egész yoool!
Lassan elkezdik a lányok beszkennelni. Az alkatrészek javát már megrendeltük, holnap kezdik a javítást. És kaptam elővágó tárcsákat és sortisztító tárcsákat mindenesül a cyclohoz. Csak az a baj h 6 sorhoz. Úgyhogy le kell gyártatni 6ot.
reméljük a terményárak is magasak maradnak. Én csak jövőre tervezem a szóját. Ami mechanikus szemenkénti vetőgépet(Buffalo) vettem, ahhoz megvannak a szója-kanalak is. Majd idén kipróbálom cirokkal és kukoricával.
Válasz #1435. hozzászólásra
Üdv nekem van répa vetőgépem Rau meg Kleine is gondolkodtam hogy én is vetek valamelyikkel szóját, de 2 gond is van egyszer a répa vetőeleme nem jó a szójához, nem tudom létezeike ezekhez szója elem de szerintem nem, legyártani meg nem érné meg. A másik gond hogy kicsi a magtartály ahogy én számoltam a Kleine tartálya 0.6 ha-ra lenne elég ha teljesen kiürül a magtartály, mondjuk ezt meg lehetne magasítani de 12dbot kéne az sem kevés meló.
Szóval meg sem próbáltam, de ha gondolod eladóak a gépek.
Bocsáss meg a kis szó játékért!! Ha nem lenél teljesen képben üsd be a you tube-n ezt a nevet és nézd végig figyelmesen!! Ö most az usában a leg ismertebb szója termelö a maga kb 108M - val!!
Válasz #1438. hozzászólásra
Az USA-ban két egymásután kapcsolt szemenkéntivel vetik,úgy,hogy a hátsó,az első sorközé veti. Csak akkor a kapálás megint kilőve.....
Arra utazom,hogy találok olyan répa vetésből kimaradt gépet amit szójára tudnék alkalmazni! Évi 30ha-t kellene vetnen akg miatt 4 éven keresztül,ezért nem akarok beleheccelni sok kavicsot!
8280 hozzászólás
Válasz #1479. hozzászólásra

Mert vettél csatoltat???
Válasz #1478. hozzászólásra
egész yoool!
Lassan elkezdik a lányok beszkennelni. Az alkatrészek javát már megrendeltük, holnap kezdik a javítást. És kaptam elővágó tárcsákat és sortisztító tárcsákat mindenesül a cyclohoz. Csak az a baj h 6 sorhoz. Úgyhogy le kell gyártatni 6ot.
Válasz #1477. hozzászólásra

És hogy állunk a katalógus fénymásolásával??????
Válasz #1475. hozzászólásra
és miért nem az optimával veted?? 45re szeretnéd?
feri rákérdeztem a kuki asztalra hát ha lehet egybe mene a kombájnal, de talán már van uj gazdája csak még nem fizete ki.
Válasz #1472. hozzászólásra

Elképzelhető szója vetésre!Ha eladó a szerkezet ,akkor küldjetek róla képeket:benyilak@freemail.hu-ra
Köszi!

A törzs egyik tagja nem bírja a likőrt?....
Köszi,utána nézek!
Válasz #1449. hozzászólásra

Kérdeztem az ismerősöm, Acord Monoair géppel veti vagyis vetette a cukorépát
Válasz #1470. hozzászólásra

Nekem gyanús a buli.....
Válasz #1469. hozzászólásra

Nekem Zsóról csak meséltek..........
Válasz #1467. hozzászólásra

Szóval Neked is bejön a Zsófi, ezért nem tudsz dönteni a fontos dolgokban...
na jóccakátokat
Válasz #1460. hozzászólásra

Zsófi , az 1 van, Szabi meg............az több is lehet
Válasz #1450. hozzászólásra
Bizony!
Válasz #1464. hozzászólásra

Válasz #1463. hozzászólásra

de W. a zsófisszabira gondolt
Válasz #1458. hozzászólásra
dehogynem. Ez a challengeres szabi!
Válasz #1461. hozzászólásra
meg a vetőgépre..
Erre az avatarra ugranak egy páran...,
Válasz #1460. hozzászólásra

Válasz #1458. hozzászólásra
Van több is....

a JDcsajos szabinak 2 .-ja van
de ez nem az a szabi sztem
Válasz #1456. hozzászólásra
??Csak viccelek.. mivel nincs ott az avatar...
??
Válasz #1455. hozzászólásra

A gépet?
Válasz #1453. hozzászólásra

Felújításon van.....
Válasz #1453. hozzászólásra

Válasz #1452. hozzászólásra

Nagy értelme volt akkor ezt is megvenni.....
Én is ezt látom benne.......
reméljük a terményárak is magasak maradnak. Én csak jövőre tervezem a szóját. Ami mechanikus szemenkénti vetőgépet(Buffalo) vettem, ahhoz megvannak a szója-kanalak is. Majd idén kipróbálom cirokkal és kukoricával.
Válasz #1445. hozzászólásra

12 ürül ki 0,6 ha alatt?
Válasz #1447. hozzászólásra

Igen,van rá lehetőség,de kedvem ilyen olajár mellett nem sok!
Ha lehetséges Küldj képeket:benyilak@freemail.hu-ra!
és tudjátok öntözni a szóját amúgy?
Vákumosak a gépek! Az a lényege,hogy cserélhető legyen a vetőtárcsa,ha a kiadagolás hengeresakkor nem lehet szójára alkalmazni!
Üdv nekem van répa vetőgépem Rau meg Kleine is gondolkodtam hogy én is vetek valamelyikkel szóját, de 2 gond is van egyszer a répa vetőeleme nem jó a szójához, nem tudom létezeike ezekhez szója elem de szerintem nem, legyártani meg nem érné meg. A másik gond hogy kicsi a magtartály ahogy én számoltam a Kleine tartálya 0.6 ha-ra lenne elég ha teljesen kiürül a magtartály, mondjuk ezt meg lehetne magasítani de 12dbot kéne az sem kevés meló.
Szóval meg sem próbáltam, de ha gondolod eladóak a gépek.
Válasz #1443. hozzászólásra

Köszönöm!!!!!
Válasz #1442. hozzászólásra
)
belehet tenni , de úgyse értik (jük
Ha valaki be tudná tenni sok embernek szolgálna új információkkal!! Hogy is csinálják ezt az igazán profik az USÁ ban

Válasz #1439. hozzászólásra

Bocsáss meg a kis szó játékért!! Ha nem lenél teljesen képben üsd be a you tube-n ezt a nevet és nézd végig figyelmesen!! Ö most az usában a leg ismertebb szója termelö a maga kb 108M - val!!
Válasz #1438. hozzászólásra

Az USA-ban két egymásután kapcsolt szemenkéntivel vetik,úgy,hogy a hátsó,az első sorközé veti. Csak akkor a kapálás megint kilőve.....
Válasz #1437. hozzászólásra

Öregségemre ne beszélj velem ilyen csúnyán! Azt sem tudom mit jelent!
Itt volt egy rau-exakta,holnap megérdeklődöm,nincs e véletlenül még meg....
Válasz #1434. hozzászólásra

Feri-bácsi csaknem egy tökéletes USA teknológia készül éppen?? KIP CULLERS-módra??
Válasz #1434. hozzászólásra

Válasz #1433. hozzászólásra

Arra utazom,hogy találok olyan répa vetésből kimaradt gépet amit szójára tudnék alkalmazni! Évi 30ha-t kellene vetnen akg miatt 4 éven keresztül,ezért nem akarok beleheccelni sok kavicsot!
Válasz #1432. hozzászólásra
A talajlazitás elősegíti a rhyzóbiumok kialakulását,ami a termésmennyiséget nagyon befolyásolja! Levegötlen talaj ellensége a szójának!
Válasz #1430. hozzászólásra
12 sorra jön ki,régi répa kultival megkapálták......
Válasz #1431. hozzászólásra
és mit mondtak mennyi lehet a termés többlete a kultizottnak?
Válasz #1430. hozzászólásra
Beszéltem olyan gazdálkodókkal,akik hektáronként 50-60g szóját termelnek,és esküsznek a kultivátorra!Rapiddal én is eltudnám vetni!