Csak az a rohadt sárvédő lenne 10cm-rel távolabb a gumitól. Legalább dolgozni is lehetne vele. És sok nagy gépnél van ez így manapság. Meg elöl mondjuk 2x akkora. Hogy ne legyen a fülke tetején is sár.
Válasz #2402. hozzászólásra
Az lehet,de kitudja milyen.Azok sok nehéz munkát csináltak.meg akinek nagykell,az olat vesz,akinek kicsi,az meg ilyet.Ha volna annyim,megboltolnám.Holnap jön egy érdeklőrő az mtz-re,de annak az ára kevés rá.
Válasz #2400. hozzászólásra
Inkább vinni,mert kormány hiba miatt állították le.Meg a fülke csak úgy rá van téve,mert egyszer nekifogtunk megcsinálni,de csak a takarításig jutottunk.A működő,az tuti jó,kicsit kell kárpitot ragasztani,mert levált.40 km-es,kétkörös légfék,klíma,jó gumik.
nálunk szoktak lenni télen.-20 ban pöccre indult,azzal bikáztam a 6000-esünket,mert mentem vadászatra,és nem óhajtott indulni...
Akkor gondolom a másikat csak húzni lehet mert nem működőképes?
Az biztos nem kevés a 15 ezer óra de ha nem csinált komoly melót mármint nehezet akkor nem is olyan sok!
Válasz #2393. hozzászólásra
Megvan.DE AHHOZ NEKEM SEMMI KÖZÖM,csak segítek a tulajnak.Mindenki sokallja a 15000 üzemórát,pedig az egy ilyen jd-nél semmiség,pláne,ha tudnák,hogy életében csak szivattyút hajtott,meg permetezett,2 szezont vetett jd-1750-nel,meg 6 éve minde ősszel 6 hetet kihodókupát húz a hibrid betakarításban.
Persze megkaptam, nagyon szépen köszönöm! Már 3 albumot feltettem.
Videóval is meg lehet csinálni, de még nekem sajnos nem jó a netem, mert mindent rosszul szed le, de jövőhéttől majd lesz új net, utána küldheted őket ha úgy gondolod.
Amúgy a teljes neved írjam ki a portálra vagy csak simán Lala
Válasz #2363. hozzászólásra
Engem a felénél küldtek ki,mert a domi mindíg elnyűtt! Egy kb 100 négyzetméteres folton kapart,nyomtam is neki,hátha legalább már az oldalára feldobna vmennyit,hogy látszon,rizsben jártam,de még az se!!!!!! 6 kocka volt összesen,a mienk bio,ez mindíg víz alatt van gyomirtási céllal,és emmiatt hamarabb le kell csapolni,mindíg szárazabb,mint a kommersz.De először vágtuk gumissal is.
Válasz #2362. hozzászólásra
Persze ez igy szokot leni.. Én ki szoktam veni az üritö csiga szöghajtásnál a kis ablakot ott kb két vedernyi anyag szokot megragadni és a következö növényt oszekeni.. De szerintem a rostálásért fizetet pénzért is kelene csinálni valamit!! Ez ojan száritós duma!!Ismerös.. Ez tényleg ritka dolog hogy gumival és csak ugy széria felszerelésel is jol ment!!Biztos tiszta volt és valoban száraz!!Habár ebben a száraz idöben.. A Sáral nem volt semi gondod?? A Másik az meg hogy a JD Az agresziveben tud csépelni mint a 106 ezért is mehetet neked szeges dob nélkül..
Válasz #2360. hozzászólásra
Elégedettek voltak az anyagminőséggel.Csk az verte ki a biztosítékot,hogy naprából mentem,és hiába ürítettem is az elsö 100 méteren,maradt benne szotyi
'Hál istennek még sosem lépett ki!!!!!!!! Csak a dt a szárazban,de addig forgattuk,mentünk előre-hátra,hogy visszaugrott!
JD: 850 dob,cséplőrés addig össze,míg csak elvétve maradt szem a fürtön,összébb nem mertem,nehogy törje.
A domiban "sündisznó" dob-kosár van.
9084 hozzászólás
Válasz #2408. hozzászólásra

Inkább egy jó dzsipó, mint egy ilyen traktor. A dzsipótól jobban nedvesednek a csajok.
Válasz #2408. hozzászólásra

Csak az a rohadt sárvédő lenne 10cm-rel távolabb a gumitól. Legalább dolgozni is lehetne vele. És sok nagy gépnél van ez így manapság. Meg elöl mondjuk 2x akkora. Hogy ne legyen a fülke tetején is sár.
Válasz #2407. hozzászólásra
Egy újabb státusz szimbólum!
Lessz már mire költsék a lóvét a zsíros kulákok.
Amúgy meg kva jól néz ki
500 Le, 50km/h
http://app.claas.com/news2010/xerion/en/index.php
http://www.youtube.com/watch?v=eVKTUid50NI
Válasz #2404. hozzászólásra
Jó éjt!
Válasz #2403. hozzászólásra
Na majd meglátjuk jó éjt!
Válasz #2402. hozzászólásra
Az lehet,de kitudja milyen.Azok sok nehéz munkát csináltak.meg akinek nagykell,az olat vesz,akinek kicsi,az meg ilyet.Ha volna annyim,megboltolnám.Holnap jön egy érdeklőrő az mtz-re,de annak az ára kevés rá.
Válasz #2401. hozzászólásra
De azért ilyen árban már lehet venni egy 4755-öst is hanem olcsóbban nem?
Válasz #2400. hozzászólásra
Inkább vinni,mert kormány hiba miatt állították le.Meg a fülke csak úgy rá van téve,mert egyszer nekifogtunk megcsinálni,de csak a takarításig jutottunk.A működő,az tuti jó,kicsit kell kárpitot ragasztani,mert levált.40 km-es,kétkörös légfék,klíma,jó gumik.
nálunk szoktak lenni télen.-20 ban pöccre indult,azzal bikáztam a 6000-esünket,mert mentem vadászatra,és nem óhajtott indulni...
Válasz #2398. hozzászólásra
Akkor gondolom a másikat csak húzni lehet mert nem működőképes?
Az biztos nem kevés a 15 ezer óra de ha nem csinált komoly melót mármint nehezet akkor nem is olyan sok!
Válasz #2397. hozzászólásra
Pedig annyi,és nemis oly fiatal,a legelső 10-es szériás,meg vetésig tavasszal,aratástól-karácsonyig Nonstop.
Válasz #2395. hozzászólásra
3.8
Meg van egy másik is "donornak",együtt 4.5
Válasz #2394. hozzászólásra

Ebbe állítólag 22e üö van, mondjuk elég hihetetlen egy ilyen 'fiatal' géptől
Válasz #2392. hozzászólásra
Feladom!!!!
Válasz #2394. hozzászólásra
Ha nem vagyok indiszkrét mennyi, az annyi?
Válasz #2393. hozzászólásra
Megvan.DE AHHOZ NEKEM SEMMI KÖZÖM,csak segítek a tulajnak.Mindenki sokallja a 15000 üzemórát,pedig az egy ilyen jd-nél semmiség,pláne,ha tudnák,hogy életében csak szivattyút hajtott,meg permetezett,2 szezont vetett jd-1750-nel,meg 6 éve minde ősszel 6 hetet kihodókupát húz a hibrid betakarításban.
Válasz #2389. hozzászólásra
2850 talán ha jól emlékszek!
Válasz #2391. hozzászólásra

Próbáld meg ENTER-rel, hátha megy
Válasz #2389. hozzászólásra
De azt se tok!Hiába kattingatok rá.....
Válasz #2388. hozzászólásra

MEGVAN!!!!!! Hát nem jelentkeztem be!!!!!
Válasz #2387. hozzászólásra
Mellik?????
Válasz #2386. hozzászólásra

Mi nem megy benne? Mondjuk az oldalon teljesen értelmetlen a reg, semmivel nem lesz különb a regisztrált tag a vendégtől.Legalábbis egyenlőre..
Válasz #2385. hozzászólásra
A kisebbik John Deere elkelt?
Válasz #2384. hozzászólásra
Ok! Tudok! az IE-vel tok rajta nézgelődni,csak a reg nem megy,de lehet,h béna vok!
Válasz #2383. hozzászólásra

No azok se amikről én képezgetek.....
De az avatar az enyém! Még....
Válasz #2382. hozzászólásra

Tudsz videót nézni IE-vel youtube-n?
Mert ha igen akkor elvileg kéne menni a portálnak is.
Akkor azt írom ki, hogy tőled kaptam
Válasz #2381. hozzászólásra

2-1 arányban wts-w jd de sajna nem az én udvaromban állnak!
Válasz #2378. hozzászólásra

Azt hogy tom megnézni???? A baj cak annyi,hogy a fenn lévő képek legtöbbjét a kolega készítette......
De a daewo az én 5letem vt.
Válasz #2377. hozzászólásra
Ez azért minőségibb vidi minn az enyém!
Hány w-wts van az udvarban??????? Három tuti....
Válasz #2379. hozzászólásra

Igen, mert még nem tudtam hogy hogy írjam ki a neved
Jaja jó kép lett:D
Nem is láttam a nevem sehol!
Azért vannak jó ötletek itt is mi??? (daewo-fso a kombi szájában..)
Válasz #2376. hozzászólásra
IE-n fent van az Adobe Flash plugin?
Na cak hogy egy kicsit kukoricázzunk!
http://www.youtube.com/watch?v=n4koTi3StbQ
Válasz #2374. hozzászólásra
Nincs jelentősége.Minnyá megnézem.expr-el nézegetni tom,de mozzi-val még azt se! Meg reg-ni se tok!!!!
Válasz #2373. hozzászólásra

Látod, hogy nem is olyan nehéz?
Válasz #2372. hozzászólásra

Persze megkaptam, nagyon szépen köszönöm! Már 3 albumot feltettem.
Videóval is meg lehet csinálni, de még nekem sajnos nem jó a netem, mert mindent rosszul szed le, de jövőhéttől majd lesz új net, utána küldheted őket ha úgy gondolod.
Amúgy a teljes neved írjam ki a portálra vagy csak simán Lala
Válasz #2371. hozzászólásra
A tömörítővel csináltam a montázst,erre magamtól jöttem rá.
Válasz #2371. hozzászólásra
Köcce!
Képeket megkaptad?
A tömörítetlen videokat is be lehet csomagolni,hogy elküldhető legyen?? Mert azok sokkal jobbak!
Válasz #2369. hozzászólásra

Felraktam az oldalra
Válasz #2369. hozzászólásra

Meg az elsőt 2szer sikerült berakni ide!!!
Így!
Csak a montázst nagyon letömörítettem!
Válasz #2365. hozzászólásra
Ha nagy vizeket akarsz látni a szántóföldön akor azért sies!! Hála az égnek lasan azért szivárog lefele...De több ne legyen..
Válasz #2364. hozzászólásra
Én amijen bió rizsröl halotam az még a jó álapotban lévö gépnek is feladta leckét!!Mert az anyira bió volt..El tudod képzelni..
Válasz #2365. hozzászólásra
tegnapelőtt jártam mezőtúron,lehetett vna nagy vízállásos fotókat,most nem tom mi a helyzet.100 környéke.
Válasz #2364. hozzászólásra

Szia!
Ha szabad kérdezni mennyi eső esett arra?
Hallottam hogy sok, de nem tudom pontosan.
Jövő hétvégére tervezem, hogy lemegyek fényképészkedni
Válasz #2363. hozzászólásra
Engem a felénél küldtek ki,mert a domi mindíg elnyűtt! Egy kb 100 négyzetméteres folton kapart,nyomtam is neki,hátha legalább már az oldalára feldobna vmennyit,hogy látszon,rizsben jártam,de még az se!!!!!! 6 kocka volt összesen,a mienk bio,ez mindíg víz alatt van gyomirtási céllal,és emmiatt hamarabb le kell csapolni,mindíg szárazabb,mint a kommersz.De először vágtuk gumissal is.
Válasz #2362. hozzászólásra
Persze ez igy szokot leni.. Én ki szoktam veni az üritö csiga szöghajtásnál a kis ablakot ott kb két vedernyi anyag szokot megragadni és a következö növényt oszekeni.. De szerintem a rostálásért fizetet pénzért is kelene csinálni valamit!! Ez ojan száritós duma!!Ismerös.. Ez tényleg ritka dolog hogy gumival és csak ugy széria felszerelésel is jol ment!!Biztos tiszta volt és valoban száraz!!Habár ebben a száraz idöben.. A Sáral nem volt semi gondod?? A Másik az meg hogy a JD Az agresziveben tud csépelni mint a 106 ezért is mehetet neked szeges dob nélkül..
Elégedettek voltak az anyagminőséggel.Csk az verte ki a biztosítékot,hogy naprából mentem,és hiába ürítettem is az elsö 100 méteren,maradt benne szotyi
'Hál istennek még sosem lépett ki!!!!!!!! Csak a dt a szárazban,de addig forgattuk,mentünk előre-hátra,hogy visszaugrott!
JD: 850 dob,cséplőrés addig össze,míg csak elvétve maradt szem a fürtön,összébb nem mertem,nehogy törje.
A domiban "sündisznó" dob-kosár van.