irányváltó egyben inditásgátló is. Milyen elven műlödik, ugyanis a minap középső állásban nem kapott az önindító áramot, többszöri mozgatásra (irányváltó) szerencsére indult.
Köszi a hozzászólást
Válasz #4453. hozzászólásra
Valahol letestel
Válasz #4452. hozzászólásra
A bal hátsó munkalámpa volt a ludas.Kiiktattam a balt és láss csodát ég a jobb hátsó és a biztositéknál se égett el a szál.
Kössz szépen a választ!
Mi lehet a bal lámpánál a probléma?
Válasz #4451. hozzászólásra
Kösd ki egyenként a lámpát és úgy próbáld!Rögtön kiderül,hogy melyik oldal a rossz.
Szasztok!
Próbáltam töbször is és mindig elégett próbáltam WD is befújni biztositék helyére de nem segitett.
Segitsetek!!
Lenne 1 problémám a lámpákkal.Mikor fel akarom kapcsolni a hátsó munkalámpákat 1 böl elég az 1 ik biztositéknak a szálja.Mi lehet az oka,hogy elég középen a szál?
Válasz #4448. hozzászólásra

Szeva.
A jelenség,hogy hirtelen gázadásnál köpi a feketét normális.
Ez nem 1 common rail motor.
Olajnyomás 4 bar?
Az zöld tartományban van örülj neki.
Nekem ilyenkor 3,nyáron mindössze 1-1,5 bar alapjáraton.
Én is T30al járok,azért ilyen magas mert hideg van nyáron 30-40 fokba majd lemegy az olajnyomás, a fekete füst meg orosz ismertetőjel
Válasz #4446. hozzászólásra
azt szeretném még kérdezni hogy ezeken a gépeken be lehet valahogy szabályozni az olajnyomást? mert nekem tartósan 4en áll a mutató és ez szerintem egy picit sok....
és még van olyan dolog is hogy hirtelen gázadásnál eléggé feketén füstöl a gép, pedig a porlasztó csúcsok most lettek beállitva.
lehet hogy nagyon oda van adva neki az anyag? vagy ez így normális?
Válasz #4445. hozzászólásra
Semmi baj, csak a végett érdekelne mert nem vezetném le a műszerfalra,hanem nekem van a ventilátor előtt 1 rádió,és a mellé terveztem a kapcsolót,szóval ha nem muszály nem fúrnám ki tető, csak a szélvédő fölött ahova a lámpa konzolja kerülne. Azt nem tudod h. a vezetéket be lehet-e vezetni úgy ah. gondoltam? Vagy van a szigetelés mögött valami? Mert ha nem megoldható akkor fúrok én is és nem bontom le ott a tetőt belülről.
Válasz #4444. hozzászólásra
Szia!!!A tengelyből kitörött az ékpálya...És mivel egyben van ezért cseréltem qpkereket is...
Válasz #4443. hozzászólásra
Hello!
Tudom nem hozzám címezted a kérdést, bocsi h belekotyogok, én furtam felül a lemezbe pici lukat, aztán a fülke vázában megy le a vezeték.