Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Homlokrakodók, targoncás, törzscsuklós rakodók új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kukorica várhatóan........! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Hesston bálázó új
- MTZ 1221 traktor új
- Öntözés új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Soha rosszabb évet! Kiemelkedő a magyar búzatermés 2025-ben +VIDEÓ
Az aratás országszerte zajlik, az első hozamok ígéretesek, a terménytárolás és..._fill_540x300_0.jpg)
573 hozzászólás
Válasz #22. hozzászólásra
Nyelv megy is,de hallottam vannak sok olyan hirdetések melyek nepperek.
Szakosodtak arra,hogy franc. anglia be hozzák a gépeket kozmetikázzák kicsit és piacra dobják.
hallottam ilyen "parasztról" is és beálitja hogy ő használta kicsiny kis birtokán.
Ha tudsz ajánlani valakit szívesen veszem.
Válasz #20. hozzászólásra
Mi tárgyaltunk velük évekkel ezelőtt. Apa és fia, korrektek voltak, de elég vastagon fog a ceruza számlázáskor...
Ha nem beszélsz nyelveket, és/vagy nincs helyismereted, akkor azért nem olyan vészes, mert jóval kisebb a kockázat, de pl. én megvagyok nélkülük is...
Válasz #4. hozzászólásra
A legelső,hogy a gépnek pontos származását végigvezetni,a gyártól kezdve.Ha minden adásvételi megvan,akkor csak vizsgára bejelented,és ott mindent elmondanak.Volt ilyen esetem.Nyűgös,de megoldható.
Van valakinek Tapasztalata gépbehozatallal emme társasággal http://www.agrarindex.hu/?
Köszönettel veszek minden infót
Kösz Feribá a segítséget...
Válasz #16. hozzászólásra

Az emberünknek lasan külön rajongói oldala lesz a neten!!Egyre több emberel találkozom...

Szabi !Csak nem a közös ismerösünkre gondolsz???
Válasz #15. hozzászólásra

Na ez tetszene , de havernak kell...
Kéne valami elérhetőség. Meg ha esetleg tudna Feribá tippeket adni a haveréknak , akkor a maga száma is kellene, ha felhívhatnák , hogy mire hogy figyeljenek stb... Tippek egy öreg rókától , érti..
Ha kinéznek egy két gépet , és mielőtt felvennék a kapcsolatot az ismerősével , magát megkérdeznék erről arról.
Válasz #15. hozzászólásra

10 bőül 9 átbax
Válasz #14. hozzászólásra
Ki sem kellet menni.Szerződést kötöttem,alaposan körberágva mindent!
Válasz #11. hozzászólásra

Ha egyáltalán nem vágod a nyelvet és egy közvetítőt viszel ki, akkor ott a szemed előtt mosolyogva átvernek az eladóval összejátszva..........
Szevasz!
Angliából hoztam egy Valtrát,nyirturai cég segített,németországból is tudok egy Urat aki segít.Ha érdekel, akkor leirom!
Tedd be az apróba, mit keresel, lesz jelentkező 1-1,5 százalék a közvetítői díj, tudod venni áfásan vagy áfa nélkül.
Ha mondjuk kinézek egy gépet pl Németbe és nem beszélem a nyelvet , van kereskedő cég vagy közvetítő aki segít egy kis apróért elintézni behozni , esetleg hitelt intézni rá , állapot felmérést (ennek lehetőségéről kérdezősködni)stb... Kik foglalkoznak ilyenekkel ?
KÖSZÖNÖM, DE GYMS MEGYEI VAGYOK
Válasz #1. hozzászólásra
Hozd el a papírokat elmegyűnk a közl. felügyeletre van személyes kapcsolatom próbálok segíteni
Válasz #7. hozzászólásra
Bocs, azt nem is olvastam hogy egy éves, akkor biztos megy.
Válasz #6. hozzászólásra
de ez egy éves. biztos megvan neki az euro2 vagy lehet 3-is.
Mi egyszer érdeklődtünk a témáról, azt mondták hogy külföldről behozott traktort ha 95-96-nál régebbi nem helyezik forgalomba.
vili! tavaly csináltam a pótot meg a fortschrittot ha érdekel hivj fel 209175951
Válasz #3. hozzászólásra
kitöltesz egy járműkísérő lapot( A KPM-NÉL KÉRDEZD MEG HONNAN TUDSZ VENNI) , beballagsz a kpm-hez és bejelented vizsgára.
DE HOGYAN MEGY HA VAN SZÁMLÁM SZÁLLÍTÓM, OSZTRÁK VAGY EREDETI TIPUSBIZONYLATOM....
MI-MI UTÁN KÖVETKEZIK?????
Válasz #1. hozzászólásra
kell róla egy számla kintről, aztán egyediben itthon forgalomba tudod helyezni.
HOGY LEHET KÜLFÖLDRŐL BEHOZNI TRAKTORT ÉS FORGALOMBA HELYEZNI, HAMÉG KÜLFÖLDÖN NEM LETT FORGALOMBA HELYEZVE ???????
A TRAKTOR 1 ÉVES.