Amikor harmadjára is letiltott akkor megnéztem mit ír a könyv, és azt írta,hogy csúszik a kuplung nézzem meg a biztit, nem volt semmi baja.Innentől a powert visszább váltottam eggyel induláskor és megszűnt egyenlőre.És azóta megy a paraszt ünnep ezerrel.
Üdv mindenkinek:Volna egy kérdésem,a Valtra kuplungját lehet-e állítani, vagy saját magát után állítja? Ugyan is tegnap háromszor előjött az a hibakód (L422)és ez azt írja,hogy csúszik a kuplung de én nem veszem észre.
azt irják a mewi honlapján , hogy a valtec hamisitvány valtrát árul, valtech néven erröl mit tudsz (a valtra.ro és a valtec.ro is "under construction"))
Julius 22 én nagy szántóföldi gépbemutató lessz Romániában(Arad környéke) ha valakit érdekel. Lessz 12 vagy 13 traktor(valtra és Fendt). 2 kombájn(az egyik a nagy rotoros.
Ahoz kicsit meg kell forgatni a felnit,és a csillagot hogy beférjen ,a mienk ugy lett beállitva ,hogy sorbajáráskor a baloldali kerekeket jobbra áttesszük és viszont,egyszer nagyobb munka ,utána félóra alatt megvan a szűkítés
Zétény, szerintem az valamiért irreálisan olcsó. Ha tényleg rendben van, akkor ne gondolkodj rajta sokat. Ha meg nem érdekel, akkor írd meg, hogy hol van.
szoltam több havernak is de egy se tudott mozgosítani annyi lét, nem volt baja,a hardid hogy oldódott meg ,nekem is kelett tegnapelött egy rotort venni
Ha egy buta ember betesz egy valótlan adatot valami konedatábol ,nem hátrálok meg, és bebizonyítom az igazam,amugy én ritkán ülök a gépben, szállitójegyeket látok, hogy a hv6011-el 10.8 t a szerelvénysúlya a 3tengelyessel meg 13 tonna üresen ebböl én ki tudom számolni még a 8 álltalánosommal is hogy a traki 8 tonna körül van,és érteni különösen nem kell hozzá mert nem szokott elromlani
15934 hozzászólás
Válasz #12683. hozzászólásra
És akkor mi a teendő ?????
Válasz #12682. hozzászólásra

akkor sajnos azt a power kuplungot leégették
Válasz #12681. hozzászólásra

Amikor harmadjára is letiltott akkor megnéztem mit ír a könyv, és azt írta,hogy csúszik a kuplung nézzem meg a biztit, nem volt semmi baja.Innentől a powert visszább váltottam eggyel induláskor és megszűnt egyenlőre.És azóta megy a paraszt ünnep ezerrel.
Válasz #12680. hozzászólásra
és többször is ,másik power állásban is,
Válasz #12679. hozzászólásra
Le is tilt ....le állítom ,újra indítom és ment tovább.
Válasz #12678. hozzászólásra
ha lenne válaszoltam volna,le is tilt a traki vagy csak hibakódot ir?
Üdv mindenkinek:Volna egy kérdésem,a Valtra kuplungját lehet-e állítani, vagy saját magát után állítja? Ugyan is tegnap háromszor előjött az a hibakód (L422)és ez azt írja,hogy csúszik a kuplung de én nem veszem észre.
Válasz #12676. hozzászólásra
Valami török traktort árulnak. Asszem hattat.
Válasz #12675. hozzászólásra

erröl mit tudsz (a valtra.ro és a valtec.ro is "under construction"
))
azt irják a mewi honlapján , hogy a valtec hamisitvány valtrát árul, valtech néven
Válasz #12674. hozzászólásra
Igen van ott némi gubanc de a Mewi az importőr és a területi képvidelők is hozzá tartoznak 2010-től.
Válasz #12673. hozzászólásra
csak azért kérdeztem , mert olvastam valamit a Mewi honalpján , ahol a Valtec-et szapulják
Válasz #12671. hozzászólásra
Nem megy semmi harc. A MEWI az importőr.
Válasz #12671. hozzászólásra

m1 a harc?
azt a rengeteg valtra vásárlót nem mind1 ki fogja be bizony....
Válasz #12669. hozzászólásra
most akkor megy a harc a mewi és a valtec között ?
ki a generálimportőr ?
Válasz #12669. hozzászólásra
mik lesznek fölakasztva?
Julius 22 én nagy szántóföldi gépbemutató lessz Romániában(Arad környéke) ha valakit érdekel. Lessz 12 vagy 13 traktor(valtra és Fendt). 2 kombájn(az egyik a nagy rotoros.
Válasz #12667. hozzászólásra

Ahoz kicsit meg kell forgatni a felnit,és a csillagot hogy beférjen ,a mienk ugy lett beállitva ,hogy sorbajáráskor a baloldali kerekeket jobbra áttesszük és viszont,egyszer nagyobb munka ,utána félóra alatt megvan a szűkítés
Válasz #12659. hozzászólásra

Megmértem:: a Valtra külső szélessége 240cm a belső 125cm nem passzol a tengere sorjába úgy,hogy marad az Amobil sorművelözni.
Válasz #12665. hozzászólásra
Ja...
Válasz #12664. hozzászólásra
Mert ő Gálnál dolgozik?
Válasz #12661. hozzászólásra
jó árban van !
((((ha Hodolits őszintén írhatna elmesélné hol véres a nyaka :-)
Válasz #12646. hozzászólásra

nem véletlenül egy Nbányai fuvaros árulja
mer ha igen akkor pár hét múlva jönnek érte a vámosok.
Válasz #12597. hozzászólásra
Zétény, szerintem az valamiért irreálisan olcsó. Ha tényleg rendben van, akkor ne gondolkodj rajta sokat. Ha meg nem érdekel, akkor írd meg, hogy hol van.
Ezt láttátok már:?
http://www.haszongepjarmu.hu/mezogazdasagi-gep/egyeb-mezogazdasagi-gep/valtra--29925.php
Válasz #12594. hozzászólásra
Krúzó! A szomszédod is 130-as valtrát árul? Hol hirdeti?
Válasz #12657. hozzászólásra

6000körül,mult héten cseréltem membránt és szelepeket a szivattyúban ,most meg ez a szenzor,ennyi az össz javitás eddig
Válasz #12656. hozzászólásra
(akkor sok mást is hoztam a kitétől)
nem emlékszem sajna.
Válasz #12656. hozzászólásra
Mennyi hektó van a HRbe?
Válasz #12655. hozzászólásra
Akkor nem figyeltél ,ide is irtam valamelyik topicba,Konrádnak külön szoltam,mennyi volt a szenzor?
Válasz #12654. hozzászólásra

máskor nekem is szólhatsz,ha van ilyen akcióóó!sose lehet tudni!
Válasz #12653. hozzászólásra
Nálam is a szenzor csere segített,Komlón volt a gép egy jó ismerősnél,tegnap szolt hogy elkelt,
Válasz #12652. hozzászólásra
flow sensor cserével,milyen váltóval volt?
ki árulta?
Válasz #12651. hozzászólásra

szoltam több havernak is de egy se tudott mozgosítani annyi lét, nem volt baja,a hardid hogy oldódott meg ,nekem is kelett tegnapelött egy rotort venni
Válasz #12649. hozzászólásra
volt valami baja?(azomkívül,hogy JD)
Válasz #12649. hozzászólásra
annyit megért lazán.
a neten nem találkoztam a hirdetésével.
Válasz #12648. hozzászólásra

ott se kelt el,sejted
Válasz #12645. hozzászólásra
árverés volt?
Válasz #12644. hozzászólásra
Egy fuvarozó cég hozta be traktort , nem láttam még , csak egy söför srác mondta hogy van ez , aki náluk dolgozik .
Válasz #12643. hozzászólásra

a fő gond nem velem van ,azzal aki 2-3 álnév alatt írogat és el is van egy idáig önmagával,te vagy röhelyes
Válasz #12644. hozzászólásra

régebben irtam,hogy van itt egy eladó gép, na azt tegnap eladták,nagyon beállt a géppiac,
Válasz #12596. hozzászólásra

mesélj valamit erről a vételről!
Én úgy látom hogy veled van a baj nem az 5-6 másik fórumozóval de mindegy nekem bemutatkoztál.
Válasz #12640. hozzászólásra

Ha egy buta ember betesz egy valótlan adatot valami konedatábol ,nem hátrálok meg, és bebizonyítom az igazam,amugy én ritkán ülök a gépben, szállitójegyeket látok, hogy a hv6011-el 10.8 t a szerelvénysúlya a 3tengelyessel meg 13 tonna üresen ebböl én ki tudom számolni még a 8 álltalánosommal is hogy a traki 8 tonna körül van,és érteni különösen nem kell hozzá mert nem szokott elromlani
Válasz #12640. hozzászólásra
Fú? de nagyon jól mondta!!!!!!!!!!!
Válasz #12636. hozzászólásra
"ezt elhiheted,ebben nem tréfálok,direkt kimentem megszámolni"
Ki az amatőr??? :-D
Nagyapám szegény isten nyugosztalja mindig azt mondta
"hozzáértésével és eszével mindig az dicsekszik akinek nincs"
Válasz #12638. hozzászólásra

nem értem kérdésedet,
Válasz #12636. hozzászólásra
Te értesz a Valtrákhoz?
Mert hajtani mindenki tudja .
Válasz #12635. hozzászólásra

Már azon gondolkoztam hogy mivel nevezhetnék be
Válasz #12632. hozzászólásra

Nagyon csípen ha olyanrol irtok valótlanságot amiröl fogalmatok sincs

Van itt néha komolyabb is
Válasz #12630. hozzászólásra

Nálam nem.
Merthát legyaláznák minden valtrát a lefutottgumis leggyöngébbel is.....