Válasz #2661. hozzászólásra
Érdekes megoldás, Csipkés jól aprít, síma szebben borít.Szerintem a talajra tárcsanyomás elegendő ezért ritkítottak.Tipp csak.
Válasz #2657. hozzászólásra
Azok azt írnak rá a mit kérnek Azért lehet hogy még is Argentin .Azért kérdeztem hogy van e név rajta? az enyémeket is kellene cserélni 560-rol már lekoptak 520-ra jó anyag és szépen is dolgozik.Ez vagy spanyol vagy Brazil.Ennek még nem néztem utánna.Belotta.
Sziasztok!:)
FFT tárcsámba lapokat szeretnék venni.460X30,vagy 510,esetleg 560.
Az lenne a kérdésem,mit hallottatok a Brazil tárcsalapokról?
Valakinek van róla tapasztalata?
Felforrosodik a gumi, és a jo magyar utak amiken nem csak a felfestés hanem a nyomvályu is állando, könnyüszerrel lepattintja a felniröl, mész még pár métert mire meg tudsz állni és van egy csillagfelnid is. Ennyi
De huzunk hengert utánna. Sokat vonulunk nagy távolságokat és a transportkereke nem birja ha gyorsan huzzák. Meg a hengerrel együtt egy vonatra hasonlit, macerás ha messze megy az ember vele. Amugy nincs vele gond, azonnal lehet vele dolgozni. Valami függesztett tárcsát akarok helyette. Hektárt kb. 1500-t mehetett.
26cm mint az ih nehéz tárcsán 35 tengellyel.Ha fel van huzva a kerék kuki tarlon második sorral vetöágyat készit normál körülmények között 10t-ás után is sa-ás zuzos adapter után.Most nagyon jo talajok lettek reteszelni kellet mert belement tengelyig még a 1025-ös is morcogott elötte második sorral.4-6-8t-ás kuki termés volt felénk most két sorral fekete volt a föld utána.Házi kobura gép pedig de a célnak megfelel.Csapágyak meg a zártszelvény tárcsa sor tarto gerenda nem birja a terhelést
Szia!Nekem van egy 892.es gépem.3.2 és 2.8 nehéz tárcsát vigan viszi.610-es lapokkal kellö gépsullyal.Terep 5-ik felezve full motorfordulattal.Ha sekélyebben megy akkor 4-ik fokozat 10km/h sebesség.Van egy függesztett 3m könnyü tárcsám 560-as lapokkal azzal gyors 5-ik v.fél 6 vinné jobban is csak legyen aki megüli
#1. hozzászólás, Péter 8512 küldte be 2012-10-15 19:34:41-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok most adtam el az xt tárcsámat.! szeretnék venni egy V tárcsát újat és milyen fajtát érdemes venni.? milyen gyártmányút.? kérlek segítsetek köszönöm.! :)
De ahogy nézem, olyan gyorsan nem megy vele, mint ahogy lentebb írják. Van fenn neki egy Omikron tárcsa ami 2.8-as és azzal is kb ilyen sebességgel megy.
Én egyszer húztam a 892essel 2.4es függesztett tárcsát, de nem húzta gyorsabban mint a 3es vontatott tárcsát. 5 féllel viszi olyan 8-9km/h között.
Nem tudom nézted e, de itt ez a srác is 92es MTZ-vel dolgozik, hasonló 2,2-es tárcsával amit te is kérdezél. Ahogy látom minden terepen használja, biztos el tud látni pontos infókkal...
5165 hozzászólás
Válasz #2663. hozzászólásra

Érdekes megoldás, Csipkés jól aprít, síma szebben borít.Szerintem a talajra tárcsanyomás elegendő ezért ritkítottak.Tipp csak.
Válasz #2662. hozzászólásra

minnyá az első nemjó?
http://www.kvernelandgroup.com/irj/go/km/docs/documents/Multimedia/brands/acc/ien/pdf/ct_02-06_gb_final.pdf
KV bol nem bírtam találni egy rendes prospektust.
Ezaz Master
Válasz #2658. hozzászólásra
http://www.eurotechnicsagri.eu/documentation/JDB_DISQUES_X_FR_GB_ES.pdf
Válasz #2657. hozzászólásra
Azok azt írnak rá a mit kérnek Azért lehet hogy még is Argentin .Azért kérdeztem hogy van e név rajta? az enyémeket is kellene cserélni 560-rol már lekoptak 520-ra jó anyag és szépen is dolgozik.Ez vagy spanyol vagy Brazil.Ennek még nem néztem utánna.Belotta.
Válasz #2658. hozzászólásra

Nem jobb
Vlk kitalálta
Jó hasonló konstrukciók ezek a franciások
De kérdezzük meg Jossi barátot!
Válasz #2650. hozzászólásra
Az újabbaknál egy csipkés egy sima lap van az miért jobb ? A Dalbonal láttam ilyet régebben . Tényleg a kvernelandnak a Jac de buré gyártja a tárcsát?
Válasz #2656. hozzászólásra
irja a hátán de az is lehet a cinai ráirta
Válasz #2655. hozzászólásra
Miröl ismerszik hogy Argentin?
Válasz #2653. hozzászólásra
nekem argentinok vanak azok birják,madzagra rá kel kötni kalapácsal megkinálni ha szépen cseng megveni
Elnézést a 3 hozzászólásért,a gépem vacakolt.
Előre is köszi szépen,a segítséget!:)
Válasz #2641. hozzászólásra
235 milit ír az a standard
4700 kiló
Válasz #2640. hozzászólásra

A függesztettel sem kell rohangálni az is tutti.
Válasz #2646. hozzászólásra
ment
Válasz #2646. hozzászólásra
Van vlm jó pusztitani való ordenáré dzsuva főded?
Lehetne vele gyilkolászni....... hehe
Válasz #2645. hozzászólásra
Ha van jobb minőségü képed róla a gafanto kukac gmail pont com ra küldheted , munkájárol is jöhet.
Válasz #2644. hozzászólásra
Külön henger van de azt nem tervezem eladni, ill. az már akkor is megvolt mikor ezt vettem azért nem kértem gyári hengert sok-sok millioért
Válasz #2643. hozzászólásra
Gyári henger vagy valami utána ??
Most 27000 Euro környékén mozog a Kvernelandosok szerint , öt éve kicsit kevessebb volt de nem sokkal
A laposztása 28 cm ha jol rémlik, a sulyát fejböl nem vágom
Válasz #2640. hozzászólásra
Ez nem olyan nagy gond nálunk itt a világvégén nincs is aszfalt nem lehet rohanni.
Újkorába mennyibe került a tárcsa? Laposztása mennyi? Súlya?
Válasz #2639. hozzászólásra

Felforrosodik a gumi, és a jo magyar utak amiken nem csak a felfestés hanem a nyomvályu is állando, könnyüszerrel lepattintja a felniröl, mész még pár métert mire meg tudsz állni és van egy csillagfelnid is. Ennyi
Válasz #2638. hozzászólásra
kerékcsapágy sűrün megadja magát?
Miben nyílvánul megg az hogy nem birja a nagy sebességet
A képen lévő gumi cserélve volt mert még szőrös.
Válasz #2637. hozzászólásra
De huzunk hengert utánna. Sokat vonulunk nagy távolságokat és a transportkereke nem birja ha gyorsan huzzák. Meg a hengerrel együtt egy vonatra hasonlit, macerás ha messze megy az ember vele. Amugy nincs vele gond, azonnal lehet vele dolgozni. Valami függesztett tárcsát akarok helyette. Hektárt kb. 1500-t mehetett.
Válasz #2636. hozzászólásra
Nagyon lelkes voltál amikor megjött mi a gond mi nem tetszik benne? Henger nem volt utána ? Hektár kb. menyi van benne?
Válasz #2627. hozzászólásra

3 guriga
Válasz #2634. hozzászólásra

Hány lapos akkor? Akkor kell neki a szufla bőven!
De legalább van értelme húzni a földön
Válasz #2633. hozzászólásra
most két sorral fekete volt a föld utána.Házi kobura gép pedig de a célnak megfelel.Csapágyak meg a zártszelvény tárcsa sor tarto gerenda nem birja a terhelést
26cm mint az ih nehéz tárcsán 35 tengellyel.Ha fel van huzva a kerék kuki tarlon második sorral vetöágyat készit normál körülmények között 10t-ás után is sa-ás zuzos adapter után.Most nagyon jo talajok lettek reteszelni kellet mert belement tengelyig még a 1025-ös is morcogott elötte második sorral.4-6-8t-ás kuki termés volt felénk
Válasz #2632. hozzászólásra
Komoly tárcsa! Mekkora a távtartó van rajta?
Válasz #2607. hozzászólásra

http://www.youtube.com/watch?v=0UAcpgXZ5mw
Válasz #2620. hozzászólásra

Szia!Nekem van egy 892.es gépem.3.2 és 2.8 nehéz tárcsát vigan viszi.610-es lapokkal kellö gépsullyal.Terep 5-ik felezve full motorfordulattal.Ha sekélyebben megy akkor 4-ik fokozat 10km/h sebesség.Van egy függesztett 3m könnyü tárcsám 560-as lapokkal azzal gyors 5-ik v.fél 6 vinné jobban is csak legyen aki megüli
Válasz #2629. hozzászólásra

arról aztán sose hallottunk
mit vehet helyette o óóóóó??????
Válasz #2628. hozzászólásra

Pl. agroinform apróhírdetés
Válasz #2627. hozzászólásra

jók ezek a kérdések
iwiwen lesed vagy mi van még ilyen infóbeszerző hely 1 ügynöknek?
Lothár a KV tárcsáért mennyit kérsz?
Válasz #2624. hozzászólásra

van <> o tárcsa is
Válasz #2623. hozzászólásra

Köszi Sanyi bácsi!
Válasz #2623. hozzászólásra

Legjobb V tárcsa a dupla V tárcsa
Ami nem más mint 1 X
#1. hozzászólás, Péter 8512 küldte be 2012-10-15 19:34:41-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok most adtam el az xt tárcsámat.! szeretnék venni egy V tárcsát újat és milyen fajtát érdemes venni.? milyen gyártmányút.? kérlek segítsetek köszönöm.! :)
Hali mindenkinek. Bács Agrogép Kft Valaki tud valamit? Milyen munkagépeket csinálnak (anyagminéség stb)?
Válasz #2620. hozzászólásra
De ahogy nézem, olyan gyorsan nem megy vele, mint ahogy lentebb írják. Van fenn neki egy Omikron tárcsa ami 2.8-as és azzal is kb ilyen sebességgel megy.
Én egyszer húztam a 892essel 2.4es függesztett tárcsát, de nem húzta gyorsabban mint a 3es vontatott tárcsát. 5 féllel viszi olyan 8-9km/h között.
Válasz #2619. hozzászólásra
Fel fogom venni vele a kapcsolatot, köszi.
Válasz #2618. hozzászólásra
Nem tudom nézted e, de itt ez a srác is 92es MTZ-vel dolgozik, hasonló 2,2-es tárcsával amit te is kérdezél. Ahogy látom minden terepen használja, biztos el tud látni pontos infókkal...
http://www.youtube.com/watch?v=DWqft8RCttI&feature=share&list=UUd7-g4ANn-6ag5FVw08NlvQ
Kedves Maxx, NagyFeroo, CNHS!
Köszönöm a segítő válaszaitokat, és a többieknek is!
Most nálam van a Multiva demó tárcsása, nagyon király.
Olyan kis tömör gyönyör. 
Válasz #2604. hozzászólásra

higgadás van itten ne izguljál
ha jön a barátnőd no akkor kell izgulni