Hirdetés
Fórum
- Kukorica terményárak új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szója termesztése új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Csapágyak, láncok a mezőgazdaságban új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Videók új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
1579 hozzászólás
Válasz #228. hozzászólásra
Hali! Nekünk volt John Deere 360-as vontatott. Apám aratott vele '92-től 2004-ig, évi 40-50 hektárt... Elvileg parcella kombájn, de sok hely kell a végeken forgolódni. A barázdát, meg a magasított tartályt a vonórúd nemigen bírja. Nagyon szépen dolgozik amúgy, aprómagban is(facélia(lábról is), lucerna,köles, görögszéna, sáfrányos szeklice is volt vele vágva). Ha jól emlékszem állítható rostás volt. 30 lóerőt ír a könyve, de az Mtz-50-es is bufogott neki néha... Kettő is volt a faluban. Használtak erre egy Claas Super Juniort is jópár évig. A tulaj dícsérte, de nem tudom, mennyire szavahihető.
Válasz #228. hozzászólásra
Szia csak gondolkodj el azon hogy tudsz vele a teruleten haladni ill.forgolodni és meg kapod a választ.
udv konyal
Üdv mindenkinek!
Vontatható kiskombájnról van-e valakinek tapasztalata?
Megköszönném, ha olvashatnék véleményt!
Szeretnék ilyen gépet, de kicsit parázok tőle.
Üdv MF-186 kombájnoz van vaakinek gépkönyve, vagy haonló dolog?
Válasz #204. hozzászólásra
Üdv. Ha még megvan a gépköny légyszives küld már el ! jonasarpad@freemail.hu előre is köszi
Válasz #224. hozzászólásra Régen voltam Janika a 64 évemmel!! 14-17 között (időjárás függő) aratni szeretném a szóját.Ha napos idő lesz,akkor a Claas Corsarral,hanem akkor a Cd105-el.Hagyok bemutató részt. Ketten már jönnének! Figyeld a Parcella kombájnok részt,vagy add meg a telefonodat!!
Jani6-nak szólt, bocs!
Válasz #208. hozzászólásra
Üdv, Janika!
Esetleg megnézném a kombájnt, ha eladó.
Válasz #220. hozzászólásra
06 30 829 1021 délután 5 után hívj, ha lehet.
Üdv claas consul hoz szeretnék könyvet kakesz11@citromail.hu
Válasz #219. hozzászólásra
szia kuld el légyszi a tel: számod
Válasz #218. hozzászólásra
Küldtem e-mail-ben a képeket az önindító kefetartójáról.
Válasz #217. hozzászólásra
köszi jólesz hétvégén is idén már csak a gyerek akarja fel vonulásra vinni
Válasz #215. hozzászólásra
Mennyire lenne neked sürgős, hogy ha a hétvégén levenném a fedelét és úgy küldök még fotót úgy jó lenne-e?
Válasz #212. hozzászólásra
Megkaptam,köszönöm szépen!
Válasz #214. hozzászólásra
igen legabb is igynéz ki
Válasz #210. hozzászólásra
Nézd, meg, hogy neked is ilyen van-e.
Válasz #210. hozzászólásra
Bocsi elfelejtettem lefotózni és most nem vagyok otthon, de itt ez az én hirdetésem. Erről lenne szó.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3505590/Bosch-onindito-alkatresznek.html
Válasz #211. hozzászólásra
szia elvileg ment
Válasz #206. hozzászólásra
Üdv konyal! Küld el légyszives újra erre a címre. Köszönöm!
xxxxferenc@gmail.com
Válasz #209. hozzászólásra
konyal70@freemail.hu
elöre is köszi
Válasz #202. hozzászólásra
Akkor jó mert ennek forgórész zárlata van, a többi része jó. A behúzó tekercse is.Írj egy e-mailt és küldök neked képet az önindítóról.
Úgy látom,hogy október elején fogom a szójámat aratni! Utána eladom,mert lejárt a földbérletem. Akinek vásárlási szándéka van Claas Corsárra ,megnézheti aratás közben is. 52le Perkins motor ,240cm vágóasztal.Az avataron látható.Igaz egy kicsit homályos,mert poros volt a lencse.Akit érdekel jelezze és majd meghívom!
Válasz #206. hozzászólásra
Még nem jött meg.
Válasz #205. hozzászólásra
szia ment
Válasz #204. hozzászólásra
Üdv!Küld el légyszives! hathatos@levele.hu Előre is köszönöm!
ha kell valakinek claas columbus gépkönyv pdf-ben nálam megtalálható.
Válasz #199. hozzászólásra
Ha esetleg valakinek kell MF 87 hez alkatrész katalógus az van nekem.
Válasz #201. hozzászólásra
Szia
a szénkefe tarto
Nekem van egy rossz önindítóm. Ez Claas matador Perkins motorján volt, de gondolom egyezik. Neked melyik részre lenne szükséged?
sziasztok alkatrész keresek claas columbus kombájnhoz pontosaban öninditott dizel perkins motor(bosh 0/001354062)akár rossz is.
udv konyal
Válasz #188. hozzászólásra
Szia!
Nekem is mf87-em van.Amit Fe-ro írt a kaszahajtásról az igaz.Mondjuk nekem még nem törte el egyszer sem,igaz én mikor megvettem,csináltam rá új perselyt.A lényege,hogy szereti a zsírt és sűrűn kell neki adni.Más nagyon nagy problémám ezen kívül nem volt vele.
Alkatrész is van hozzá egy Kaposvári cégnél,igaz elég borsos áron.
Nekem ez a második szezonom vele,szerintem elég korrekt masina.
Válasz #192. hozzászólásra
harminc 572 25 nyolcvankilenc
Válasz #195. hozzászólásra Az érdeklődő(vásárló) megnézheti majd aratás közben is! (szept.végén október elején)
Válasz #194. hozzászólásra Az én Claas Corsarom a szója learatása(10ha) után eladó lesz,mert megszűnik a földbérletem .Pápa környékén! Így néz ki:Az avatarom homályos a kép,mert poros volt a lencse!
Válasz #193. hozzászólásra
A Claas-ért nem tudják mit kérjenek, és az sem különb, csak több van belőle bontott. Van aki az Epple-vel sem szív semmit, de egy Volvo-t is tudok a környezetemben.Tehát kezelő függő, no meg hol tárolták az évtizedek alatt...
akkor inkább mindenki a classt javasolja... és az Epple vel mi a helyzet? abból most találtam egy szép darabot :)
http://www.jofogas.hu/csongrad/Epple_Mobile_kombajn_elado_18059282.htm
Válasz #190. hozzászólásra
Hi!
Van egy kilátásba, de még nem láttam. Majd lehet keresnélek telefonon!
Válasz #187. hozzászólásra
IH hoz nincs alaktrész max bontoba födarabok de amit lehet mind le lehet gyártatni ....
Üdv! A kaszahajtá elég primitív.Beállításra kell figyelni.Egypárszor eltörte a kaszát nyakba.A laposzíjjal is gondom volt.Magyarok nemtudtak laposszíjat gyártani.Hidrós volt az MF-em.Elég gyosan bemelegedett az olaj és csak visított.
Válasz #186. hozzászólásra
Szia!
Az MF87-ről írnál pár észrevételt?
Sziasztok az IH kis kombájnokról és a Volvorol mi a véleményetek? pontos gép nevet is írok ha kell.. talán nincs hozzájuk nagyon alkatrész?
Szeva Kőlce!Elég sok dolog befolyásolja a fogyasztást.Mikor nagyon meleg van, könnyebben csúszik a szalma jobban lehet haladni. Ha gazos akkor meg lassabban.A föld alakja is.Nem mindeggy hogy nadrágszíj parcellát vágsz vagy négyszögletest.Tehát mennyi mész üresjáratba.Már jőnéhány éve aratok ilyen kisgépekkel.Először MF87-tel,most Claas Comettet nyúzom.
Válasz #178. hozzászólásra
Ne az anyagiakat számold először!!!!!!!!!! Gép az első, a Te hozzáállásod, a hozzáértésed, az elvégzett munka minősége, kibírta-e a gép s végén a kassza.
Úgy hogy ez is helytálló dolog :) köszi ezt a tippet is :)
Az igaz hogy ésszerűbb úgy vélekedni valamiről ha már látom illetve tudom milyen az ipari szopás és milyen amikor valami jó és könnyen megy....
Válasz #181. hozzászólásra
Szerintem nem eszik annyit.Nekem a 4 hengeres,80 lovas perkinsel eszik 12-13 litert.Igaz ezek tiszta táblák lehet menni benne rendesen.
Az a szopás ha tele van kamillával,meg az úszos szarokkal,na ott lasabban is megyek,meg soszor ki kell tépnem a kamilla kemény szárát.Ezért van az,hogy akkor mondom az árat mikor látom a táblát,így ahol szopok vele ott többet kérek.
Én somogyban 20-ért szedem hektárját
Környéken van homokos és kötött talaj is a Dráva közelsége miatt tehát kb 18-20-al lehet majd számolnom sacc... köszi ezt is akkor a kb 18 ezer /ha az reális is lehet? :O