De minek neked mégegy NZ amikor úgyis aztszereted amikor a gépeid a szín alatt állnak és másé dógozik helyettük
Felbaxxxtál ezzel az NZ-vel, mennyi az annyi?
Mi pénzért kapható egy még jóképű de használt darab?
Újnemérdekel 10milláért mert annyiból egy nagy bitang traki jött ide újgumikkal leszervízelve, nekem egyszerűen nemfér értékrendembe hogy egy drótszamár annyiba fájjon mellette.
Van ilyen eladó használtban tip-top állapotú a Besenyőteleki kománál(korrekt...) ,egy hete voltam nézni egy agresszívet,de amig "vakaroztam elvitték"...az ikkerkerekeket a 4955-re azért már elhozattam ,nehogy még azt is valaki elvigye...ebbe a Simbába tényleg nem szorul meg a föld ,mert a hátsó tárcsasor nagyobb átmérőben...Úgy találod meg a hirdetést "Vaderstad eladó"...tőled nics "messze"..."Akinek" meg kell valami demó Szekszárdról az csak szóljón,mert engem imádnak mível készpénzel fizetek nehogy "be s árazzam" magam,mehet mindnen az "én számlámra" aztán majd "behajtom "
leginkább axiál , ott minden van , ha nincs másnap reggel jön bajáról ....de voltunk már a kitébe is , permetező fúvóka onnan van és 50-70 ftal olcsóbb volt darabja mint máshol....de szalaihoz is betévedünk néha....traktor ker csak nagyon vészhelyzetbe mint pl szántásba defekt péntek 4 órakor.... 11 ezer volt az mtzbe előlre egy belső náluk...
vagy 3 hete jött nekik,dolgozik szerintem nonstop a ferga, én is csak egyszer láttam a telepen van egy framest lazítójuk 5 késes gondolom azzal megy vagy a besson ekével
traktor-ker a legdrágább a környéken..... hát zsolcáról megyünk onga felé a parton is van egy pár hektár meg onga körül nagyrészt, de van sajópálfalán is pl
jah ő pont olyan 600as terra trac lexion 12soros kuki asztal.... két szárító, ősszel ömlött be a kukorica.... valamit tud az öreg.... azt mondta h idéntől nem vet repcét helyette kukoricát ( 22q lett a repce átlaga, a tiszalúci határból 16 t/ha kukoricát hordtak be a nagy hawe kocsikkal)
Azt az olaszt most akinek száraz a fődje(van ilyen???)
szóval az most nem is használja.
Idén a nem felforgatós lazítók éve van.
MAjd lehurrog .Szabi. barátunk mondjuk vagy más, de nem rossz szándékból írok higgyétek el.
Na holnap ha nem felejtem el lefotózok énis egy táblát!
napraforgó volt megtárcsázva októberben eső után jó puha állapotban.
Elkezdték szántani az inasok, majd én fejeztem be Fralazzal, meg Gergő 1220 fórumtársunk is volt itt.
Mutatok különbséget a kettő munkája között!
Plusz nincsen késen élvédő! (lábszárvédő)
vagyis cserélhető kopó koptató tudod miről beszélek.
Az sem olcsó de ha meg a kés kopik el az már mégjobb kiadás lehet.
Márpedig elkopik baxus, te tudod legjobban hogyan kopik mostanság a vas a fődben, amikor forró az egész
Cimbi!
Azért nézd meg jól, illetve ne csak nézz hanem láss is!
Ez is hatalmas nagy késtávolság ráadásúl még szárnyai sincsenek.
Framest-en gondolkodol, hogy vajon átrepeszt e!?!? ez akkor szerinted?
Plusz az egész késtartó konzolja hoki vékonyka gyenge. Az a főd ott jó nedves omlós fínom. A mocsok felszikkadtban megreccsenne biztosra veszem!
Azért vesd össze gondolatban hogy melyiknek milyen váza késtartója kései vannak!
Szerintem ez nem alternatíva az igazán mocsok talajokra.
12468 hozzászólás
Válasz #6730. hozzászólásra
Az nem baj hogy a késtartó úgy csavarodik? Vagy ennek ilyennek kell lennie?
Válasz #6768. hozzászólásra

De minek neked mégegy NZ amikor úgyis aztszereted amikor a gépeid a szín alatt állnak és másé dógozik helyettük
Felbaxxxtál ezzel az NZ-vel, mennyi az annyi?
Mi pénzért kapható egy még jóképű de használt darab?
Újnemérdekel 10milláért mert annyiból egy nagy bitang traki jött ide újgumikkal leszervízelve, nekem egyszerűen nemfér értékrendembe hogy egy drótszamár annyiba fájjon mellette.
No mindegy.
Legjobb volna a 12méteres cseh Smyk az az igazság
Válasz #6666. hozzászólásra
...az ikkerkerekeket a 4955-re azért már elhozattam ,nehogy még azt is valaki elvigye
...ebbe a Simbába tényleg nem szorul meg a föld ,mert a hátsó tárcsasor nagyobb átmérőben
...Úgy találod meg a hirdetést "Vaderstad eladó"...tőled nics "messze"..."Akinek" meg kell valami demó Szekszárdról az csak szóljón,mert engem imádnak mível készpénzel fizetek nehogy "be s árazzam" magam,mehet mindnen az "én számlámra" aztán majd "behajtom "

Van ilyen eladó használtban tip-top állapotú a Besenyőteleki kománál(korrekt...) ,egy hete voltam nézni egy agresszívet,de amig "vakaroztam elvitték"
Válasz #6756. hozzászólásra

Hát ez is árulkodó , ha ezt a tésztaszeletelőt is megvette feleslegesen...
Válasz #6765. hozzászólásra
leginkább axiál , ott minden van , ha nincs másnap reggel jön bajáról ....de voltunk már a kitébe is , permetező fúvóka onnan van és 50-70 ftal olcsóbb volt darabja mint máshol....de szalaihoz is betévedünk néha....traktor ker csak nagyon vészhelyzetbe mint pl szántásba defekt péntek 4 órakor.... 11 ezer volt az mtzbe előlre egy belső náluk...
Válasz #6762. hozzászólásra
hol vásárolsz?
Válasz #6761. hozzászólásra
vagy 3 hete jött nekik,dolgozik szerintem nonstop a ferga, én is csak egyszer láttam a telepen van egy framest lazítójuk 5 késes gondolom azzal megy vagy a besson ekével
Válasz #6659. hozzászólásra

Hát 130 LE höz pont elég
Válasz #6761. hozzászólásra
traktor-ker a legdrágább a környéken..... hát zsolcáról megyünk onga felé a parton is van egy pár hektár meg onga körül nagyrészt, de van sajópálfalán is pl
Válasz #6759. hozzászólásra

biztos csak szerencséje volt az évvel, nemhiszem hogy ért hozzá
Ezt egyébként nem is tudtam hogy terratrac-os kombija van, dehát kimásnak ha neki nem!
Jut eszembe voltam a minap zsóóóócán T-kerbe. Nagy pangás van, nem a régi a bót.
Tsz-be mikor jön a ferga? nemláttam.
Neked fődek merrefelé vannak?
Válasz #6759. hozzászólásra

olyan fődeken hecceskedni....... pfffffff.....hahhhhhh
Válasz #6756. hozzászólásra
jah ő pont olyan 600as terra trac lexion 12soros kuki asztal.... két szárító, ősszel ömlött be a kukorica.... valamit tud az öreg.... azt mondta h idéntől nem vet repcét helyette kukoricát ( 22q lett a repce átlaga, a tiszalúci határból 16 t/ha kukoricát hordtak be a nagy hawe kocsikkal)
Válasz #6757. hozzászólásra

Megtudnád koma!
Gyere el hónap lazítok nézzél meg!
A nagykémény-nevezetű táblán leszek tudod!
Azért ez a neve mert olyan part vn rajta, hogy a kiskéményű traktorok mind meghőkölnek rajta
Válasz #6754. hozzászólásra

Van itten fralaz 5ös is a tanyán
ahhoz elé hány ferdzsó köll?
mer jd elég 1 is
hmmm van itt minden
Válasz #6753. hozzászólásra

meg van Busa forgómorgója is nem is egy.
Persze Drenthe koma lehurrogott, hogy biztosan hülye szűk látókörű lehet az ürg aki olyat vesz...
Akkor Te tudod hogy ez pont ígyvan mi!?!?!?!?
Válasz #6754. hozzászólásra
húznám én, csak a gépeim széttépik ezt a karcsú olaszt.
Válasz #6750. hozzászólásra

Azt az olaszt most akinek száraz a fődje(van ilyen???)
szóval az most nem is használja.
Idén a nem felforgatós lazítók éve van.
MAjd lehurrog .Szabi. barátunk mondjuk vagy más, de nem rossz szándékból írok higgyétek el.
Na holnap ha nem felejtem el lefotózok énis egy táblát!
napraforgó volt megtárcsázva októberben eső után jó puha állapotban.
Elkezdték szántani az inasok, majd én fejeztem be Fralazzal, meg Gergő 1220 fórumtársunk is volt itt.
Mutatok különbséget a kettő munkája között!
Ilyen van bódi jenőnek az itteni telepén csak van mögötte henger is... javítgatva van több helyen is a váz .....
Válasz #6748. hozzászólásra
hát, ilyen nem is kell. GP kellene nekem! És talán a chiselje is kell.
Plusz nincsen késen élvédő! (lábszárvédő)
vagyis cserélhető kopó koptató tudod miről beszélek.
Az sem olcsó de ha meg a kés kopik el az már mégjobb kiadás lehet.
Márpedig elkopik baxus, te tudod legjobban hogyan kopik mostanság a vas a fődben, amikor forró az egész
Válasz #6748. hozzászólásra

ilyen kvernelandot láttam má széjjel tépve
már írtuk régen
nem jelent ez sokat ......csak keveset...... de mégis jelent valamit
olaszt vegyetek 7 késest jó nehezet masszivat és mindenki hepi lesz szasza
sztem hunyjatok

holnap nagy heccek várnak reátok
de csak ha rátaláltok pont azokra a helyekre
mindenhol nincs ám akciódús hecc
Válasz #6737. hozzászólásra
Cimbi!
Azért nézd meg jól, illetve ne csak nézz hanem láss is!
Ez is hatalmas nagy késtávolság ráadásúl még szárnyai sincsenek.
Framest-en gondolkodol, hogy vajon átrepeszt e!?!? ez akkor szerinted?
Plusz az egész késtartó konzolja hoki vékonyka gyenge. Az a főd ott jó nedves omlós fínom. A mocsok felszikkadtban megreccsenne biztosra veszem!
Azért vesd össze gondolatban hogy melyiknek milyen váza késtartója kései vannak!
Szerintem ez nem alternatíva az igazán mocsok talajokra.
Válasz #6744. hozzászólásra

de a taliánnal háncsoló bika viheti a tehenekhez a naftán megspórutt eurókötegeket
ez a lényeg Dajana érted????
Válasz #6742. hozzászólásra

Az olaszos, akár amit tegnap feltettem, amit az 50-es csinált.
Válasz #6732. hozzászólásra
Megint mondom, hogy nemcsak az agrisem nem hoz fel röget...
Drenthe kérjetek már egy Fra-demó lazítót!
Kíváncsi lennék a Te véleményedre is!
Válasz #6742. hozzászólásra

Hát , ez egyforma szar .
Válasz #6740. hozzászólásra
Szntem oldalirányú erőre elég gyenge!
balra olaszos
emerre szántás
Válasz #6736. hozzászólásra

Már akartam , de a nagy Ő nem szeret kéregetni , nehogy valami baját csináljunk azzal a nagy rohadékkal és meg kelljen vennie.
Válasz #6737. hozzászólásra

Nem tudom.

Ez csak csetlik -botlik...

A faszért kell így cammogni!
Mennyibe kerül?

kérjétek el! Én csak 2 hét múlva mehetek oda, kicsit saras vok.
Válasz #6731. hozzászólásra

Le van mentve majom ! Takargathatod !

Ühm...az volt itt Szekszárdon.
Oda adják, mennyek el érte reggel, délutánra vigyem vissza ha nem válik be. Ez bele került volna úgy 100-ba.........
Válasz #6729. hozzászólásra

Diannás cukrot ?
Válasz #6727. hozzászólásra

Egyébként idén lenne szerintem az Agrisem-ek éve .
Most lényeges volna , hogy csak csíkot húzzon , és épp hogy rögeljen .
Nagyigmándon van egy négy késes pálcás hengerrel , el kéne kérni demo-ra.
mingyá kitakarom a hátteret oszt hághatjátok az ismerősséget
Válasz #6723. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=X4yYIah5euM
Válasz #6726. hozzászólásra

ne igyál annyi izét análisan ha fórumozol itt velem
Válasz #6726. hozzászólásra

én is pont ezt akartam írni!
Válasz #6725. hozzászólásra
eheti az idő, nem rossz.
Válasz #6725. hozzászólásra

Nekem ismerős ez a háttér ?
Vagy nem ezt kérdezted ?
no?
.jpg)
Válasz #6718. hozzászólásra

Az ... a faxom...
Még tán várni is kellett volna rá.
Mondtuk nekik hogy a 8,2-es Carrier 13 milla !
Erre ők : Aha , hát tudjuk hogy drága , de ez jobb mint a Carrier mert...
Barmok ! Ez csak egy Cseh geci , emez meg a rövidtárcsák ős atyja ökrök !
Válasz #6719. hozzászólásra
melyik, mennyi?
Válasz #6717. hozzászólásra

marhamacerás
kicsinyiteni is köööll