Válasz #3756. hozzászólásra
Hello! Más téma ť dobnál egy mailt olyan címről amit olvasol a bolyki_bence@agroinform.com-ra? Megyek Kolozsvárra egy mezőgazdasági kiállításra és szükségem lenne helyi infókra, meg jó lenne öszefutni is.
Ez tegnapi tárcsázás?
Miféle megoldás ez?
Látszik h. fiatal kölök vezeti, ha kitakarnák is fiatal gyerekre tippeltem vóna...
12 óra ilyen stílusban aztán összerogy a gyerek mikor este kiszáll.
Válasz #3743. hozzászólásra
Végülis..Biztos lene mit fotózni..Habár ha bejön az amit jövendölnek!! Akor jobb ha egy jó kis buliba megyünk..És ezt a jó kis mezö gazdálkodást hagyjuk egy kis idöre piheni...
Válasz #3732. hozzászólásra
Feltétlenül!!!!!! Majd odaadom,és nyomatsz egy videot. Csak nehogy vontatós képet lehessen csinálni,vagy 3 db 200 ló felettivel előttem!
Esetleg próbáld meg a méretarányok szerint, ha nem találsz más megoldást.:
Méretek
Plató hossszúsága (mm)2520
Plató szélessége (mm) 1620
Rakfelület magassága (mm) 850
Raktérfogat / normál (m3) 1,8
Raktérfogat magasítóval (m3) 3,1
Legnagyobb hosszúság (mm) 3790
Legnagyobb szélesség (mm) 1760
Magasság (mm) 1650
Nyomtávolság (mm) 1400
Tömegadatok
Saját tömeg (kg) 590
Megengedett össztömeg (kg) 3050
Műszaki adatok
Vontatási sebesség (km/h) 25
Egyéb adatok
Tengelyek száma: 1
Üzemi fék, légfék
Billentés módja: mechanikus
Billentés iránya: hátra
Billentés szöge (fok) 40
Gumiabroncs mérete: 10,0/75-15,3 PR10 http://wwwww.agroinform.com/files/geppiac/4084/583547/big_0.jpg
Helosztok valaki nem tudna belinkelni egy olyan képet vagy videot amin egy agrogép ap-250-es potkocsi van és látható az elé kötöt gép is mert egy játékhoz kéne arány képpen.Válaszokat elöre is köszönöm szépen!
Már én is jártam így egyszer anno. Csak EB pót volt rajta. És qrvq nagy mákom volt mert a "szőlőhegyre" mentem szénáért. Ha 500m-elkésőbb törik ki akkor ma alighanem nem írogatok itt. :s
majd csak nézzed!!!
ahogyan a veresferga meg a sárganyuszi aprítja maga előtt az anyagot
kérdezd meg Zolit! vágtam Neki árpát ott a tó felé balkézre a nagyparton. Pár óra alatt letekertem a felét aztán jött Józsi is a nyuszival és méghamarabb befejeztük. Aztmondta ők egy hétig azt vágják
ketten nagytáblában 50hektárt vágtunk 40mázsás árpából az éven, illetve volt olyan, hogy fele búza fele árpa volt 4-5tonnás termések, egésznap minden jólment akkoris kb ennyit letoltunk. Ferga 30hektárt tc56 20-at. Mindkettő szép eredmény, 13-14éves gépek
A nyuszi ügyes a kis parcellákon, meg kisebb táblákon a ferga meg nagy terűleten nagyot tud öregecske létére!
pedig a motorja kicsi benne, az újabb cereák ugyanekkora kombájnok a motorjuk meg 300ló fölötti.
de jól megy. csak végre érjek a végére! Elkezdtek az éven kijönni a gyári csapágyak. mármint haltak ki. egyszer levettem az egész jobb oldalát, felhordókat mindent. csak oda ment 17darab új csapágy, 12 a szalmarázókhoz, meg még egy csomó. Ezek sajnos nem zsírozhatóak ahoz képest jól bírták ennyi éven keresztűl, szinte még alig volt cserélve benne. azért mindegyik SKF-volt benne nem mindegy.
még van egy pár amit kikell lökni belőle aztán egy darabig megfog állni.
egyébként már visszaaratta az árát, rákölteni összegben nemkellett sokat, inkább ezek a munkák voltak melósak valójában, dehát magamnak csináltam, meg fogom is.
két év alatt levágódott 250hektár maszek is a 2x600 mellett,az esztendőre már termelni is fog úgy számítom.
A nyuszi már 14éve a miénk az már rég letudta az árát már annakidején a matyóknál 3-4éven keresztűl is rögtön frissen.
én nem hiszek az ilyen direktvetésben...
egyszerűen nem tudsz így jól beérett magágyat készíteni. Mondjuk ekkora üzemméretnél a sebesség és a minél kevesebb meló a lényeg, lehet úgyvannak vele mint amerikában, ahol a 6-7tonna kukorica megtermelése a leg jövedelmezőbb, eléghozzá egyszer vetni egyszer meg aratni és szevasz...
áááá a picsába sem vagyunk emberek.
habár ha mindenkinek ilyen lenne az sem lenne jó, ígsem lehet eladni rendesen az anyagot éppen az ilyen nagyok végett, pl ukránban is ez a kaliber már megvan.
mimeg itthon ámuldozunk Tóth Bálinton hogy 5új JD STS kombájnja van...
9085 hozzászólás
Ez az a föld amibe múltkor belekezdett a Challenger..
Válasz #3729. hozzászólásra
nem MTZ hanem UTB.Csak egy románnak lehet ennyi esze.
Ez

Hát ehhez már komolyabb technika kéne ..
Válasz #3760. hozzászólásra
erröl ment
Válasz #3759. hozzászólásra
jdpowershift kukac gmail.com
Más téma ť dobnál egy mailt olyan címről amit olvasol a bolyki_bence@agroinform.com-ra? Megyek Kolozsvárra egy mezőgazdasági kiállításra és szükségem lenne helyi infókra, meg jó lenne öszefutni is.
Hello!
Ja bocs olvasom lejjebb hogy mért kellett újravetni

Heló
Hány hektár volt amit újra kellett vetned és mi lett vele hogy újra kellett vetni?
Válasz #3755. hozzászólásra
pl. ezzel 1xübb lett volna
Válasz #3754. hozzászólásra

Ahogy néztem, nem igazán csináltak a tavalyi aratás óta semmit se a földdel,
nem igazán értem, hogy mit akarnak ebbe vetni. De majd kiderül.
Válasz #3730. hozzászólásra

Ez tegnapi tárcsázás?
Miféle megoldás ez?
Látszik h. fiatal kölök vezeti, ha kitakarnák is fiatal gyerekre tippeltem vóna...
12 óra ilyen stílusban aztán összerogy a gyerek mikor este kiszáll.
Válasz #3752. hozzászólásra

csak úgy,sasolni az északiakat
Válasz #3750. hozzászólásra

No minek vótá skandináviába?
Kell az északi hegyilevegő mi?
Válasz #3750. hozzászólásra

szia ,90 % -os drótféreg kártétel volt
Válasz #3748. hozzászólásra
Hali miért kellett ujravetni?
Válasz #3748. hozzászólásra

Bammeg má aszittem csak én veszem a xart........
Válasz #3747. hozzászólásra
az eredeti kongs az bereped a lyuknál , utána nem lehet megforditani , a az olcsóbb magyar gyártmány meg kopik mint az állat
lényeg , hogy egyikböl sem nem bir ki 300 hekit egy új garnitúra megforditás nélkül
Válasz #3746. hozzászólásra
Kések mennyit bírnak ki?
Válasz #3742. hozzászólásra

Hallod ménem csinálsz képeket????
Válasz #3743. hozzászólásra

Végülis..Biztos lene mit fotózni..Habár ha bejön az amit jövendölnek!! Akor jobb ha egy jó kis buliba megyünk..És ezt a jó kis mezö gazdálkodást hagyjuk egy kis idöre piheni...
Válasz #3742. hozzászólásra

Legközelebb jövő hétvégén megyek le,
szombaton tudnék esetleg belevágni a nagy túrába, hogy lemenjek hozzátok.
Válasz #3740. hozzászólásra
Szia!! Amint már igértem szivesen látunk..Azért is hogy legalább be tudnád mutatni hogy mekora baj is van mifelénk!!!

csodálkozom rajta, hogy a pilóta ki nem esik ebből a szarból .
Válasz #3735. hozzászólásra

Amúgy a Ti vetőgépetek áll kint laposon?
Válasz #3738. hozzászólásra
Én is 4 körül,legeltetem a nyulakat.
Válasz #3737. hozzászólásra
No,majd meglássuk! Nagy a gaz????? Fél 5-kor kelek.......
Válasz #3736. hozzászólásra

húúúú csak az kéne!! A kormány a te kezedben lesz!! Tehát a döntés a tiéd...Szerintem a ma délutánom is tanulságos lett volna!!
Válasz #3732. hozzászólásra

Feltétlenül!!!!!! Majd odaadom,és nyomatsz egy videot. Csak nehogy vontatós képet lehessen csinálni,vagy 3 db 200 ló felettivel előttem!
Válasz #3734. hozzászólásra
No,majd beszámolsz...!!!!!
Válasz #3731. hozzászólásra

Azt szeretném énis tudni ...

Szuper vetőágy.

Szia lajos!! Ha van kedved holnap hozd el a fényképezöt.. És készits a srácoknak egy kis csemegét estére..

Mi lesz ebből......
szólj hozzá: MTZ felborúl
Ez a feltöltés nem jött össze!
Egy kis tegnapi meló!
Válasz #3725. hozzászólásra
Kösz de sajna nincs méret megadás a játékban ezért kellet volna egy olyan pl:t-25+ap 250 de azért kösz.
Válasz #3724. hozzászólásra
Esetleg próbáld meg a méretarányok szerint, ha nem találsz más megoldást.:
Méretek
Plató hossszúsága (mm)2520
Plató szélessége (mm) 1620
Rakfelület magassága (mm) 850
Raktérfogat / normál (m3) 1,8
Raktérfogat magasítóval (m3) 3,1
Legnagyobb hosszúság (mm) 3790
Legnagyobb szélesség (mm) 1760
Magasság (mm) 1650
Nyomtávolság (mm) 1400
Tömegadatok
Saját tömeg (kg) 590
Megengedett össztömeg (kg) 3050
Műszaki adatok
Vontatási sebesség (km/h) 25
Egyéb adatok
Tengelyek száma: 1
Üzemi fék, légfék
Billentés módja: mechanikus
Billentés iránya: hátra
Billentés szöge (fok) 40
Gumiabroncs mérete: 10,0/75-15,3 PR10 http://wwwww.agroinform.com/files/geppiac/4084/583547/big_0.jpg
Helosztok valaki nem tudna belinkelni egy olyan képet vagy videot amin egy agrogép ap-250-es potkocsi van és látható az elé kötöt gép is mert egy játékhoz kéne arány képpen.Válaszokat elöre is köszönöm szépen!
MTZ promo videó
Lánctalpas drift.
Imádtam ezeket....egy kis nosztalgia !!??:
Válasz #3711. hozzászólásra
Már én is jártam így egyszer anno. Csak EB pót volt rajta. És qrvq nagy mákom volt mert a "szőlőhegyre" mentem szénáért. Ha 500m-elkésőbb törik ki akkor ma alighanem nem írogatok itt. :s
Válasz #3684. hozzászólásra
Persze ilyen szegény helyekre minimum kell legalább egy 5 Xerion. Egy falut meg lehetne venni 1 árából meg egy vetőgépéből.
Válasz #3716. hozzászólásra

majd csak nézzed!!!
ahogyan a veresferga meg a sárganyuszi aprítja maga előtt az anyagot
kérdezd meg Zolit! vágtam Neki árpát ott a tó felé balkézre a nagyparton. Pár óra alatt letekertem a felét aztán jött Józsi is a nyuszival és méghamarabb befejeztük. Aztmondta ők egy hétig azt vágják
ketten nagytáblában 50hektárt vágtunk 40mázsás árpából az éven, illetve volt olyan, hogy fele búza fele árpa volt 4-5tonnás termések, egésznap minden jólment akkoris kb ennyit letoltunk. Ferga 30hektárt tc56 20-at. Mindkettő szép eredmény, 13-14éves gépek
A nyuszi ügyes a kis parcellákon, meg kisebb táblákon a ferga meg nagy terűleten nagyot tud öregecske létére!
pedig a motorja kicsi benne, az újabb cereák ugyanekkora kombájnok a motorjuk meg 300ló fölötti.
de jól megy. csak végre érjek a végére! Elkezdtek az éven kijönni a gyári csapágyak. mármint haltak ki. egyszer levettem az egész jobb oldalát, felhordókat mindent. csak oda ment 17darab új csapágy, 12 a szalmarázókhoz, meg még egy csomó. Ezek sajnos nem zsírozhatóak ahoz képest jól bírták ennyi éven keresztűl, szinte még alig volt cserélve benne. azért mindegyik SKF-volt benne nem mindegy.
még van egy pár amit kikell lökni belőle aztán egy darabig megfog állni.
egyébként már visszaaratta az árát, rákölteni összegben nemkellett sokat, inkább ezek a munkák voltak melósak valójában, dehát magamnak csináltam, meg fogom is.
két év alatt levágódott 250hektár maszek is a 2x600 mellett,az esztendőre már termelni is fog úgy számítom.
A nyuszi már 14éve a miénk az már rég letudta az árát már annakidején a matyóknál 3-4éven keresztűl is rögtön frissen.
Válasz #3715. hozzászólásra
megnéznem hogy hogyan aratnak itt! 5 zöld nem semmi!
Válasz #3684. hozzászólásra
én nem hiszek az ilyen direktvetésben...
egyszerűen nem tudsz így jól beérett magágyat készíteni. Mondjuk ekkora üzemméretnél a sebesség és a minél kevesebb meló a lényeg, lehet úgyvannak vele mint amerikában, ahol a 6-7tonna kukorica megtermelése a leg jövedelmezőbb, eléghozzá egyszer vetni egyszer meg aratni és szevasz...
áááá a picsába sem vagyunk emberek.
habár ha mindenkinek ilyen lenne az sem lenne jó, ígsem lehet eladni rendesen az anyagot éppen az ilyen nagyok végett, pl ukránban is ez a kaliber már megvan.
mimeg itthon ámuldozunk Tóth Bálinton hogy 5új JD STS kombájnja van...