Fórum
- Diesel motorok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- Tritikálé felvásárlási ár új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kiélezett helyzet a burgonyapiacon új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Mit nyerhetünk a tarló megfelelő ápolásával?
Nedvességmegőrzés, gyommentesítés, tápanyag-visszapótlás – a tarlókezelés sokkal...
Hirdetés

1427 hozzászólás
Válasz #176. hozzászólásra

Re- Re visszament!!!
Válasz #175. hozzászólásra
Re- visszament.
Válasz #174. hozzászólásra
Ok,köszi!Küldtem emailt!!!
Válasz #172. hozzászólásra
Tartó meg a fogaskoszorú,holnap leszerelem és csinálok mási kpet róla,mert így árnyékban tényleg sz@r a kép.
Válasz #170. hozzászólásra

Ott a rendszám!!!
Válasz #171. hozzászólásra

Szia!A tartó meg a fogaskerék?!A variátortárcsa képén alig látni vmit!
Válasz #170. hozzászólásra
Szia Roland!
A másik 2 tétel aminek nem tudtam az árát,az 20.000 huf lett.
Sziasztok!Nekem csak egy kijelentő nyilatkozatott kellett bevinnem az okmányirodába,h a gép megfelel a közelekedési feltételeknek!S megkaptam a zöldrendszámot a kombájnra!!!
Válasz #165. hozzászólásra
Egy vizsgahejre be kell vinni a gépet és szemléztetni kell. Kiállítanak egy szemlelapot amit viszel az okmányirodába, és ez alapján adják meg a z.rendszámot, vagy hosszabbítják.
Válasz #167. hozzászólásra
Igaz. Nekem is így van.
3 gépre kértem rendszámot.2-nek a biztosítása díjmegfizetés miatt megszünt.Most voltam 1 alkusznál és azt állítja,hogy csak 1 re kell bizt. kötni, az érvényes mindre amiről az indítási napló szól.Szerintem nem igaz,valakinek infója erről?
Válasz #164. hozzászólásra
A zöld rendszámot csak akkor nehéz elintézni ,ha nem arra akarod kiváltani amire jár.
OLVASD EZT
Válasz #164. hozzászólásra

HÚÚÚÚÚ,bocs ne haragudj,de leírnád még egx mi van ,mert nem értem,pedig van diplomám de így sem
De a KPM-nél is bekkel mutatnia gépet vagy pótkocsit nem nem igyvan Saf vegyük már fel a kapcsolatot aki eltudná ezt intézni a zöldrendszámot!! Meg olvasoma neten Kpm-nél bekel mutatni oztan azzal kell menni az okmányirodába ,de az okmányirodába is ezt mondják hogy kpm-nél bekel mutatni!
Válasz #159. hozzászólásra
Csak azt tudnám fortschritt zt-303ra ,meg zetor56-11,3011re hogy adnak zöld rendszámot,ma voltam az okmányirodába ,és mondták eszközhordozóra nincxs zöld rendszám ,én mondtam biztos van ,mert benne van a rendeletbe is hogy eszközhordozóra van,de szerintem azt sem tudta a nő mi az az eszközhordozó,mennem kell a a közlekedési felügyeletre kiadható-e a rendszám erre a típusra ,azoktól kell kérnem igazolást ,utána még vissza, szóval látom nem lesz egyszerű az eset,utána még biztosítást kell kötni,alárírni egy papírt hogy műszaki állapota megfelel,és 19900ft a rendszám,de szerintem, két héten belül elintézem ,mert terményt kell majd hordani a szomszéd falukban ,mert nem éri meg nagy póttal kimenni mert csak negyedét lehet learatni, a terméseknek, olyan 15-20 mázsa meg ezen is elfér magasítzóval bőven.CsakB kategóriással vezethető ez biztos.
regszám kell
Válasz #160. hozzászólásra
hellosztok! De österemelöi vagy regisztrácios szám kell az intézéséhez??
elfelejtetted a gépkönyvet ugyanis anélkül nem adnak zöld rendszámot mult héten váltottam ki igy tudom és B-jogsival vezetheted a zöldrendszámos gépet enélkül ugy büntetnek mintha nem is volna jogsid!
Válasz #158. hozzászólásra
Heló!Az adatait meg az adásvételit meg a biztositásának a csekkét kell bevinni de hangsulyozd hogy eszközhordó.A szomszéd faluba van egy t-16m-en de én is megveszem rá mert teli van a tököm a rohadt rendörökkel meg a szétbaszot homokutakbol.Ja és vigyél manit is én ugy tudom 15.000ft de egy hét alatt kész.Én meg azt kérdezném hogy segédmotor kerékpár jogositvánnyal vezethető-e?
Helló mindenki!
Érdeklődni szeretnék hogy t-16m kistraktoromra ,hogyan tudnék zöld rendszámot intézni ,mik kellenek hozzá ,kb mennyi forint hová induljak el először?Válaszokat előri is köszi.
Válasz #155. hozzászólásra

Ausztriából hoztam be gépet, ott kivonták a forgalomból igy itt kaptam rá zöld rendszámot, de a zöld rendszám több járműre is érvényes.Szerintem az okmányirodánál ilyen igazolást kell hogy adjanak,mert megszűnik a gáp üzembetartása nálad.Nem tudom hány gépre használtad a zöld rendszámot ,de ha többre úgy csak a zetort kell kivonatni a GÉPJÁRMŰ-INDITÁSI NAPLÓ-ból lehúzzák ezt a gépet.
Válasz #151. hozzászólásra
Nekem a T-150 es önjáró eszközhordozó alváz lett.
válasz erre >> | #1. hozzászólás, KEGE küldte be 2010-06-06 18:53:32-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltva -ig
ZETOR 3011,.traktoromat zöld rendszámosra vizsgáztattam! Eladtam a trakit szlovákiába,de a rendszámát az okmányirodában sem és a Közlekedésfelügyeleten sem tudtam leadni! Azt mondták az okmányirodában hogy amikor lejár automatikusan kivonódik a forgalomból!A Szlovák vevő meg addíg nem kap rá műszaki vizsgát míg itt ki nem vonatom a forgalomból,mert a nemzetközi nyilvántartásba ez a rendszám is úgy szerepel mint a piros,vagy a rendes rendszám. Nem tudom volt-e már valakinek hasonló gondja?????
ZETOR 3011,.traktoromat zöld rendszámosra vizsgáztattam!
Eladtam a trakit szlovákiába,de a rendszámát az okmányirodában sem és a Közlekedésfelügyeleten sem tudtam leadni!
Azt mondták az okmányirodában hogy amikor lejár automatikusan kivonódik a forgalomból!A Szlovák vevő meg addíg nem kap rá műszaki vizsgát míg itt ki nem vonatom a forgalomból,mert a nemzetközi nyilvántartásba ez a rendszám is úgy szerepel mint a piros,vagy a rendes rendszám.
Nem tudom volt-e már valakinek hasonló gondja?????
Válasz #152. hozzászólásra
safzsolt@citromail.hu
elküldenéd nekem is? zsomorka@freemail.hu
Saf megadnád az email címed?
Válasz #150. hozzászólásra
igen hevesen 5 km re van töllünk én is ott intéztem a jd re erdészeti megközelitő jármű lett
Válasz #149. hozzászólásra
és ot van okmányiroda?
Válasz #147. hozzászólásra
Tenk
Én veszprém megyei vagyok és sajna itt nem adjáki az idén jan 1 ota épen azért kérnek képkönyvet vagy addatlapot ez az uj jogszabály biztositásom van évvek ota de rendszámom nincs de utvonal engedélyt csak rendszámra adnak ugy hogy ézért kell na meg ugye 1 rendszám 3 gére rakhato ezért kellene az rakodogéphez is unk-320 egy gépkönyv.
Válasz #146. hozzászólásra
simán elmegyek. Hova kell?
Válasz #141. hozzászólásra

ha lejössz heves megyébe akkor elintézhető

Ha van kedved hozánkig eljöni...
Sziasztok nekem van egy 2 tengejes utánfutom 4 5 tonnás lehet eza régi fa oldalas,vajon létezik erre mód hogy kapjak rá zöld rendszámot egyáltalán utánfutora lehet e?csak nincs forgalmim és semmijen papirom .

Nekem nem adtak a rábára de ha valahol kiadnák elmennék érte
Válasz #140. hozzászólásra

Elvileg gépkönyv nélkül is kiadják csak biztosítás kell rá (a 106-ra)
szntetetk jd motoros Rábára lehet zöld rendszámot intézni? A mi okmányirodánk elég vaskalapos, kéne 1, ahol ezt elintézik.
Sziasztok nekem géne egy gépkönyv hogy kapjak zöld rendszámot egy 106 dominátora meg egy unk-320 ra ha valaki tud segiten akkor meg köszoném
köszönöm!!megpróbálom.
Válasz #137. hozzászólásra

Találj egy megfelelö okmányirodát hozzá!!Ne sokat beszélj...Csak ird be az adatlapra amit adnak hogy magajáró eszközhordozó alváz!!!És kész és fizesd be a cseket!! KB enyi....
sziasztok.egy olyan gondom lenne,hogy van egy gaz66-om amivel az erdőre járok az autonak maximum adásvételije van szeretnék rá zöld rendszámot intézni,ha valaki tud segiteni kérem segítsen.
Igazából a piros rendszám is jó lenne, mert lehet hogy van az UAZnak forgalmija, de mondom az a baj, hogy benzines volt, kapott egy diesel motort aminek nincs papírja + a fixes plató házilag billencsre lett cserélve. Ha valaki ért hozzá, vagy van valami tippje hogy hogyan lehetne erre piros rendszámot kapni az kérem írjon. Bár nem hiszem hogy megoldható. Az a baj, hogy ennek a hivatalos menetét nem ismerem. Kell-e valami átalakítás, ha kell hol kell elintézni stb... Van otthon piros rendszámos gépünk de azok gyárilag lassú járművek és nincsenek is átalakítva.
Válasz #127. hozzászólásra
ha van forgalmid a piros rendszamozás megoldhato hivatalosan!!(ifa csepel uaz gaz megoldhato hivatalosan lassu jármünek csak kicsit sokba kerül)de ha erdekel tudok 1 gaz69 et átalakitva billencs platosra és levan papirozva nagyon régota
Válasz #131. hozzászólásra

Hali,épp az alváznak kellene saját gyártásnak lennie
Válasz #132. hozzászólásra

miért kell rendszám rendfelszedővel rendelkezö utb-re rendfelszedővel rendelkező vontatmányra nem kell mint pl bálázó rendfelszedő pótkocsi
Üdv!
Átalakitva is csak mint lassú jármű lehet,zöld renszám rakodógépek/önjáró!/,kombájnok,eszközhordozó traktorok-ra igényelhető,kis furfangal UTB-3,5 hamsterre megoldható nekem is igy van használatban és a rendőr sem tud mit csinálni mert ott van a papiron feketén-fehéren....
Válasz #129. hozzászólásra
A gyors választ nagyon szépen köszönöm.
Sajnos én is erre jutottam.
Hát ha nincs legálisan járható út akkor szerintem hagyom az egészet.
Mi a helyzet akkor, ha az így is átalakított UAZ-t még átalakítom úgy hogy max sebessége 25 km/h legyen. Todom hogy ez nem gyári, de a motor sem az. és a váltó sem, csak a váz.
Üdv!
Érdeklődnék, hogy hamszterre lehet-e zöldet kapni?
Helosztok!A zöld rendszámot milyen jogsival lehet vezetni?Meg kb. mennyibe kerül?Meg hogy vontathat-e?Mert nekem segédmotorra van.A rendszám egy eszközhordóra kellene ami csak 23km/h tud menni.