Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR409.67 FtUSD391.08 FtCHF438.79 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az elmúlt években nekünk úgy volt területalapúnál és zöldítésnél, hogy döntéshozatal után 4 nappal utaltak... Hát most kíváncsi leszek mert igen mi is utólag kaptuk mindig a határozatot... De a vp-vel se ártana már haladniuk :/
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraNekem a határozat a múlt hèten jött meg mindenről,amibe benne van minden,mit mièrt hogyan.
Igazábol minden kifizetve ,juh,zölditès,stb.
De èn kicsi vagyok
A pènzt meg már elis költötük ,bálázora,trakira.
A területalapú beadásánál, a nyilvántartásba vett adatok között, jelölni kell Östermelöként a Mikrovállalkozás kódkockát?
Az östermelő az kis és középvállalkozás? Az Öcsg kis és középvállalkozás? Ki tudja ezt? Az mvh nem tudta megmondani...
Válasz öcsi 1986 #26376. hozzászólásárasemmit nem mondanak, mennek a kifizetések, juni 3o, felolgozás alatt..blabla...én még egy ilyen dilettáns alakulatot nem láttam...sokszor az az érzésem, hogy...beadom az önéletrajzomat a hr osztályra, csak kíváncsiságból szívesen dolgoznék ott, hogy mi a munkafolyamat...
Legalább mondanának valamit vagy utána néznének hogy van e valami baj vagy valami de hiába hívjuk az MVH-át semit nem mondanak pedig szerintem az lenne a dolguk a telefonos ügyfél szolgálaton!
Csak rosszul tudod, azért írom, nehogy más téves infót kapjon:
megyei ellenőr, aki majd ellenőriz és meghozza a határozatot, azt a felvilágosítást adta, h ellenőrzéskor az adott napra lekérik az enarból a nylvántartást, és az fog számítani. Az enarban meg már ott vannak a leellett előhasi üszők (akik már tehenek ugye), csak épp a kérelem beadási felülete nem látja.
Tehénnek a megellett nőivarú marha számít. Amit te írsz, a 24 hó, az más, az az állategyság, 24 hónál idősebb marha 1 állategység.
Nemntud esetleg valaki infót adni hogy mikor kapom meg vajon azt a szerencsétlen anyatehén támogatást?
A Kincstár csak hiteget....
Más is van aki nem kapott még?
Válasz lizphone70 #26356. hozzászólásáraAnyatehén 24 hónapos kell legyen vagy üsző 8 hónapos s 40% arányban a beadás napjá számít a birtokon tartásnak! A marhalevél a mérvadó nem a rendszer! A másik ,igen van nemzeti támogatás de az mindig a termeléshez kötött után fizetik mikor kiderül a visszaosztási ráta / db!
Sziasztok,
nem találtam hasonló témát a fúrumban, úgyhogy itt kérdezem meg, járt-e úgy még valaki, mint mi...
Anyatehén támogatás igénylés bedva a kérelemmel együtt, kiírja, h 48% az üszők aránya a megengedett 40 % helyett. A vicc az, h az enarban is már ott vannak az áprilisban megellett üszők, de a támogatás a márc. 30-i állapottal dolgozik.A megyei mvh-s ügyintéző megnézte, igen, ott látja az enarban, adjuk be így nyugodtan, hiba van a rendszerben, úgyis lekérik majd az enar-listát ellenőrzéskor. Hát nem vagyok nyugodt.
Válasz Lacibá59 #26354. hozzászólásáraHa a kvótás anyatehénre gondolsz, létezik, mi is bepályáztuk tavaly (idén is), febr-ban váltott státuszt utoljára, azóta sehol semmi, pénz se jött még.
33492 hozzászólás
Válasz Poni1986 #26391. hozzászólásáraÉn még egyáltalán nem kaptam, ott tavaly óta a státusz se váltott :(
Fiatal gazdáknak járó támogatást kapott már valaki? És akinek még nem lett kifizetve a maradék 10 százalék azok kaptak már ebben az évben?
Az elmúlt években nekünk úgy volt területalapúnál és zöldítésnél, hogy döntéshozatal után 4 nappal utaltak... Hát most kíváncsi leszek mert igen mi is utólag kaptuk mindig a határozatot... De a vp-vel se ártana már haladniuk :/
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraHát ezt in is szeretném tudni!? Nekem mindig úgy volt hogy elsőnek utaltak utána a határozat de most fordítva van
Válasz öcsi 1986 #26387. hozzászólásáraNekem a határozat a múlt hèten jött meg mindenről,amibe benne van minden,mit mièrt hogyan.
Igazábol minden kifizetve ,juh,zölditès,stb.
De èn kicsi vagyok
A pènzt meg már elis költötük ,bálázora,trakira.
Válasz valler #26386. hozzászólásárahatározatt utan mennyi idöre fizetnek vagy ezt senki nem tudja?
Válasz öcsi 1986 #26384. hozzászólásáraZöldítésről jöt multhéten határozat de még nem utaltak
Válasz öcsi 1986 #26384. hozzászólásáraA Natura nagyon be van ragadva.
sziasztok kapot valaki mostanába pénzt ?
Ma jött zöldítésről határozat az ügyfélkapura!
Válasz öcsi 1986 #26381. hozzászólásáraMa megérkezett a területalapúrol a határozat összeggel.
sziasztok kapot a héten valaki valamit vagy csend van?
Válasz uff #26379. hozzászólásáraSzia!
Jelölni kell. Mikrovállalkozás.
A területalapú beadásánál, a nyilvántartásba vett adatok között, jelölni kell Östermelöként a Mikrovállalkozás kódkockát?
Az östermelő az kis és középvállalkozás? Az Öcsg kis és középvállalkozás? Ki tudja ezt? Az mvh nem tudta megmondani...
Válasz Anyú 1130 #26296. hozzászólásáraMa este megérkezett a határozat.
Válasz öcsi 1986 #26376. hozzászólásárasemmit nem mondanak, mennek a kifizetések, juni 3o, felolgozás alatt..blabla...én még egy ilyen dilettáns alakulatot nem láttam...sokszor az az érzésem, hogy...beadom az önéletrajzomat a hr osztályra, csak kíváncsiságból szívesen dolgoznék ott, hogy mi a munkafolyamat...
mvh val beszelt valaki ? nem mondtak semmit hogy mikkor várható a fizetés?
Legalább mondanának valamit vagy utána néznének hogy van e valami baj vagy valami de hiába hívjuk az MVH-át semit nem mondanak pedig szerintem az lenne a dolguk a telefonos ügyfél szolgálaton!
Válasz balazs1155 #26358. hozzászólásáraMi sem kaptunk még.
Márpedig az újság megírta,hogy április 30.-ig mindenki megkapta!
Na persze, megkapta hát "egy lószart mama!".
Válasz öcsi 1986 #26368. hozzászólásárade van ám!!! még sokan akik várnak kifizetésekre, zöldítés, területalapú, erdős jogcímek..stb
Válasz öcsi 1986 #26368. hozzászólásárade van ám!!! még sokan akik várnak kifizetésekre, zöldítés, területalapú, erdős jogcímek..stb
Válasz öcsi 1986 #26370. hozzászólásáraHát az se sok de több mint a semmi. Remélem már lassan lesz valami májusra igérték a kifüzetést
Válasz valler #26369. hozzászólásáraszia én is még csak 15% at kaptam az egészböl kb
Válasz öcsi 1986 #26368. hozzászólásáraÉn még töredéket se kaptam.
sziasztok van még valaki aki a területalapubol es zölditésböl csak egy töredéket kapot csak?
Válasz lizphone70 #26366. hozzászólásáraHát biztosan úgy lehet ahogy mondod azért hoz föl hibát!
Válasz Marhajani #26357. hozzászólásáraMarhalevelek megvannak az adott "üszők" borjaira.
Csak rosszul tudod, azért írom, nehogy más téves infót kapjon:
megyei ellenőr, aki majd ellenőriz és meghozza a határozatot, azt a felvilágosítást adta, h ellenőrzéskor az adott napra lekérik az enarból a nylvántartást, és az fog számítani. Az enarban meg már ott vannak a leellett előhasi üszők (akik már tehenek ugye), csak épp a kérelem beadási felülete nem látja.
Tehénnek a megellett nőivarú marha számít. Amit te írsz, a 24 hó, az más, az az állategyság, 24 hónál idősebb marha 1 állategység.
Válasz csontii #26363. hozzászólására
Válasz Selymes #26361. hozzászólásáraSzia!
Azt hogy termeléshez kötött és átmeneti anyatehén is 03.24 óta feldolgozás alatt...
Válasz Bán Zsolt #26362. hozzászólásáraSemmi gond nem volt,csak azt hitték,hogy biztos úgysincs szükségem arra a pénzre.
Válasz csontii #26360. hozzászólásáraMert volt valami gond?
Vagy csak akkor jutott?
Válasz balazs1155 #26358 hozzászólásár
Mit látsz az ügyfél tájékoztatási felületen?
Válasz balazs1155 #26358. hozzászólásáraNe idegeskedj. Én valamelyik éven októberben kaptam meg.
Válasz balazs1155 #26358. hozzászólásáratudom nem vigasz, de van más is aki várja
Nemntud esetleg valaki infót adni hogy mikor kapom meg vajon azt a szerencsétlen anyatehén támogatást?
A Kincstár csak hiteget....
Más is van aki nem kapott még?
Válasz lizphone70 #26356. hozzászólásáraAnyatehén 24 hónapos kell legyen vagy üsző 8 hónapos s 40% arányban a beadás napjá számít a birtokon tartásnak! A marhalevél a mérvadó nem a rendszer! A másik ,igen van nemzeti támogatás de az mindig a termeléshez kötött után fizetik mikor kiderül a visszaosztási ráta / db!
Sziasztok,
nem találtam hasonló témát a fúrumban, úgyhogy itt kérdezem meg, járt-e úgy még valaki, mint mi...
Anyatehén támogatás igénylés bedva a kérelemmel együtt, kiírja, h 48% az üszők aránya a megengedett 40 % helyett. A vicc az, h az enarban is már ott vannak az áprilisban megellett üszők, de a támogatás a márc. 30-i állapottal dolgozik.A megyei mvh-s ügyintéző megnézte, igen, ott látja az enarban, adjuk be így nyugodtan, hiba van a rendszerben, úgyis lekérik majd az enar-listát ellenőrzéskor. Hát nem vagyok nyugodt.
Válasz Lacibá59 #26354. hozzászólásáraHa a kvótás anyatehénre gondolsz, létezik, mi is bepályáztuk tavaly (idén is), febr-ban váltott státuszt utoljára, azóta sehol semmi, pénz se jött még.
Létezik-e még a nemzeti kiegészítő mert tavaly kaptam azt is kb 20e/db?
Válasz Iceman86 #26353. hozzászólásáraNekünk is megérkezett :)
Fiatal gazda az előbb csippant
Válasz Iceman86 #26329. hozzászólásáraA 10% kifizetésed lett jóváhagyva? 2015-ös vagy? ....mi már csak azt várjuk.
Válasz oteló #26327. hozzászólásáraNekünk tegnap váltott jóváhagyottra és jött határozat a fiatal gazda kiegészítő támogatásra.
Válasz balazs1155 #26335. hozzászólásáraIgen még 19. én váltott jóváhagyottra
Sziasztok!
Mennyi a területalapú támogatás szántóföldre,ha semmilyen extra igény nincsen hozzáadva esetleg zöldítés?!? Előre is köszönöm.
Termeléshez kötött anyatehén összeg megérkezett!
Válasz kulakman #26345. hozzászólásáraPÉnzügyi fegyelem + valami lineáris csökkentés miatt levontak vmennyit
Válasz kulakman #26345. hozzászólásáraAzt nem tudom,hogy ez már a végösszeg vagy még fognak egy kicsit csorgatni.
Válasz csontii #26344. hozzászólásáraAkkor ott valami levonás lehet , mert nekem is ez a lentebb megadott 51 ezer párszáz ft jött!
Válasz n.toth #26340. hozzászólására46000 körül.