Válasz colizoli #33416. hozzászólásáraEnis méh kímélőt vállaltam, megtörtént a fellebezés, hátha nekünk is elfogadják és jön a határozat, de ezek szerint van remény ????????
Válasz atixon #33414. hozzászólásáraMéhkímélő szer hasznàlatot ,de el utasították tiltott szer használatàra hivatkozva. Őszintén szólva nem sok reményt fűztem hozzá hogy, pozitív kimenete lesz .Erre ma jött a nem várt jóváhagyó határozat
Válasz Dávid06 #33410. hozzászólásáraMit vállaltál? Mire történt a fellebezés? Mástól még nem halottam hogy határozat jött colna aöp fellebezésre, akkor van remény
Válasz Marhajani #33356. hozzászólására. Bocsi hogy ilyet kérdezek.
A történelmit azt külön igényelni kell? Meg örököltük. Én már nem gazdálkodok tovább. A tej, hízotbika, és az extenzifikációs szarvasmarha támogatást örököltem. Azt ugyanúgy igényelni kell, vagy automatikusan jár? Köszi a választ.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd én ezt olvastam ????♀️
Válasz jneerzso #33332. hozzászólásáraÉn sem kaptam még semmit! Az egyik azt írta, hogy 2025. márciusban fogjuk kapni, van aki azt írta, hogy a részfizetéskor decemberben! Nem tudom, hogy miért! 2021. évben az évi telepítést már októberben fizették! Most semmi! De akkor miért nem adnak semmit! Legalább annyit fizetnének amit ráforfítottunk!
Válasz barnatanya2019 #33399. hozzászólásáraSzokás szerint? Sosem sikerült nekik a június 30-at tartani. Nekem még a 2022-ből és 2023-ból is tartoznak. De amit kifizettek a 2023-ból, annak is a legutóbbi tétele augusztus végén jött.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraMég én sem kaptam se határozatot, se pénzt! Semmit nem tudok miért! Mondjuk jó lenne, ha közölnének valamit, hogy miért! Mi alapján döntik el, hogy neked jár, neked nem! Mindenki várja a pénzét, mivel amit belefektetett várja mikor kapja vissza!
Válasz ficzere.szabolcs #33394. hozzászólásáraMiért május végén kaptátok? Volt ellenőrzésetek? Vagy szabkcionáltak valamit? Vagy csak szimplán nektek akkor jutott míg másnak fél évvel hamarabb?
2024 Gazdálkodási Napló
• Bérkaszálás esetén, a kaszálást végző által kiállított - a madárbarát kaszálást és vadriasztólánc használatát igazoló - az érintett területeket és kaszálási időpontokat is tartalmazó dokumentum
• Saját kaszálás esetén nyilatkozat a madárbarát kaszálásról, fotó a vadriasztó láncról
• Természetvédelmi szerv írásos engedélye(i), ha releváns.
• Hatósági engedélyek (pl.: Nádirtásra, téli legeltetésre, stb.), ha releváns.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraÉnis 60 hektáros vagyok. Eddig se határozat se pénz. Nekemis azt mondták majd részletfizetéssel együtt érkezik, nem látnak ellenőrzést vagy hibát. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva. Engem csak az zavar nem egységesen kapják az emberek.....
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraVan. Én se kaptam semmit, 10 ha alatti. Státuszváltás volt alapnál 11.29-el, határozat semmi. Akg-nál még státuszváltás sem volt.
Nem szeretnék értetlen lenni de va még rajtam kívül aki nem kapott se határozatot se pénzt? Úgy hogy nem volt ellenőrzésem hiánypótlásom stb.... Kincstárt hívtam hebegnek habognak már részkifizetés van nem tudja hogy idén kapok e vagy sem ahogy feldolgozzák úgy fizetnek! Érdekes egész nyár eleje óta nem volt idejük megcsinálni! Hozzáteszem nem nagy területen gyazdálkodok 60 hektár!
Válasz valler #33376. hozzászólásáraA MEGOSZ egyik alelnökétől kaptam. A hétvégén volt egy rendezvény. Ott hangzott el valamelyik államtitkár szájából.
34625 hozzászólás
Sziasztok!
Sajnos "csak" a fellebezés jött meg az őshonosból
Hamar örültünk, de ez még nem a 2024es kifizetés volt.
Örülünk ennek is, mert 1 évet vártunk rá....
Valakinek volt változás, 09.04 óta?
Válasz szakalneirenke83 #33422. hozzászólásáraHektáronként mennyi?
Válasz Vietnámi #33405. hozzászólásáraTámogatási kérelem beadásnál tudod be ixelni! 2023 év! Mert a régiek már lejártak!
Ma hajnalban határozat
BISS/CRISS előlegfizetés
Válasz p.szandika092 #33420
Ma reggel jött értesítés róla.
Mai nap alapszintü támogatásról határozat! Akg előleget kapott valaki?
Válasz Mézga #33418. hozzászólásáraMospilan
Válasz Dávid06 #33415. hozzászólásárami volt a tiltott szer?
Válasz colizoli #33416. hozzászólásáraEnis méh kímélőt vállaltam, megtörtént a fellebezés, hátha nekünk is elfogadják és jön a határozat, de ezek szerint van remény ????????
Válasz atixon #33414. hozzászólásáranekem is ma jött, hogy elfogadták a fellebezésemet.
Válasz atixon #33414. hozzászólásáraMéhkímélő szer hasznàlatot ,de el utasították tiltott szer használatàra hivatkozva. Őszintén szólva nem sok reményt fűztem hozzá hogy, pozitív kimenete lesz .Erre ma jött a nem várt jóváhagyó határozat
Válasz Dávid06 #33410. hozzászólásáraMit vállaltál? Mire történt a fellebezés? Mástól még nem halottam hogy határozat jött colna aöp fellebezésre, akkor van remény
Válasz szantoneszj #33411. hozzászólásáraMaximum 2 nap és mindíg csippan a telefon!
Válasz L.L. #33409. hozzászólásáraHello! Nem szoktam nézni a státuszt de szinte már 2. Éve mindig meg jön decemberig
Válasz májki #33408. hozzászólásáraHatározat utàn tapasztalatod szerint mikor várható utalás?
Aöp fellebbezésre érkezett jóváhagyó hatàrozat!
Válasz májki #33408. hozzászólásáraÜdv!Mikor volt státuszváltás?
Nekem 5 én,de nem kaptam még határozatot.
Megjött a végkifizetés utolsó criss,biss határozatai.Hektáronkénti összeg 88 000ft
Most jött a határozat az alapszintű jövedelem támogatásról.
Válasz szakalneirenke83 #33404. hozzászólásáraEz pontosabban úgy van,hogy decembertől jun.30-g teljesít rész és végkifizetést.
Válasz Marhajani #33356. hozzászólására. Bocsi hogy ilyet kérdezek.
A történelmit azt külön igényelni kell? Meg örököltük. Én már nem gazdálkodok tovább. A tej, hízotbika, és az extenzifikációs szarvasmarha támogatást örököltem. Azt ugyanúgy igényelni kell, vagy automatikusan jár? Köszi a választ.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd
én ezt olvastam.
Válasz mogyorosimarika60 #33402. hozzászólásáraAz előlegfizetési időszak lezárulta után a Magyar Államkincstár decemberben rész valamit végkifizetéseket teljesít majd
én ezt olvastam ????♀️
Válasz jneerzso #33332. hozzászólásáraÉn sem kaptam még semmit! Az egyik azt írta, hogy 2025. márciusban fogjuk kapni, van aki azt írta, hogy a részfizetéskor decemberben! Nem tudom, hogy miért! 2021. évben az évi telepítést már októberben fizették! Most semmi! De akkor miért nem adnak semmit! Legalább annyit fizetnének amit ráforfítottunk!
Válasz fattyú #33400. hozzászólásáraIgen. 2009 óta nálam mindig tartva van. Igaz nincs is nagy hiba a beadott anyagokban.
Válasz barnatanya2019 #33399. hozzászólásáraSzokás szerint? Sosem sikerült nekik a június 30-at tartani. Nekem még a 2022-ből és 2023-ból is tartoznak. De amit kifizettek a 2023-ból, annak is a legutóbbi tétele augusztus végén jött.
Válasz ficzere.szabolcs #33394. hozzászólására06.30-ig megjön szokás szerint.
Válasz kovi9191 #33390. hozzászólásáraAz gáz,igaz jobb későn mint soha.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraMég én sem kaptam se határozatot, se pénzt! Semmit nem tudok miért! Mondjuk jó lenne, ha közölnének valamit, hogy miért! Mi alapján döntik el, hogy neked jár, neked nem! Mindenki várja a pénzét, mivel amit belefektetett várja mikor kapja vissza!
Válasz atixon #33395. hozzászólásáraSzimplán akkor fizettek!
Válasz ficzere.szabolcs #33394. hozzászólásáraMiért május végén kaptátok? Volt ellenőrzésetek? Vagy szabkcionáltak valamit? Vagy csak szimplán nektek akkor jutott míg másnak fél évvel hamarabb?
Válasz boldizsár1988 #33387. hozzászólásáraEddig egy forintot sem! Sőt tavaly is csak május végén kaptuk meg! :(
Válasz kovi9191 #33390. hozzászólásáraDe jó neked....
Válasz monorinvest #33379. hozzászólására2024.= 0 Ft.-
Ma megkérdeztem az államkincstárt, hogy mikor várhat AKG kifizetés.
Azt mondták, hogy ha nem kaptam előleget, akkor a teljes pénzt márciusra várjam...
Válasz Pisti09 #33366. hozzászólásáraOh. Én idén szeptember végén kaptam meg a tavalyit

Válasz rimoczianna92 #33371. hozzászólásáraUgyan ez
Válasz kovacsviktoraggtelek #33383. hozzászólásáraDe ez milyen vállalás ha szabad kérdezni ?
Válasz ficzere.szabolcs #33386. hozzászólásáraés nem.is kaptál eddig semmi pénzt?
Válasz kovacsviktoraggtelek #33385. hozzászólásáraNálunk is ugyan ez a helyzet telefonon és ügyfél kapun is jött a megkeresés a Kormányhivatalból!
2024 Gazdálkodási Napló
• Bérkaszálás esetén, a kaszálást végző által kiállított - a madárbarát kaszálást és vadriasztólánc használatát igazoló - az érintett területeket és kaszálási időpontokat is tartalmazó dokumentum
• Saját kaszálás esetén nyilatkozat a madárbarát kaszálásról, fotó a vadriasztó láncról
• Természetvédelmi szerv írásos engedélye(i), ha releváns.
• Hatósági engedélyek (pl.: Nádirtásra, téli legeltetésre, stb.), ha releváns.
Ezeket kérik 8 napon belül a felülvizsgálatra!
Válasz KrSzilvia #33384. hozzászólásáraMindenre komplett,telefonon kerestek küldenek levelet 8 napon belül vagy mihamarabb prezentáljak mindent is
Válasz kovacsviktoraggtelek #33383. hozzászólásáraMelyik vállalással kapcsolatban kérik a számlákat bizonylatokat? Értesítés milyen úton jött?
Hozzám most jelentkeztek be full servízre,gazd napló,számlák,bizonylatok,pènz0
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraÉnis 60 hektáros vagyok. Eddig se határozat se pénz. Nekemis azt mondták majd részletfizetéssel együtt érkezik, nem látnak ellenőrzést vagy hibát. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva. Engem csak az zavar nem egységesen kapják az emberek.....
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraSokan járunk hasonló cipőben.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraVan. Én se kaptam semmit, 10 ha alatti. Státuszváltás volt alapnál 11.29-el, határozat semmi. Akg-nál még státuszváltás sem volt.
Nem szeretnék értetlen lenni de va még rajtam kívül aki nem kapott se határozatot se pénzt? Úgy hogy nem volt ellenőrzésem hiánypótlásom stb.... Kincstárt hívtam hebegnek habognak már részkifizetés van nem tudja hogy idén kapok e vagy sem ahogy feldolgozzák úgy fizetnek! Érdekes egész nyár eleje óta nem volt idejük megcsinálni! Hozzáteszem nem nagy területen gyazdálkodok 60 hektár!
Válasz valler #33376. hozzászólásáraA MEGOSZ egyik alelnökétől kaptam. A hétvégén volt egy rendezvény. Ott hangzott el valamelyik államtitkár szájából.
Válasz fattyú #33368. hozzászólásáraÉs hol halotad ezt a hírt?