Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.
Új gaspardo szemenkénti vetőgép beállításaira lenne szükségem.
72000 szem/ha kukorica(p9494,v52,dkc4590,k85)
14 kg/ha force
15 kg/ha pannon starter
100 kg/ha yara 7-20-28 npk
250 kg/ha amm. nitrát
Ezekkel a dózisokkal, ha valaki már vetett, akkor azt megköszönném ha segítene.
Előre is köszönöm!
Üdvözletem mindenkinek egy hatalmas problémám lenne.
Itt a vetés a nyakunkon sőtt szinte már el is ment egy barátomtól kölcsönkértem egy SAXONIA A202-es típusú vetőgépet és az a problémám hogy nincsen meg neki a beállítási útmutató amit azt mondja elvilleg kapott hozzá de nem találja és ebben kérném a tisztelt érdekelteket hogy elküldené valaki ha még hasonló az is jó csak hogy körübeül bár a sajátja jó lenne .
cserni5@freemaail.hu erre az email címre ha valakinek megvan akkor megtenné hogy elküldi hálás köszönet és további szép napot.
Üdv.Mindenkinek!
Reform SEMO 77 vetögépnek a beállitási adatait szeretném megtudni,most vettem de semmi nincs hozzá.4 és 18 sebességbe rakva is keveset vet.1 ha-ba 100kg zabot vetett,130-150kg helyett.Segitö szándékát aki tud elöre is köszönöm!
elvileg mükődik, de gyakorlatilag nem. ez egy öreg masina és be van gyógyulva. a hajtása se százas. néhány éve még vetettem vele lucernát. egy ismerősnek kölcsönadtam mohart vetni és a láncot már a magtartályba hozta vissza. azóta is úgy van. ha értetek a lakatosmunkákhoz és időtök is van, akkor rendbe lehet rakni
átküldöm a számot csak kicsit kába vagyok mostanában. képet sajna nem tudok, mert rossz a gépem. olyan a masina, mint amit felraktál képet. még a színe is
vetőgépnek nincs túl jó állapotban. igazából az első hengerrel használjuk hengerezésre. meg van a második henger is, de mikor csapágyas lett, akkor leszereltük. 2 kilóért elvihető, de dolgozni kell rajta, hogy vetőgépként használható legyen
A képen látható szórvavető aprómagvető gép típusát szeretném tudni. A gép egy aprómag és egy fűmag tartállyal is rendelkezik, illetve egy sor nagyobb és egy sor kisebb taréjos hengerrel.
Ha valaki tudja a típusát, vagy tud ilyet eladót, légyen szíves írja meg.
A képen látható szórvavető aprómagvető gép típusát szeretném tudni. A gép egy aprómag és egy fűmag tartállyal is rendelkezik, illetve egy sor nagyobb és egy sor kisebb taréjos hengerrel.
Nekem egy Isaria Exatamat 4 soros vetőgépem van és a sószórója Hatzenbichler saválló tartályos. A kérdésem az lenne hol lehet hozzá alkatrész szerezni mert a sószóró adagoló műanyag fogaskereke szétment kellene vagy 4db
Hoppá miből lesz a cserebogár,ezt eddig nem vágtam azt hittem ezután akarsz venni .Ide az ÉN közelembe miket vetsz ,érdeklődnék tisztelettel???Ne talán-tán csemege kuki mert akkor érdekelni a szára.
8280 hozzászólás
Válasz #1528. hozzászólásra
Traktorboltban nem olyan drága.
szerintetek az spc vagy az ih cyclo jobb?
Honnan lehet kedvező árban venni vetőgépekhez uv álló, hajlékony csövet?

Érdekelne gabonavetőgéphez magtovábbító, meg szemenkéntihez szívócső is.
Ma kérdeztem a gyári vogel magtovábbító csőnek 2400 ft métere!
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem.
Új gaspardo szemenkénti vetőgép beállításaira lenne szükségem.
72000 szem/ha kukorica(p9494,v52,dkc4590,k85)
14 kg/ha force
15 kg/ha pannon starter
100 kg/ha yara 7-20-28 npk
250 kg/ha amm. nitrát
Ezekkel a dózisokkal, ha valaki már vetett, akkor azt megköszönném ha segítene.
Előre is köszönöm!
Üdvözletem mindenkinek egy hatalmas problémám lenne.

Itt a vetés a nyakunkon sőtt szinte már el is ment egy barátomtól kölcsönkértem egy SAXONIA A202-es típusú vetőgépet és az a problémám hogy nincsen meg neki a beállítási útmutató amit azt mondja elvilleg kapott hozzá de nem találja és ebben kérném a tisztelt érdekelteket hogy elküldené valaki ha még hasonló az is jó csak hogy körübeül bár a sajátja jó lenne .
cserni5@freemaail.hu erre az email címre ha valakinek megvan akkor megtenné hogy elküldi hálás köszönet és további szép napot.
Üdv.Mindenkinek!
Reform SEMO 77 vetögépnek a beállitási adatait szeretném megtudni,most vettem de semmi nincs hozzá.4 és 18 sebességbe rakva is keveset vet.1 ha-ba 100kg zabot vetett,130-150kg helyett.Segitö szándékát aki tud elöre is köszönöm!
Üdv.Kiss Károly
Megnézném mindenesetre, mennyit kell még majd rákölteni.
Itt elérsz, ha nincs időd írni: 30/449-58-77
Válasz #1522. hozzászólásra
elvileg mükődik, de gyakorlatilag nem. ez egy öreg masina és be van gyógyulva. a hajtása se százas. néhány éve még vetettem vele lucernát. egy ismerősnek kölcsönadtam mohart vetni és a láncot már a magtartályba hozta vissza. azóta is úgy van. ha értetek a lakatosmunkákhoz és időtök is van, akkor rendbe lehet rakni
rendben, várom. Május 7-8 körül járok Pesten.
A magtartályok működnek, megvan hozzá minden?
Válasz #1520. hozzászólásra
átküldöm a számot csak kicsit kába vagyok mostanában. képet sajna nem tudok, mert rossz a gépem. olyan a masina, mint amit felraktál képet. még a színe is
Válasz #1502. hozzászólásra
Az ASZV-3 és a TAF-3 ugyanaz?
Válasz #1518. hozzászólásra
Megvan a JPS-n!
Válasz #1517. hozzászólásra
jó ötlet,ha tudod hol van....
Válasz #1516. hozzászólásra
Bemegyek a szerb gyárba! Ott raktárról árulnak
Válasz #1515. hozzászólásra
rég voltam ott,de szerintem nem .
kéne valami kapcsolat odaát,aki adna címeket.
Válasz #1514. hozzászólásra
Szombaton megyek Szabadkára,nodet cuccokat túrkálni!
Szerinted a piacon is érdemes keresgélni?
Válasz #1513. hozzászólásra

ok.rá vannak izgulva nagyon.
összekötjük a magnummal ha itt lesz.
Válasz #1512. hozzászólásra

Adja az,csak valamit még lehet,hogy túrnak vele!
Válasz #1511. hozzászólásra

inkább hagyjuk.
más,hoznák ezek a dt-t ,de a srác húzza az időt.
nem tudod adja,vagy nem adja?
Válasz #1510. hozzászólásra
Szevasz Szabi!
Mi a helyzet?
Válasz #1509. hozzászólásra

az egyiket elnyelte a föld!
Vajdasági gazdálkodók,merre vagytok?
Nodet ügyben kérdeznélek benneteket!
Május 7-8 körül járok arra, megnézném.
Egy mobilszámot, pár fotót küldj ide légy szíves egyeztetés végett: spymanka@freemail.hu
Válasz #1505. hozzászólásra

Azt a helyet keresd ahol állandóan az esőt várják!!!
Válasz #1505. hozzászólásra
200km-re vagyok Kaposvártól kb.
Pest alatt 20km
Hol lehetne megnézni ezt a masinát?
Válasz #1503. hozzászólásra
vetőgépnek nincs túl jó állapotban. igazából az első hengerrel használjuk hengerezésre. meg van a második henger is, de mikor csapágyas lett, akkor leszereltük. 2 kilóért elvihető, de dolgozni kell rajta, hogy vetőgépként használható legyen
Milyen állapotban van, működnek az adagolók a tartályban? Eladó esetleg?
Válasz #1501. hozzászólásra
ja
Ez lenne a Rába ASZV-3 aprómagvető?
A képet sajnos nem tudtam csatolni tegnap, de talán most.
Válasz #1498. hozzászólásra
ASZV3
nekem van egy ilyen
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Válasz #1494. hozzászólásra
Köszi! Holnap válaszolok most mennem kell.
Itt van pár kép róla.
Válasz #1491. hozzászólásra
ment
Nekem egy Isaria Exatamat 4 soros vetőgépem van és a sószórója Hatzenbichler saválló tartályos. A kérdésem az lenne hol lehet hozzá alkatrész szerezni mert a sószóró adagoló műanyag fogaskereke szétment kellene vagy 4db
lécci már valaki adjon az ISARIA SUPER UNIVERSAL-kiskerekes 17 soros vetőgépre valami beállitást me igy a büdös életben nemfogom eladni....
maxima76@freemail.hu
Válasz #1489. hozzászólásra
adj meg egy mail címet
Kéne valami jó üzletkötő akinél jól lehet alkudni
Válasz #1487. hozzászólásra

De ki lehetett az az elvetemült???
Válasz #1486. hozzászólásra
igen
Vett már valaki az ikr-től kunh maximát?
Válasz #1448. hozzászólásra
Küldtem a képeket!
Válasz #1483. hozzászólásra

Ha ide húzod a földet a tanyám mellé akkor minden zok szó nélkül, már hordom is rá.
Válasz #1482. hozzászólásra
Nem csemegét. De a szárat csak akkor adnám oda, ha megszórnád a területeket szerves trágyával.
Válasz #1481. hozzászólásra

Hoppá miből lesz a cserebogár,ezt eddig nem vágtam azt hittem ezután akarsz venni .Ide az ÉN közelembe miket vetsz ,érdeklődnék tisztelettel???Ne talán-tán csemege kuki mert akkor érdekelni a szára.
Válasz #1480. hozzászólásra
Nem. Nekem mindig is 12 soros 800asom volt.